- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
Açık açık anlatamıyorum burda ilişkiye girmeden de bazı şeyler yaşanabiliyor.
ilişkiye girmeden bazı şeyler tabi ki yaşanabiliyo. ama o ilşkiye girilmeden hamile kalınmıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık açık anlatamıyorum burda ilişkiye girmeden de bazı şeyler yaşanabiliyor.
Sürtünmeyle hamile kalınır, ama ovulasyon gününde miydiniz?Açık açık anlatamıyorum burda ilişkiye girmeden de bazı şeyler yaşanabiliyor.
hımmmm.İlişki olmadı ama sonuçta yaşanan birşeyler oluyor. Evlilik olmadan diyorsunuz kesinlikle haklısınız ama 5 yıl bitti ve farklı sebeplerden ötürü şuan evlenemiyoruz yakın gelecekte inşallah..
sürtüşmüşler sanırımKonuyu anlayamadım anlayan arkadaşlar varsa anlatabilir mi? İlişki yaşanmıyor ama hamile olabilir mi? Nasıl oluyor ki düşünce yoluyla filan mı hamile kalınmış olabilir?
İnşallah bekliyorum ama ne kadar erken olsa da şu stresim bitse artık diyorum. Ovülasyon dönemi değildiSürtünmeyle hamile kalınır, ama ovulasyon gününde miydiniz?
Bence düşük bir ihtimal, ama test alman gerekiyor. Kaldı ki 14ünde olmuşsun, bugün 16sı.
Belki bugün olursun?
Demek isteği; "Herşeyi yaptık ama birleşme olmadı. Regl olmadım hamile miyim?"Konuyu anlayamadım anlayan arkadaşlar varsa anlatabilir mi? İlişki yaşanmıyor ama hamile olabilir mi? Nasıl oluyor ki düşünce yoluyla filan mı hamile kalınmış olabilir?
sürtüşmüşler sanırım
2017ye gireceğiz konuştuğumuz meselelere bak
Bu yaşadığın stres bile etkiler.İnşallah bekliyorum ama ne kadar erken olsa da şu stresim bitse artık diyorum. Ovülasyon dönemi değildi
Başka semtten al.
O değilde küçücük doğuda bir ilde eczaneden alamıyorsan uzaktaki sevgilinle hamile kalmana sebebiyet verecek yakınlaşmayı yaşarken birilerinin görmeyeceğinden adının çıkmayacağından nasıl emin olabiliyorsunuz ?
Not: Yargılamıyorum, isteyen istediğini yapsın.![]()
zaten fark ettiyseniz eğer bdvde hiç "erkek arkadaşımla birlikte oldum adetim gecikti ne yapabilirimİlişki yoluyla bile öyle hemen hamile kalınmazken sürtünme yoluyla hamile kaldıysa, arkadaş büyük başarı sağlamış demektir.
O zaman bir çaresini bulup evinize dönün ve hastaneye gidin. En kestirme yol bu.Normalde burda yaşamıyorum , Batı'da bir ilde yaşıyorum yanına gitmiştim.
Demek isteği; "Herşeyi yaptık ama birleşme olmadı. Regl olmadım hamile miyim?"
zaten fark ettiyseniz eğer bdvde hiç "erkek arkadaşımla birlikte oldum adetim gecikti ne yapabilirim" diyen insan olmuyor
herkes sürtünüyor sürtünüyor sonra gelip aman allahım yoksa hamile miyim
cahillik resmen ya. şöyle konuları gördükçe sinirleniyorum
Size göre nesi cahillik anlayamadım?zaten fark ettiyseniz eğer bdvde hiç "erkek arkadaşımla birlikte oldum adetim gecikti ne yapabilirim" diyen insan olmuyor
herkes sürtünüyor sürtünüyor sonra gelip aman allahım yoksa hamile miyim
cahillik resmen ya. şöyle konuları gördükçe sinirleniyorum