Güneşi Beklerken Kanal D

yeni fragmanları gören var mı arkadaşlar?
4 ayrı fragman.. anladığım can bişeyler yapıyo kereme.. akıllanıyo gibi can
cem tülini sıkıştırıyo cihandan ayrıl diye vee melise sarkıyo gibi
v.s. v.s.
başka tahmini olan yazsın please :))

Ben okudum Kerem acik arttirmada Zeynep'in opucugunu satin alacakmis. Baska da bilmiyorum. :))

Son düzenleme:
çok sevmiştim ama sapıttı bu dizi artık çalıkuşunu izliyorum çalıkuşundan vazgeçemiyorum çalıkuşunu izlemek isteyen bence kesin izlesin mükemmel bir dizi beni alıp götüryor nefesim kesiliyor valaha

geçen haftaki bölümü izleyemedim Kerem'in eski hali geri gedi
böyle olunca izleyesim de gelmiyor aslında diziyi ilginçleştirecekler diye şaşırdılar iyice

Son düzenleme:
neden gosterdı ya ack artırmada kerem opucugu satın aldı kardesıme heıdye edıyorum dedı falan fılan sacma sapan bişi işteeee bozdulr ıyıce dızıyııı

Hangi salak kendini bu duruma düşürür ya? Okul kermesinde jartiyer giyip öpücük değil bütün vücudunu satsaymış bari. Ne saçma şey

Hangi salak kendini bu duruma düşürür ya? Okul kermesinde jartiyer giyip öpücük değil bütün vücudunu satsaymış bari. Ne saçma şey

saçmalandı da saçmalandı iyice
bi de lise yani çocuk yaş güya.. bakalım ne zaman toparlanacak dizi ya da toparlanacak mı?
bu arada tayfun demete yazılmaya mı başladı bana mı öyle geldi :)

saçmalandı da saçmalandı iyice
bi de lise yani çocuk yaş güya.. bakalım ne zaman toparlanacak dizi ya da toparlanacak mı?
bu arada tayfun demete yazılmaya mı başladı bana mı öyle geldi :)

aynen öyleeee:) yalnz adam olcak okaaaa

Okul dışında başka bi durumda olsa hadi neyse de okulda hiç bir hoca dur kızım demedi mi yada birisi çıkıp burası o işlerin yeri değil bu yönde kariyer yapacaksan E 5i öneririm falan da demedi mi Kerem'in öpüşünden sonra arandı da arandı bu kız

ahaaaaaa yagmur barısı pıçaklıyorrr:):) barış pıçaaaa giriyor daha dogruusuuu :)):) yenı fragmanda hep baattininn işi bunlrrrr:):)

2.fragmanda gelmişşş zeyker opusuyor amaa hayal bence :):)

bu hafta bayağı heyecanlı gibi arkadaşlar
valla ben istekli bekliyorum :)
3. fragmanı da gördünüz mü tülin geçiriyor cemin kafaya şişeyi
sanırım demet bu olayın üzerine gidecek özet de öyle yazıyor...

keremin attığı top potadan geçiyor ve öpüştükleri sahne Kerem yada Zeynep'in rüyası bence dizide hala gelişme yok heyecanlandırıp izletmek için yapmışlar ama Cem Tülin'le iyi uğraşıyor

Ay bazen kahrediyor beni bu ya fragmanı izledim yine aklıma düştü yahu Zeynep Telefonla konuşuyor barışla kapatmak üzere o ara Yağmur bıçağı alıyor koşmuyor da hızlı yürüyor sadece Zeynep bıçağı aldığını anladıktan sonra Yağmur'un sanki çok normal bir durummuş gibi öyle yavaaş yavaaş sakince yürüyor ya bu kız koşucu değil mi madalya almadı mı yardırmıyor mu hep ee neden öyle yürüyorsun koşsana be kızım. Yağmur o hızla gitti yetişri Kerem'e yaa bu böyle tıs tıs yürüyor aklım almıyor yani. Dediğiniz gibi açık arttırmada öpmeler filan ne oluyoruz yahuu hem bu olaya hocalar katılsa zaten alır öğrenciler istemeselerde. Amaan işte öyle dizi yokluğundan izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…