Güneşi Beklerken Kanal D

valla güzelmiş dün evde misafirim vardı işyerinde şimdi anca izleyip bitirebildim
yaa cihan kesin anladı dimi zeynepin kızı olduğunu
inşallah anlamıştır artık
barış da ne geniş adam keremin odada uyuyo kız arkadaşı az sinirleniyo bişey demiyo
normalde yıkması lazım ortalığı bide havluyla duştan çıkıyo kerem falan
demete iyice sinir oldum bu ne yaa kızından başka herkesi düşünüyo
bide kızlar pazara geçti günü dizinin ama bu pazar mı haftaya pazar mı yeni bölüm anlayamadım

suan en gicik oldugun karakter jale..demete de cok kizmadim bir suru sok ustune sok yasadilar,gercekte olsa insan enyapacgini bilemeyebilir.zeynepin haykirislari,melisin psikopat halleri falan guzeldi iyi oynamislar..
jaleyi bogasim geliyor yalniz uyuz..yillarca bu aciyla yasadim bilmezmiyim diyor.atti demetin ustune cekildi koseye gicik...
guya cok uzuluyor agliyor,butun sorumlulugu demetin ustune yikti..cihan gercekleri ogrenince iyi bir haslar umarim onu..agzinin ortasina gerilip bi tane cakasi geliyor insanin..

ay kızlar almesınz valla seslı guldum yorumları okurken cok hosuma gıdıyor adamın kokusu kalmıstır he hahahaah

E kalması lazım o adam 2 dk da bırakmaz ya kadını

Ama Cihan kızının derdindeyken kadının fanfinfonunu anlayamaz tabi

Yalnız kadın gayet sarhoş yatağa gitti ayılıp geldi . Ben uyurlarken alacaklar sandım haberi hani sarhoş ya kadın sızar mızar olaydan sonra

Aa ben o Keremin Zeynebi odaya getirdiği sahneyi kaçırmışım. Bu çocuk niye kızın yanında havluyla dolanıyor ki içeride giyinip çıksın işte.

Cihan Demete sorar o benim kızım mı diye Demette yoo ne alaka senden sonra kaç kişiyle oldum ben de bilmiyorum babası kim der

Cihan'ın hayatını düşünüyor ya (!)

Bu Jale var ya bu Jale at tepsin onu emi Madem umrunda tüm bu olanlar ya gidip konuşsana Cihanla. Meymenetsiz kadın ya

Barış zaten süt çocuuu gibi geziniyor ortalıkta . Oysa ilk başlarda daha iyiydi. Şimdi pısırık pısırık dolanıyor. Zeynebi de kaptıracak Kereme haberi yok

Cihan elinin tersiyle şöyle bir oturtsa o gudubete içimiz rahatlayacak. Gerçek hayatta ben Zeynep olsam o kadını zor alırlardı elimden.
Yeşilçam da ki çakma sarışın kötü ablaları bile geçti be

Haftaya pazardır. Keşke bu pazarda verseler ama hayır demem :)

Barış herkesi kendi sanıyor sezercik sezercik takılıyor. Olum gidip amcanı arayıp sorsana. Zaten Zeynepe bir hayrın yok bari kendine olsun

Cihan da zekaya rastlıyoruz en azından Demet gibi değil bence anlamıştır ve çok pis hesap sorması bekleniyor kendisinden. Özellikle de Jaleden

Demet yok senin kızın değil der Cihan test yaptırır Melis bir şekilde test raporuyla bir şeyler yapar Daha iyi kehanetlerimle karşınızda olacağım. Görüşmek üzere

Haftaya pazardır. Keşke bu pazarda verseler ama hayır demem :)

Barış herkesi kendi sanıyor sezercik sezercik takılıyor. Olum gidip amcanı arayıp sorsana. Zaten Zeynepe bir hayrın yok bari kendine olsun

Cihan da zekaya rastlıyoruz en azından Demet gibi değil bence anlamıştır ve çok pis hesap sorması bekleniyor kendisinden. Özellikle de Jaleden

