- 10 Ağustos 2020
- 90
- 51
- 18
- 25
- Konu Sahibi Liberosies
-
Evet her sabah yazar mutlaka çok nadirdir böyle olmasiHep der mi normalde
Story atmak aklına geliyor da sana mesaj atmak gelmemiş mi..Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
O zaman haklısın. Keske bahanesine kulak verseydin bakalım neden dememıs ogrenırdınEvet her sabah yazar mutlaka çok nadirdir böyle olmasi
İş hakkında bir story oda, ama yine de takılı kaldım işteStory atmak aklına geliyor da sana mesaj atmak gelmemiş mi..
Valla ben böyle şeylere takılmam şahsen. Tam tersi benim eşim sevgiliyken çok kırılırdı uyanır uyanmaz günaydın mesajı atmazsam. Ben yine de arada unuturdum. Neyseki evlendik de mesaj sıkıntısı bitti.
Aradım ben hemensiz yazsaydınız.
Aradım ben hemen
Benim takıldığım o kadar mı aklına gelmedimama hesap sormak için aramışsınız.
günaydın mesajını ilk kimin attığının ne önemi var ki?
görev edinmesini mi istiyorsunuz öyle ise çok yıpratıcı olur ilişkiyi.
Her sabah yazan adam bir sabah yazmadı diye mi sinirlendiniz?Evet her sabah yazar mutlaka çok nadirdir böyle olmasi
Benim takıldığım o kadar mı aklına gelmedim
Sizin aklınıza gelmiş bir kere de siz günaydın deyin ne olacak. Mutlu olur adamBenim takıldığım o kadar mı aklına gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?