Güneşi Beklerken Kanal D

yalnız demet azarlarken Jalenin suratı çok komik..küçük emrah gibi

belliydi zaten böyle bişey yapacakları
melis mektubu gördü , cihan cdyi..ne saçma bişey..
mektubu alan cdyide alır yani..

ay sınır oldum yaaa sacma sapan bısı jalede gıt kons yuzune bakamyrm dıyor ama herkstn fırca yıyoprr melıs nasıl tehdıt edıyryaaa tam yılan

hayırlısı olsun bu dizinin de suyu çıktı

tam kalite kokan tek dizi demişken..

Melis zarfı alıp cd'yi niye almadı o akıllı geçinen ultra yılan zehirli kız babasının aklına soru işareti düşeceğini tahmin etmemesi imkansız.

bu gidişle izlediğim tek diziye de elveda diyeceğim.

eşimle birlikte izlediğimiz ender dizilerdendi bizde elveda dedik haftalar önce ne zaman aşk karmaşası oldu o zaman soğuduk

ayrıca cıhan cd yı alırken zarfda cdnn yandaydı hanı ustune koymstuya jale zarf ustndn yana kayms gıbı bır goruntu vardı cıhan sadece cdye baktı zarf dıkktını bıle cekmedı

ayrıca cıhan cd yı alırken zarfda cdnn yandaydı hanı ustune koymstuya jale zarf ustndn yana kayms gıbı bır goruntu vardı cıhan sadece cdye baktı zarf dıkktını bıle cekmedı

evet onu dün hatta ben dedim.. ayrıca kim eller de o oraya kayar muamma.

ahaaaaa beklnen fragman cıkmss ınternet ozelll acayıppppp ızleryın anacımmmmm

[video=youtube;_0g5N64381c]http://www.youtube.com/watch?v=_0g5N64381c[/video]

melisin gormesi hakketen sacmalik ya.
kizlar birde bir cok seyi dizifilm diye bir sitenin forumundaki yorumlara gore yaziyor senaristler.
mesela kerem siyah deri ceket giysin dedi durdular sanirim 14- yada 15. bolumde giyiyormus..
sonra bir yerde kapali kalsinlar zeynep fenalassin kerem sakinlestirsin dediler bayagi israr ettiler.baktim fragmanda aynisi var.bazi seyler icin asiri israr ediyorlar.simdide yagmur altinda zeynep kerem opucugu istiyorlar israrla.kac haftadir goruyorum bunu.tabi her istediklerini yapmiyorlar ama bayagi dikkate aldiklari kesin.

Haydin dostlar doğru dizifilme gidiyoruz Ama ayıpladım yani insan bir buraya da bakar dikkate alır be kardeşim. Boru değiliz ya kaç yorum yapılıyor buraya

Hem ayrıca kadınlar bu tür dizileri daha çok izler. Peki kadınlar en çok nerede takılır? Kadın sitelerinde. O zaman napaacanız Kadınlar Kulübüne de gireceniz bakacanız Benim yorumlara da dikkat ederseniz pek bir sevinirim

Fragmanı gene izlememeye çalışacağım. Ama buradaki sayfada düşündüğümüz şeyin doğru olduğunu yani Cihanın mektubu değil sadece cd yi gördüğünü gördük. Cidden saçmalamışlar o zaman. Cihan'ın 2 soruyu sorması lazım

1) Zeynep ona cd bırakmaz. Bıraksa söyler. Yani neden sarıldın hoca ne bu halin diyebilir . O zaman kim bıraktı?

2) Peki başkası neden Zeynep'in cdsini bıraksın?

Len Cihan senin hiç kasan masan yok mu şu yalılı dizilerde dolu var sen de yalı olmasada güzel bir villada yaşıyorsun bir tanecik bile kasa yaptırmadın mı da Jale'nin ilk mektubunu oraya koyamadın? Eğer mektubuna sahip çıksaydın Zeynep'i çoktan nüfusuna alırdın şimdiye

Jale sen tamamen bir beyinsizsin onu anladıkta anacım. Lakin nedir bu ısrarcılığın? Verdiğin mektuplar adama ulaşmıyor. En başında ben geberince oku demeseydin bu mektup için bunlar olmazdı. Hepsi senin suçun hepsi. Hay kanserin yanında bir de verem ol da yeşilçam filmlerinde ki gibi kan tükür emi pis gudubet

Ama haksız mıyım ya biliyor adama ulaşmadığını önceki mektubun şimdide gidip masasına bırakıyor. Sen bu kafayla bu yaşa nasıl geldin Jale hadi onu bırak nasıl müdür oldun :26:

