Güneşi Beklerken Kanal D

evet evet idiot işte ben olsam Kerem'in yerinde boğardım onu o kadar dedim yine de erken patlattın diye. Bende bayadır dizi kritiği yapmamıştım neden çünkü sezon dizileri tatile girdi eh bu sezon izlediğim bir yapım bu bir de güzel çirkin o kadar.

Jale tam gıcık ya şimdi mi aklı başına gelmiş kanser olmasa birşey diyeceği de yok kadın Cihan'ı sakladı, Cihan'dan Demet'i sakladı. Öldüğünde söyleyecekmişmi ş mektup yazmışmış valla Demet iyi kadınmış. Ben olsam kanserden değil elimden olurdu ölümü ama yok bu kadına bişi olmayacak sanırım. Neyse doktorla mutlu olsun bari kısacık ömründe. Yahu bir de bak Zeynep'in annesi akşamın bir vakti Barış'a gitmesine nasıl izin veriyor. Hop noluyor demez mi insan. Valla fragman versinler ya ama ancak haftasonunu bulur. Fena bozulacak arkadaşların arası.

Gerizekalı işte. Hem bir araya getirecektim sizi telafi edecektim hatamı diyor birde öldüğümde öğrenecek diyor. Ah Demet bir tane şöyle çakacaktın şu kadına o dakka tümörü akacaktı. Ölünce Cihan arkasından saymaz diye öyle yaptı heralde. Cihan da o koskoca evde bir kasa bile yok muydu yada gizli çekmese oraya koyamadı zarfı

Annesi de bir şeye laf diyor diğerine demiyor bir garip. Kız eve ıslak ıslak geliyor hiç sormuyor mu ne bu hal diye. Bari onu sorsaydı

Kerem'in annesi ileride Zeynep'e çektirir. Tülinle bir olur o Demetle ikisiyle uğraşır. Şu gizemli sessiz cool olmaya çalışan amca da yani Keremin babası destek çıkar

Be adam çocuğa o kadar bas bas paraları leylaya yapacağına 2 dk adamdan sayıp muhabbet etsen çocuk şimdiye adam olmuştu. Cihanın çeyreği olamaz o adam. Aklı sıra her istediğini yaparak çocuğa acılarını unutturacak.

Bu arada o adam (Keremin babası) varya bence hatta kesin Barış'ın babasını o öldürdü yada onun yüzünden öldü . Vicdan azabı çekiyor. Sadece oğlunun ölümüne üzüldüğü için değil o hali. Onun oğluysa Seviminde oğluydu. Kadın normale döndü.Bu adamda var bi kirli çamaşırlar

Barış'ın amcası masum bence. Tuzağa düşürülmüştür.

Kesin Melis çok kötü şeyler yaşayacak ve ona Zeynep yardımcı olacak o da vicdan yapacak Zeynep kardeşim benim diye.

Dilan varya Melisin arkadaşı o da Can mıydı çocuğun adı hani Keremin kankisi partide Yağmur'a yazan ha işte o çocuğu kıskanacak o da Yağmurla uğraşacak. İşte burası biraz Adını Feriha Koyduydum a dönebilir belki

Zeynep geç vakitte geldi ya partiden görmedi annesi benim annem olsa gelene kadar beklerdi. Bence de Kerem'in babasında var bir şey kokusu çıkar amcası bence de masum. Bakalım olaylar nasıl gelişecek. Ben şimdi şu Zeynep'in baba olayını merak ediyorum. Bence kızla hiç alakası yok onun anlaşmışlardır kıza onun babası olduğunu söylemişlerdir ama öldü diye söyleyeceğiz demişlerdir. Ama sanki Zeynep'e sözederken annesi çapkın filan o kadar iyi biri değildi gibi söylüyordu yani onunla yaşamış gibi. Ay artık Cihan öğrensin ya Zeynep'in kendi kızı olduğunu. Adam zaten kızı gibi davranıyor öpmeler kucaklaşmalar filan daha kendi kızına öyle yaklaştığını görmedim dizi ya işte illa çok sevecek kızı.

fragman gelmiş kızlaaarrr
kanal d nin sayfasında
çok heyecanlı
ve anladığım bence tayfun kaptanın hiçbişeyden haberi yok...

