Güneşi Beklerken Kanal D

jaşenin doktorunun en baştan beri demette gözü var mügem asılmaya çalışıyor fazla yani o adam demetten hoşlanıyor maalesef

jaşenin doktorunun en baştan beri demette gözü var mügem asılmaya çalışıyor fazla yani o adam demetten hoşlanıyor maalesef

vay pisluk adam
kahvaltılar hazırlamalar falan hep numara demek..
jale bunu duyarsa kesin küplere binicek

ayy doğru ama empati yapıyorum benim masama cd ve kağıt konsa gayri ihtiyari kağıda da bakarım
yok yaaa değildir okumuştur cihan
eğer okumasaydı saçmalığın bu kadarı dicem.. hepten saçmalık olur dizi

adam cd mi yapmış tülineee aaa oraları zilemedim inanmıyorummm
cihan mektubu okumadı bence kızın sadece baba özleminden dolayı öylece sarıldı .

hemen çıkmaz ortaya , konu kızın babasının bulunması zaten dizide. uzatırlar da uzatırlar yani.

Yok hatlar karıştı canım
Tülini kameraya almış , cepten gönderdi görüntüleri . Tülin ordan gördü.
Zeynep babasına cd yapmıştı , jale onu buldu cihanın masasına koydu

aaa doğru söylüyorsun belkide Cihan Zeynep in durumuna üzüldüğü için sarılmıştır mektubu okumamıştır :44:

okumadıysa cidden suyu çıkar ama o zaman o kagıdı kim elledi de ayrı yerde durdu bakalım gösterecekler mi?

artık okusun da bitsin bu iş ya
ama doktorla ilk tanışdığında demet daha Jale demişti ona sen gülümsüyorsun mutlusun neden olmasın doktorla diye eski bölümlerde

bu dizide en çok hoşuma giden karakter Kerem. Adam hakkını veriyor vallahi

aynen :128::128: konuşmaları ses tonu süper

Yok hatlar karıştı canım
Tülini kameraya almış , cepten gönderdi görüntüleri . Tülin ordan gördü.
Zeynep babasına cd yapmıştı , jale onu buldu cihanın masasına koydu

Bu hangi ara oldu ya , ben nereyi izlememişim

cdyi evet jale koydu oaraları gördüm ama kamera olayını hatırlayamadım bir türlü.

barış ilk zamanlarda çok güzeldi Zeynep le beraber olduğundan beri çocuğu sevmiyorum çok yapmacık.

Zeynep çocuğun oyunculuğunu kötü etkiliyor

valla filmi izlemesem bile olurmuş süper bi özetti valla hem kendi duyguların hem dizideki olaylar tebrik ederim:13:

Teşekkür ederim :) İzlerken yazınca daha içten oluyor galiba :)

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler ya bu dizi için uyarlarsak " bana arkadaşının jale olduğunu söyle sana ne kadar salak olduğunu söyleyeyim" olur :)

Barış yemek yaparken yemekten soğudum be . Şu tatlı oğlanlar olur ya böyle hareketli onun gibi olmaya çalışmış ama çokta kötü olmuşsun Barış taaaaam mı beceremiyorsun işte sen öyle havaları. Git cool oğlan ol başka bir şey ol

Evet ya canımızı sıkmasınlar valla fena yaparız

Benimde aklıma geldi kız. Ama artık o kadarda saçmalamasınlar mektupta vardı ya. Cihan cd yi izleyince birden bire gaza gelip "dur şuna babalık yapayım gidip yavrum diye sarılayım bağrıma basayım" mı dedi . Saçma. Hem Zeynep neden bıraksn ki cd yi Cihana. Aralarında o konu bile geçmedi
vay pisluk adam
kahvaltılar hazırlamalar falan hep numara demek..
jale bunu duyarsa kesin küplere binicek

Ohhh süper olur. Sefanız bol olsun Demet derim o zaman. Hep Jale mi nasiplenecek bir şeylerden. Oh olsun ona kimse kalmayacak zamanla yanında

bu dizide en çok hoşuma giden karakter Kerem. Adam hakkını veriyor vallahi

Kerem iyi ya Fazla iyi. Hem oyunculuk hem de tip olarak

FRAGMANI YAYINLAMISLAR MEKTUBU NE HIKMETSE YINE MELIS OKUMUS NE SACMALIK BU YAAAA CIVTTILR
BUARADA FRAGMANDA COK KISA VE SIKICI BEGNMEDIM AMA CIHAN BABALIK TESTI YAPTRMAK ISTYRRR TEK ILGINC GELEN O FRGMANDA:d

Kız l ar birşey soracam melis ile zeynep nasıl kardeşler aynı yaştalar saçma değilmi yoksa benmi birşey kaçırdım

Kız l ar birşey soracam melis ile zeynep nasıl kardeşler aynı yaştalar saçma değilmi yoksa benmi birşey kaçırdım

bi ara Demet ve Jale konuşuyorlardı canım.. Cihan istanbula döndükten birkaç ay sonra tanışıp evleniyo Tülinle ve hemen çocukları oluyo o yüzden aralarında 8 9 ay varmış.. öyle dediler ikisi konuşurken.. ne hızlı adammış cihan

ya mektubu yine melis mi okudu? bu ne saçma bişey oldu böyle.. ama cihan babalık testi de istiyo.. fragman bana da pek güzel gelmedi.. çok uzadı bu iş yaa cihan öğrensin en azından..

Frag izlemedim ama adam kızının olduğunu öğrendi bence duruşu o şekildeydi bence

yaa bu soruuyu cok sorn oldu aralrnda 1 yas var sanrm aacıklmaslrdı durumu bır sklde bolmn bırnde

[video=youtube;N9ffv64B7F8]http://www.youtube.com/watch?v=N9ffv64B7F8[/video]

keremde melısle bısılermı yaptı acabaaa:)

yalnız demet azarlarken Jalenin suratı çok komik..küçük emrah gibi

belliydi zaten böyle bişey yapacakları
melis mektubu gördü , cihan cdyi..ne saçma bişey..
mektubu alan cdyide alır yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…