jaşenin doktorunun en baştan beri demette gözü var mügem asılmaya çalışıyor fazla yani o adam demetten hoşlanıyor maalesef
Cihanın mektubu okuyup okumadıgını göstermiyor.
ayrıca jale mektupla cd yi üst üste koyuyor. cihan odaya gelince ikisi ayrı yerde. acaba diyorum hani bir ihtimal acaba cihan, cd 'yi zeynebin koydugunu düsünüp babasızlık hissini görsün mü istedi diye anladı ?
vay pisluk adam
kahvaltılar hazırlamalar falan hep numara demek..
jale bunu duyarsa kesin küplere binicek
Pazar gününe alındı ya sinir oldum ne güzel bu akşam izleyecektik işte
adam cd mi yapmış tülineee aaa oraları zilemedim inanmıyorummm
cihan mektubu okumadı bence kızın sadece baba özleminden dolayı öylece sarıldı .
hemen çıkmaz ortaya , konu kızın babasının bulunması zaten dizide. uzatırlar da uzatırlar yani.
aaadoğru söylüyorsun belkide Cihan Zeynep in durumuna üzüldüğü için sarılmıştır mektubu okumamıştır :44:
aynı şey benimde aklıma geldi
cihan üzüldüğü için zeynebe sarılmış olabilir..eğer öyleyse iyice saçmalamışlar demektir..
he bide jalenin doktoru neyapmaya çalıştı öyle demeti yemeğe falan çıkardı:26:
asılıyomu acaba benmi yanlış anladım
ayy doğru ama empati yapıyorum benim masama cd ve kağıt konsa gayri ihtiyari kağıda da bakarım
yok yaaa değildir okumuştur cihan
eğer okumasaydı saçmalığın bu kadarı dicem.. hepten saçmalık olur dizi
bu dizide en çok hoşuma giden karakter Kerem. Adam hakkını veriyor vallahi
Yok hatlar karıştı canım
Tülini kameraya almış , cepten gönderdi görüntüleri . Tülin ordan gördü.
Zeynep babasına cd yapmıştı , jale onu buldu cihanın masasına koydu
valla filmi izlemesem bile olurmuş süper bi özetti valla hem kendi duyguların hem dizideki olaylartebrik ederim:13:
dizi baymak üzere yaaa
*
demetle jaleyi birbirine çarpmak lazımm iki akılsız nasıl arkadaş oldukları belli
*
hele barış acayip rahatsız edici bi tip
*
bi heves izliyorum düzenlesinler senaryoyu canımı sıkmasınlarr
Cihanın mektubu okuyup okumadıgını göstermiyor.
ayrıca jale mektupla cd yi üst üste koyuyor. cihan odaya gelince ikisi ayrı yerde. acaba diyorum hani bir ihtimal acaba cihan, cd 'yi zeynebin koydugunu düsünüp babasızlık hissini görsün mü istedi diye anladı ?
vay pisluk adam
kahvaltılar hazırlamalar falan hep numara demek..
jale bunu duyarsa kesin küplere binicek
bu dizide en çok hoşuma giden karakter Kerem. Adam hakkını veriyor vallahi
Kız l ar birşey soracam melis ile zeynep nasıl kardeşler aynı yaştalar saçma değilmi yoksa benmi birşey kaçırdım
Kız l ar birşey soracam melis ile zeynep nasıl kardeşler aynı yaştalar saçma değilmi yoksa benmi birşey kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?