• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde eşle haberleşme

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir, özleyin biraz birbirinizi yoksa eve gelince konuşacak bir şey kalmaz.

ayy keşke bende böle kafama göre takılsam dünya benim olurdu..
bence kıymetini bilin .. o seni mi aramiyo boşver çik arkadaşlarla takil gez:) akşam evde buluşunca anlat böle daha iyi olur;)

bence bu dediğiniz gayet normal. rutin harici bişey olursa haber veririm demiş. onun dışında sevgili gibi devamlı haberleşcek haliniz yok, çalışıyor adam. akşam görüşeceksiniz sonuçta.

Valla ben esimle ne sklikla konusuyorum onun bile farkinda degilim. Adam beni aramis mi sormus mu aklima bile gelmiyor. Ama bugun dikkat edecegm. Bakalim arayacak mi? Ararsa ne diyecek ?

evlenmeden önce günde 40 50 mesaj atıyorsak şimdi 20-25 oldu
ama ilişkimiz başladığından beri istinasız her öğle arasında arar konuşuruz. bu değişmedi.

Tamamen içimizden geldiği gibi . Gun içinde genelde çok önemli bşy olmazsa telefon açmayız genelde mesajla konuşuruz . Ne yapıyorsun , nasılsın vs diye ama günde defalarca değil o da

Çocuktan önce 2 kez arardı ,çocukta sonra 3 oldu ikisi görüntülü arama eve gelmeden de Bir şey lazım mı? araması!
Ben ise hafta da 1 ya da bilemedin 2 kez ararım:)

Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?
Yani nasilsin diye msj attiginjzda zaten cvp veriyormus onun haricinde yaptigi her seyi.haber etmesini beklemeyin. Evet nisanlilikta sevgililikte vermis olabilir ama evlilik farkli artik gecim kaygisi var vs. Siz evde oldugunuz icin sadece onu dusunuyorsunuz ama onun disarda bir suru ugrasmasi gereken sey var. Siz de calissaniz emin olun durumunu anlarsiniz.

Benimkide evlenince coook azaltti mesajlari vs. Kavga çıkarma o zaman haksiz durumuna dusuyosun. Ben ona sen beni aradiginda mutlu oluyorum. Bugun aradin cok sasirdim. Keske yazsaydin mesaj bekledim vs dedim hep. Simdi hala sevgililikteki nisanliliktaki gibi degil olmasinida beklemem zaten ama en azindam arar sorar mesaj atar:nazar: bi yere gidersede haberim olur haber vermezse neden haber vermedin ben seni surda biliyorum birakta karin olarak nerde oldugunu biliyim diyorum haber veriyo sagolsun

biz de sadece bir durum varsa onun için haberleşiriz. Sevgiliyken de zaten beni öyle çok sık arayan biri değildi, geceler boyu mesajlaşmalarımız hiç olmadı :KK51: bu hala içimi yakar mesela. aşık olmadığını hissederim hep.
konuna gelirsek, sen de haber verme madem. Ayrıca yoğun olduğum için arayamıyorum bana göre yalan, sadece öncelikleri farklıdır. ben de çalışıyorum, ben de zaman zaman yoğun oluyorum. o bahane yani.. mesaj atmak dediğin 1 dk bile değil.

şikayet ettiğim şey beklediğim kadar ilgi görmemek evlilikte gerçekçi olmayan fazla bi beklentiye mi giriyorum diye fikir almak istedim sorum çalışmak çalışmamak değil

Evlilik sevgililik donemine benzemez
Siz sevgili gibi aynen devam etsin istersinix belki ama karsi taraf nasil olsa aksam gorusulecek diye aramalari azaltabilir.
Bunda cok dert edecek de birsey yok.
Bence takilmayin fazla.

Eşimle aynı binada olduğumuz için görüş bildirmem saçma ama, onun çalışıp benim evde olduğum günleri baz alırsam 1 veya 2 defa konuşuruz biz de..
Ben evden çıkarken haber vermem her zaman. Çocuk olduğu halde. Tabi uzak mesafe bir yerse söylerim.

