Günlerdir kafama takmaktan..

Açık açık anlatamıyorum burda ilişkiye girmeden de bazı şeyler yaşanabiliyor.
Sürtünmeyle hamile kalınır, ama ovulasyon gününde miydiniz?
Bence düşük bir ihtimal, ama test alman gerekiyor. Kaldı ki 14ünde olmuşsun, bugün 16sı.
Belki bugün olursun?

gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadan gebelik olmaz. koskoca insansınız yahu.

erkek arkadaşın alsın testi. yani farklı bir ilçeye ya da ilçedeyseniz merkeze gidip alıp gelsin birkaç tane deneyin bakalım.

Konuyu anlayamadım anlayan arkadaşlar varsa anlatabilir mi? İlişki yaşanmıyor ama hamile olabilir mi? Nasıl oluyor ki düşünce yoluyla filan mı hamile kalınmış olabilir?

İlişki olmadı ama sonuçta yaşanan birşeyler oluyor. Evlilik olmadan diyorsunuz kesinlikle haklısınız ama 5 yıl bitti ve farklı sebeplerden ötürü şuan evlenemiyoruz yakın gelecekte inşallah..
hımmmm.
o yaşanan birşeyler herneyse gebeliğe sebebiyet verebilir ama.

Konuyu anlayamadım anlayan arkadaşlar varsa anlatabilir mi? İlişki yaşanmıyor ama hamile olabilir mi? Nasıl oluyor ki düşünce yoluyla filan mı hamile kalınmış olabilir?
sürtüşmüşler sanırım
2017ye gireceğiz konuştuğumuz meselelere bak

Sürtünmeyle hamile kalınır, ama ovulasyon gününde miydiniz?
Bence düşük bir ihtimal, ama test alman gerekiyor. Kaldı ki 14ünde olmuşsun, bugün 16sı.
Belki bugün olursun?
İnşallah bekliyorum ama ne kadar erken olsa da şu stresim bitse artık diyorum. Ovülasyon dönemi değildi

yahu 14 ünde olmuşsunuz geçen ay daha bugün 16sı. makine mi bu. havalar değişti, stres filan 2 gün için bu kadar kuruntu yaptıysanız ya o yaşadıklarınız çok gebeliğe sebebiyet vermeyecek şeyler değil ya da siz fazla takıntılısınız.

İnşallah bekliyorum ama ne kadar erken olsa da şu stresim bitse artık diyorum. Ovülasyon dönemi değildi
Bu yaşadığın stres bile etkiler.
Hamileysen hamilesin, değilsen değilsin. Az rahatla. Kesin öğrendiğinde dert edinirsin kendine.

Normalde burda yaşamıyorum , Batı'da bir ilde yaşıyorum yanına gitmiştim.

İlişki yoluyla bile öyle hemen hamile kalınmazken sürtünme yoluyla hamile kaldıysa, arkadaş büyük başarı sağlamış demektir.
zaten fark ettiyseniz eğer bdvde hiç "erkek arkadaşımla birlikte oldum adetim gecikti ne yapabilirim" diyen insan olmuyor
herkes sürtünüyor sürtünüyor sonra gelip aman allahım yoksa hamile miyim
cahillik resmen ya. şöyle konuları gördükçe sinirleniyorum

Stresten gecikmişsin. Olacak mıyım hamile miyim ??? Ya hamileysem ???
Korkma bence hamile felan değilsin

Aynen öyle nasıl bir sürtünmeyse o artık.

Size göre nesi cahillik anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…