Güneşi Beklerken Kanal D

kızlar özeti paylaşır misiniz. Kanald nin sayfasına cepten giremiyorum. Özeti merak ettim.

sinir oldum dünkü bölüme , iyice saçmaladılar
kesin o doktor sonuçları değiştirmiştir
demette en basit şeyleri düşünemiyor , ama maşallah kan testi diyince aa dna yaptırıcak diye koşuverdi
barış gittikçe itici oluyor , hele sinirlenemeye çalışıp saçmalaması

dün hiç heyecansız izledim valla diziyi
iyice saçma sapan oldu yaa
doktorun değiştirme ihtimali yok bence canım, çünkü demet ona bişey demeden almaya gitti testi cihanla yüzyüze geldiler
bence demet kıvıracak bir şekilde uzayacak da uzayacak
barışı çok eğeniyodum başlarda şimdi gerçekten bana da itici geliyo
ama şaşırdı ve bozuldu Keremle Melise

dna testini yaptıran kişilerin alması gerekmez mi
demet nası alabiliyo ki sonuçları bana saçma geldi

dna testini yaptıran kişilerin alması gerekmez mi
demet nası alabiliyo ki sonuçları bana saçma geldi

annesi olduğundan verebilirler..
ama iyice saçmalandı
bide kan testi değil saç teliyle bile yaptırabilirdi cihan..

benimde aklıma geldi canım , ama telefonda konuşurken doktor "dna testi yaptırmış " dedikten sonra o sahne bitti
o salak doktor demetten hoşlanıyo diye herşeyi yapmış olabilir..
artık herşeyi beklerim ben bu diziden

aynen yani yavaş yavaş bööö gelmeye başladı
hele Demete iyice sinir olmaya başladım...

aaayyyy demete sinir oldum gıcık oldum uyuz oldum inş. cihan bu sefer öğrenir saf saf yine anlamaz demette kıvırırsa dahada izlemem keremde melisin elini tuttu getirdi zeynep kıskandı ama

bu dizi iyiden iyiye saçmalıyo
melisle kerem çok iticiler
kerem bu kıza niye yüz veriyo anlamış değilim
zeynep ve barış ta öyle
barış ne kadar sakin tatlı bi çocuktu git gide gıcık bi tip olmaya başladı
demet zaten hepten uyuz
bence cihan zeynebin kızı olduğuınu öğrensin hikaye ordan devam etsin

Tülin iyice b.ka sardı ne yapacak çok merak ediyorum,en kısa zamanda Cihana söylese ama sanmam mantık çerçevesinde gelişmiyor dizi..
Barış Keremden özür dilemekten bıkmadı,ben bıktım..anlamadan dinlemeden çıkışıyo sonra işte ben yanlış anladım pardon falan..
bu arada komik belki ama Zeynep Kereme hiç para vermedi dimi,Barışın sürprizi için aldıklarına karşılık:))))

benimde gördüğüm vermedi canım Zeynep Kereme hiç para.. belki sonra verir
Tülin dediğin gibi yedi ayvayı iyice
Barış ne halt ediceğini şaşırıyo.. çok saf saf davranıyo.. sen kızın sevigilisi değil misin fırsat vermesene Keremle olmasına..
benim şuan en merak ettiğim Demet nasıl kıvıracak bakalım.. Cihanın yerinde olsam sonucu Demetin elinden bir çırpıda alırdım
ama yok uzatırlar da uzatırlar

Benim bildiğim dna testini öyle her isteyen yaptıramıyor ve bayağı uzun sürüyor sonucunun çıkması,buda dizinin mantık hatalarından biri bence...
üstelik madem Cihan şüpheleniyor ve parçaları birleştiremiyor git Demete sor bakayım Zeynep benim kızım mı diye dimi????

