sinir oldum dünkü bölüme , iyice saçmaladılar
kesin o doktor sonuçları değiştirmiştir
demette en basit şeyleri düşünemiyor , ama maşallah kan testi diyince aa dna yaptırıcak diye koşuverdi
barış gittikçe itici oluyor , hele sinirlenemeye çalışıp saçmalaması
dna testini yaptıran kişilerin alması gerekmez mi
demet nası alabiliyo ki sonuçları bana saçma geldi
dün hiç heyecansız izledim valla diziyi
iyice saçma sapan oldu yaa
doktorun değiştirme ihtimali yok bence canım, çünkü demet ona bişey demeden almaya gitti testi cihanla yüzyüze geldiler
bence demet kıvıracak bir şekilde uzayacak da uzayacak
barışı çok eğeniyodum başlarda şimdi gerçekten bana da itici geliyo
ama şaşırdı ve bozuldu Keremle Melise
benimde aklıma geldi canım , ama telefonda konuşurken doktor "dna testi yaptırmış " dedikten sonra o sahne bitti
o salak doktor demetten hoşlanıyo diye herşeyi yapmış olabilir..
artık herşeyi beklerim ben bu diziden
Tülin iyice b.ka sardı ne yapacak çok merak ediyorum,en kısa zamanda Cihana söylese ama sanmam mantık çerçevesinde gelişmiyor dizi..
Barış Keremden özür dilemekten bıkmadı,ben bıktım..anlamadan dinlemeden çıkışıyo sonra işte ben yanlış anladım pardon falan..
bu arada komik belki ama Zeynep Kereme hiç para vermedi dimi,Barışın sürprizi için aldıklarına karşılık:))))
Benim bildiğim dna testini öyle her isteyen yaptıramıyor ve bayağı uzun sürüyor sonucunun çıkması,buda dizinin mantık hatalarından biri bence...
üstelik madem Cihan şüpheleniyor ve parçaları birleştiremiyor git Demete sor bakayım Zeynep benim kızım mı diye dimi????
saçma anam saçma ama izliyoruz yine de:))
Benim bildiğim dna testini öyle her isteyen yaptıramıyor ve bayağı uzun sürüyor sonucunun çıkması,buda dizinin mantık hatalarından biri bence...
üstelik madem Cihan şüpheleniyor ve parçaları birleştiremiyor git Demete sor bakayım Zeynep benim kızım mı diye dimi????
doğrudur dna yı her isteyen yaptıramıyordur orasını tam bilmiyorum ama cihan doktor arkadaşından rica etti zaten.. kanunsuz bir şekilde yapıldı.. doktor yakacaksın başımı cihan falan dedi ama dinlemedi cihan.. zeynep 18 yaşını geçmediği için bide hepten yasak oldu..
bir şekilde yaptırdı ama Demet kaptı bakalım sonucu yine bi halt öğrenemez cihan.. eskisi gibi heyecanla izleyemedim.. izleyemeyeceğim de herhalde.. ama gene de izlerim heyecansız meyecansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?