amaç belli zatenİyiki inanmadın günlük ev tutmaya bu kadar hevesli olmasııı pek hayra alamet değil
25 yaşında çokta düzgün biri diye görünür etrafta ama hiçte öyle değilmişCanım ona ev vermezler zaten muhtemelen reşit bile değil
ben 23 o 25 yok tabi liselimiyiz biz aklınca beni kandırmak istedi ama ben yutarmıyım hiçÇıkma teklifi eden hala var mı ya? Yaşlar kaç acaba?
çoktan vurdum tekmeyi zatenKendinde bu hakkı nasıl görmüş hayret,isabet olmuş sevgili olmadan ben buyum diye bağırması karar sizin.
Adam yiyicimerhabalar benim sıkıntım şu bundan iki hafta once arkadaşımın vesile olmasıyla biriyle tanıştım başta cok istekli değildim ama konuşmaya başlayınca kabul ettim iki haftaya kadar konuştuk bir kere dışarda kahve içtik arkadaş gibi tabi daha sevgili olmadık o olmamızı cok istiyodu ama ben biraz daha birbirimizi tanıyolım diyodum birgün bana mesaj attın şirinceye gidiyorum diye bende şarap içmeyemi gidiyosun dedim oda şarap içmiycem bira içiçem dedi bende fazla alkol kullanılmasına karşıyım fazla içme dedim oda tamam dedi daha sonra bana mesajlar atmış işte ben sana tutuldumlar falan ben anladım sarhoş kafasıyla soylendığını sonra bana dediki ben sana çıkma teklifi etmek istiyorum ama günlük ev tutup çok güzel romantik bi anda olsun istiyorum dedi ben şok oldum ev tutacaksın ve benimde bunu kabul edeceğimi düşündün dedim ağzıma ne geliyosa saydım ya ev tutmak nedir kızlar git cafede et ne biliym başka yerde et ev tutmak nasıl aklına gelebiliyo sen beni ne zannettin falan filan baya saydırdım anlayacağınız
ŞİMDİ DAHA ONCE BOYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞAN VARMI SORMAK İSTEDİM..
ya inanırmıyım hiç şerefsiz beni etrafındaki kızlarla karıştırdı ben yermiyim hiç böyle numaraları
Hayaller nirvana hayatlar magmaÇikma teklif etme olayını çok yanlış anlamış .Nereye çıkacaksa ev tutuyor hanzo
Sadece merak çıkma teklifi bu kadar eskidikçe,Çıkma teklifi eden hala var mı ya? Yaşlar kaç acaba?
iyikide göztermiş gerçi boyle sapık insanlar fazla uzatmazlar hemen belli eder niyetiniCıkma teklifi var mi hala benim lise donemlerimde son demlerini yasiyordu o is.
Gunluk ev tutmak ve teklif etmek ne kadar basit biri oldugunu gosterms sana
aptal işte hala büyüyememiş abaza ergen allah boyle kotu düşünen insanlardan uzak tutsun biziCıkma teklifi var mi hala benim lise donemlerimde son demlerini yasiyordu o is.
Gunluk ev tutmak ve teklif etmek ne kadar basit biri oldugunu gosterms sana
yaşlar kaç?
+alkol içcem.
-çok içme.
+tmm.
ayrıca çıkma teklif etmek diye bişey mi kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?