- 20 Ocak 2018
- 383
- 522
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam hakli bence. Eskiden ayni evde yasamiyodunz. Ee simdi gelnce hep sen varsin demi:)) bence zamanla sende normle donersinKızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
İse gir ,kursa git .Boğmayın şu adamları.
Ben mühendisim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum e böyle evde olunca da evin içinde daha çok ilgi bekliyorum.İş hayatımın olmasına izin vermiyorsa daha çok ilgilenmesi arayıp sorması gerekmez miİkinizin de işi gücü yok mu? Gün içinde ilgilenmeniz gereken şeyler ya da? Eee bunların arasında zırt pırt konuşup, mesajlaşmak zor ki. Hem şunu yaptım, bunu yedim diye anlık rapor vermek ilişkiye bir şey katan muhabbetler değil bence. Bir araya geldiğinizde muhabbetiniz nasıl, neler konuşuyorsunuz, konuşabiliyor musunuz, önemli olan bunlar. Biz on yıldır birlikteyiz eşimle. İlk zamandan beri öyle sürekli birbirine haber veren insanlar olmadık. Hele şimdi eşimin işi çok yoğun, öğleden sonra durumuna göre ya arar, ya da mesaj atar, nasılsın, napıyorsun diye... Bir de akşam eve gelirken, bir şey lazım mı diye sorar. O kadar. Ben de evden çalışıyorum, sürekli arasa kızardım herhalde, bir rahat ver, çalışmam lazım diye. Hayat birbirimizin etrafında dönmüyor zira.
Bence tadını çıkar bitmesini isteme bitirmek kolay bi taraf çekilince bitiyo.ama o zamanları devam ettirmek daha zor iki tarafın da istekli olması lazımBizde 1.5 yıllık evliyiz hala mıç mıç sevgili gibiyiz yani bazen sıkılıyorum bu cicim ayı ne zaman bitecek diyorum![]()
Şunu okuyacağıma cidden kör olaydım ya. Mühendisim diyorsunuz, sonra da kalkıp çalışmamı istemediği için çalışmıyorum diyorsunuz. Valla çok üzülüyorum böyle kadınları görünce. Okumuş insanın halinin başka olmasını umut ediyor insan çünkü. O kadar oku, sonra evde otur kocanın aramasını bekle, bunu dert et. Yazacaklarıma kızabilirsiniz, önemli değil ama en büyük hata burada başlıyor. Kendi hayatınızı kafese kapatmışsınız. Şimdi kalksanız, bir işe girseniz, kendinize ev&koca döngüsü dışında yeni bir sosyal hayat, amaç bulsanız, ayaklarınız yere bastığı için kendinizi çok daha güçlü hisseder, kocanıza da bu gücü hissettirirsiniz. Şuan dert ettiğiniz birçok şey de ortadan kalkar emin olun. İş hayatımın olmasına izin vermiyor demişsiniz, kendinizi kandırmayın. Bu sizin seçiminiz. Onun kölesi değilsiniz, her dediğini yapmak zorunda değilsiniz. Çalışmak bir insanın en temel haklarından biri yahu.Ben mühendisim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum e böyle evde olunca da evin içinde daha çok ilgi bekliyorum.İş hayatımın olmasına izin vermiyorsa daha çok ilgilenmesi arayıp sorması gerekmez mi
Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
Ben mühendisim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum e böyle evde olunca da evin içinde daha çok ilgi bekliyorum.İş hayatımın olmasına izin vermiyorsa daha çok ilgilenmesi arayıp sorması gerekmez mi
Ben bunları bilmiyo muyum sizce tabi ki hepsinin farkındayım ve evlendiğimizden beri bu konuda eşimle tartışıyoruz ama çalışırsam eğer huzursuz olcağını ve evde huzurun olmucağını söyledi olmucakta eminim bende kariyerdense mutlu olmayı seçtim bu kadar basit bi seçim değil yani bu kararı verene kadar çok çabaladımŞunu okuyacağıma cidden kör olaydım ya. Mühendisim diyorsunuz, sonra da kalkıp çalışmamı istemediği için çalışmıyorum diyorsunuz. Valla çok üzülüyorum böyle kadınları görünce. Okumuş insanın halinin başka olmasını umut ediyor insan çünkü. O kadar oku, sonra evde otur kocanın aramasını bekle, bunu dert et. Yazacaklarıma kızabilirsiniz, önemli değil ama en büyük hata burada başlıyor. Kendi hayatınızı kafese kapatmışsınız. Şimdi kalksanız, bir işe girseniz, kendinize ev&koca döngüsü dışında yeni bir sosyal hayat, amaç bulsanız, ayaklarınız yere bastığı için kendinizi çok daha güçlü hisseder, kocanıza da bu gücü hissettirirsiniz. Şuan dert ettiğiniz birçok şey de ortadan kalkar emin olun. İş hayatımın olmasına izin vermiyor demişsiniz, kendinizi kandırmayın. Bu sizin seçiminiz. Onun kölesi değilsiniz, her dediğini yapmak zorunda değilsiniz. Çalışmak bir insanın en temel haklarından biri yahu.
İnsanlar böyle büyük tavizler vererek mutlu olamazlar. Yeni evlisiniz, bunu fark etmeyebilirsiniz ama yıllar geçip, hayatınız iyice rutine binince, neler yapabilirdim ama şuan neredeyim pişmanlığı yaşarsınız. Şuan mutlu musunuz gerçekten? Eşinizin sürekli aramaması bile dert oluyor size. Bunu sizi yermek için söylemiyorum asla. Demek istediğim, hayatınızda kendiniz için daha büyük şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Asıl o zaman eşinizle mutlu olmanız çok büyük ihtimal. O ne derse onu yapan bir kadın olmak, ne sizi ne de zamanla onu mutlu edecek.Ben bunları bilmiyo muyum sizce tabi ki hepsinin farkındayım ve evlendiğimizden beri bu konuda eşimle tartışıyoruz ama çalışırsam eğer evde asla huzurumuzun olmucağını söyledi olmucakta eminim bende kariyerdense mutlu olmayı seçtim bu kadar basit bi seçim değil yani bu kararı verene kadar çok çabaladım
Beni eve bağlama gibi bi durumu yok arkadaşlarım ailem var altımda arabam var sık sık dışarı çıkıyorum alışveriş gezme vb.evde olduğumda yemek ev işleri öyle geçiyo hayatım yani sahip köle gibi bi ilişki olcak olsa bu durumu bende kabullenmezdim şikayet ettiğim şey beklediğim kadar ilgi görmemek evlilikte gerçekçi olmayan fazla bi beklentiye mi giriyorum diye fikir almak istedim sorum çalışmak çalışmamak değilEşin senin sahibin olmus sen de küçük bir fino. Adam kurallari bastan koymus seni baglamis eve kafasi rahat. Bi kural varsa bu iki taraf icin de gecerli olmali. Ama seni baya ezmis adam. Sorun aramamasi falan degil sorun senin üstünde hakimiyet kurup kendi kafasina göre takilmasi. Bence buna üzül.
Soruna gelince normal olan bu,aramamasi, evlilik aşkı başka nasil öldürecek?