Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1111111111111111111111111111:)Fazla muhabbet tez ayrılık getirir, özleyin biraz birbirinizi yoksa eve gelince konuşacak bir şey kalmaz.
Yani nasilsin diye msj attiginjzda zaten cvp veriyormus onun haricinde yaptigi her seyi.haber etmesini beklemeyin. Evet nisanlilikta sevgililikte vermis olabilir ama evlilik farkli artik gecim kaygisi var vs. Siz evde oldugunuz icin sadece onu dusunuyorsunuz ama onun disarda bir suru ugrasmasi gereken sey var. Siz de calissaniz emin olun durumunu anlarsiniz.Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
şikayet ettiğim şey beklediğim kadar ilgi görmemek evlilikte gerçekçi olmayan fazla bi beklentiye mi giriyorum diye fikir almak istedim sorum çalışmak çalışmamak değil
Beni eve bağlama gibi bi durumu yok arkadaşlarım ailem var altımda arabam var sık sık dışarı çıkıyorum alışveriş gezme vb.evde olduğumda yemek ev işleri öyle geçiyo hayatım yani sahip köle gibi bi ilişki olcak olsa bu durumu bende kabullenmezdim şikayet ettiğim şey beklediğim kadar ilgi görmemek evlilikte gerçekçi olmayan fazla bi beklentiye mi giriyorum diye fikir almak istedim sorum çalışmak çalışmamak değil
Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
sonuçta artık evlisiniz sevgili döneminde ki gibi her dakika mesaj atmasını beklemeniz gerekmiyor bence. dediği gibi zaten akşam eve geldiğinde beraber olacaksınız. beraberken, yan yana iken gün içinde yaptıklarınızı konuşursanız daha güzel olur bence daha güzel paylaşımlar olur.Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?