Demet yok senin kızın değil der Cihan test yaptırır Melis bir şekilde test raporuyla bir şeyler yapar Daha iyi kehanetlerimle karşınızda olacağım. Görüşmek üzere
[/QUOTE]

Barış herkesi kendi gibi zannetmeye devam etsin bakalım.. İnşallah anlamıştır ya Cihan Jale' yi çok fena yapar umarım. Bende umutluyum kendisinden..
Kız inşallah o kadar uzamaz test falan haftaya öğrensin artık cihan..
dizi bu pazar kizlar :)

emin misin canım?

evet o benimde dikkatimi çekti saçlar dağınık duş almamış daha gitti oraya ağzı içki kokmuyor mu bir kere yani. Hem baya sarhoştu adam iyi ayılttı demek töbe töbeee. Ay o halde bir de kocasına sarıldı ya iğrençç yani. O adam bırakmaz artık onun peşini.
Evet bir tost alınamadı yani. Ben Zeynep'in yerinde olsam içeriye girdiğimde annemle ne konuşuyordunuz diye sorardım Melis'e çatlardım yaa. Ya da anneme sorardım.

Bu pazar varmış bende pek bir sevindirik oldum nette gazetede yazıyordu 22 eylülde yeni bölüm diye fazla beklemicez ama umarım tekrar vermezler.

Ben de yazacaktım adam iyi ayıltmıştır diye :)

Artık hiç bırakmaz peşini.

Anaaa bu Tülin cadısıda hamile kalmasın ?

Ben de yazacaktım adam iyi ayıltmıştır diye :)

Artık hiç bırakmaz peşini.

Anaaa bu Tülin cadısıda hamile kalmasın ?

Ya kanal d ye baktım fragman var mı diye geçmiş bölümlerden kolaj görüntüler koymuşlar karışık her bölümden acaba öyle kolaj mı yayınlanacak. :26:

Ya kanal d ye baktım fragman var mı diye geçmiş bölümlerden kolaj görüntüler koymuşlar karışık her bölümden acaba öyle kolaj mı yayınlanacak. :26:

Olabilir. Ya da belki fragman koymak istemediler.

Bu bölüm kadar heyecanlı ama Barışın zırt pırt çıkıp buzdolabı gibi sarılmadığı bir bölüm istiyorum :)

Tülin hamile kalabilir bak . Ama uzun süredir Cihanla birlikte olmadığına göre çocuğu Cihana yutturamaz

Boşansın şu adamcağızdan gidip Cemle evlenip evinin kadını olsun diyeceğim ama sırada daha Demet var Daha onunla uğraşacak Zeyneple uğraşacak

Millete özelliklede kocasına bir suçu olmadığı halde laf sokacağına kızıyla ilgilenseydi. Haspam anca kendini başka kollarda avutmakla meşgul

kızlar kanal d nin sitesine yeni bölüm fragmanını koymuşlar.
Zeynepin saçları pembe falan
youtubeda bulamadım ama siteye girerseniz izleyebilrisiniz

evet bende gördüm şimdi yeni fragmanı
zeynepin hali ne o öyle
ama barışa güzel dedi " yanımda olmak isteeydin olurdun" diye
güzel oturttu
offf yaaa cihan hala zeynepin babası ben miyim diyo
demet halaaa melisi düşünüyo galiba
bu hafta pek heyecanlı değil sanırım

Büyük ihtimal bu bölüm zeynep asi takılıcak , okuldan kaçıcak , bütün günü keremle geçiricek falan
Cihanda gidicek Demete hesap sorucak.Demet hayır senin kızın değil diyecek , cihanda inanır kesin

EVET AMA BANA SACMA GELDI FRAGMAN SACLAR FALAN :s CIHANDA SALAK ZTN DEMTTE ONDN SALAK

Zeynepte bu ana varken her bir şeyleri yapar hakkı da var kızın Baban öldü baban yaşıyor baban seni istemedi baban şöyle diyene kadar kızını bağırta bağırta yüz rengini değiştirene kadar anlatsana gerçekleri idiot kadın

