- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi Liberosies
-
Benim çok önem verdiğim bir şey. Ben de olsam kırılırdım. Hep mi böyleydi?Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
Ben de çok önem veririm ama tepki vermektense sizin dediğiniz gibi demek daha güzel. Bakış açımı değiştirdiniz"Bana bugün niye günaydın demedin" diye kavga etmek yerine "Günaydın canım, sesin çıkmadı hayırdır" demek daha güzel.
Kesinlikle çok güzel bir düşünce her yükü her adımı karşı tarafa atmak çok yanlışArkadaşlar da değinmişler; bunu sanki adamın her gün yapması gereken bir görev gibi görürseniz ilişkide ayrılık kaçınılmaz. "Bana bugün niye günaydın demedin" diye kavga etmek yerine "Günaydın canım, sesin çıkmadı hayırdır" demek daha güzel. O demediyse siz deyin. İlişkide birbirinize üstünlük taslarsanız, özellikle "Ben yapıcam sen yapıcan" olaylarına girerseniz o ilişki yürümez.
Abartmayın ya her gün yazıyo normalde nadir oluyo demişsiniz Olablir okadar da yaniBenim takıldığım o kadar mı aklına gelmedim
Benim çok önem verdiğim bir şey. Ben de olsam kırılırdım. Hep mi böyleydi?
Aynı şehirde değiliz ve ilişkiyi yürütebilmek için iletişim halinde olmamız gerekiyor. Bu bizim için bir görev veya yükümlülük değil. En başından beri kim ilk önce uyanırsa günaydın yazar yıllardır bu böylemesela neden kırılırsınız
yani adamın özel bir yükümlülüğü mü var o günaydın desin diye
bu arada sevgilimle günaydınlaşma zamanında telefon dahi yoktu da olsa idi o bana saat 8 de günaydın yazıyorsa ben saatimi 7.55 e kurar ondan önce kalkar ve günaydın yazardım
yani neden hep ondan bekleyeyim ki
bugün önce ben günaydın diyeyim diye çaba gösterirdim
ilişki karşılıklı neden karşıdan her gün bana günaydın demesini bekleyeyim ki
evliliklerde de kalkıp günaydın demeyip adamın uyanıp bize günaydın demesini mi bekleyeceğiz yatakta
Konu sahibinin bahsettiği şey ile senin bahsettiğin şey aynı mi?Benim eşimde telefonda konuşma sıkıntısı oluyor işten dolayı ama mesaj atmada çok ta problemi yok . Ona bir şey soruyorum akşam eve gelince cevap veriyor . Mesela eve şu lazım alır misın diyorum eve gelince bakıyor mesaja . Hep değil ama çoğunlukla . Gerizekalı aptal bir arkadaşı var onunlada sürekli mesajlaşıyor . Iki mesajlaşmaya baktık bir gün o arkadaşına en çok mesaj atan kişi . Benim mesajlarıma bakincada hic birine cevap yok . Hangimize sabır dilersin
Aynı şehirde değiliz ve ilişkiyi yürütebilmek için iletişim halinde olmamız gerekiyor. Bu bizim için bir görev veya yükümlülük değil. En başından beri kim ilk önce uyanırsa günaydın yazar yıllardır bu böyle
Bugun naz yapasi gelmisEvet her sabah yazar mutlaka çok nadirdir böyle olmasi
Takılma ya aman sende yarın yazma nolmuş yaniKızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
Bu kadar küçük seylere takilmakta ne bileyim ya... sizde onun soylediklerine kulak vermemissiniz odesmis oldunuz sahsen karsimdaki insan benim nedenlerimi duymuyorsa kendi kendini yesin umrumda olmaz ama az ötede ne yapacaksa yapsın.Kızlar merhaba, erkek arkadaşım bugün 8de gitmiş işe. Whatsappta cuma mesajları paylaşılmış durum olarak, ınstagramda story atılmış ama bir günaydın mesajı dahi yok. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Aradım direk söyledim hepsi yapılmış hiç mi aklına gelmedi dedim bir şeyler dedi ama inanın hatırlamıyorum. Günaydın yazmak ne kadar zor olabilir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?