Güneşi Beklerken Kanal D

Ay bu diziyi baştan beri sevemedim izlemedim :100::100:

kerem çok itici bir tip neresini beğeniyolar anlamış değilim :26:

Ay bu diziyi baştan beri sevemedim izlemedim :100::100:

kerem çok itici bir tip neresini beğeniyolar anlamış değilim :26:

kısss begenlmez mi o ya aksine o.hareketleri mimikleri cok tatliii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[video=youtube;81X9WX0bJPw]https://www.youtube.com/watch?v=81X9WX0bJPw[/video]

cok komik izleyebilen izlesin bence

[video=youtube;3DbHc78ZArw]https://www.youtube.com/watch?v=3DbHc78ZArw[/video]

sessiz sinema sahnesi güzeldi sadece. dedenin dizideki anlamini hala cözebilmis degilim

Çok sıkıcı olmaya başladı.İzlemiyorum artık.
normalde yapımcılar kadın izleyicilerin çoğunlukta olduğunu bildikleri için diziyi yakışıklı ve karizmatik bulunan erkek başrolün üzerine kurarlar. Ama bu dizide ne hikmetse Kerem karakterinin ilk zamanki havası kalmadı. :/

Melis'in hastalığına vurgu yapmak için habire kusturduklarında içim dışıma çıkıyor.
kızın sahnelerinden iyice nefret ettim..

Son düzenleme:
ne kdar ic bayiltici bi bölümdü
melis, baris, akser... böögh geldi yani

mektup olayini anlamadim ben, zeynep napti okudu mu?
yanlis mektubu kim yazdi?

Reklam arasi

Gunes, Aksel'in amcasi olduguna gore acaba daha onceleri Sayer'lerin deneylerinde mi kullanilip bu hale geldi. Aile de Sayer'lere o yuzden nefret duyuyor olamaz mi?

Güneş Kerem 'e niye bu kadar yardım ediyor anlamadım bir öğrenseydin şunu

Bariş da ne sinsi çocuk hiç sevemedim onu bir türlü odun yani resmen .

Fragmanda Kerem evlenme teklif ediyor.Duyduğuma göre Zeynep ve Kerem'in evlenme ihtimali varmış.
Ne bu yangından mal kaçırır gibi ya.Daha liseli bunlar.
Hem Zeynep ne ara 18'ine bastı Böyle evlilik senaryosunun ardından çok klişe olaylar olur.
İşte zoraki ayrılıklar, kızın hamile kalması, çocuğu babadan uzakta doğurması vs vs.
Hoş belkide her şey fos.Neyse artık bölümü izleyip görelim. Sırf merakımdan yeni bölümü izleyeceğim.

ilk başlarda çok severek izliyordum çokta güzel gidiyordu . Ama bu son bölümlerde izlemeyi bıraktım çünkü benim için saçmalayanlar kervanına katıldı Güneşi Beklerken

sacmasalarda, dizide bozulmayan ve bikmadan izlenen tek sey: Zeynep ve Keremin enerjisi...
Elektrigi bu kadar uyan, gözleriyle bile bin bir türlü duyguyu yansitabilen bi cift nadir denk gelir yine
Baska dizilerede bakiyorumda, iHhhh Ihhh Handeyle Kerem gibi uyum olmuyor hicbirinde...
Ne demek istedigimi ynei fragmanda daha iyi anlayabilirsiniz

Degisik bi bölüm olmus, keremin o pisirik halleride cok tatliydi.
Zeynepcim herseye ragmen gülebiliyor, bi güzellik mi gelmis ne yüzüne? Bi degisik havasi vardi bu bölümde, bursa yaramis sanki.
Haftaya kerem gölyazinda görünene göre, birbiriyle catismalarini izlemesi hos olcak

Cok seviyorum bu diziyi ya. Insallah sacmalayip yazik etmezler güzelim diziye. Melise acaip uyuz oluyorum. Ortaligi karistirip cekildi kösesine. Böyle devam ederse dizi dizi olmaktan cikacak 😐

Melis çok güzel. 👍👍 Keşke başrol o olsaydı. Zayıflayinca iyice fıstık gibi oldu. Yüzü gözü de parladı. E tabi insanın öyle yakışıklı bir sevgilisi olunca....😍😍

Melis çok güzel. 👍👍 Keşke başrol o olsaydı. Zayıflayinca iyice fıstık gibi oldu. Yüzü gözü de parladı. E tabi insanın öyle yakışıklı bir sevgilisi olunca....😍😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…