Güneşi Beklerken Kanal D

aynen yakında kurtlar vadisine bağlayacak adı da "Sayer vadisi"olursa hiç şaşırmam valla:)
ne güzel "lise defteri" vardı bir ara "kampüzistan" vardı izliyoduk mis gibi...
"arka sıradakiler" bile daha iyiyidi bundan..

bu dizi iyice saçmaladı ya izleyesim bile gelmiyo artık
güzelim dizi ne hale geldi

Arka sıradakiler bile daha saftı ya

Bofta sadece 2 kere oldu hani böyle kavga yada kaza sahnesi. Bu ne yaa

çok saçmaladılar çoook cem neden öldü tülin kurtulamayacaktı ondan olan yine demete oldu

oh be kurtuldu demet :)
melis nerdeyse söylüyodu biz kardeşiz diye
bu ara aksel çok karıştıracak ortalığı
keremin zeynebe aşık olduğunu anladı herhalde...

oh be kurtuldu demet :)
melis nerdeyse söylüyodu biz kardeşiz diye
bu ara aksel çok karıştıracak ortalığı
keremin zeynebe aşık olduğunu anladı herhalde...

aksel okadar zekımı yahu anlayack kadr sacmalıyorlr haa dızıyı:):)

Bu kadar kötü bir bölüm görmedim çoğunu izlemedim telden face girdim yani baydı yaa. Aksel iddiaya girdi kaybettiler Zeynep'i Aksel aldı Zeynep Barış'ı kandırdı, yok efendim Zeynep Aksel'in bardağına, Aksel Zeynep'in bardağına ilaç attı Nuri Alço zamanlarında kaldı sanıyorduk yanılmışız. Hem de çoğunluk gençlerin izlediği bir dizide ne güzel örnek ama ben ebeveyn olsam çocuğuma bu diziyi bir daha izlettirmem. Bir de Tülin Demet'ten daha ne istiyor az kalsın onun yüzünden Demet hapis yatacaktı hala daha eşini uzak tutsun diye ne numaralar yapıyor adamı çağırmalar Demet ile yanyana getirmeler vs. Ben Demet'in yerinde olsa onun yüzünden kaç gün olursa olsun hapis yatsam herşeyi Cihan'a söylerim ilişkileri vardı ben kurban oldum derim. Hem Cihan yedi mi şimdi korktum yanlış anlamandan korktum mavralarını tehdit ediyordu diyor Cihan neden sormuyor ya bu adam ne vardı elinde de seni tehdit ediyordu diye. Bu yakınlaşma samimiyet yemekler nereden çıktı Tülin ile Demet arasında yahu Demet ne rahat kadın hiçbirşey olmamış o kadın yüzünden acı çekmemiş gibi kanka oldular iyi mi rezalet oldu resmen dizi.

Son düzenleme:

eveeeet bardak olayı gerçekten çok saçmalıktı
o ne öyle yaaa
bide aksel değiştiriyo falan
dizi diyip geçemeyeceğim valla elin adamıyla ne işin var depo gibi yerde
bi yandan diyorum iyi oldu zeynebe
demet olayında bişey yok çok şüphelenmedi tülinden o yüzden yakınlaşıyor...

Son düzenleme:
demet safı henuz bırseyın farkında deıll tulın ona yardımcı oldu sanıyor onn yuzunden hapse gırdgınıı bılmıyorkııı buarada nolck sımdı kerem bulabılcekmı zeynebı acep yoksa yıne barıs safımı bulck:S

yeni fragman gelmiş
kerem ve arış birlikte bulmaya çalışıyorlar
fragman bayağı karışık
aksel ipuçlarıyla buldurmaya çalışıyor zeynebi

bence hiç bir dürüst delikanlı kız arkadaşı için iddaya girmez beğenmedim .çocuk ve senaryo gözümden düştü ,ayrıca keren zengin şımark çocuğunu .çok kaliteli oynuyor rolün hakkını veriyyor , şu medcezirde zengin rolünü çocuk oynayamıyor .çingene ve gecekondu .çocuk rolüne daha uygun bence ,rol oturmamış ,favorim kerem

AMA KONULAR FARKLI cnm tabıkııı kerem oyle karızmatık olmak zorunda basrolde dıger dızıdekı zenın ama salak olmak zorunda onnda bır karızması olursa neye yararrrr :):) bence oda tam rolunu oynuyorr

bu diziyi çok beğeniyorum. emre kınay gibi yetenekli oyuncular var. dizide yaşanan her konunun ucu muhakkak birisine dokunuyor..buda izlerken süreklilik sağlıyor...senaristler iyi çalışıyor ilk başlarda genç oyuncuları biraz toy gelmişti ama zamanla onlarda yerleşti gibi.

Ben soğudum diziden artık iyice saçmaladı. Hele son bölümde o onun, öbürü onun içeceğine hap atıyor kaçırıyor filan off çok sıkıcı şimdi de Barış aldatacak Zeynep'i. Zeynep görecek kızla öpüşürlerken ilişkileri bitecek Kerem ile yakınlaşacaklar. Tek umudum Cihan'ın herşeyi öğrenmesiydi o da olmadı bir türlü çok sıktı artık bunlar lise öğrencisi yaptıkları şeylere bak hem kız kaçırıldı annesi merak etmiyor mu, Zeynep'in evde durduğu yok her akşam dışarılarda bir evde otur demez mi nerelerdesin demez mi insan çok rahat geldi bana bir kere de ders çalışırlarken görsek hep bir entrika filan bu ne yaa. Cesur hemşire başladı atv de kadro da güzel onu izlicem artık diziye elveda diyorum.

buhafta ızleyemedım neler olduuu yaaa

fırsat blursan yarın ızlerım bıara ınsallaah:)

sonunda beklediğim oldu :)
tayfun söyledi cihana zeynebin kızı olduğunu ama sarhoştu
haftaya da muhtemelen sarhoş saçmalığı derler
diğer gelişmeler:
zeynep barışla kızı öpüşürken gördü ve bişey hissetmedi
nihayet sevmediğini anladı galiba
kerem akselle kıran kırana dövüşüyodu ve nakavt etti akseli:)
izle güneşim barışın salaklaklarına çok kızacaksın
zeynepi de kerem kurtardı...

haklısın dejavum
bende cesur hemşireyi izledim valla
bu diziyi de az önce internettne izledim:)
iyice saçmaladı yine de merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…