- 27 Nisan 2012
- 15.838
- 19.112
- 498
fragmandan bende çok etkilenmiştim
ama hayal olduğu belliydi
barışa çok üzüldüm ya dirsek atıldığında
iyice karıştı işler.. Demetin hali ne olacak şimdi?
Zeynep ne yapacak.. Puffff
çok sacma yaaa fılm ya bu demetın ustune kalıyor succ ha bırde ne ooo dıger kadını savnmak ıcın adama bulasmalar fln demette sankı eskıyaa
öyle bişey mi olduuuuu? ben görmedim
demet adamın üzerine mi saldırdı
demet düştü benim gözümden ta önceleri zaten
hayır 1-2 kereee tulını sıkstırdıgını gordu demet anladı garıp bişiler var enson gordugndede adama laf soktu tuvaletı aryrsn butaraf yanls yerdesn vs tarzındaa cemde dedıkı senı tek lafımla kovdurrurm burnunu her ıse sokma dedııı dıger ısyerındekı fettan kadn varyaa demetın oda bunlrı gordu amaaa sandıkı ısve cılve yapıyorlr
neyse oaraaa tulın ceme vurdugundadaaa demetı cemın evıne yolladılr acıl bır dosya unutmsss oyuzdn demette gıtmek ıstemedı ama zorla gonderdıler o araaa suc demete kaldıkelepceyle evdn cıkrdılar orada bıttı
Ay bazen kahrediyor beni bu ya fragmanı izledim yine aklıma düştü yahu Zeynep Telefonla konuşuyor barışla kapatmak üzere o ara Yağmur bıçağı alıyor koşmuyor da hızlı yürüyor sadece Zeynep bıçağı aldığını anladıktan sonra Yağmur'un sanki çok normal bir durummuş gibi öyle yavaaş yavaaş sakince yürüyor ya bu kız koşucu değil mi madalya almadı mı yardırmıyor mu hep ee neden öyle yürüyorsun koşsana be kızım. Yağmur o hızla gitti yetişri Kerem'e yaa bu böyle tıs tıs yürüyor aklım almıyor yani. Dediğiniz gibi açık arttırmada öpmeler filan ne oluyoruz yahuu hem bu olaya hocalar katılsa zaten alır öğrenciler istemeselerde. Amaan işte öyle dizi yokluğundan izliyorum.
buraları görmüştüm de sen adama saldırıyo diyine fiziksel saldırı zannettim ondan sordum :)
teşekkürler
artık fragmanları geç veriyorlar yaa.. bakalım ne olacak? demet hapise falan mı girer ki.. zeynep nolcak acaba?evet bırz abartmısım yaaa ama napım yanı resmen gıdp adama bulasıyorr sankı ona kaldı te allam
saçmalıklar silsilesi.. toparlanacağına iyice saçmalıyolarondan önce başka saçmalık var,zeynep barışla konuşuyor kerem nerde diye,barış telefonun diğer ucunda işte bilmem nerde diyor,ve bak sen tesadüfe yağmur barışın diğer taraftan söylediği bu kelimeyi duyup keremi bıçaklamaya gidiyor bak bak bak.....ayrıca zeynep barışı odaya kitliyor,barış keremi arıyor..bunun üzerine kerem barışın evine gidiyor ve evin anahtarı var kerem de ...bak bak bak...
ve nasıl oluyor da zeynep anlıyor bıçakların birinin eksik olduğunu ne alaka,40 yıl düşünsem aklıma gelmez benim mesela????
artık fragmanları geç veriyorlar yaa.. bakalım ne olacak? demet hapise falan mı girer ki.. zeynep nolcak acaba?
yenı fragman cıkmıss aman ya ıyıce cozuttular korku fılmıne donduyaaaa
Meğer cemi öldüren tülin değilmiş,o yüzden hemen açıklattılar tüline de kim öldürdü yada öldürttü cami ahmet mi??
hangi ara ne zaman??
o kadar şişe kırıldı,parçaları ne ara toplandı yada niye öldürtsün kı cemi ahmet,1 kere tehdit etti diye mi??
o yeni mekan nereden çıktı,aksel niye oraya adamlarını göndertti,o kadar kavga ettiler niye keremin suratında darp izi yoktu,hep o mu dövdü????
sorular sorular sorular....
acaba hata mı dizilerde böyle mantık aramak,sonuçta hayal dünyası tv,ille de gerçeği yansıtmak zorunda değil ama.....
yaa tabi hatalar olur ama bu dizide fazla abartılı hatalar var..acaba hata mı dizilerde böyle mantık aramak,sonuçta hayal dünyası tv,ille de gerçeği yansıtmak zorunda değil ama.....
ya tabıkııı hatalr olur her ayrıntıyı yapamazlr vs ama yanı bunu eglencelı bır lıse dızısı gıbı cekebılırlerr her bolumde olay dram bıcklama kesme yaralamaaaa cok abartılıı konular yanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?