Tülin hamile kalırsa hapı yutar ama dizi bu onu da yutturur bence Cem ile evlenemez çünkü Cem evli yani bana öyle geldi ilk zamanlarda yemekteyken bunlar gizli gizli konuşmuştu ya telefonda. Ya Zeynep'in parası pulu yok öğrenci sonuçta onda bunda kalıyor ne yiyor içiyor bu kız parayı nerden buluyor bir de saçlar pembe olmuş hiç yakışmamış ne o öyle yalnız bir hava gelmiş Zeynep'e yürümesi bile değişmiş okul koridorunda bir yürümesi vardı heyhat yani. Ay artık söylesin Cihan'a herşeyi yok sen değilsin babası derse Demet'i dövmek isticem artık ya söylesin ama bir süre sakla öğrendiğini kızına belli etme haberin yokmuş gibi davran Zeynep'e de uygun zamanda sölücem derdim ay yapardım bişiler. Ne demek ya kızına bir şey sorma demek. İnsan babasını merak etmez mi Jale de izlesin öyle yalnız Barış Kerem rekabeti fena kızışacak Zeynep Kerem'e yol aldı bile.

İyi iyi alsın yolu Onlar ne uzun yollar alırlar daha dur sen Barışta muavinlik yapar artık

Fragmanı izlemedim bilerek heycanı olsun istedim :) Ama Zeynepin değişmesini istemiyorum şahsen. O Gölyazında ki Zeynep olarak kalmalı. Tarzını değiştirse bile. Yoksa anlamı kalmaz. Havalı kız olması gerekse Melis ondan daha havalı. Daha güzel demiyorum ama daa havalı. Çünkü karakter öyle yazılmış zaten baştan

Diziler de hep saf olanlar iyi , biraz kafası olanı kötü gösteriyorlar buna sinir oluyorum. Gerçek hayat karakterlerinde hem iyilik hem kötülük vardır eşit gibidir biri birinden ağır basınca da ona göre olaylar olur. Herkes saf olmakla iyiyi yada saflıkla aptallığı karıştırıyorlar. İyi niyetli olmakla saflığın ya da aptallığın ne alakası olabilir? Ya da biraz kendini gerçekleri düşünen bir insanı niye hep çakal kurnaz olarak gösteriyorlar? Hayat öyle "aman ben herkesle iyi olayım herkese iyilik yapayım onlar bana kötülük yapsın ama ben onların hepsini şıp diye affediyim iyi olayım" demek değildir.

İyi olan bir şey herkes için iyi değildir ki. Mesela Demet Cihana bunu söylemeyerek iyilik yaptığını sanıyor ama aslında Jalenin yaptığnın aynısını yapıyor ! Cihanı kızından ayrı tutuyor. Zeynep'in daha önce olmayan ergenlik isyanlarını başlatıyor kızı p.. durumuna sokuyor arkadaş çevresinde :26:. Babası belli değil kızın diye düşünüyorlar.

Jale'yi de hemen affederek iyilik değil gerizekalılık yaptı. Eğer biraz küs kalsaydı Jale daha çok çabalayacaktı belki direk Cihanla konuşacaktı

İlk okuldan beri öğrendiğimiz giriş-gelişme-sonucu uygulasınlar. Girişten direk sonuca ulaştırınca heyecanı kalmıyor. Ama aynı zamanda da süründürmemek lazım tabi

