Gün içinde eşle haberleşme

Neyse ki sizin gönlünüz gecmemis :) Bahane bulmak istedikten sonra sebep coktur.Esiniz yogunlugundandir belki gun icerisinde telefonuna bakmaya firsat bulamayabilir Siz dengeyi kurarsiniz.
Cok seviyorum boyle gönlü zaman gecmesine ragmen hala askla carpan insanlari..Tatli tatli sitemler olsun sadece ama..
Hep böyle kalin.Sevginiz,mutlulugunuz daim,tek derdiniz bu olsun..

Napıyorsun diye arar 1 kere. Önemli bi konu varsa işle ilgili merak eder arar. Nezaman çıkacaksın diye arar yada ben çıktın mı diye ararım öyle şeyler işte

Gün içinde bir kez konuşmak yeterlidir bence. (Çok acil bir durum olmadıkça)akşam nasıl olsa görüşüyoruz ne gerek var ki sürekli haberleşmeye. Bırakın gündüz anlatacaklarını akşam yemeği esnasında anlatsın.

Ay yaptığı her şeyi haber verse bunalırım ben. İş bu adı üstünde. Size neden söylesin?

Günde 2-3 kere mesajlaşırız biz. Çıkıncada çıktım diye arar. Daha ne olsun?

Ögle arasında bi telefon.birde akşama doğru birşey lazımmı.bu kadar

BEn özellikle aramıyorum, ne gerek var, az bizden uzak kalsın özlesin hem :)
Akşam iş çıkışına yakın bir siparişim varsa yazarım veya onun geliş saatine göre sıcak yemek yapacaksam çıktın mu falan diye sorarım, bu kadar.

Kendim çalışırken de aranmaktan hoşlanmazdım, ondan dolayı dikkat ederim, acil durum yoksa aramam. By sebeple de eğer ki eşimi aramışsam muhakkak ulaşmam lazım. Diyorum da, ben seni olur olmadık aramıyorum, o zaman sen de toplantıda bile olsan çıkıp bakacaksın telefonuna, ben arıyorsam acil bir şey vardır diye. Anlaşmamız bu yönde:)

Aynı evin içine girip her gün görüşmeye başlayınca bu durum kaçınılmaz oluyor.

Eşimle standart olarak öğlen bi konuşuruz genelde o arar ne yapıyosun diye. Akşam eve gelirken birşey lazım mı diye arar.

Bazen işi yoğun olur gün içinde hiç aramaz. Ben de önemli birşey yoksa rahatsız etmem.

Kötü birşey değil bu, hatta iyi tarafından bakarsanız güzel bile, akşama konuşacak birşeyler birikir :)

Sevgisinde ve size davranışlarında bir değişiklik yoksa sorun etmeyin.

Evlilik böyle birşey :)

Eldeki kuş var daldaki kuş var. Eldeki kuş olacaksın ama daldaki kuş gibi davranacaksın. Ne diyor bu pinki deme bu anahtar cümle çok önemli.

calışan olunca eşim arıyormu aramıyormu hıc onemlı degil...o calısıyor ben clışıyorum...zaten aksam ne varsa konusuyoruz...gunduz cok ta aramasını ıstemem zaten..baska sosyal alanları olunca ınsanın durmdanda eşimle konuşsam demiyor.

Işe gidince mesaj atar geldim ben diye.
Ben uyaninca gunaydin derim. Sonra konusmaya baslariz. Arada komik fotolar videolar yollarix birbirimize.. Aksam cikana kadar mesajlasir arada birbirimizi arariz. Hatta bazen benimle konuşcak diye işleri yanlis yaptigi olur :)))) Cikarken de mesaj atar birsey lazimmi cikiyorum ben diye.

Ama cevremde bunu yapan baska evli cift yok. Hatta kimle mesajlasiyorsun diye sorarlar hep bana esimle dedigimde inanmazlar.

Eger yogun bir iste calisiyorsa sorun etmeyin.

Bizde durum tam tersi ben hiç arayıp sormam yada şuraya gidiyorum demem o arar sürekli nerdesin napıyorsun diye..bazı aramalarına gördüğüm halde cevap vermem akşam sohbetini daha çok seviyorum sizde aramayın o merak etsin nerdesiniz diye
en

Bizde öyle değil müsait olduğu süre zarfında sürekli arar arada yazar tek kelime seviyorum dahi olsa işleri çok yogun ve askeri personel eşim ama zaman yaratır aramak için oyle başladık şükür Oyle devam ediyor.Eşinizin işi çok yogunsa belki arayamiyodur.onada hak vermek lazım canim...

Cnm bizde 5 yıllık evliyiz
Eşim asker bi gider 1hafta diye 1 ay gelemez 3 aylar 6 aylar vs gider
Benide boğar günde en az 2 bazen 5 kez arar boğar beni
Mesajları saymıyorum bile
inan ki esin şimdi aramıyor diye takılıyorsun ama arasa sorsa bu sefer sıkılırsın
Çok muhabbet tez ayrılık getirir
Kendimden biliyorum
Böyle sıradan şeylere de takılma tadını çıkar evliligine

Sevgiliykende nişanlıykende çok fazla mesajlaşmazdık genelde hep arardı. Hala öyle devam ediyor. Sabah işe geldim der öğlen ve çay molalarında arar birde servisten inince birşey lazım mı der. Önemli konular varsa araşırız sosyal medyadan videolar atarız arada. Dışarıda buluşuruz iş çıkışı gezeriz eve dönerken alışverişi yaparız falan. Evlilik bu yani. Evdeki hayat rutin. Önemli olan beraberken ne yaptığımız ve neler paylaşabildiğimiz benim önem verdiğimde bu.

Aynen bende öyleyim ) bir buçuk yıldır evliyiz 6 aylık da hamileyim hala çok mesajlasiriz nasıl konu buluyorsunuz derler ama bende bilmiyorum kendi kendine sürekli açılır yani 2 3 saat de aramazsak birbirimizi hiç aramadın diye trip atar bence de herkes farklı kisilige sahip galiba :)) rabbim başımdan eksik etmesin

Ay bana daral gelir o kadar ararsa. Eğer haberleşmemiz gereken bir şey varsa önce müsait misin diye yazarız WhatsApptan. Müsaitsek arar direk konuya girer söyleyeceğimizi söyler kapatırız. İşi eve taşımadığımız gibi evi de işe taşımayız.

Bencede gerek yok :) ben eşimi işim düşmediği surece hıc aramam .Zaten evıne dönecek. Ne konuşacaksınız telefonda .

YAAAAA Bişi Dicem bakıyorumda herkez kocişiyle çoookk iyi. Burda eşim böyle yapıyo şöyle yapıyo boşanıcam diyen kimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…