• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlerdir kafama takmaktan..

Bebek sahibi olmak için bile ne kadar uğraşıyo insanlar. Yaşınız da küçük değildir. Kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok tabi ama böyle mantıksız bi soruyla karşılaşınca insan şaşırıyo.

sürtünen niye ilişkiden kaçıyor onu da anlamış değilim. cinsellik yaşanıyor ama zar sağlam. ne güzel pir ü pak evlendiğini sanıyor kızlarımız.
hamile kalmaktan korkan hap kullansın, kondom kullansın.

ya da nikahsız birliktelikten korkuyorsa edebiyle evlenene kadar beklesinler bir zahmet.
valla düşüncelerime tercüman oldunuz. sürtünme denen meretin tek bir mantıklı yanı yok. evlenmeden sevişmeyi doğru bulmuyorsan sevişmezsin. bu kadar. her şeyi yapayım ama zar dursun kadar saçma bir mantık yok. iki yüzlülükten başka bir şey değil bu. ilerde eşlerine bakireyim birtanem ilkim sensin diyecekler. bakirelik sadece zarda mı acaba?
kimse bana ön sevişmeyle penetrasyon arasında bir günah ya da seviye farkı olduğunu iddia edemez

yorumculara homo sapiens diyene bak hele.
sanırsın kendisi " homo sapiens sapiens" ama açtığı konu, yaşadığı şey tam " homo sapiens" tarzı.

Merabalar ,
Ciddi bir sorunum var
Bu ay adetim gecikti , geçen ay 14ünde olmuştum. Rezene , soğan suyu ne varsa denedim olmadı hala. Hiç şişkinlik falan da hissetmiyorum şuan. Sevgilim var ama aramızda gebeliğe sebebiyet verecek bir durum olmadı ama yine de insanın içi içini kemiriyor. Şimdi diyeceksiniz gebelik testi al kafan rahat etsin ama öyle küçük ve doğuda biryerde çalışıyorım ki alırsam adım çıkar buna eminim. Bunu anlamanın veya çözmenin başka yolu var mı? Normalde adetlerim gecikmez 28 günde 1 gibi olurum. Bu ara yaşadığım stresler de var ama bilmiyorum içim içimi kemiriyor.
Internetten gebelik testi al¿

Gebelige sebebiyet vercek bişey

olmadıysa gebelik şphesi nasil olustu

tuhaflasmayin tepki cekmemek için yahu¿

İnternetten alabilirsin test gizli paketlenir zaten.

Hamile olduguna ihtimal vermiyorum ama doktora gitmeden once buna emin olmak istiyorsun haliyle. Test yap emin olduktan sonra doktora gidersin.

Annem hep der ki ama ote yandan, gizli gizli sey etmenin asikar dogurmasi olur. Normalde hamile kalmak icin insanlar onca ugrasiyor, ama bazilari hic olmayacak sartlardan hamile kaliyor... degerlendirmeli tabi...

O degilde, kucuk biryerde oldugunuzdan bahsetmissiniz, sevgilinizle yakinlasabildiginize gore birbirinize gidip geliyorsunuzdur. Ayni eve girip cikarken cikmiyor adiniz da gebelik testli alirken mi cikacak?

Ayrıca günlerdir kafama takmaktan demişsin ne günleri alt tarafı iki gün ki kış aylarında hava şartlarında mevsim geçişlerinde birçok kadının adeti gecikir bir haftayı bile bulabilir 2 güne geciktim diye doktora gitsen doktor bile ciddiye almaz normaldir der yollar büyük ihtimal .canın sıkılmış eğlence arıyorsun galiba

Doktor ile ortak arkadaşlarımız olabileceği için gitmeye çekiniyorum. Çok küçük ve dedikodu kazanı gibi bir yer.
Il merkezine falan git o zaman bir bahaneyle. Eczaneden alir bir cafeye falan oturur lavaboda bakarsin teste

Değilsindir kız, hoş benim meryemin bile kendi kendine gebe kaldığına inanasım gelmiyor da, neyse dini şeye girmesin şimdi.

Erkek arkadaşın eczaneden test alsın sen alamıyorsan?
çok hoş bi yorum değil dini konularda fazlaca bilgin kişi degilim ama olur olmaz laf edilmemeli diye düşünüyorum bi peygamber annesine...

Dedikodu dedikodu.
Yaptığının arkasında duramayacaksan niye yapıyosun?
Sürtünme ne anlamam bu işlerden az sabredin be.evlenin öyle girişin şu işlere.

Evlenince kıç dönüp yatacak adam sabredin hem ufak yer diosunuz hem sürtünüyorsunuz madem en ufak şeyde dünyanız başınıza yıkılacak uzak durun. Korkmayın hamile olamazsınız bu şekilde . Burda amuda kalkanlar var hamile kalmak için öyle kolay olamıo malesef

Sanırım kendimi ifade edemedim. Birleşme olmadı aramızda ama yakınlaşma oldu.

Yeterince yakınlaştıysanız aygıtlar bir birini bulup aktarım yapmış olabilir endişelenmekte haklısınız .:işsiz:

Gerçek bir birleşme olsa bunu konuşmam söz konusu bile olmazdı benim düşüncelerim kimseyi enterese etmez sonuçta.Hem karnım doysun hem pastam müstakbel kocama kalsın diye dürüst davranmamak da tercih tabi ama kim bilir belki gelecekte siz benim erkek kardeşimin eşi olacaksınız..İşte bu yüzden bunu kınıyorum ..Sizi değil, bu davranışın kendisini kınıyorum ..

Doktor ile ortak arkadaşlarımız olabileceği için gitmeye çekiniyorum. Çok küçük ve dedikodu kazanı gibi bir yer.

Geciktim diye git hamilemiyim diye değil ki kist vs mi var bak de

Hamile isen eninde Sonunda gideceksin şimdi git hamile olmadığını öğren

Zira taktıkça gecikir geciktikçe takarsın

Hiç belli olmaz ne yap ne et sen adet olmadıysan hemen birine test aldır

Back
X