yok yok canım gelmiş.. yazan kişinin yorumunun üzerine gelince sağ altta çıkıyor :)
Şimdi Zeynep sürekli vay beni neden öptün filan demek istemiyor olmamış gibi davranıyor ama farkında aslında Kerem'in onu sevdiğinin. Hatta partide filan peşini bırakmıyor ya bakışları filan biliyorum neden bırakmadğını tarzında hem Barışla çıkıyor onun arkadaşı neden kurcalayacak kapattı konuyu. İlk başta Kerem'i sevmiyordu zaten hiç Barış'ı seviyordu o yüzden ikilem filan yaşamadı ama yine de o öpüşmeden sonra aklının bir tarafı belli etmese de Zaten Kerem'de. Çünkü partide kıza tel numarasını verdi kızla çıktı filan orada bir bozuldu yani Zeynep. Eh Kerem'e gittiklerinde de saçını başını düzeltti aslında Kerem için. Yani o da hoşlanıyor Kerem'den artık.
Yağmur'un olayı tipik Türk filmi zaten benim annem olsa çakar suratıma iki tane. Hem öyle elbiseleri nasıl alıyor nasıl partilere geliyor para nereden geliyor anlamadım ben.
Demet evliliklerinde sorun olduğunu bilmiyor hatta karısı Demet'in eski sevgilisi olduğunu öğrenince anki herşey çok güzelmiş gibi konuştu telde bence Zeynep Kerem'den filan öğrenecek bunu en sonunda. Peki Zeynep o limana giderse ve babası bildiği adamı görürse ne olacak ne yapacaklar bu sefer daha kötü olacak anlatmak.
Melis babasını paylaşmak istemiyor annesi umurunda bile değil sevmiyor onu. Tek derdi babası Zeynep'in kızı olduğunun ortaya çıkmaması, annesiyle birleşirlerse korkusu aslında kadın Cem'i reddetti eşi için ancak bir yalan söylemesi herşeyi bitirdi. Normalde de anlaşamıyorlar ama kadı sürekli Cihan hocayı aşağılıyor bunlar evlendiğinde Cihan ünlü bir basketbolcuymuş sakaltlanınca bırakıyor öğretmenlik yapması kadının onuruna dokunuyor yani bitmiş zaten bu evlilik. Melis'i anlıyorum ve ileride iyi anlaşacaklarını da düşünüyorum.
Bence Behice adamın aslında suçlu olmadığını biliyor. O yüzden mektupları sakladı. Hatta endişelendi herşey ortaya çıkar diye. Barış'ın amcasıyla görüşmesini istemiyor çünkü anlatmasını istemiyor yoksa bu aile onlara neden bu kadar yardım etsin de Behice kabul etsin, neden bize bu kadar yardım ediyorsunuz diye sormaz mı insan. Kerem'in annesi herşeyiniz karşılanıyor diye laf soktu yani babasının oğlu değil ya. Behice de bu işin içinde. O mektupları da belki de Kerem bulacak okuyacak olayın iç yüzünü öğrenecek.
yeni fragman gelmiş... zeynep tayfunla konuşmuş bellii... kanald nin sayfasındaa
Baktım ama bulamadım fragmanı
Ay şimdi Barış arada kaynayacak. Zeyneple nasıl bozulacak acaba arası
Ayrıca Kerem aslında zorlamadı Zeynepi. Farkındaysanız başta hareket bile etmedi Zeynep. Sonra çekilmeye çalıştı. "senden nefret ediyorum " dedi Kerem de sırıttı "hayır etmiyorsun " dedi. Zeynep orada kendisine kızdı benceÖbür türlü boğardı orada. Hoşlandığı içinde aslında sinirlenmedi ona
Ama Keremle Zeynep arasında bir konuşma olmalı artık.
Belki de baba olayından rant sağlayacak Kerem. Ki Zeynep telefona baktı anladı
[video=youtube;zI5sh7twj8U]http://www.youtube.com/watch?v=zI5sh7twj8U[/video]
anaaamm
Zeynep'te hoşlandı o anda canım ama baştan beri Barış'ı seviyordu ancak değişecek duyguları. Kerem Zeynep'i kandırdığı için hatasını telafi etmek eh tabi gözüne de girmek istiyor. Ama bir yandan da Barış'ı da düşünüyor gerçi Zeynep2e aslına kişiye Barış için kızmadı Zeynep'i sevdiği için kızdı.
of ya kötü oldu bu. Demette bir salak ya zaten babasının Cihan olduğunu eninde sonunda söyleyecek gidipte Kerem'i bulup onunla konuşmak yerine kızına söyleseydi bu olayın ortaya çıkmasından korkup şimdi ne olacak kızı öğrendi annesine hesap sormayacak mı babam beni tanımıyor kızım değilsin diyor ben kimin kızıyım diyecek annesine sakladığı için bunca yıl babasız bıraktığı için kızacak. Melis'in röportajı vardı gazetede Zeynepte gerçeği öğrenince ilk karşılaşmamızı merak ediyorum dedi yani kardel oldukları öğrendiğinde ilk karşılaşmaları Zeynep nasıl bir tepki verecek acaba. Bu sefer kıskanan Zeynep mi olacak.
ben ilk bölümleri izlemediğim için jalenin olayını bilmiyorum ya :44:
biri özet geçebilirmi jale geçmişte ne yapmış, niye ayrılmışlar :18:
geçim canım hemen
jale de cihanı seviyomuş gençken,
demetin hamile olduğunu yazdığı mektubu demet cihana vermesi için jaleyle istanbula gönderiyo ama jale cihana vermiyo, demet de cihan çocuğu istemiyo zannediyo..
