GÜNAHKAR OLDUĞUMUZU SÖYLEYEN KOMŞU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ele aleme günahkar diyene kadar oturda kendi günahlarıni say deseydiniz insanlar çığrından çıktı baska bişey yazmıycam banlanmak istemiyorum

Komşuların lafları ne kader çirkinse burada bir iki kendini bilmezin yaptığı genellemeler de o kadar çirkin.

O komşulardan bir farkıniz var sanıyorsunuz ama sizde onların farklı bir versiyonusunuz.
siz genelleme yapmıs olmuyor musunuz??? beni baska bir versiyon olmakla suclayarak

Dindar birine aşıksınız ama burada dindarlara nefret kusuyorsunuz. Çok tezat doğrusu.
Ben burda zaten imtihan yazdım. Kendimde inanamıyorum bazen ama doğru olan bu. Kendisi dindar ama benimle zina işleyecek kadar dindar. Yani çokta takılacak bir durum değil insanların dindarlığı :)

Pilates grubumuza şunu paylaşanı gördüm yukardan aşağı korona yazmış yok kuran oku oruc tut bilmem ne yap diye harf harf yazmış kimse tepki vermedi cahil kafalara birşey anlatamazsın çünkü ;)

Bence konu sahibinin iyi niyetini kötü niyetini bilemeyiz burdan. Ben kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. Cünkü böyle muhabbetler dönüyor bu ara her yerde. Ama konu tartismaya yol acacagindan bence de kapatilmalidir.

bazıları gerçeklerden hoşlanmamış demek ki şöyle dindar birinden iyi bir kazık yemeden de akıllanmayacaklar.
ilahiyat camiasından gelen birisi olarak her türlü genellemeyi yapayım bırakın da zaten kaliteli dindarlar üzerine alınmaz sözlerimi.

Ben burda zaten imtihan yazdım. Kendimde inanamıyorum bazen ama doğru olan bu. Kendisi dindar ama benimle zina işleyecek kadar dindar. Yani çokta takılacak bir durum değil insanların dindarlığı :)
erkeğin ''dini'' zina fırsatı bulana kadardır :)))

Ben konu nasıl buralara vardiğini anlayamadım. anlayabilen varsa lütfen bana acıklaya bilir mi? ben konu sahibiyim, biri beni baska bir tür olmakla birisi din düsmanı olmakla vs sucluyor. Amacım ortalıgı karıstırmak vs değildi. Ben bugun basıma gelen bir olayı anlattım. Kimsenin dinine inancına tek laf etmedim. Bizi yaftalayanlar elestirildi. arkadaslarında yanlıs birsey yazdıgını sanmıyorum. amacım din elestirisi de yapmak değil. üzüldüm konunun art niyetli anlasılmıs olmasından bazı arkadaslar tarafından

böyle insanları ben artık kaale alıp cevap vermiyorum. belli dayatılmış kurallar çerçevesinde kendisini en mükemmel müslüman sanıp herkesi lekelemeleye çalışan kişiler bunlar.
sinirinizi bozmayın nolur.. bu dönemde stres sinir bağışıklığı daha da düşürecek şeyler.
zor ama görmezden gelin.

bazıları gerçeklerden hoşlanmamış demek ki şöyle dindar birinden iyi bir kazık yemeden de akıllanmayacaklar.
ilahiyat camiasından gelen birisi olarak her türlü genellemeyi yapayım bırakın da zaten kaliteli dindarlar üzerine alınmaz sözlerimi.
Siz ilahiyat mezunu musunuz? Madem bu kadar dindarlığa karşısınız neden ilahiyatı seçip okudunuz?

Siz ilahiyat mezunu musunuz? Madem bu kadar dindarlığa karşısınız neden ilahiyatı seçip okudunuz?
okumadan önce bu kadar karşı değildim hatta çok severek okudum ancak gördüklerim yaşadıklarım bana her şeyin fazlasının zarar olduğunu gösterdi.

Bence konu sahibinin iyi niyetini kötü niyetini bilemeyiz burdan. Ben kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. Cünkü böyle muhabbetler dönüyor bu ara her yerde. Ama konu tartismaya yol acacagindan bence de kapatilmalidir.
yani üzgünüm kötü bir niyetim yoktu, ben de üzüldüm insanlar üstüme yürüyünce. Başa bir tür olduğumu söyleyen oldu, kotu niyetli olduğumu söyleyen oldu. şaşkınım

Bu ve bunun gibi düşünenlerin bir kısmı şimdi pozitif vaka olarak TIP BİLİMİNE muhtaçlar ama onu da söyleseydiniz..

Hasta olunca otursun evde tek başına beklesin evde kimseye iş yükü olmasın. Eczaneden ilaç alıp stok adetini düşürmesin..

Din ve bilim bir arada gayet güzel yürüyor ama bu kendini bilmezler bela oluyor..

Alkışın amacını bilmiyor anlaşılan. He ben dün katılmadım unutmuşum. Oturduğum muhitte yapılmamış ki duymadım.
Sağlıkçılara destek için alkış da tutarız güç kuvvet ihsan etmesi için oturur Allah'a dua da ederiz..

yani üzgünüm kötü bir niyetim yoktu, ben de üzüldüm insanlar üstüme yürüyünce. Başa bir tür olduğumu söyleyen oldu, kotu niyetli olduğumu söyleyen oldu. şaşkınım
Din boyle bir alan işte canım ülkemde. Herkes tuttuğu yerden sündürüyor. Keşke hiç acmasaydiniz konuyu...

Bizde ilahiyat camiasından birileri gelse de bir genelleme yapsa diye bekliyorduk zaten.

Burası bunun yeri mi?
Çok doluysanız başka yer bulun kendinize öfkenizi kusacak.

Kaliteli Müslümanlar üzerine alınmazmış!

Mune Mune yi çağırınca da çocuk gibi oluyoruz ama olsun.

Aslında komşunuz doğruları söylemiş ama üslup yanlış yerinizde olsam bende yanlış anlarım ama dedikleri hak .

Komsunuzla halletseydiniz keske konuyu şimdi burdaki insanlarda birbirine girdi.din konusunun yasak olmasının sebebi bu işte .herkes istediği gibi algılıyor .yorum yapıyor.umarim konu kapatılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X