Güneşi Beklerken Kanal D

He valla Gossip girlde Serena bile yaşanmamış gibi davranamazdı. Hadi davranırda bu kadar çabuk davranmaz. Bunlar onları da mı geçecek acep.

Hadi Zeynepler ergen. Bir günleri bir günlerine tutmaz ama 40 yaşındaki Jale ve Demet nasıl böyle olabiliyorlar. Şimdi Cihan öğrenince Jale ye iki kızıp sonra da Demetle beraber "ya tamam Jale ne olacak altı üstü hayatımıza 18 yıl sürecek bir içine ettin o kadar sen takılma buna" mı diyecekler . Valla beklenir aslında. Der bu saflar

Kerem de Cihan Zeynepi kolladı ya şimdi sanıyor ki Cihan onun kızı olduğunu biliyor. Oysa bilmiyor umarım sen ortaya çıkarırsın Keremcik

Kerem'in Zeynepten hoşlanması ilk daha çok işlenseydi Zeynep'i şaşırtsaydı hani. Onunda aklı karışıp Barış'a direk atlamasaydı.

Şimdi nasıl bunlar bir araya gelecek.

Melis Kerem'e ona aşıksın dedi Kerem de saçma sapan konuşma hem o Barışla çıkıyor dedi. Melis yerinde olsam ha yani çıkmasa hoşlanacak mıydın derdim

Cihan da kendi hikayesini anlatırken çocuk kızın yanında bir hıyar görüp kıskançlıktan deliye dönüyor derken Kerem de güldü ya yazık yavrum o da yaşadı daha da yaşayacak

Ah Demet okuldaki ergenlerin bile ağzına düştün yiter artık şu babalık davasına bir son ver ya.

Artı olarak şunu söyleyeyim ilk bölümlerden beri bir müzik var. Demet ve Cihan sahnesinde çalıyordu . Böyle bir buruk. Tam olarak bulamadım onu ama çok güzel bir müzik. Bilen varsa söylesin

Zeynep hocasına karşı laubali davranıyor itici oluyor. Set arkadaşı olarak samimi olursun ama sonuçta onlar hoca öğrenci. Barışla da biraz yapaylar sanki. Ne bilim sırıtıp durmak değildir hoşlanmak.

melis intihar ediyormuş

[video=youtube;rt0rqhT5QEk]http://www.youtube.com/watch?v=rt0rqhT5QEk[/video]

Aha da ben demiştim intihar sahnesi olabilir Melis'in diye de umarım diğer dediğim yani sarhoş olup Melisle olur dediğim gerçekleşmez

Ya fragmanın ses kalitesi berbat bu ne ya doğru dürüst bir şey duyamadım Kerem ve Zeynepten. Zeynepte iyi sarıldı Kerem'e ha

Yalnız bu Kerem Melis'i pek sevmez ki. Yani öyle yakın değillerdi ama hastane odasının yanında bekliyor öyle. Şimdi Melis iyileşince bu onu teselli eder Meliste umutlanır.

klasık turk fılmı olur dıyorsun yanı

klasık turk fılmı olur dıyorsun yanı

Olabilir ama olmasın ya hayır. Goo Jun Pyo etrafında o kadar güzel kız varken Jan Di 'den ayrı olduğunda Jan Di onu terk ettiğinde yada Ji Hoo ile Jan Di'yi o durumda görmesine rağmen başkasıyla olmuyordu

Nişanlanmıştı ama isteyerek değildi. Hatta nişanlısını öpmek zorunda kalmıştı garibim gözleri açık zorlana zorlana öpmüştü.

Şimdi Kerem Melisle olursa harbi saçmalık olur.

Zeynep yavaş yavaş ısınıyor ona . Eğer Melisle olursa Zeynep i hepten kaybeder.

Zeynep ve Melis başta çok gıcıklaşırlar diye düşündüm. Ama bu intihardan sonra Melis biraz durulursa belki bi süre sonra araları düzelebilir. İkisinin arasındaki diyalog çok güzel yazılmalı.Zeynep Melis'i suçlayınca Melis güzel güzel açıklasın bari ben babamı paylaşmak istemedim o yüzden böyle yaptım sonra da senle uğraşmadım bir daha gibisinden.

Olan Barış'a olacak gibi gözüküyor

Kerem de öküzlükten çıktı artık. Melisle pek iyi olmamasına rağmen acımış belli. Üzülüşü falan iyiydi.Kardeşlik olayını bildiği için Melis'i en iyi o anlar. Belki de Zeyneple Melisin arasını o düzeltir. Melise gidip onun hiç bir suçu yok. Bir kardeşin olması aslında güzel bir şey şimdi kızsanda sonra seveceksin onu gibi bir şeyler diyebilir . Desin yani bir zahmet. Melis'e de az öküzlük etmedi