jalede bu vicdan azabıyla ilk önceleri tedaviyi erteliyo, her şeyin ortaya çıkmasıyla birlikte demet jaleyi hasta olmasından dolayı affediyo ve jale tedaviye başlıyo
oldu sanırımm
valla ağzına sağlık çok iyi oldu
jaleye bende sövmeye başlayabilirim artık
Gitsin Jale gudubetine kızsın o . Ama Demet de öğrendiği zaman söyleseydi böyle olmazdı. Baban Cihan diyecek işte. Kızı .iç durumuna düşürüyor bildiğin
Nan Jale doktor civanına kavuşamadan hık diye gidiver de Cihan ve Zeynep'in gazabından kaç. Ben Cihan yerinde olsam kadın madın dinlemem çakardım suratına. Ay ne sinir olmuşum ne dolmuşum :)
Şimdi de Demet'e söylüyor bık bık bık yok git söyle yok bu vicdan azabıyla yaşanmaz. Sen 18 yıl güle oynaya yaşamışın yani.
Ayrıca ilk bölümden beri hasta olduğunu biliyordu. Ömrünün az olduğunu da. Ama haspam kaç bölümdür Demet'e söylemedi bir şey. İnsan bir iki gün bekler sonra söyler yani.
Zeynep her şeyi öğrenince bakalım ne diyecek Jale'ye . Cihanla arası iyi olur. Melisi kıskandırır . Annesiyle de kısa zamanda düzelir.Kadın da yeni öğrendi sonuçta
Melis'i kıskandırmaz öyle bir kız değil hatta Melis üzülmesin diye saklayabilir bile ben senin kızınım diyemeyebilir uzaktan izleyebilir tuhaf biri Zeynep. Melis'i de anlıyorum bir anda bir kız çıkıyor, kardeşin, paylaşacak babasını bir anda tepeden inme birşeyle birdenbire. Zaten Melis babasına çok bağlı hep çocukluk anılarını hatırlıyor ama sonra annesi ile babası anlaşmazlığa düşünce o ilgisizlikten Melis'te nasibini almış. Bence araları iyi olacak ileride Melisle Zeynep'in. Asıl kıskanan taş koyan Tülin olacak asla bırakmaz kocasını Demet'e.
İşte yüzleşme başlamışç Demet neden söylemiyor hala tabii söylemek kolay değil hep söylemeye çalıştı Cihan'a ama söyleyemedi. Bari Jale söylesin yaa. Demet sanırım mutlu bir evliliği var sanıyor Cihan'ın ve söylemiyor kızına da bu yüzden söylemiyor. Ama söylemesi lazım bilmesi lazım zaten Melis biliyor karısı da öğrenir. Melis'te kabullenecek artık çok zor ama. Zeynep içinde zor. Bence iş Jale'de çözülür gider Cihan'a ben bunu bunu yaptım Zeynep senin kızın Demet söylemeye çalıştı söyleyemedi senin kızını istemediğini sanıyordu ilk başlarda benim yüzümden öyle düşündü öğrenince de sakladığımı sana söyleyemedi der yani. Zeynep'e de suçun onda olduğunu söyler ve ayrıca dediğiniz gibi Demet geldi ama söylemek yerine Cihan'ı sakladı aynı okulda çalıştıklarını bile gizledi bir mektup vermiş Cihan'a o da ölünce a.ılacaktı ee kimseden özür dilemeden açıklama yapmadan ölüp gidecekti şimdi herşeyi düzeltmeli. Oh kendisi doktorunu buldu ama Demet'in hayatını kararttı.
Melis'i kıskandırmaz öyle bir kız değil hatta Melis üzülmesin diye saklayabilir bile ben senin kızınım diyemeyebilir uzaktan izleyebilir tuhaf biri Zeynep. Melis'i de anlıyorum bir anda bir kız çıkıyor, kardeşin, paylaşacak babasını bir anda tepeden inme birşeyle birdenbire. Zaten Melis babasına çok bağlı hep çocukluk anılarını hatırlıyor ama sonra annesi ile babası anlaşmazlığa düşünce o ilgisizlikten Melis'te nasibini almış. Bence araları iyi olacak ileride Melisle Zeynep'in. Asıl kıskanan taş koyan Tülin olacak asla bırakmaz kocasını Demet'e.
Demet ve Cihan'ın gençlik zamanlarınıda gösterseler keşke . Demet evden kovulunca nasıl devam etti hayatına ? Aynı zamanda Cihan. Belki ikisi de Zeynep'e ayrı ayrı anlatırlar görürürüz
Demet onca yıl o kadar acı sıkıntı çekti. Az buz da değil. Şimdi nasıl hiç bir şey olmamış gibi davranabiliyor? Hadi sadece aşk meşk olsa tamam ama ortada çocuk var yani. Ben olsam derdim benden dilediğin özrü Zeynep ve Cihan'dan da dileyeceksin diye.
Zeynepte önce iddiayı kaybetti diye bozuldu sonra Kerem kızla çıkınca başka bir şeyden bozulduSen Barışla gezip dolaşırken iyiydi dimi kıvırcık. Barışın yanında pozlar falan. Napsın çocuk o da başka kız bulacaktı partiden.
Zeynep başkasıyla çıksa Kerem hemen pes etmezdi gibime geliyor.Barışla çıktı diye kendini tutuyor. Ama Barışta bir yere kadar artık bi şeyler oluversin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?