saçma anam saçma ama izliyoruz yine de:))

sordu zaten ama demet söylemedi gerçeği hatta kızdı baya cihana

doğrudur dna yı her isteyen yaptıramıyordur orasını tam bilmiyorum ama cihan doktor arkadaşından rica etti zaten.. kanunsuz bir şekilde yapıldı.. doktor yakacaksın başımı cihan falan dedi ama dinlemedi cihan.. zeynep 18 yaşını geçmediği için bide hepten yasak oldu..
bir şekilde yaptırdı ama Demet kaptı bakalım sonucu yine bi halt öğrenemez cihan.. eskisi gibi heyecanla izleyemedim.. izleyemeyeceğim de herhalde.. ama gene de izlerim heyecansız meyecansız

hımm doğrudur cünkü ilk defa dün akşam kesintisiz başından sonuna kadar izledim diziiyi,demek o ara kaçırmışım ayrıntıları:)
teşekkürler beni düzelttiğiniz için...

bakalım görelim ilerleyen bölümlerde neler olacak hoş dizinin çok ilerleyeceğini sanmıyorum ama...

Sordu zaten canım sormaz mı ama Demet söylemedi tabi ki senden değil dedi.

Ya bir kere birinin sonucunu annesi bile olsa başkası alamaz kaldı ki Cihan'ın adına değil mi test yani testi o yaptırıyor Zeynep'in adına annesi nasıl alabiliyor ki sonuçta test Cihan'a ait olmalı Zeynep adına değil öyle bile olsa bir kopya da Cihan alabilir zaten aradı ya test sonuçlarım vardı diye kaldı ki Cihan'ın anlaması lazım Demet'in hastanede ne işi var neden raporu o alsın. Hem dediğim gibi alsa bile Cihan yaptırdı testi ona da bir nüsha verilmesi lazım hala bir senaryo dönerse yuh dicem artık. Hem Jale okulda müdür okula gelmesi kadar doğal bir şey olamaz Melis nasıl neden saklandı görünmek istemedi de Jale2ye sonra babasının odasına gitti nereden anladı yani öyle bir şey yapabileceğini daha önce mektup yazmışta yani pusuda beklicek bişi yoktu. Ne o öyle koskoca kadını tehdit etmeler. Hocanın kapısı kilitli değil bu arada ohh yol geçen hanı herkes girsin. Herkesin bu kızın suyuna gitmeleri canımı sıktı ama öğrenilecek artık. Ama itiraf edeyim Melis ve Kerem çok eğlenceliydiler ilk defa Melis'e sevindim çok mutluydu. Dediğim yine çıktı Kerem Melis ile olacak kıskandırmak unutmak her neyse ama işte eleleler. Barış saflığın dibine vurdu ama bu sefer gerçekten plan yapmışlardı dinlenemeden kızdı eh o da haklı hep beraberler hem demez mi insan neden başka arkadaşın yardım etmiyor da Kerem ediyor dimi. Tülin iyice dibe vurdu artık kurtuluşu yok ama bu olay duyulacak kesin.

sonraki zamanlarda zeynep te kereme aşık olacak
tam o anda cihanın babası olduğunu ve melisin de kardeşi olduğunu öğrenecek
bu sebepten kardeşini üzmemek için keremle olamayacak
dizi böyle devam edecek bence

Ben sevdiğim dizilerin senaryoları .oka sarınca izleyesim gelmiyor arkadaş !

Hayır ne yani iki övgü aldınız diye havalandınız mı ? Niye hemen boşluyorsunuz diziyi? Bu her dizi için geçerli hemen hemen. Biraz iyi gitsin boşluyorlar

Cihan mantıklı davranıp test yaptırdıysa eğer yani bir mantık koyduysanız işin içine neden ardından 40 mantık hatası yapıyorsunuz?

