GÜNLÜK EV TUTMAK..

Çıkma teklifi de böyle büyük organizasyonlar mı gerektiriyormuş şaşırdım.:) 50 kişiyle çıkıyorsa 50 sine de böyle ev mi tutacak yani.Yaşlar kaç bilmem de .Çıkma teklifi almak bu kadar plan programlık bir şey degil.Kendini uyanık sanıyor sanırım.Uzak dur bence

bu ne yaa şaka gibi çıkma teklifi etmek istiyorum ama ev tutucam!! direk telefonda söyleyemiyor heralde çıkma teklifi nedir bi kere.

Bence kanmadigina iyi olmuş boşver o adamı bı ayağına tekme at gitsin!!! Aman kimse gormesin su kızı yiyim atayım derdinde erkekler

Sevgilin olur epeydir o zaman olabilir de daha sevgili olmadığın birine böyle demek şov olmuş. Kendine gelince açıklama yaptı mı konuştunuz mu? Ayrıca çıkma teklifi romantik olsun diyorsa film kafede de bunu yapabilir özel film odasını süsler püsler bitti gitti

Yok karşılaşmadım, ergenusken milletin eliyle değil şeyiyle yazdığını bildiğim için günlük evlere falan da gitmiyordum canımcım. Sen de reşit olduktan sonra cinsel ilişki yaşayacaksan yaşa.

O çıkma değil sevişme teklif etmiş keşke bişey demeden engeli bassaydın

Daha 1 hafta olmadı, yüz yüze 1 kere görüştüğüm kişi bana 2. buluşma için ev adresini verdi, ki en başından benim için öyle ortamın uygun olmadığını belirtmeme rağmen. Israrla 2. buluşma şurada değil de evde olsun dedi, niyeti bal gibi ortada, ben de tamam dedim yalandan. O gün gelince evden çıkıyormuş gibi yaparak telefonumu kapattım. Tüm gün beni bekledi aramış kaç kere :) Kesinlikle bunu hak etti. Şu an tabii ki konuşmuyoruz, mesele evine gidip gitmemek değil, yeni tanıştığı bir kıza bunu teklif eden erkek bana göre art niyetlidir. Bir gününü çaldım helal etsin artık :)

Iyi yapmissin. Pislik . tum gun agzi sulanarak aksami beklemistir. az bile yapmissin ona.
Adrese kaktus de yollasaydin

Iyi yapmissin. Pislik . tum gun agzi sulanarak aksami beklemistir. az bile yapmissin ona.
Adrese kaktus de yollasaydin

İnanır mısın, o kadar heveslendirdim ki onu ben geliyorum diye, ayıp olacak ama yapmadığım cilve kalmadı neler neler daha. Hevesi kursağında kalsın sırf diye çabaladım, dibine kadar hak etti pislik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…