Yok çok değişmemş Zeynep tüm saçı pembe değil yani ama bir farkındalık gelmiş yani. İşte bende onu demiştim geçen sayfalarda dizilerde iyi olanlar çok iyi , kötü olanlar safi kötü oluyor anlamıyorum. Demet Jale'yi affediyor bir akşam kızmakla olay kapandı gitti bu kadar kolay mı. Bir de dizinin baş kahramanları her zaman süperdir ellerinden her iş gelir ve onlara hep kötülük yaparlar kıskanırlar hep kıskanılası olur onlar. Demet terzilik yapmaya girdi şu kadarcık zamanda bir anda çizer oldu çizimleri beğenildi elini bir şeye sürmeyip çizim yapmaya başladı kim kısa sürede böyle olaibliyor gerçek hayatta o işi ona verirler mi yeni girmiş biri bir de ve aynı Aliye gibi olmadı mı o da öyleydi ve yine aynı yerde bunu çekemeyen biri vardı burada da var Demet'i çekemeyen biri. Demet mükemmel gösteriliyor yine. Ve yine Denet o kadar iyi ki o kadına da ağzını açmıyor kadın neler diyor ona ben olsam sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun derim. Demet yakında çizimlerinden bir defile düzenlemezse şaşırmıcam. Aliye de olmuştu yani. Jale anladı mı böylece hatasını yani. Can ciğer oldular ya kanser olabilir tamam kıyamazsında mesafeli olursun yani. Arada laf sokarsın dediğin gibi bu kadar iyilikte fazla.

Bi bize bıraksalar 2 bölüm yazsakta millet dizi görse değil mi şekerim

Demet mükemmel bir insan o kadar mükemmel bir insan ki saygılı aklını spora vermiş iyi huylu kızını Melis'e benzetti. Evet Demet mükemmel :) Ama insanları delirtme de mükemmel

Bence Jale hemen vazgeçmedi Cihandan. Yoksa ne yapar eder ikisini buluştururdu. Bence yıllarca içinde bir ümit vardı. Sonuçta aynı okuldalar görüşüyorlar yakın arkadaşlar .

Ben öyle bir hata yapsaydım eğer öncelikle Cihanla konuşurdum ağzımın payını aldıktan sonra da onunla beraber Demet'e gider her şeyide ona anlatırdım . Cihan da Zeynepe sahip çıkardı. Gene ayrı yaşarlardı ama en azından bilirdi.

Oysa şimdi hatasını telafi etmek yerine her şeyi daha da kötü bir duruma sokuyor. Beyin bedava değilmiş demek ki.

Burdan Jale'ye sözüm var. Müdür olmuşsun ama insan olamamışsın. Aynı zamanda Tülin de Türkiye güzeli olmuşsun ama anne ve eş olamamışsın Demete hiç bir şey demiyorum Allah bildiği gibi yapsın ona hiç bir şey kar etmiyor :)

Bu arada dün tesadüfen reklamı çıktı bende sözde izlemeyecektim hemen sesi açtım dayanamadım

Barış sözde kıskançlık yapıyor ama yapamıyor. Bir Kerem'in barda Zeynep'i kollamasına bakın ki sadece çocuk laf açmaya çalışıyordu bir de Barış'ın en yakın arkadaşından kıskanış şekline bakın. Barış Zeynep'i sevmiyor aslında. Yani Zeynep onu sevmişti ama Barış sadece onu beğendi.

Kerem ne güzel dedi ama Melis işin uzun sürer mi dediğinde. " yıllarca sürebilsin isterdim" Kavak yellerine benzemez ama umarım İlişkileri yıllarca sürdüydü ama yalama olmuştu

bu demet denen kadını boğmak istiyorum ya kızından başka herkesi düşünüyo gıcık şey

Ddemet ne geri zekalı kadın , melise ben sana hastanede söz vermiştim söylemicem diye dedi.

Kkızın ne halde olduğunu görüyor hala söylemicem diyor

Aptal geri zekalı ya..

Jale de ne güzel söylücekti cihana , gereksiz zamanda geldi demet de, sen kaıştıkça daha çok kötüye gidiyor işler diyor birde demet cihana

asıl sen söylemedikçe işler kötüye gidiyor haberin yok , görmüyor musun , çıkar at gözlüklerini artık ..

Kereme takıldı Zeynep de , barışı sepetler gibi . sanki Zeynep kereme kadar hisleri var gbi.

Ben çok yakıştırıyorum Zeynep ile kerem 'i

Barş hala melisi seviyor . Mmelis onu öptükten sonra dondu öyle görüşürüz dedi.baygın baygın ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…