Güneşi Beklerken Kanal D

Gudubet Jale de birden merhametli olup Ahmet Sayer'e gammazladı Mehmet Vural'ı. Gudubet işte illa bişey yapacak

Aksel bir öğrense hala Melis'i böyle sever mi acaba

Kızlar melisle kerem arasında ne oldu? Kaçırdım ve anlamıyorum su an diziyi

Akselle romantik bir gece geçirmeye gitti sonra Kerem'in karavanda olduğunu öğrendi. Kerem sızmış bi şekilde yatıyodu karavanda Aksel götürmüştü. Meliste gitti onun yanına yattı sarıldı sabahta Zeynep o şekilde gördü onları . Tabi Kerem uyanınca neye uğradıını şaşırdı

Birde Kerem'e sen çağırdın diye yalan söyledi

Güneş gibi zeki bir adamın yüzünü Barış'a göstermesi oyun olsa gerek.
Son sahnede ölen kişi galiba Mehmet Varol. Peki kim, neden öldürmüş olabilir ?
Ahmet'in öldürebileceğine imkan ihtimal vermiyorum.

Zeynep ve Kerem'in ayrılığı hiç hoşuma gitmedi. Çok geçiştirme sahneler bazen duygu alamıyorum.
Yani Kerem nasıl o geri zekalı Melis'le yattığını zannetti aklım almıyor. Üzerinde kıyafetlerin var bir kere..
Hadi giyindiğini hatırlamıyorsun, duş almadın yavrum evladım.Bu durum insan biyolojisine ters
Kerem gibi bu konularda tecrübeli adamı bu hale düşüren senaristlerin Allah tepesinden baksın

O an bende içimden çarşafa bak falan demiştim ama işte dizi olacak ya

Zeynep'in tavırları artık yapmacık olmaya başladı sanki Keremle sette şakalaşırken çekiyorlar gibi.

Günesin Koray oldugu belli oldu,
Bu Jalenin kardesi ne alaka? Ne isi vardi o evde?
Tuhaf bi bölümdü, sadece balkon sahnesi güzeldi bence.

Alinti yorum, cok sevdim paylasmak istedim

Abicim öyle dan diye siyah takım elbiseli, gözlüklü, full karizma Kerem'le bölüm başı mı olur lan?
Elim böğrümde kaldı bir süre

Kerem resmen kisilik degisimine ugradi, sanki aldatan zeynepmis gibi bu ukalilik simariklik ne anlamadim?
daha 2 bölüm önce zeynebi üzdügü icin ölmek isteyen adam gitmis, yerine keyfinden islik calan bi densiz gelmis
senaristler neyin kafasini yasiyor anlamadim.
zeynebi kardesiyle aldattigina inaniyor, ama havasindan gecilmiyor.
zeynepte kardesiyle yatakta gördügü adami kiskandirmaya calisiyor.
melisi koruyor, melis yüzüne tükürse yarabbi sükür diyecek.

icine ettiler dizininde, zeykerinde

bölümün tek güzel yani, su muhtesem sarkiydi
http://www.dailymotion.com/video/x1babmx_pera-sensiz-ben-stereo-video-klip_music

Bu dizi öldürecek beni Bursin gerçek hayatla diziyi karıştırmaya başladı. Eskisi kadar iyi oynayamıyor.
Senaristler artık Allah'a emanet yazmaya başladı. Saçmalardan seçmeler oldu dizi.
Bir sürü askıya alınan olay var, yarıda kesip yenisini başlatıyorlar.

Yağmur Tanrısevsin'le gerçekte de sevgili olduğu ortaya çıkınca fanları fena kızdı Bursin.de ne yapacağını şaşırdı Garip ya ilk defa gerçek hayatın diziye karıştırldığını görüyorum iki taraftan da

Bu arada 51 ya da 54. bölümde sezon veya final yapılacakmış.
Hande'nin cok emeği harcanıyor ya hu. O senaristlere rağmen diziyi ayakta tutan kişi bence.

ben de katılıyorum çok saçmalamaya başladılar inandırıcılığı kalmayınca bi dizi yürümüyo maalesef ben güneşi beklerkene en fazla bi sezon daha veriyorum. ilk baştaki gibi gitseler keşke yine o zaman ne güzeldi ya neden kızdıklarını da anlamıyorum çok tatlı bi kızcağız melis karakterini ne kadar sevmesem de

Bariz 40. bölümde belli oluyor.
Hep beraber vakit geçirdikleri sahnede Zeynep Kerem'e baktı baktı ama karşılığını almadı bir türlü, çünkü Kerem başkasına bakıyordu. Bir garipti

Bugün güneşi beklerken yokmuş.Magnum altın kelebek ödül töreni varmış.

Ayy Kerem'in Zeynep'in sutyeniyle oynaması çok güzeldi Bu bölüm replikler falanda on numaraydı. Bora'yı da sonunda şutladılar.
Şimdi sıra parçaları birleştirip karavan olayının çözülmesinde..Birinin saksıyı çalıştırıp olayı çözmesi lazım, onca ipucu var.

Melis, benim için tanımlanamayan cisim.Kız yapıyor ediyor, sonra ne vicdan azabı, ne pişmanlık..
Aynı yüzlük, aynı arsızlıkla hayatına devam ediyor.. Olan Zeynep ve Kerem'e oluyor. Aksel'i de zerre hakketmiyor

bencede sütyen sahnesi cok sekerdi. Zöööyyynöööp :))))
ben su ana kadar cözülmemesine sasiriyorum, niye uzatiyorlar anlamiyorum. zaten 2 bölüm sonra bitecek dizi.

Bu bölüm güzeldi, beğendim. Cihan'ın çalıştığı bilginer mi neydi o üniversite sayerlerle ortakmış, demek ki yeni sezonda okuyacakları üniversite belli oldu.

Ve dizi final olmayacakmış, 54te sezon finali var. Yeni sezon kasımda başlayacak.

Son düzenleme:

gercekten mi? cok sevindim, INSALLAH dogru bi bilgidir cünkü bu hafta final demislerdi.
insallah dogru düzgün bi yazar kadroyla anlasirlar, biraz toparlarlar diziyi.
yan karakterlerin bu kadar zaman kaplayip, ana karakterlerin bu kadar geri planda oldugu baska dizi yok
banane cihandn, iki karisindn, tülinin ..... cdsini uzattikca uzattilar. bosandilar iste daaa, ne uzatiyorsunuz
günes desen bi muamma, bir var bir yok. zeyneple keremi koruyodu bi anda yok oldu,
yildiz diye biri girdi, ne gerek vardi?
en azindan kivircik cikti diziden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…