Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz genelleme yapmıs olmuyor musunuz??? beni baska bir versiyon olmakla suclayarakKomşuların lafları ne kader çirkinse burada bir iki kendini bilmezin yaptığı genellemeler de o kadar çirkin.
O komşulardan bir farkıniz var sanıyorsunuz ama sizde onların farklı bir versiyonusunuz.
Ben burda zaten imtihan yazdım. Kendimde inanamıyorum bazen ama doğru olan bu. Kendisi dindar ama benimle zina işleyecek kadar dindar. Yani çokta takılacak bir durum değil insanların dindarlığı :)Dindar birine aşıksınız ama burada dindarlara nefret kusuyorsunuz. Çok tezat doğrusu.
Bence konu sahibinin iyi niyetini kötü niyetini bilemeyiz burdan. Ben kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. Cünkü böyle muhabbetler dönüyor bu ara her yerde. Ama konu tartismaya yol acacagindan bence de kapatilmalidir.Kesinlikle..
erkeğin ''dini'' zina fırsatı bulana kadardır :)))Ben burda zaten imtihan yazdım. Kendimde inanamıyorum bazen ama doğru olan bu. Kendisi dindar ama benimle zina işleyecek kadar dindar. Yani çokta takılacak bir durum değil insanların dindarlığı :)
Ne kadar eminsiniz kendinizden cennetten yer mi ayırttınızValla isteyen istediği yere bağlasın kimin ki doğru çıkıcak görüceğiz inşallah![]()
Siz ilahiyat mezunu musunuz? Madem bu kadar dindarlığa karşısınız neden ilahiyatı seçip okudunuz?bazıları gerçeklerden hoşlanmamış demek ki şöyle dindar birinden iyi bir kazık yemeden de akıllanmayacaklar.
ilahiyat camiasından gelen birisi olarak her türlü genellemeyi yapayım bırakın da zaten kaliteli dindarlar üzerine alınmaz sözlerimi.
okumadan önce bu kadar karşı değildim hatta çok severek okudum ancak gördüklerim yaşadıklarım bana her şeyin fazlasının zarar olduğunu gösterdi.Siz ilahiyat mezunu musunuz? Madem bu kadar dindarlığa karşısınız neden ilahiyatı seçip okudunuz?
yani üzgünüm kötü bir niyetim yoktu, ben de üzüldüm insanlar üstüme yürüyünce. Başa bir tür olduğumu söyleyen oldu, kotu niyetli olduğumu söyleyen oldu. şaşkınımBence konu sahibinin iyi niyetini kötü niyetini bilemeyiz burdan. Ben kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. Cünkü böyle muhabbetler dönüyor bu ara her yerde. Ama konu tartismaya yol acacagindan bence de kapatilmalidir.
Anladım. Şimdi hangi mesleği yapıyorsunuz peki?okumadan önce bu kadar karşı değildim hatta çok severek okudum ancak gördüklerim yaşadıklarım bana her şeyin fazlasının zarar olduğunu gösterdi.
dış ticaret.Anladım. Şimdi hangi mesleği yapıyorsunuz peki?
Din boyle bir alan işte canım ülkemde. Herkes tuttuğu yerden sündürüyor. Keşke hiç acmasaydiniz konuyu...yani üzgünüm kötü bir niyetim yoktu, ben de üzüldüm insanlar üstüme yürüyünce. Başa bir tür olduğumu söyleyen oldu, kotu niyetli olduğumu söyleyen oldu. şaşkınım
Bizde ilahiyat camiasından birileri gelse de bir genelleme yapsa diye bekliyorduk zaten.bazıları gerçeklerden hoşlanmamış demek ki şöyle dindar birinden iyi bir kazık yemeden de akıllanmayacaklar.
ilahiyat camiasından gelen birisi olarak her türlü genellemeyi yapayım bırakın da zaten kaliteli dindarlar üzerine alınmaz sözlerimi.