- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
akıl var mantık var dimi ama? gider cihan da rahatça alır test sonucunun 1 kopyasını saçmaladılar da saçmaladılar
ben eskiden hatırlıyorum test yaptırıyordum bişey için eşim veya kardeşim gidip alıyordu :) ondan sıkıntı yok yani.. Ama DNA testi bu onu vermeyebilirler önemli sonuçta
Melis herşeyden nem kapıyo şimdi o yüzden Jaleyi görünce huylanmıştır.. Ondan takip etmiştir diye düşünüyorum ama koca kadını tehdit etmesi çok saçmaydı..
Barış akıllısı az daha sinsice ilerleyecekti çatladı bianda öttü.. az sabretse anlayacak nedir ne değildir
Bu dizide hep kötülere iyilik var ya Tülin dibe vurdu ama bikaç bölüm sonra da belalısı olan adam ölürse falan hiç şaşırmam.. Tülin yine kurtulur...
Ya zaten testin Zeynep'in adına olması bir saçmalık. Zeynep kan verdi tamam ama ne için yapılacağını bilmiyor labtan o istemedi sonuçları sadece kan verdi testi Cihan istedi o yaptırdı kendi adına labta da onun adının kayıtlı olması lazım Zeynep'in değil. Kim testi istiyorsa yaptırıyorsa onun adı olur. Zeynep Cihan babam mı diye sormuyor ki o yaptırmıyor ki dna yı. Ne alaka annesi kızının ismini verip alıyor sonucu hem de böyle bir test heh hadi aldı diyelim Cihan'da karşı taraf sonuç olarak ona da verirler zaten bu testi yaptıran kendisi amaa yok sonuç alındı deyip vermezlermiş artık atarım kendimi bir yerlerden acaba Demet ne uyduracak. Hadi Barış ile Zeynep'i anlıyorum zaten Zeynep ile Kerem açsından açığa çıkmış bir şey yok Zeynep Kerem'in hoşlandığını biliyor onunla güzel vakit geçiriyor kendi de hoşlanıyor ama uzak kalmaya çalışıyor Barış'a ısınmak için çabalıyor. Ona haksızlık etmek istemiyor. Melis ve Kerem sırıtmayacak mı şimdi yapmacık tavırlar filan. Valla bakalım her an bırakabilirim diziyi zaten Demet'i oynayan karakteri hiçbir dizide sevmem ben soğuk nevale çok bilmiş. Hem bu Demet çalışmıyor mu maşallah iş yeri dışında her yerde gördük kendisini fıldır fıldır geziyor kimse ses çıkarmıyor.
sinir oldum dünkü bölüme , iyice saçmaladılar
kesin o doktor sonuçları değiştirmiştir
demette en basit şeyleri düşünemiyor , ama maşallah kan testi diyince aa dna yaptırıcak diye koşuverdi
barış gittikçe itici oluyor , hele sinirlenemeye çalışıp saçmalaması
fragman yokmu yaaaaa
demetle cihan konuşmadan önce demetin telefonu çalar, doktor derki sonuçları değiştirdim
demette gerine gerine al testi bak zeynep senin kızınmı der
aklıma başka bişi gelmiyor şuan seneryoyu nasıl çevirecekler merak ediyorum açıkçası..
gelmiş canım 2 tane
birinde zeyneple kerem pasta falan yapıyo
ikincisinde de demet yine bağırıp çağırıyo cihana istersen al bak sonuca diyo orda bi katakulli var cihan yine bişey anlamıyo
aman sıktı artık ne uzadı bu babalık konusu
Yeni bölüm fragmanı yayınlanmış ayy gıcık oldum ya Demet al bak bakalım senin kızınmıymış diyor demek ki değiştirtti sonuçları ya da blöf yaptı Cihan'a suçluluk duygusu hissettirerek bakmamasını sağladı ama çok komik oldu ya artık. Kerem Zeynep'e peşimde dolanma gözümün önünde olma diyor eh haklı ama Zeynep sürekli Kerem'in kuyruğunda napıyorsun, ne düşünüyorsun, nereye gideceksin. Ya çocuğun senden hoşlandığını biliyorsun bir çıktığın var hala peşinde dolanıyorsun tamam arkadaşlar artık filan ama Zeynep'in az kendini çekmesi gerekmez mi duygularını bilirken. Barış'a d.günü yapacağı zamanda öyle oldu başka arkadaşı kalmamış gibi Kerem'den yardım istedi filan. Bir evde pasta yapma sahnesi vardı ama fragmanda yoktu neyse iyice saçmaladı dizi merak ederdim ne olacak Cihan öğrenecek mi, Kerem ile Zeynep birbirine ne oyunlar yapacak hiçbir heyecan bırakmadılar hemen Krem Zeynep yakınlaşmamalıydı bana göre biraz sürtüşme olmalıydı, Zeynep'in gerçek babası hemen belli olmamalıydı bir süre filan tüm büyüsü gitti dizinin hadi Cihan öğrense babası olduğunu, Zeynep öğrense filan yürüyecek dizi o da yok sırf öğrendiklerindeki durumu merak ettiğim için bakıyorum ama öğrenecekleri yok. Melis Kerem olayı ne oldu peki acaba.
[video=youtube;f8mTCwdTpAY]http://www.youtube.com/watch?v=f8mTCwdTpAY[/video]
bu fragman gözlerimi yaşlı yaşlı yaptı ahhh jale ahhh diyorum demet ne mükemmel bir karakter jaleye kol kanat geriyo zeynebe ne demeli gözü keremde ahhh bir anlasa keremin hislerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?