• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde eşle haberleşme

Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
Eşim de ben de çalısıyoruz
Eşim bana göre daha yogun
Ben masa basında daha kendimle bir işim var
Ben eşimi hiç aramam 5 senelik evliyiz
Eşim beni günde 3 kere falan arar
Napıyorsun yemek yedin mi şurdayım burdayım max bir iki dakikayi gecmeyen konusmalar olur
Bir de aksam eve gecerken birsey lazım mi diye arar
İş için farklı şehirdeysek arama sıklığı artar
Otelde görüntülü arar vs
Gündüz Mesajlasma olayı bizde de olmaz
Bazen özledim seni yazar bazen seni seviyorum
Devami olmaz
Bence siz de eşinizi bu konuda sıkmayın
Dile getirdikce daha cok uzaklasır

Sevgililik gibi olmuyor
Sevgiliyken saatlerce telefonda konusurduk

Bence kendinize bir meskale bulun ve bu alışveriş merkezi gezmesi ,cafe oturmasindan farklı birşey olsun.Zihniniz ve eliniz meskul olursa zırt pırt mesaj atmayı da birakirsiniz,cevap beklemeyi de.Yogun çalıştığım dönemde birisi beni sürekli darladiginda agresiflesip "seninle mi ugrasicam?" diyebilirim .Siz böyle bir şey duyarsanız uzulucek birisine benziyorsunuz.

Bizde durum sizin tam tersiniz...
Esim de gun icinde ne yapsa bana haber verir. Bundan cok rahatsiz oluyorum. Arar, acmam. Yazar, cevap yazmazsam aynen soyle devam eder.

Morportakal??
Minnosum??
Ya minnosum sen napiyosun hic yazmiyorsun bana??
Morportakaaaal? Merak ediyorum seni.

Isim gucum var onun ictigi kahveyle, yemekte ne yedigiyle, attigi adimla ugrasmak istemiyorum.

Maddi manevi saglik cinsellik akliniza ne gelirse hic bir konuda hic bir sorunumuz yok cok sukur. Herkesin imrendigi bir ciftiz ve esimi gercekten cok seviyorum. ama yakinda bosanabiliriz bile su gun icinde iletisim sebebiyle.

Günaydın.
Biz sık görüşen grup başkanıyız galiba.
Zaten aynı kurumda çalışıyoruz,görüşmemiz,telefonlaşmamız çok kolay.
Hem iş icabı hem hatır sorma amaçlı çok sık ararız birbirimizi.
Mesajlaşmamız bile vardır aynı gün içinde şakalaşmalı.
Ama herkesin evliliği farklı,doğrusu farklı. Senin de onun da dediği illa doğrudur denemez. Orta yok bulunmalı bence.

Esim de gun icinde ne yapsa bana haber verir. Bundan cok rahatsiz oluyorum. Arar, acmam. Yazar, cevap yazmazsam aynen soyle devam eder.

Morportakal??
Minnosum??

Isim gucum var onun ictigi kahveyle, yemekte ne yedigiyle, attigi adimla ugrasmak istemiyorum.

Maddi manevi saglik cinsellik akliniza ne gelirse hic bir konuda hic bir sorunumuz yok cok sukur. Herkesin imrendigi bir ciftiz ve esimi gercekten cok seviyorum. ama yakinda bosanabiliriz bile su gun icinde iletisim sebebiyle.
Çok şeker.
Alışırsınız bence.
Benim de kocam bana ulaşamayınca kurumdakileri ayağa kaldırmışlığı vardı flörtümüzün ilk zamanlarında.
Aman ne sıkılırdırm, boğulurdum.
Özgürlüğüme deli gibi düşkünken sürekli çalan telefon,neler yaptığımı ayrıntısına kadar anlattıran adam!
Şükür alıştım,mutluyum.
Bazı rahatsızlıklarım var,çok kolay düşebiliyorum mesela.
Başıma bir iş gelmesinden ve buna yetişememekten korkuyor,biliyorum.

Benimkide evlenince coook azaltti mesajlari vs. Kavga çıkarma o zaman haksiz durumuna dusuyosun. Ben ona sen beni aradiginda mutlu oluyorum. Bugun aradin cok sasirdim. Keske yazsaydin mesaj bekledim vs dedim hep. Simdi hala sevgililikteki nisanliliktaki gibi degil olmasinida beklemem zaten ama en azindam arar sorar mesaj atar:nazar: bi yere gidersede haberim olur haber vermezse neden haber vermedin ben seni surda biliyorum birakta karin olarak nerde oldugunu biliyim diyorum haber veriyo sagolsun
Ben sözel olarak dile getirmesem de aradığında yazdığında çok sıcak davranıyorum onu çok iyi karşılıyorum beden dilimle memnuniyetimi belli ediyorum ama sizin gibi bikaç kez söylemeyi de deniycem
biz de sadece bir durum varsa onun için haberleşiriz. Sevgiliyken de zaten beni öyle çok sık arayan biri değildi, geceler boyu mesajlaşmalarımız hiç olmadı :KK51: bu hala içimi yakar mesela. aşık olmadığını hissederim hep.
konuna gelirsek, sen de haber verme madem. Ayrıca yoğun olduğum için arayamıyorum bana göre yalan, sadece öncelikleri farklıdır. ben de çalışıyorum, ben de zaman zaman yoğun oluyorum. o bahane yani.. mesaj atmak dediğin 1 dk bile değil.
Haklısın tel hepimizin her an elinde artık zaman bulamamaktan değil de gerek duymamaktan oluyo ama kızlar haklı bu az sevdiklerini göstermez yapı meselesi demek

Morportakal??
Minnosum??

