Kızlar melisle kerem arasında ne oldu? Kaçırdım ve anlamıyorum su an diziyi
Güneş gibi zeki bir adamın yüzünü Barış'a göstermesi oyun olsa gerek.
Son sahnede ölen kişi galiba Mehmet Varol. Peki kim, neden öldürmüş olabilir ?
Ahmet'in öldürebileceğine imkan ihtimal vermiyorum.
Zeynep ve Kerem'in ayrılığı hiç hoşuma gitmedi. Çok geçiştirme sahneler bazen duygu alamıyorum.
Yani Kerem nasıl o geri zekalı Melis'le yattığını zannetti aklım almıyor. Üzerinde kıyafetlerin var bir kere..
Hadi giyindiğini hatırlamıyorsun, duş almadın yavrum evladım.Bu durum insan biyolojisine ters
Kerem gibi bu konularda tecrübeli adamı bu hale düşüren senaristlerin Allah tepesinden baksın
Bu dizi öldürecek beni Bursin gerçek hayatla diziyi karıştırmaya başladı. Eskisi kadar iyi oynayamıyor.
Senaristler artık Allah'a emanet yazmaya başladı. Saçmalardan seçmeler oldu dizi.
Bir sürü askıya alınan olay var, yarıda kesip yenisini başlatıyorlar.
Yağmur Tanrısevsin'le gerçekte de sevgili olduğu ortaya çıkınca fanları fena kızdı Bursin.de ne yapacağını şaşırdıGarip ya ilk defa gerçek hayatın diziye karıştırldığını görüyorum iki taraftan da
Yağmur Tanrısevsin'le gerçekte de sevgili olduğu ortaya çıkınca fanları fena kızdı Bursin.de ne yapacağını şaşırdıGarip ya ilk defa gerçek hayatın diziye karıştırldığını görüyorum iki taraftan da
Bu fragman çok güzel
[video=youtube;tIoPdFD-sCY]https://www.youtube.com/watch?v=tIoPdFD-sCY[/video]
Ayy Kerem'in Zeynep'in sutyeniyle oynaması çok güzeldiBu bölüm replikler falanda on numaraydı. Bora'yı da sonunda şutladılar.
Şimdi sıra parçaları birleştirip karavan olayının çözülmesinde..Birinin saksıyı çalıştırıp olayı çözmesi lazım, onca ipucu var.
Melis, benim için tanımlanamayan cisim.Kız yapıyor ediyor, sonra ne vicdan azabı, ne pişmanlık..
Aynı yüzlük, aynı arsızlıkla hayatına devam ediyor.. Olan Zeynep ve Kerem'e oluyor. Aksel'i de zerre hakketmiyor
Bu bölüm güzeldi, beğendim. Cihan'ın çalıştığı bilginer mi neydi o üniversite sayerlerle ortakmış, demek ki yeni sezonda okuyacakları üniversite belli oldu.
Ve dizi final olmayacakmış, 54te sezon finali var. Yeni sezon kasımda başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?