Güneşi Beklerken Kanal D

Ya zaten testin Zeynep'in adına olması bir saçmalık. Zeynep kan verdi tamam ama ne için yapılacağını bilmiyor labtan o istemedi sonuçları sadece kan verdi testi Cihan istedi o yaptırdı kendi adına labta da onun adının kayıtlı olması lazım Zeynep'in değil. Kim testi istiyorsa yaptırıyorsa onun adı olur. Zeynep Cihan babam mı diye sormuyor ki o yaptırmıyor ki dna yı. Ne alaka annesi kızının ismini verip alıyor sonucu hem de böyle bir test heh hadi aldı diyelim Cihan'da karşı taraf sonuç olarak ona da verirler zaten bu testi yaptıran kendisi amaa yok sonuç alındı deyip vermezlermiş artık atarım kendimi bir yerlerden acaba Demet ne uyduracak. Hadi Barış ile Zeynep'i anlıyorum zaten Zeynep ile Kerem açsından açığa çıkmış bir şey yok Zeynep Kerem'in hoşlandığını biliyor onunla güzel vakit geçiriyor kendi de hoşlanıyor ama uzak kalmaya çalışıyor Barış'a ısınmak için çabalıyor. Ona haksızlık etmek istemiyor. Melis ve Kerem sırıtmayacak mı şimdi yapmacık tavırlar filan. Valla bakalım her an bırakabilirim diziyi zaten Demet'i oynayan karakteri hiçbir dizide sevmem ben soğuk nevale çok bilmiş. Hem bu Demet çalışmıyor mu maşallah iş yeri dışında her yerde gördük kendisini fıldır fıldır geziyor kimse ses çıkarmıyor.

bu hafta zaten reytingi az da olsa düştü dizinin
bakalım bu hafta nasıl saçmalayacak.. yok cihan test sonucu çıktısını bide kendi de almazsa iyice b.ka sarmış olacak dizi
forumlarda nerelere eleştiri yapılabiliyosa eleştiririm bu ne yaa

kan testı yaptırmıs demedı ama telefonda doktor soledı norml sıradan kan testı deıl dna testı dedı

valla bencede dızı ıyıden ıyıyee sacmaladı yanı test gızlı yapılan birsey kanunsuz ole ulu ora sekreterın elınde olması sacma doktor onu ozl yaptrp gızlıce verebılırdı cıhana

ayrıca herkes herseydn hemen haber alıyor kım kımle nerede naptı cok sacma demet tesadufen test yapıldıgını ogrenıyor melıs tesadufen mektupları alıp okuyor hanı bukadrda olmaz yanı lutfen normale donsun dıcm dızı ama hangı dızı normalkı

fragman yokmu yaaaaa

gelmiş canım 2 tane
birinde zeyneple kerem pasta falan yapıyo
ikincisinde de demet yine bağırıp çağırıyo cihana istersen al bak sonuca diyo orda bi katakulli var cihan yine bişey anlamıyo
aman sıktı artık ne uzadı bu babalık konusu

[video=youtube;fUxgzPLgtzI]http://www.youtube.com/watch?v=fUxgzPLgtzI[/video]

[video=youtube;DeOutGR3jS4]http://www.youtube.com/watch?v=DeOutGR3jS4[/video]

ayyy ama yaaaaa dün izledim öyle mutlu oldum ki zeyker pastası yapıyorlar ama yaaa seviyorum ikisinide, şu zeynepte gerçekleri sorguluyacak kereme hislerin öğrenecek artık

Ya ıyı hoş guzl bır fragman ama hep ters kose yapıyorlr bızı

buarada cıhana yıne oyun yaptılrsa yanı sonuclarla oynadılrsa yuh artık derm yanııı sınır oldum sacmalık

keremde her hafta biriyle yemek yapıyor
geçen haftada melisle bişiler yapmışlardı
barışta tekbaşına yemek yapmıştı bi mutfak furyasıdır gidiyor

demetle cihan konuşmadan önce demetin telefonu çalar, doktor derki sonuçları değiştirdim
demette gerine gerine al testi bak zeynep senin kızınmı der
aklıma başka bişi gelmiyor şuan seneryoyu nasıl çevirecekler merak ediyorum açıkçası..

ama o tanıdıkları dr değildi ki o tamam Gölyazıdan tanıyorlar birbirlerini o doktorla da ama Demet'ten hoşlanan dr değildi dna testini yapan. Hemen öyle değiştir demekle olur mu değiştirmek labtan çıkıyor sonuç nete düşüyor nasıl değiştirsin of çok saçma yaa.