Benimki de beklerdi . . Ya önce bu Cihana kızgındı ya o yüzden kızgınlıkla öyle demiştir. Ama şimdi Cihanın habersiz olduğunu öğrendi ya kızgınlığı gitti o yüzden iyi bahsediyor. Zeynepte dedi ya eskiden şöyle bir insandı böyle bir insandı diyordun şimdi ise şöyle biri böyle biri sanki yaşıyormuş gibi dedi annesi de toparlamak için aa öyle mi yaptım cidden falan dedi

Tayfunun haberi yoktur Demet öyle söylemiştir. Ama ben öyle birinin olmadığını düşünüyordum en başta. Kadın bir adamın resmini babası diye gösterdi isim uydurdu sanıyordum. Ama öyle değilmiş. Birde Cihan dedi ya Tülin ve Tayfun hayatımıza hiç girmeselerdi diye. Tayfunun Demetle bir ilişkisi oldu galiba. Yani arkadaşlardı Cihanda tanıyordu onu gibi

fragman gelmiş kızlaaarrr

kanal d nin sayfasında
çok heyecanlı
ve anladığım bence tayfun kaptanın hiçbişeyden haberi yok...

Bu dizide kimin neyden haberi var ki zaten Hiç Barışı göstermediler ama fragmanda niye ki.

Zeynepte binmiş gene arabaya. O da meyilli o da Yasak aşk yaşarlar artıkın. Bir Barışla bir Keremle oh umrunda mı dünya

bir sürü fragman :)
bayılıyorum bol fragman olunca
bu hafta da heyecanlı bakalım

Kerem arkadaşımın aşkısın modunda takılacağa benziyor

Ya da allem edip kallem edip Zeynep'in aklını karıştırır

Güzeldi ama beklentimin yanında sönük kaldı

Sorularımı soruyorum ey bu dizinin senaristi

1) Zeynep kızımız normal bir Türk kızı değil mi ? Yani çok rahat bir kız değil .E bunakta değil. Keremle öpüşürken sarhoşta değildi. Neden bu kız bu olay yaşanmamış gibi davranıyor? Kerem neden hiç hatırlatma ima falan yapmadı ?

2) Tamam Barış'tan hoşlanıyor ama gene de bir ikilem yaşasaydı ya o olaydan sonra

Ayrıca Kerem'in Barış havai fişeklerini sorduğunda ben yapmadım demesi de gerekmez miydi?

Yağmur da annesine ne kadar kötü davranıyor. Kadın canavar sanki. Ne varmış okul görevlisiyse sanki başka yerde çalışıyor da utanıyor

Demet sende söyle artık şu adama kızı olduğunu. O adama karısından da hayır yok kızından da hayır yok bari Zeyneple avunsun.

Ama Melis'e üzüldüm ya. Kimse tınlamıyor. Bir tek Dilan var. Aslında o da napsın ailesini bir arada tutmaya çalışıyor. Kız anasının aslında ne fırıldak olduğunu bir bilse. Ama şimdi bakarsak o da haklı. Kocasıyla bir türlü iyi geçinemiyorlar. Ya o laf sokuyor ya bu. O da Cemle avunur artık

Behice teyze de neden o adama hiç inanmamış ki. Barış'ın amcasına. Adam piskopat değilse neden durduk yere kardeşiyle yengesini öldürsün. Nasıl yıkmışlar suçu da kaç yıldır içeride yatıyor hiç kimse kovalamamış mı peşini. Keremle Barış o işe de el atsın derdim ama asıl suçlu Keremin babası.

evet bence de güzeldi ama bende çok fazla şey beklemişim bu bölümden :)
gerçekten zeynep ne rahat öyle ben olsam kızar, utanır, yüzüne bakamam ne bileyim hırçın olurum
bu hafta cihan olsun öğrenir diye düşünüyodum ama o da olmadı bakalım haftaya olacak mı?

bak bak arkadaşım pek güzel :)
ya dejavu senin beğen butonun görünüyo mu canım yaa bende yok

Bende de yok canım kimse de yok sanırım artık bildirilerde alıntıları görüyoruz ya beğenileri karışıklık olmasın diye kaldırdılar.