Ay evet 2. fragmanı bende bugün izledim Melis intihar ediyor sanırım tam analamadım bir yerden mi atıyor kendini ne yapıyor annesi Zeynep'e tamam söylücem deyince babası olduğunu öğrenecek diye yaptı işte. Jale ile Denet arasındaki kanki durumlarını hala anlamış değilim yahu işte kadın senelerini çalmış, kızının babasız büyümesine neden olmuş bir de sakin sakin söyle ama Cihan'a artık demez mi sanki kolaydı da öyle pat diye söylemek suçu alsın üzerine artık yaa hem o evde nasıl kalıyor Demet tamam kadın ölecek ama çık ayrı eve arada uğra hatrını sor ne bu yakınlık hemen affedebildi yanii ben asla affetmezdim. Kerem ile Zeynep ipini kopardı artık. O öpüşme zaten Zeynep'inde hoşuna gitmişti de kabul etmek istemedi. Ama Barış'a hisleri de gerçekte peki şimdi ne olacak sarılmalar filan. Ya Demet nede Kerem'e gidp konuşuyor anlamadım. Kerem neden baban Cihan hoca desin ki. Zaten Melis'in evinde resimleri görünce taşlar yerine oturdu Kerem'de biliyor bence babasının Cihan hoca olduğunu da söylemez yanii ay nasıl beklicez salıya kadar.

efendim güzeliimm diyorrr

Ağzından iyi sözler çıkıyormuş Keremin :)

He işte dimi. Yok bu kadın da salak yani. Belki başka yerde yaşaması zor gelmiştir orda rahat tabi

Bu arada sabah Yağmur Zamanının tekrarı vardı show maxde. Oradaki bir kadında daha önce izlemiştim ama bu sefer tanıdık geldi. Meğersem bizim Demetmiş Orada daha akıllı bir kadını oynuyordu tabi

Hadi tek bana yapsa haksızlığı belki affederdim ama bir anne çocuğunun hayatının çalınmasını nasıl böyle sakin karşılar? Hiç anne moduna uymuyor

Zeynep Barıştan hoşlanıyor evet. Ama biraz koşullanma gibi bir şey olmuş. Hani bu Barış onu hep zor durumlardan kurtardı destek oldu ya aslında o yüzden daha çok hoşlandığını sanıyor. Jan Di de öyleydi.

Ama şimdi gerçekten aşık olacak Hem de onun deyimiyle "kas yığını/hayvanı" na

Ya Keremi biz de beğeniyoruz tamam kaslı maslı da gözümüze de sokmayın kardeşim. Resmen bak bak kas der gibi saçma sapan zoomlamalar yapıyorlar. Ters etki yapar o kadar ısrarla göstermeler

Bu arada Hande Doğandemir yani Zeynep Pargalının yeni sultanı olmuş Okan Yalabıkla çıkıyorlarmış

Fragmanda hani Zeynep neden devam ettin aramaya diyor Keremde seni mutlu etmek için diyor ya sonra Melisleri gösteriyolar. Sonra Kerem bir şey diyor gene orada ne diyorlar?

Son düzenleme:

ama oyle olmadi diyor

bende severek izleyenlerdenim senaryoda .çok iyi sıkmıyorlar bizi, oyuncularda roller için oturmuş sırıtan yok umarım kerem sonradan eşcinsel çıkmaz bu amerikadaki yakışıklı ve bakımlı ve kaslı çoğu erkekler eşcinsel çıkıyor orada yaşamış biri olarak umarım oranın kötü adetleri kendinde bulunmaz .sporcuymuş orada amerikan sporu oynamış

güzel bi dizi ama ben başroldeki kızı beğenmiyorum ya
bana hiç güzel gelmiyo o yüzden de iki erkeğin de ona aşık olması çok gerçekçi gelmiyo

çok güzel olduğundada baş aktör kız iyi rol yapamıyor , ama şükür yeni yüz olması iyi ,eski yüzler bıktırdı ve cozdanlaro doldu birazda başkaları zengin olsun

Umarım Niye umarım diyorum sanki adam eşcinsel olmasa bir şeyler olacakta Ergen fangirllere çevirdi bu herif beni

güzel bi dizi ama ben başroldeki kızı beğenmiyorum ya
bana hiç güzel gelmiyo o yüzden de iki erkeğin de ona aşık olması çok gerçekçi gelmiyo

İnsanlar sadece güzel/yakışıklıya aşık olmuyor ki. Dizilerde hep öyle görüyoruz evet ama sokakta bu böyle değil. Ayrıca Hande Doğandemir'in değişik bir güzelliği var. Sıradan değil. Tabi bu benim fikrim :)

çok güzel olduğundada baş aktör kız iyi rol yapamıyor , ama şükür yeni yüz olması iyi ,eski yüzler bıktırdı ve cozdanlaro doldu birazda başkaları zengin olsun

Değil mi ya.Süs bebeği gibi geziniyorlar ama iş rol yapmaya gelince beton gibi oluyorlar 90-60-90 olmak yada sıfır beden full makyaj olmak insana yetenek kazandırmıyor. Ha doğal güzel olsun ama yapamayanda yapamıyor.

Televizyonda ve sinemada estetiğe çok takılıyorlar. Ha tabi ki estetik kaygısı olmalı. Mekanlar kıyafetler isterse gecekondu olsun isterse çuval giysinler belli bir estetiği olmalı.

Ama karakterlerin illa çok yakışıklı illa çok güzel olması gerekmiyor. Bu yüzden tiyatroyu daha çok seviyorum. Orada yetenek önemli. Herkes kendisine biçilen rolü oynuyor ve tipler de gayet iyi uyuyor. Televizyon da ise bir dizide en az 10 kast hatası buluyoruz

İlla tanınan adamlar kadınlar. Yenilere yüz verin artık. Bereni severim ama görmekten bıktım. Genç jenerasyona destek olun. İnsanlar tanınmadık yüzleri daha çok beğeniyorlar artık. ( usta oyuncuları bu genellemeye katmıyorum onları 40 yıl sürekli izlerim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…