aynen, demet çok sakin ve nasıl bu kadar soğukkanlı davranabiliyor? kızı da o biçim. zeynep'i bize hiç böyle yansıtmadılar başta ama şimdi kereme sırnaşır gibi davranıyor. sevgilisi olmasa kur yapıyor diyeceğim.
melis intihar ediyormuş
[video=youtube;rt0rqhT5QEk]http://www.youtube.com/watch?v=rt0rqhT5QEk[/video]
Allahtan denizde değillerdi havuz suyu gene iyi
Havuzun içinde gözleri kapalıykene kızın dudağını ne ara gördü yapıştı da sudan öyle çıktılar? Mantık hatası no 1
Önceden mi yapıştı da suyun içine girdi acaba onu göstermediler.
Melis daha çok yoga yapacak benden söylemesi. Hem Barış'ı hem Kerem'i kaybetti. Babası olanları bilseydi onu da kaybederdi. İleride bir intihar sahnesi olabilir tabi kurtarılır .Kerem de sarhoş olur molur bunla olur.
Aha da ben demiştim intihar sahnesi olabilir Melis'in diye de umarım diğer dediğim yani sarhoş olup Melisle olur dediğim gerçekleşmez
Ya fragmanın ses kalitesi berbat bu ne ya doğru dürüst bir şey duyamadım Kerem ve Zeynepten. Zeynepte iyi sarıldı Kerem'e ha
Yalnız bu Kerem Melis'i pek sevmez ki. Yani öyle yakın değillerdi ama hastane odasının yanında bekliyor öyle. Şimdi Melis iyileşince bu onu teselli eder Meliste umutlanır.
klasık turk fılmı olur dıyorsun yanı
bunu ızlerken keremın ılk kelımesını anlayamıyorum ne dıyor orada
efendim güzeliimm diyorrr
Ay evet 2. fragmanı bende bugün izledim Melis intihar ediyor sanırım tam analamadım bir yerden mi atıyor kendini ne yapıyor annesi Zeynep'e tamam söylücem deyince babası olduğunu öğrenecek diye yaptı işte. Jale ile Denet arasındaki kanki durumlarını hala anlamış değilim yahu işte kadın senelerini çalmış, kızının babasız büyümesine neden olmuş bir de sakin sakin söyle ama Cihan'a artık demez mi sanki kolaydı da öyle pat diye söylemek suçu alsın üzerine artık yaa hem o evde nasıl kalıyor Demet tamam kadın ölecek ama çık ayrı eve arada uğra hatrını sor ne bu yakınlık hemen affedebildi yanii ben asla affetmezdim. Kerem ile Zeynep ipini kopardı artık. O öpüşme zaten Zeynep'inde hoşuna gitmişti de kabul etmek istemedi. Ama Barış'a hisleri de gerçekte peki şimdi ne olacak sarılmalar filan. Ya Demet nede Kerem'e gidp konuşuyor anlamadım. Kerem neden baban Cihan hoca desin ki. Zaten Melis'in evinde resimleri görünce taşlar yerine oturdu Kerem'de biliyor bence babasının Cihan hoca olduğunu da söylemez yanii ay nasıl beklicez salıya kadar.
Ağzından iyi sözler çıkıyormuş Keremin :)
He işte dimi. Yok bu kadın da salak yani. Belki başka yerde yaşaması zor gelmiştir orda rahat tabi
Bu arada sabah Yağmur Zamanının tekrarı vardı show maxde. Oradaki bir kadında daha önce izlemiştim ama bu sefer tanıdık geldi. Meğersem bizim DemetmişOrada daha akıllı bir kadını oynuyordu tabi
Hadi tek bana yapsa haksızlığı belki affederdim ama bir anne çocuğunun hayatının çalınmasını nasıl böyle sakin karşılar? Hiç anne moduna uymuyor
Zeynep Barıştan hoşlanıyor evet. Ama biraz koşullanma gibi bir şey olmuş. Hani bu Barış onu hep zor durumlardan kurtardı destek oldu ya aslında o yüzden daha çok hoşlandığını sanıyor. Jan Di de öyleydi.
Ama şimdi gerçekten aşık olacakHem de onun deyimiyle "kas yığını/hayvanı" na
Ya Keremi biz de beğeniyoruz tamam kaslı maslı da gözümüze de sokmayın kardeşim. Resmen bak bak kas der gibi saçma sapan zoomlamalar yapıyorlar. Ters etki yapar o kadar ısrarla göstermeler
Bu arada Hande Doğandemir yani Zeynep Pargalının yeni sultanı olmuşOkan Yalabıkla çıkıyorlarmış
Fragmanda hani Zeynep neden devam ettin aramaya diyor Keremde seni mutlu etmek için diyor ya sonra Melisleri gösteriyolar. Sonra Kerem bir şey diyor gene orada ne diyorlar?
Kerem?
Efendim güzelim...
:103::103::103:
bende severek izleyenlerdenim senaryoda .çok iyi sıkmıyorlar bizi, oyuncularda roller için oturmuş sırıtan yok umarım kerem sonradan eşcinsel çıkmaz bu amerikadaki yakışıklı ve bakımlı ve kaslı çoğu erkekler eşcinsel çıkıyor orada yaşamış biri olarak umarım oranın kötü adetleri kendinde bulunmaz .sporcuymuş orada amerikan sporu oynamış
güzel bi dizi ama ben başroldeki kızı beğenmiyorum ya
bana hiç güzel gelmiyo o yüzden de iki erkeğin de ona aşık olması çok gerçekçi gelmiyo
çok güzel olduğundada baş aktör kız iyi rol yapamıyor , ama şükür yeni yüz olması iyi ,eski yüzler bıktırdı ve cozdanlaro doldu birazda başkaları zengin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?