anamm demek ki sonuçları değiştirtti al bak diyebildiğine göre ama insan bir sorar o zaman neden geldin aldın sonucu, dna yaptırmamdan neden korktun neden sonuçları almaya geldin vs. Hem değiştidiyse neden gelip aldı sonucu Demet. Ay eğer bir katakulli yapılırsa çıldırırım artık. Heh Kerem ve Zeynep pasta yapıyor Melis'e ne oldu peki. Barıl kızdı baya geçen sefer bunlar yine aynı evde madem Keremle vakit geçirmekten hoşlanıyorsun ayrıl o zaman Barıştan da haksızlık etme dimi. Bir onunla bir bununla da olmuyor ki yine Barış'a pasta hazırlıyor belki de ama Keremle işe bak.

iş yok cihanda başka hastane mi yok yaa hep aynı hastane
sinir oldum artık ama yine de mrk ediyorum
eskiden demetle cihan birleşse diye düşünürdüm.. ama ne yalan söliyim şimdi istemiyorum demet haketmiyor cihanı

kim ne derse desin kerem karizmatik ve yakışıklı kıyafetleride hoş umarım damat'ım da böyle olur bu memlekette olanlar hep aynı ya hanzolar ,yada maçolar yok mu karizmatik başka , şu an genç erkeklerde kirli sakal modası var hepsi birbirinin aynısı ,yapimcılar böylelerini bulsun aşk filmleri için , tabi senarist de sürekli aynı yüzleri karşımıza çıkarmasın ve senaryoda sıkıcı olmasın ,yeni gençler bekliyoruz ,mümkünse kel olmasınlar

Yeni bölüm fragmanı yayınlanmış ayy gıcık oldum ya Demet al bak bakalım senin kızınmıymış diyor demek ki değiştirtti sonuçları ya da blöf yaptı Cihan'a suçluluk duygusu hissettirerek bakmamasını sağladı ama çok komik oldu ya artık. Kerem Zeynep'e peşimde dolanma gözümün önünde olma diyor eh haklı ama Zeynep sürekli Kerem'in kuyruğunda napıyorsun, ne düşünüyorsun, nereye gideceksin. Ya çocuğun senden hoşlandığını biliyorsun bir çıktığın var hala peşinde dolanıyorsun tamam arkadaşlar artık filan ama Zeynep'in az kendini çekmesi gerekmez mi duygularını bilirken. Barış'a d.günü yapacağı zamanda öyle oldu başka arkadaşı kalmamış gibi Kerem'den yardım istedi filan. Bir evde pasta yapma sahnesi vardı ama fragmanda yoktu neyse iyice saçmaladı dizi merak ederdim ne olacak Cihan öğrenecek mi, Kerem ile Zeynep birbirine ne oyunlar yapacak hiçbir heyecan bırakmadılar hemen Krem Zeynep yakınlaşmamalıydı bana göre biraz sürtüşme olmalıydı, Zeynep'in gerçek babası hemen belli olmamalıydı bir süre filan tüm büyüsü gitti dizinin hadi Cihan öğrense babası olduğunu, Zeynep öğrense filan yürüyecek dizi o da yok sırf öğrendiklerindeki durumu merak ettiğim için bakıyorum ama öğrenecekleri yok. Melis Kerem olayı ne oldu peki acaba.

al benden de o kadar sırf cihanla zeynepin öğrenme durumları için izliyorum
Zeynep' in hareketlerinden soğudum iyice Kerem' in ayrılmıyo k.çından
bence blöf yaptı canım akıllı Cihan 1 2 bölüm daha bir çıktısını istemez böyle böyle sürünür dizi...

[video=youtube;f8mTCwdTpAY]http://www.youtube.com/watch?v=f8mTCwdTpAY[/video]

[video=youtube;f8mTCwdTpAY]http://www.youtube.com/watch?v=f8mTCwdTpAY[/video]

bu fragman gözlerimi yaşlı yaşlı yaptı ahhh jale ahhh diyorum demet ne mükemmel bir karakter jaleye kol kanat geriyo zeynebe ne demeli gözü keremde ahhh bir anlasa keremin hislerini

bu fragman gözlerimi yaşlı yaşlı yaptı ahhh jale ahhh diyorum demet ne mükemmel bir karakter jaleye kol kanat geriyo zeynebe ne demeli gözü keremde ahhh bir anlasa keremin hislerini

Demet'e d sinir oluyorum her şeyine mükemmel bir karakter yaratmışlar ama o kadar mükemmel olmamalı ya. Hem zaten kızından babasını saklayarak en büyük kötülüğü yapıyor. Zeynep Kerem'in hislerinin farkında zaten öpmüştü havuzda, davranışlarından kıskanmalarından da anladı ama Melis ile elele gelince onunla birlikte olmaya başlayınca kendi hislerini sorgulamaya ve gerçekten hoşlandığını anlamaya başladı yanında Barış var gözü Kerem'de ayrılsın Barıştan o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…