O gün içinde arar "ne yapıyorsunuz" veya "ben çıkıyorum bir şey lazım mı?" demek için.

Adam çalışıyor. Hem de işi yoğunmuş haklı bence.. Darlamayın lütfen..

Beni eve bağlama gibi bi durumu yok arkadaşlarım ailem var altımda arabam var sık sık dışarı çıkıyorum alışveriş gezme vb.evde olduğumda yemek ev işleri öyle geçiyo hayatım yani sahip köle gibi bi ilişki olcak olsa bu durumu bende kabullenmezdim şikayet ettiğim şey beklediğim kadar ilgi görmemek evlilikte gerçekçi olmayan fazla bi beklentiye mi giriyorum diye fikir almak istedim sorum çalışmak çalışmamak değil

Boyle seyler yasarken donk etmez zaten adam seni aramadigu zamanlarda baskasini arayip ben aşık oldum gidiyorum deyince donk eder. Naptim kendime iyi bir meslegim vardi evde durdum ondan ilgi bekledim o meger kimlere kimlere veriomus ilgisini dedigin anda yazdigimi anlarsin. Disari cikip aksama kadar ne biriktirebilirsin adama anlaticak bi sure sonra aramizdaki sohbet de bitecek aksamlari kit kanaat ilerleyen. Cocuk dogunca adam tekrar yeni av arayacak içgüdüsel bi sey bu. Sense evi bekleyen anne olacaksin sadece. Cazibeni kendi ellerinle yitiriosun.

Kızlar iyi geceler, ben 7 aylık evliyim eşimle aşık olarak evlendik birbirimizi seviyoruz ama eşim beni sevgiliyken nişanlıyken sürekli arayıp sorarken evlendikten sonra aramamaya başladı. yani gün içinde sadece 1-2 defa mesajlaşıyoruz.ben ne yaptığımı hep haber verirm evden çıktım şurdayım vb. o ise ben sorduğumda napıyosun dediğimde söyler.bana haber vermez.Bu konuyu bikaç defa sorun ettim başkalarıyla kıyasladım sinirlendi ben içimden gelmeden mecburmuş gibi bişey yapmam dedi.bi cafede oturup arkadaşlarla takılcak olsam haber veririm, bilmen gereken bişey olursa veririrm, ama çalışıyorum ordan oraya koşturuyorum diyo ama evlenmeden önce hep haber verirdi artık işleri yoğunlaşmış akşam zaten görüşüp konuşcakmışız gerek yokmuş öyle sürekli gün içinde mesaja aramaya.bende istiyorum ki hayatım nasılsın desin bikaç defa beni arasın telefonum çalsın ama zorla olmuyo işte.O böyle olunca bende aramaya yazmaya çekinir oldum halbuki çekindiğim insan kocam yani.Siz eşlernizle ne sıklıkla konuşuyosunuz?

Biz ikimiz de öğretmeniz farklı okullarda. Ders saatlerimiz uymuyo o yüzden sadece öğle arası nasılsın diye arasiriz. Bazen ona bile fırsat olmaz yoğun olduğumuz zamanlar olabiliyor. Onun haricinde akşam eve gelirken alınacak bişey var mi diye arar. Bazı günler msjlastigimiz da olur. Ama ben çok takmıyorum bazen gerçekten fırsat bulunamadığı oluyor.

sonuçta artık evlisiniz sevgili döneminde ki gibi her dakika mesaj atmasını beklemeniz gerekmiyor bence. dediği gibi zaten akşam eve geldiğinde beraber olacaksınız. beraberken, yan yana iken gün içinde yaptıklarınızı konuşursanız daha güzel olur bence daha güzel paylaşımlar olur.
siz mesaj atmayı bırakıp gün içinde nerede olduğunuzu nereye gideceğinizi söylemezsiniz, sizi merek etmeye de başlayacaktır. böyle de deneyebilirsiniz.

Back
X