Şimdi Zeynep sürekli vay beni neden öptün filan demek istemiyor olmamış gibi davranıyor ama farkında aslında Kerem'in onu sevdiğinin. Hatta partide filan peşini bırakmıyor ya bakışları filan biliyorum neden bırakmadğını tarzında hem Barışla çıkıyor onun arkadaşı neden kurcalayacak kapattı konuyu. İlk başta Kerem'i sevmiyordu zaten hiç Barış'ı seviyordu o yüzden ikilem filan yaşamadı ama yine de o öpüşmeden sonra aklının bir tarafı belli etmese de Zaten Kerem'de. Çünkü partide kıza tel numarasını verdi kızla çıktı filan orada bir bozuldu yani Zeynep. Eh Kerem'e gittiklerinde de saçını başını düzeltti aslında Kerem için. Yani o da hoşlanıyor Kerem'den artık.

Yağmur'un olayı tipik Türk filmi zaten benim annem olsa çakar suratıma iki tane. Hem öyle elbiseleri nasıl alıyor nasıl partilere geliyor para nereden geliyor anlamadım ben.

Demet evliliklerinde sorun olduğunu bilmiyor hatta karısı Demet'in eski sevgilisi olduğunu öğrenince anki herşey çok güzelmiş gibi konuştu telde bence Zeynep Kerem'den filan öğrenecek bunu en sonunda. Peki Zeynep o limana giderse ve babası bildiği adamı görürse ne olacak ne yapacaklar bu sefer daha kötü olacak anlatmak.

Melis babasını paylaşmak istemiyor annesi umurunda bile değil sevmiyor onu. Tek derdi babası Zeynep'in kızı olduğunun ortaya çıkmaması, annesiyle birleşirlerse korkusu aslında kadın Cem'i reddetti eşi için ancak bir yalan söylemesi herşeyi bitirdi. Normalde de anlaşamıyorlar ama kadı sürekli Cihan hocayı aşağılıyor bunlar evlendiğinde Cihan ünlü bir basketbolcuymuş sakaltlanınca bırakıyor öğretmenlik yapması kadının onuruna dokunuyor yani bitmiş zaten bu evlilik. Melis'i anlıyorum ve ileride iyi anlaşacaklarını da düşünüyorum.

Bence Behice adamın aslında suçlu olmadığını biliyor. O yüzden mektupları sakladı. Hatta endişelendi herşey ortaya çıkar diye. Barış'ın amcasıyla görüşmesini istemiyor çünkü anlatmasını istemiyor yoksa bu aile onlara neden bu kadar yardım etsin de Behice kabul etsin, neden bize bu kadar yardım ediyorsunuz diye sormaz mı insan. Kerem'in annesi herşeyiniz karşılanıyor diye laf soktu yani babasının oğlu değil ya. Behice de bu işin içinde. O mektupları da belki de Kerem bulacak okuyacak olayın iç yüzünü öğrenecek.

Tülinde tam dayaklık
Gıcık gıcık konuşmalar , Demeti işinden etmese bari.

İyi bir kritikçi daha

Bence de sormasın zaten beni niye öptün diye ama gene de aralarında bir konuşma olsaydı. Zeynepin aklına gelseydi. Kerem hatırladı gene havuza atladı garibim ama Zeynep yoktu tabi

O partideki kız olayında da şaşırdım.Ben Keremin kızla takılacağını sanıyordum ama tek derdi Zeynepe hava atmak. Bir de diyor ya o çocuğa senin için değil kardeşim için kızdım. Tamam millet konuşmasın görüşmesin Zeyneple de Barışı netçez o da çok boş durmaz heralde

