yalnız demet azarlarken Jalenin suratı çok komik..küçük emrah gibi
belliydi zaten böyle bişey yapacakları
melis mektubu gördü , cihan cdyi..ne saçma bişey..
mektubu alan cdyide alır yani..
hayırlısı olsun bu dizinin de suyu çıktı
tam kalite kokan tek dizi demişken..
Melis zarfı alıp cd'yi niye almadı o akıllı geçinen ultra yılan zehirli kız babasının aklına soru işareti düşeceğini tahmin etmemesi imkansız.
bu gidişle izlediğim tek diziye de elveda diyeceğim.
ayrıca cıhan cd yı alırken zarfda cdnn yandaydı hanı ustune koymstuya jale zarf ustndn yana kayms gıbı bır goruntu vardı cıhan sadece cdye baktı zarf dıkktını bıle cekmedı
melisin gormesi hakketen sacmalik ya.
kizlar birde bir cok seyi dizifilm diye bir sitenin forumundaki yorumlara gore yaziyor senaristler.
mesela kerem siyah deri ceket giysin dedi durdular sanirim 14- yada 15. bolumde giyiyormus..
sonra bir yerde kapali kalsinlar zeynep fenalassin kerem sakinlestirsin dediler bayagi israr ettiler.baktim fragmanda aynisi var.bazi seyler icin asiri israr ediyorlar.simdide yagmur altinda zeynep kerem opucugu istiyorlar israrla.kac haftadir goruyorum bunu.tabi her istediklerini yapmiyorlar ama bayagi dikkate aldiklari kesin.
mektup sanırım melisin eline geçmiş ama cihan doktorla konuşuyor babalık testi yaptırmak istiyorum diyor
yok canım son bölümde cihan videoyu felan izledi mektubu okuduğunu görmedim ama onuda okumuştur bu defa melisin eline geçmedi çok şükür:)
cihanda gitti zeynoya sarıldı orda bitti dizi off offf:)
babalık testinide bence demet yüzünden istiyor çünkü kesin demet inkar edecek senden değil diye cihanda mecbur kaldığı için soru işaretlerinden kurtulmak için yapacak diye düşünüyorumm:)
ve zeyno ile karemde sevgili olmalı çok tatlılar ama barış faktörü var oda melisi alsın kurtulalım yav:):)
dna testini Demet değiştirirse hiç şaşırmayın!
özeti gelmiş onu okudum şimdi
cihan kan testi istiyo zeynepten müsabaka için gibi cihan da kan veriyo
ve demet o doktor varya jalenin doktor ondan öğreniyo
o değiştirir veya değiştirtirse hiç şaşmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?