Bence de çok tatlı bi eşiniz var bence bu yüzden onu üzmeyin pişman olursunuz iki sn cevap yazmak çok zor olmasa gerek

Abartmayin bence ya arasa ne olacak aramasa ne olacak sizn bosluktan caniniz sikiliyor evde...bende esimde calisiyoruz bir sabah arar vardin mi diye onun disinda birsey olduysa konusuruz cikista ne yapalim diye konusurz...nibete kaldiysam arar ne yapiyorsun diye arada ama bn hic takilmam aramis aramamis hatta ben zaman bulup arayamam bile...onun disinda evde falan cok iyi anlasiriz mujabbetimz cok iyidr masallahimz var yani oylr telefona dalip gitmeler faln cok olmaz 3 yildr evliyiz

biz de gün içinde pek görüşmüyoruz. gün sonunda da baş başa da pek görüşemiyoruz (20 aylık bebeden fırsat olmuyor). dün sahurda görüşmüştük en son. iyi görünüyordu :işsiz:

3 4 mesajlasma 2 kere flnda arayarak konusuyoruz o kadar
ama simdi eşim ramazan dolayısıyla kapalı aramıyo konusarak enerji harcayamazmıs :D

Çok şeker.
Alışırsınız bence.
Benim de kocam bana ulaşamayınca kurumdakileri ayağa kaldırmışlığı vardı flörtümüzün ilk zamanlarında.
Aman ne sıkılırdırm, boğulurdum.
Özgürlüğüme deli gibi düşkünken sürekli çalan telefon,neler yaptığımı ayrıntısına kadar anlattıran adam!
Şükür alıştım,mutluyum.
Bazı rahatsızlıklarım var,çok kolay düşebiliyorum mesela.
Başıma bir iş gelmesinden ve buna yetişememekten korkuyor,biliyorum.

Insallah bir gun alisirim ama 7 senedir evliyiz. Neler neler atlattik bir su konuyu cozemedik Laale ablacım.
Senin hep takipçinim, cok seviyorum seni :)
Aşk mutluluk ve huzur hep senin olsun

Bence de çok tatlı bi eşiniz var bence bu yüzden onu üzmeyin pişman olursunuz iki sn cevap yazmak çok zor olmasa gerek

Elbette 2 saniye cevap yazmak zor degil.
Ama malesef esim 2 saniye cevapla yetinecek biri degil.

Gun icinde soyle;
Esim:Morportakalimmm x firmadan gorusmeye geldiler.
Ben:tamam
Esim: simdi gittiler benim umraniyeye gitmem lazim
Ben: peki
Esim: askim kizimiza benzin aldim (arabadan kizimiz diye bahsediyor)
Ben: e azaldiysa al tabi
Esim: geldim simdi umraniyedeki ofise.
Ben: tamam
Esim: yemekte ne yesem?
Ben: bilmem ne var etrafta?
Esim: hersey var doner mi yesem?
Ben: olur
Esim; yoksa pizza mi?
Ben: bilmem.

Yani bu biraksam butun gun boyle.

E ama ben de bu arada calisiyorum. Bazen telefonuma bakma sansim olmuyor asciyim ama bir suredir idari gorevdeyim. mutfaga nadir giriyorum ama girdigimde telefonum uzerimde olmuyor. Bir yandan et kesip bir yandan mesaj atamam. Bi bakiyorum 20 mesaj

Ben burda olayın biraz geneline bakmayı tercih edicem; İnsanların birbirlerine, birbirlerine karşı nasıl davranması veya ne yapması gerektiğine karışmalarını doğru bulmuyorum.. Örnekse; "bana neden seni seviyorum demiyosun?" "beni niye aramıyosun?" "bana niye iltifat etmiyosun?" "bana niye ilgi göstermiyosun?" gibi gibi, uzar gider böyle.. Çünkü bu tarz durumlar zorunluluk oldukça insanları iter diye düşünüyorum.. yani şahsen biri bana böyle şeyler dese yapıcağım varsa da yapmak istemem..
Sizin konuya gelince; eşim de ben de çalışıyoruz 5 yılı aşkındır birlikte yaşıyoruz, eğer işlerimiz çok yoğunsa gün içinde daha az konuşuyoruz (5-6 defa), eğer birimizden birimiz işsizse ( izin günlerimiz farklı, veya iş yoğunluğu) genelde işsiz olan daha çok arar günde 20 kez konuştuğumuz da olur..Ama bu konuşmalar nasılsın, sesini duyiyim dedim,seni seviyorum, bay ..gibi çoğunlukla 1-2 dakkaya bile ulaşmayan konuşmalar.. Gün olur birimiz diğerimizi hiç aramayız sadece tek taraf arar öyle denk gelir.. Ama yani çok aradığımızda da az aradığımızda da 5 yıldır ikimiz de birbirimize sen beni niye aramadın hiç veya ben seni daha çok aradım demedik, kısacası aranmamaktan da aranmaktan da şikayetçi olmadık.. Yani demem o ki olayları bu tarz şeyleri biraz akışına bırakın.. aradığınızda niye beni aramıyosunlarla başlayan cümleler kurmayın vs. Biraz rahat olun, o sizin eşiniz, akşam yanınıza gelecek zaten, hayatı bu kadar standarda bağlamaya çalışmayın, beklentileri azaltırsanız daha mutlu olursunuz ;)