Zeynep Barışla otururken Kerem ben gidiyorum dedi ya sonra Barış yemek almaya gitti Zeynep ona süslendi. Birde salak salak Yağmura diyor ki evet kesin Kerem ayarlamıştır o havai fişekleri . Niye? Barış Zeynepi tavlasın diye. E kızım daha 1 gece önce seni tutkulu tutkulu öpen çocuk ertesi gün seni arkadaşına mı yamayacak? Biraz beyin ya lütfen ya. Bari iç ses olsaydı ben Keremin niye öyle yaptığını biliyorum gibi

Behice teyzeye gelirsek. Kadının kızı ölmüş sonuçta. Sırf para için adama göz yummaz. Hadi sırf damadı olsa gene tamam ama kendi kızı da öldürülmüş. Paraya mı sattı şimdi herkesi ? Yuh derim o zaman

Ay şimdi geldi aklıma. Kerem Barış'a "siz öp-öpüştünüz mü " dedi ya o soruş ve aldığı cevaptan sonra gülüşü pek bir güzeldi. Sanki "iyi iyi güzel" der gibi.Sanki yapamayacakları şey de. Keşke Barışa önceden söyleseydi hemen ben Zeynepten hoşlandım deseydi

Son düzenleme:
Bende de yok canım kimse de yok sanırım artık bildirilerde alıntıları görüyoruz ya beğenileri karışıklık olmasın diye kaldırdılar.

yok yok canım gelmiş.. yazan kişinin yorumunun üzerine gelince sağ altta çıkıyor :)

Şimdi Zeynep sürekli vay beni neden öptün filan demek istemiyor olmamış gibi davranıyor ama farkında aslında Kerem'in onu sevdiğinin. Hatta partide filan peşini bırakmıyor ya bakışları filan biliyorum neden bırakmadğını tarzında hem Barışla çıkıyor onun arkadaşı neden kurcalayacak kapattı konuyu. İlk başta Kerem'i sevmiyordu zaten hiç Barış'ı seviyordu o yüzden ikilem filan yaşamadı ama yine de o öpüşmeden sonra aklının bir tarafı belli etmese de Zaten Kerem'de. Çünkü partide kıza tel numarasını verdi kızla çıktı filan orada bir bozuldu yani Zeynep. Eh Kerem'e gittiklerinde de saçını başını düzeltti aslında Kerem için. Yani o da hoşlanıyor Kerem'den artık.

Yağmur'un olayı tipik Türk filmi zaten benim annem olsa çakar suratıma iki tane. Hem öyle elbiseleri nasıl alıyor nasıl partilere geliyor para nereden geliyor anlamadım ben.

Demet evliliklerinde sorun olduğunu bilmiyor hatta karısı Demet'in eski sevgilisi olduğunu öğrenince anki herşey çok güzelmiş gibi konuştu telde bence Zeynep Kerem'den filan öğrenecek bunu en sonunda. Peki Zeynep o limana giderse ve babası bildiği adamı görürse ne olacak ne yapacaklar bu sefer daha kötü olacak anlatmak.

Melis babasını paylaşmak istemiyor annesi umurunda bile değil sevmiyor onu. Tek derdi babası Zeynep'in kızı olduğunun ortaya çıkmaması, annesiyle birleşirlerse korkusu aslında kadın Cem'i reddetti eşi için ancak bir yalan söylemesi herşeyi bitirdi. Normalde de anlaşamıyorlar ama kadı sürekli Cihan hocayı aşağılıyor bunlar evlendiğinde Cihan ünlü bir basketbolcuymuş sakaltlanınca bırakıyor öğretmenlik yapması kadının onuruna dokunuyor yani bitmiş zaten bu evlilik. Melis'i anlıyorum ve ileride iyi anlaşacaklarını da düşünüyorum.

