GÜNLÜK EV TUTMAK..

ALENII

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
56
21
18
merhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
ŞİMDİ DAHA ONCE BOYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞAN VARMI SORMAK İSTEDİM..

Kendinde bu hakkı nasıl görmüş hayret,isabet olmuş sevgili olmadan ben buyum diye bağırması karar sizin.

Araya romantik, romantizm lafları sıkıştırınca kandırırım sandı zaar
Fesatlık yaptım bak ya sadece sevgili olmak için çabalayacaktı belki, aşırı planlı ve zekice bi yaklaşım olduğu için anlayamadım esas amacı benn

Alkol almasını istemediğin birine ne diye şarap içmeye mi gidiyorsun denir ki, sen bunla ilişkiye falan başlama, romantizm bahane.

Günlük evde çıkma teklifie etmek
Şimdiki gençler terfi etmiş valla

Çıkma teklif etmek için ortam yaratmak nedir yahu? Çıkma teklif etmek diye bir şey kalmamışken bir de ortam yaratacak. Ayrıca, bırakın çıkmayı, evlenme teklifi için bile olsa günlük ev kiralamak romantik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…