Güneşi Beklerken Kanal D

katılıyorum melsa o ne öyle yaaa ne saçma sapan bişey oldu
burda da deniliyo ya iyice kavak yellerine döndürcekler gibi
cihanın gittiği gğneş kim oda belli olmamış sanırım
yoksa kaçırdım mı

katılıyorum melsa o ne öyle yaaa ne saçma sapan bişey oldu
burda da deniliyo ya iyice kavak yellerine döndürcekler gibi
cihanın gittiği gğneş kim oda belli olmamış sanırım
yoksa kaçırdım mı

Biz de burda sabah arkadaşımla onu konuştuk,yani o Güneş neydi öyle,orada kaldı,ne sonrası,ne hakkında bişey...
öyle muamma,bide şimdi şu Cem falan bilmiyorum bi gizem yakalamaya çalışıyolar ama sanırım başaramıyorlar...

zehirledi sanırım ama benim anlamadığım bikaç kişi gösterildi
bazı kişileri mi zehirledi bu kas yığını?

Yok belirli kişileri zehirlemedi. Ama onları tanıyoruz diye onları gösterdiler rahatsızlandıkları zaman

Kerem'i Zeynep delirtti Zeynep. Zeynep'i annesi delirtti. Annesini de Jale delirtti. Gene suçlu sensin gudubet Jale

Ya bu Cem Melis'e de mi yazacak acaba? Yoksa neden tuttursun ki Melis modellik yapsın diye. Ya da Tülin neden o kadar karşı çıksın

Peki bu Melis ciddi ciddi Kerem'in onu sevdiğini düşünüyor mu? Sürekli tersledi durdu bir anda bir baktık el eleler. Yani biraz kafası olsa saf saf inanmazdı Kerem'e :44:

Dizide Kerem kadar dikkatimi çeken diğeri de Can. Bilmiyorum bana karizmatik geliyor değişik bir havası var.

O da gitti Kerem'in köpeği oldu giriizeğalı Noldu dediğini yaptın ama seni de zehirledi o sözde sevgilisi olan Melis'i de zehirledi.

Not: Ara vermiştim dün dayanamadım izledim psikopat halini görünce de uzatırlarsa gene izlemeyeceğim. Bu arada Güneş kim ?

Son düzenleme:
bu diziyi bende nerdeyse her bölümünü izledim başta iyi gidiyordu son bölümde özellikle çok saçmalamışlardı ..tam izleyemedim misafir vardı diye ama anladığım kadarıyla cılkını çıkarıcaklar..dr demetten hoşlanıyo ama jale onla yurtdışına gşidecek diye seviniyo..
bi anda çok iyiken pasta falan yapan kerem zeynep birden düşmana dönüyolar..vsvsvs çok karıştırdılar ve saçmaladılar bence artık.. ama ben keremin umutsuz aşık hallerini çok beğeniyorum o kalıba o aşşk çok yakışıyo ama aşık olunacak karakterden çıktı zeynep herkes sırayla piskopata bağlıyo melis- barış- zeynep-kerem.....

bence bu cem in sayerlerle bir düşmanlığı var
önce ortak iş yaptı sonratülini kafesledi
sonra melise bişeyler yapcak gibime geliyor
barışın amcası gerçekten suçsuz bence ortaya çıksın diye o kadını üzerlerine salıp bir iş çevirmeye çalışıyo olabilir
pek bi karıştırdım galiba :18::18:

tamam da Tülinin Sayerlerle bir alakası yokki niye Cem Tülinle uğraşsın,hadi Sinan desen belki..hem karısıyla hem kızıyla uğraşmasının nedeni Sinana bi düşmanlığından olabilir ama Barışla ne alakası var???

sinan değil kız cihan :)
dedim ya işte sapıttım :)
pazar izlerken öyle bir his geldi içime barışın ardına kadını takmış gibi duruyordu
yaw kim bu güneş :) bir tahminin var mı melsam

aman ne Sinanı ya Cihan tabii ki ben de sapıtmışım azıcık:)))
valla şu an aklıma gelen Barışın annesi mi acaba kazada ölmedi de uzak bir yerde mi yaşıyor??
Keremin babasıyla ilişkisimi vardı yada Barışın babası aynı zaman da Kereminde mi babası???
diye uzar giderr:)

neyse bakalım görelim nedir ne değildir
eskiden nasıl beklerdim fragmanlarını şimdi hiç.. arada bakıyom öyle gelmiş mi diye :)

Eneee bak o da olabilir

Ama o zaman annesi yaşardı. Yani sadece babasını öldürürdü.

Acaba babasına suikast hazırlarken bu Ahmet yanlışlıkla Barış'ın annesini de öldürdüğü için bu kadar depresyona girmiş olabilir mi ?

Ben eminim kesin bir haltlar yedi o adam. Sadece oğlu öldü diye bu halde olmazdı. Bunun vicdan azabı falanda var

Gudubet Jale de seviniyor saf saf görürüm ben onu

Ben fragmandan takip ediyordum. Bir ara Keremle Zeynep iyiydi. En son bunlar Barış'a sürpriz hazırlıyordu orada iyilerdi ne olduda Kerem gene sapıttı?

günaydın canım
sıralamayı çok hatırlamıyorum ama Barış Keremle konuştuktan sonra yani sen benim kardeşimsin falan dedikten sonra değişmiş olabilir mi Kerem Zeynebe karşı???

[video=youtube;c6V4ctYx-9k]http://www.youtube.com/watch?v=c6V4ctYx-9k[/video]

bu haftaki fragmandan hiçbişey anlamadım desem..
tutturdular hafize teyze hafize teyze diye..iyice saçmalamaya başladılar bence

yağmur bide bıçaklarmış keremi
artık kusarım afedersiniz
zeynep ne istersen yaparım diyo kereme
oda serseriye döncek herhalde :)
yağmur bıçakçı, zeynep serseri :)

[video=youtube;MW65xS1gqgo]http://www.youtube.com/watch?v=MW65xS1gqgo[/video]

izlemeyi bıraktığımda düzelmiş dizi ben yine başladım izlemeye yine bozuldukerem eski haline geri döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…