Bence Behice adamın aslında suçlu olmadığını biliyor. O yüzden mektupları sakladı. Hatta endişelendi herşey ortaya çıkar diye. Barış'ın amcasıyla görüşmesini istemiyor çünkü anlatmasını istemiyor yoksa bu aile onlara neden bu kadar yardım etsin de Behice kabul etsin, neden bize bu kadar yardım ediyorsunuz diye sormaz mı insan. Kerem'in annesi herşeyiniz karşılanıyor diye laf soktu yani babasının oğlu değil ya. Behice de bu işin içinde. O mektupları da belki de Kerem bulacak okuyacak olayın iç yüzünü öğrenecek.[/QUOTE]

Kerem' den hoşlanıyor ama farkında değil bence.. hareketleri bilinçsizce yapıyor saç düzeltme falan..
Yağmur' un elbiseleri zenginlerden falan gelme olabilir.. az giyilmişse kimse anlamaz diye giyer..
dün çok fena yaptı ama yaa cihanın eşi demetle ikisini yanyana gördü hemen adama koştu önce bi anla dinle..
yok yaa Behice bilmiyodur.. onların merhameti diye düşünüyordur.. sanmam kızı ölmüş sonuçta..
ya şu Demet en ezından Cihan' a söyleseydi zeynepi pufff...

Son düzenleme:
Valla baya baya Zeynep Kerem'den hoşlanacak orada Kerem kızı götürürken ki bakışı, neydi bu şimdi demesi filan bunun işareti. Kerem'in ona aşık olduğunu da bal gibi biliyor. Tayfun konusunda da haklı çıktım Tayfun'un birşeyden haberi yok hiç evlilik birliktelik olmamış sen çocukluk arkadaşını gör gazetede kaza geçirmiş diye babası diye onu söyle. Ne çabuk buldu Tayfunu ya Kerem. Şimdi işler sarpa saracak işte Zeynep oraya giderse adamı görürse babası zannedecek boynuna sarılacak ama adam anlatacak ya da annene sor diyecek filan tam bir çöküş ya. Bence Tülin Demet'i işinden edecek. Hemen Cem'e koştu ama şimdi bende öyle görsem bende sinirlenirim yani aynı arabada. Tülin Cihan'dan boşanmaz asla Demet'e kalmasın diye. Oh Jale'de doktoru götürdü sen bir hayatı yık darmadağın et sonra hiçbir şey olmamış gib devam et bence Jale herşeyi anlatmalı Cihan hocaya. Mektup gönderdi Demet sana ben onu sana vermedim kızını sakladım, Zeynep senin kızın yani suçunu söylesin artık. Yağmur bence fena faka basacak çocuk tam hoşlanacak filan foyası çıkacak ortaya. Bir de seksenlerde pişti olduk yaa bir oraya bir buraya baktım durdum.

yeni fragman gelmiş... zeynep tayfunla konuşmuş bellii... kanald nin sayfasındaa

Baktım ama bulamadım fragmanı

Ay şimdi Barış arada kaynayacak. Zeyneple nasıl bozulacak acaba arası

Ayrıca Kerem aslında zorlamadı Zeynepi. Farkındaysanız başta hareket bile etmedi Zeynep. Sonra çekilmeye çalıştı. "senden nefret ediyorum " dedi Kerem de sırıttı "hayır etmiyorsun " dedi. Zeynep orada kendisine kızdı bence Öbür türlü boğardı orada. Hoşlandığı içinde aslında sinirlenmedi ona

Ama Keremle Zeynep arasında bir konuşma olmalı artık.

Belki de baba olayından rant sağlayacak Kerem. Ki Zeynep telefona baktı anladı

[video=youtube;zI5sh7twj8U]http://www.youtube.com/watch?v=zI5sh7twj8U[/video]

Dizinin ilk 20 dakıkasını falan izleyemesem de ben de 80 ler ve kanal d arasında gittim geldim valla daha sonra...
ama antık hataları çok gerçekten de,zeynebin 1 gün önce ısteyerek olmasa da kerem le öpüşmesi,zeynebin keremin çağırması üzerine zorla sahile inip,sonradan arayan barışla buluşması,kerem telefonu kapatır kapatmaz havai fişeklerin patlaması...

yine de izlenir işte alıştık sonuçta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…