Ay bıktım artık şu dizilerde birbirlerinin çocuklarını saklamalarından. Valla bıktım ya. Tamam saklayında açığa vurulacak olmasını bu kadar uzatmayın bari

Karakterleri biraz kesinleştirin. Zeynep Kerem'den hoşlanmaya başlayacaksa bunu güzelce yapın. Kız bir kıskanıyor bir sarılıyor sonra da başka gün "aşkitoma süpriz yapcam yardım et hele Kerem kardeş" diyor. Bu ne? Ya da Barış eğer şüpheleniyorsa Kerem'den habire" pardon abi bir daaa olmaz" tarzında davranmasın sonradan şüphelensin bildiğin

Yahu Melis bile daha karakterli çıktı bunlardan. En azından Kerem'i seviyordu gitti ona yapıştı Neredeyse en mantıklı karakter o olacak dizide bilmem tehlikenin farkında mısınız?

Jale'nin doktor civanı da daha önce Demet'ten hoşlandığını biraz belli etmeliydi.

Senaristlere sesleniyorum. Anacım noldu size ? Hı noldu kafanız mı duruldu. Konu kıtlığı yaşayan günlük diziye çeviriyorsunuz len BOF'tan esinlendiğiniz şu diziyi ! Adam olun artistlik yapacaz diye rezil oluyorsunuz bilmiş olun.

Bir izleyici

Ya bir kere birinin sonucunu annesi bile olsa başkası alamaz kaldı ki Cihan'ın adına değil mi test yani testi o yaptırıyor Zeynep'in adına annesi nasıl alabiliyor ki sonuçta test Cihan'a ait olmalı Zeynep adına değil öyle bile olsa bir kopya da Cihan alabilir zaten aradı ya test sonuçlarım vardı diye kaldı ki Cihan'ın anlaması lazım Demet'in hastanede ne işi var neden raporu o alsın. Hem dediğim gibi alsa bile Cihan yaptırdı testi ona da bir nüsha verilmesi lazım hala bir senaryo dönerse yuh dicem artık. Hem Jale okulda müdür okula gelmesi kadar doğal bir şey olamaz Melis nasıl neden saklandı görünmek istemedi de Jale2ye sonra babasının odasına gitti nereden anladı yani öyle bir şey yapabileceğini daha önce mektup yazmışta yani pusuda beklicek bişi yoktu. Ne o öyle koskoca kadını tehdit etmeler. Hocanın kapısı kilitli değil bu arada ohh yol geçen hanı herkes girsin. Herkesin bu kızın suyuna gitmeleri canımı sıktı ama öğrenilecek artık. Ama itiraf edeyim Melis ve Kerem çok eğlenceliydiler ilk defa Melis'e sevindim çok mutluydu. Dediğim yine çıktı Kerem Melis ile olacak kıskandırmak unutmak her neyse ama işte eleleler. Barış saflığın dibine vurdu ama bu sefer gerçekten plan yapmışlardı dinlenemeden kızdı eh o da haklı hep beraberler hem demez mi insan neden başka arkadaşın yardım etmiyor da Kerem ediyor dimi. Tülin iyice dibe vurdu artık kurtuluşu yok ama bu olay duyulacak kesin.[/QUOTE]

akıl var mantık var dimi ama? gider cihan da rahatça alır test sonucunun 1 kopyasını saçmaladılar da saçmaladılar
ben eskiden hatırlıyorum test yaptırıyordum bişey için eşim veya kardeşim gidip alıyordu :) ondan sıkıntı yok yani.. Ama DNA testi bu onu vermeyebilirler önemli sonuçta
Melis herşeyden nem kapıyo şimdi o yüzden Jaleyi görünce huylanmıştır.. Ondan takip etmiştir diye düşünüyorum ama koca kadını tehdit etmesi çok saçmaydı..
Barış akıllısı az daha sinsice ilerleyecekti çatladı bianda öttü.. az sabretse anlayacak nedir ne değildir
Bu dizide hep kötülere iyilik var ya Tülin dibe vurdu ama bikaç bölüm sonra da belalısı olan adam ölürse falan hiç şaşırmam.. Tülin yine kurtulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…