- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Eşim de ben de çalısıyoruzKızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
Eşim bana göre daha yogun
Ben masa basında daha kendimle bir işim var
Ben eşimi hiç aramam 5 senelik evliyiz
Eşim beni günde 3 kere falan arar
Napıyorsun yemek yedin mi şurdayım burdayım max bir iki dakikayi gecmeyen konusmalar olur
Bir de aksam eve gecerken birsey lazım mi diye arar
İş için farklı şehirdeysek arama sıklığı artar
Otelde görüntülü arar vs
Gündüz Mesajlasma olayı bizde de olmaz
Bazen özledim seni yazar bazen seni seviyorum
Devami olmaz
Bence siz de eşinizi bu konuda sıkmayın
Dile getirdikce daha cok uzaklasır
Sevgililik gibi olmuyor
Sevgiliyken saatlerce telefonda konusurduk