Siz haber vermekten hoslanirsiniz .O rahat takılmaktan. Adam iste konussa ne konusacak ki .Flört donemiyle kiyaslanmamali .O zaman hem yaslar daha kucuk oluyor kan deli akiyor .Evlilik vs hayalleri derken sohbet uzuyor .Ee zaten adam aksam senin yanina gelcek .Günün nasil gecti diyince sohbet edecek .
Ben esimle sevgiliyken elimizden telefon dusmezdi .Ama su an gun icinde acil bir sey yoksa rahatsiz degilsem ,agrim sizim yoksa ,kargo beklemiyorsak ,aksam misafir gelmeyecekse ...bir kez ya o arar ya ben isten çıkınca da geliyorum kac ekmek alayim der o kadar .Yemek yerken gunun kritigini yaparız. Sonra cay keyfi ya da dışarı cikma vs.

Insallah bir gun alisirim ama 7 senedir evliyiz. Neler neler atlattik bir su konuyu cozemedik Laale ablacım.
Senin hep takipçinim, cok seviyorum seni :)
Aşk mutluluk ve huzur hep senin olsun

Elbette 2 saniye cevap yazmak zor degil.
Ama malesef esim 2 saniye cevapla yetinecek biri degil.

Gun icinde soyle;
Esim:Morportakalimmm x firmadan gorusmeye geldiler.
Ben:tamam
Esim: simdi gittiler benim umraniyeye gitmem lazim
Ben: peki
Esim: askim kizimiza benzin aldim (arabadan kizimiz diye bahsediyor)
Ben: e azaldiysa al tabi
Esim: geldim simdi umraniyedeki ofise.
Ben: tamam
Esim: yemekte ne yesem?
Ben: bilmem ne var etrafta?
Esim: hersey var doner mi yesem?
Ben: olur
Esim; yoksa pizza mi?
Ben: bilmem.

Yani bu biraksam butun gun boyle.

E ama ben de bu arada calisiyorum. Bazen telefonuma bakma sansim olmuyor asciyim ama bir suredir idari gorevdeyim. mutfaga nadir giriyorum ama girdigimde telefonum uzerimde olmuyor. Bir yandan et kesip bir yandan mesaj atamam. Bi bakiyorum 20 mesaj

Çok çok teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için canım.:KK60:
Hep beraber hem sağlıklı hem mutlu olalım inşallah.:KK68:
Yine diyorum inşallah alışırsın,emin ol eşine düşkün insan iyidir,zarar gelmez.:KK73:
Saplantı olmadığı sürece iletişim kurmak iyidir.
Bak kocamla bütün gün konuşuruz yine de akşama ayrıntılı baştan geçeriz,atladıklarımızı ekleriz,güleriz,dedikodu yaparız. Muhabbet bir evliliğin temel taşıdır.:KK37:

Iliskimizi farkli sehirlerden yuruttuk hep ve hep su lanet telefona bagimliydik.Haziranda evleniyoruz ve yaz tatili sonrasi ki ikimizde ogretmeniz,okuldan eve gelene kadar yazismayi,haberlesmeyi dusunmuyorum cok acil birsey olmadikca :) Biktim cunku telefondan.

Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?

Adamı rahat bırakın yahu ..Bu beklentiler hakikatten çok sıkıcı..Eşimde ben de daralırız ,sıkılırız hergün tlfonda konuşmak ve mesajlaşmaktan.Acil önemli bir şey olmadığı sürece birbirimizi aramayız.Böyle şeyler tek taraflı olunca da karşındakini iter .

Bizde de azaldi yazismalar ama öglen yemegine vs ciktiginda esim yinede yazar hergün ayni seyi yazsa bile sıkılmayız :)
Sende bundan sonra haber verme sorarsa söylersin ;)

Benim eşim çok yoğun çalışıyor ama her gün arar mutlaka 1 dakika bile olsa nasılsın ne yapıyorsun diye sorar, arayamıyorsa mesaj yazar. Birde akşam gelirken arar geliyorum bir şey lazım mı falan diye. Bazende romantik bir şeyler yazar. Ben ise genelde aramam önemli bir şey yoksa genelde mesaj yazarım. Bu arada 10 senelik evliyiz.

Back
X