Ay şu Zeynep o evden kurtulsun gitsin baba ocağında yaşasın. Hatta Cihanla ayrı eve çıksınlar baba kız güzelce yaşasınlar gudubet Jalesiz, saf değil aptal Demetsiz, ergen meymenetsiz Melissiz ve cadoloz Tülinsiz Tülin inşallah hamile kalırsın o Cem'den de Cihan'a da yutturamazsın emi

Cem abimizde (daha doğrusu amcamız ama neyse) karizmatik yani. Bu Tülin de cadoloz madoloz ama zevkli kadınmış

21. yüzyılda yaşarken hadi baktın mektuplar işe yaramadı...

hiç mi telefonlaşma yok ,mail yok, bari mesaj at Jale

"zeynep senin kızın ,ok,kib ,bye" bu kadar yani

ahanda yenı bır fragman dahaaaa kereme zeyneo dıyorkı bana sen lazımsınnn :) ama ne amaçla dıyor anlamadım :) yanıııı genelde ters kose yapıyorlr bızı hehehe:)

mektup sanırım melisin eline geçmiş ama cihan doktorla konuşuyor babalık testi yaptırmak istiyorum diyor

mektup sanırım melisin eline geçmiş ama cihan doktorla konuşuyor babalık testi yaptırmak istiyorum diyor

yok canım son bölümde cihan videoyu felan izledi mektubu okuduğunu görmedim ama onuda okumuştur bu defa melisin eline geçmedi çok şükür:)
cihanda gitti zeynoya sarıldı orda bitti dizi off offf:)
babalık testinide bence demet yüzünden istiyor çünkü kesin demet inkar edecek senden değil diye cihanda mecbur kaldığı için soru işaretlerinden kurtulmak için yapacak diye düşünüyorumm:)
ve zeyno ile karemde sevgili olmalı çok tatlılar ama barış faktörü var oda melisi alsın kurtulalım yav:):)

valla melısın elıne gecmıs gıbı geldı bana melıs jaleyı tehdıt edıyordu cok pis fragmandaaaaaa bırdaha bole bişi yaaprsana sana oyle bır sucluluk hıssettrmkı falan dıye :) oda herzamnkı gıbı saf sfa dınlıyordu

şimdi bende izledim fragmanı eee bu adam saf mı jaleye mektupla videoyu direk cihana vermedi diye çok sinirlenmiştim ama cılkı çıkıyo öylede ya ne bu herşey melise denk geliyor :):)

öfff yeter yaaa valla cılkı çıktı artık
melis gördüm mektubu herhalde
cihan hala babalık testi dediğnie göre
umarım mektubu görmüştür.. demetin inkarından babalık testi istiyodur buradaki bir arkadaşın dediği gibi :)

Ya mektubu Melis mi bulmuş yine ama nasıl olur ki Cihan odasına geldi zaten zarf ve cd üst üste duruyordu evde değil okuldaki odası ve o arada Melis Keremle idi. Öyle gördük cd ye bakıp mektuba bakmaması imkansız zaten hem cd den bile anlaşılır ayrıca kaçıncı yüzyıldayız mail diye bir şey var mektup yazmakta ne ya mail atsana dimi cd yi de kopyala pc den gönder ya da git kendi elinle ver bir şey deme sadece bak de ay bırakıcam yakında galiba. Ne cins şeyler oluyor Zeynep'te hemen unuttu Barış'ı hayaller kuruyordu ölüyordu aşkından bir anda Kerem'e kaydı bu kadar kolay mı. Neyse görücez neler olacak ama her taşın altından Melis'in çıkmasına sinir oluyorum artık mektubu görmüş ki Jale'ye hesap soruyor o kim oluyor da Jale'ye hesap sorabiliyor yok vicdan azabı çektiriririm filan daha ne yapacaksa tekrar mı intihar edecek artık çok geç babalık testi istedi bile ama Melis bu o raporu bile değiştirir korkulur ondan.

dna testini Demet değiştirirse hiç şaşırmayın!
özeti gelmiş onu okudum şimdi
cihan kan testi istiyo zeynepten müsabaka için gibi cihan da kan veriyo
ve demet o doktor varya jalenin doktor ondan öğreniyo
o değiştirir veya değiştirtirse hiç şaşmam...

aklıma gelmişti..
ya demet ya melis bir el atar ona diye..
daha da izlemem.. sizlerin yorumlarından takip ederim

senaryo cinayeti oldu resmen ya bu dizii
hangi aile kendi kızını atar da başka kızı tutar
zaten rol yapamayan oyuncular çoğunlukta dizide, bide senaryoyu öldürdüler
diziyi dürüp büküp çöpe atabilirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…