Pis Keremnasıl öpüşürsün o meymenetsizle tam da Zeynep sana doğru yol almışken
Meliste tam anası kılıklı. Biliyor Zeynep'ten hoşlandığını, kendisine Zeynep'e davrandığından daha öküz davrandığını ama 2 iyi söz duydu diye yapıştı
Zeyneple Barışın sarılış şeklide hep aynı. Ama duygu yok. El ele yürüyolardı ya sanki iki küçük kardeş okula gidiyor gibiydi
Demet söylenecek laf bırakmadın ha. Kendi kızın bağımlılığa bile başlayacak duruma geldi sen hala o meymenetsiz ergene kolunu uzatıp teselli ediyorsun.
Cihan cd yi izlerken ben sandım ki daha mektubu okumadı sadece cd yi izlerken Zeynep'e üzüldü ama şimdi arabadan çıktı "yavrııım benim " diye sarıldı .
Şimdi Zeynep bunları birlikte görürse hiç bir araya gelemezler. Kerem Melisten Tülin de Cem den zor kurtulacağa benziyor
Ama Cem'e de hak veriyorum aslında. Kadın bir cilve yapıyor bir atar yapıyor. İstemiyorum seninle bir şey kocamı aldatmış gibi hissediyorum dedi gitti adamın kollarına atıldı. Birlikte olmadan önce de sarmaş dolaştı sırf o bile aldatma sayılır. Sonra da tek gecelik ilişki yaşayan playboyların yanındaki kadına davrandığı gibi davrandı adama. Resmen kullandı attıSonuçta adam da hoşlanıyor yazık değil mi ona da? Hı Tülin yazık değil mi ? Ama böyle görüntülerle mal olursun işte oh olsun
Falcı abla ne güzel dediydi kaderiniz bir yazıldı diye. Şimdi Kerem de uçtu gitti Melis çıyanına doğru
Bu arada Yağmur Tanrısevsin yani dizideki Melis önce gözüme uymamış gibi geldi ama şimdi daha da iyi oynuyor. Barış'tan daha iyi
Ayrıca keşke günü değiştirmeselerdi.Hafta içinde stres atacaktık işte Jale Demet Tüline söve söveKartladınız ama hala ergensiniz dicez mesela.
Not: Kritleri olayları bağısmız tutarak yazıyorum yani birinden bahsederken diğer olaya atlıyorum kusura bakmayacanız artık aklıma geldikçe saydırıyorum hepsine
veee sonunda cihan herşeyi öğrendi
geç bile kaldı Jale itiraf etmekte
Barış iyice pasif kaldı yaa sinir oldum.. Kerem nasıl da kıskandı ikisi sarılırken
bakalım Demet ne yapacak bundan sonra Zeynep ne zaman öğrenecek ki acaba?
jale itiraf etti mi :44::44::44:
ben en son uyuyakaldım ya cihan tam eve girdi.. tülinle adam kapıda konusuyordu
*
zeynep'in o saçı beni benden aldı
barış fiyasko. kalas gibi kalıyor ya :26:
Cihan görmedi kapıdaki adamı tülin anahtarı kapıda unuttum sandım baktım falan dedi...
Jale Zeynep'in babası için hazırlamış olduğu cd ile birlikte mektup yazıp cihanın masasına bıraktı
Cihan öğrendikten sonra Jale nin kapısına geldi o sırada Zeynep eve geliyordu sarıldı Zeynep'e
Zeynep nasıl u dönüşü yaptı yapsında zaten Barış çok itici ya..
senaryo harikaydı cidden..dizi baymak üzere yaaa
*
demetle jaleyi birbirine çarpmak lazımm iki akılsız nasıl arkadaş oldukları belli
*
hele barış acayip rahatsız edici bi tip
*
bi heves izliyorum düzenlesinler senaryoyu canımı sıkmasınlarr
senaryo harikaydı cidden..
hatta Türk dizilerinin çıtayı bu dizi ile yükselttiğini düşünmüştüm ilk bölümler.. bayıcı ve klasik değildi.. olayları amerikan dizilerindeki gibi geriye dönük kurgu göstermeleri falan bayağı iyidi ama artık sırdanlaşmak üzere.
tüylerim diken diken oldu ya
hemen izlemem gerek.. günü değişti galiba dizinin..
jale itiraf etti mi :44::44::44:
ben en son uyuyakaldım ya cihan tam eve girdi.. tülinle adam kapıda konusuyordu
*
zeynep'in o saçı beni benden aldı
barış fiyasko. kalas gibi kalıyor ya :26:
bu hafta zor izledim vallahi yaa
*
hele o yağmuru nie feriha havasına sokmuşlar onu da anlamış diilimm
anlatmış size bir arkadaş :)
ne yalan söliyim barışı başlardan çok beğenir hep zeyneple o olsun isterdim ama bu 2 bölümdür iyice yapmacık geliyo hareketleri
zeynepi batırdılar bu bölüm hiç olmadı
tülinin yattığı adam onlar oynaşırken videoya çekmiş adam sonunda o videoyu gönderdi tüline
ayvayı yedi tülin
okul olurda öyle bi tane kız yapmazlar mı arkadaşım
bide nasıl anlaşılmaz annesi olduğu onu da anlamıyorum
var dizide saçmalıklar ama izleniyo işte
Cihanın mektubu okuyup okumadıgını göstermiyor.
ayrıca jale mektupla cd yi üst üste koyuyor. cihan odaya gelince ikisi ayrı yerde. acaba diyorum hani bir ihtimal acaba cihan, cd 'yi zeynebin koydugunu düsünüp babasızlık hissini görsün mü istedi diye anladı ?
Cihanın mektubu okuyup okumadıgını göstermiyor.
ayrıca jale mektupla cd yi üst üste koyuyor. cihan odaya gelince ikisi ayrı yerde. acaba diyorum hani bir ihtimal acaba cihan, cd 'yi zeynebin koydugunu düsünüp babasızlık hissini görsün mü istedi diye anladı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?