günlük günlük söyle bana var mı benden daha kararlı acaba :)

Dün hem kek yemiş,hem de fazla yemek yemiştim.Tartıda sonucunu gördüm tabi.
Bugün dengelemeye çalıştım.sabah 2 yumurta,domates,salatalık,zeytin,peynir,şekersiz çayla her zamanki kahvaltımı yaptım.akşam saat 4te bir tabak mercimek,yoğurt,biraz çiğ kabak çekirdeği yedim.Üç dört tane de kiraz attım ağzıma.
Dün epeydir ara verdiğim leslie ile yürüyüşü yapmıştım üç mil.Niyetim bugün sabah ve akşam da yapmaktı ama sabah elektrik kesikti,ben de gece uyuyamadığımdan yorgundum,yapamadım.Birazdan yapabilirsem leslie 5 mil yapmak istiyorum.

çok güzel olmuş canım inşallah akşam acıkmazsın
hadi hayırlısı canım

Yoookkk :) hic öyle bi iddiam olmadi ne yazik ki :ı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah
haşlanmış yumi salatası+ domates +salatalık bal+reçel şekersiz çay
artık ne kadardır ekmek yemiyorsam hiiç aklıma bile gelmiyor

ARA
KİRAZ KARPUZ

AKŞam
Fasülye +soğan bir dilim ekmek

ara
şekersiiz çay

bu arada spor yerine yine evde çok güzel temizlik yaptım
evim miss oldu

gitmiyor gitmiyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum yemiyorum aynı şekilde diyetimi yapıyorum
ama gitmiyor buda beni üzüyo gerçi bu ara spora gidemiyorum şu okul bitince daha iyi olacam

nerdesin canım diyet nasıl gidiyor günlüğünü ihmal etme bekliyorum

bercestee nerelerdesin cidden??? pes etmek yok.. her zaman yeniden başlama ve bu sefer başarma şansın var.. kendine yeter ki o şansı ver :)

bercestee nerelerdesin cidden??? pes etmek yok.. her zaman yeniden başlama ve bu sefer başarma şansın var.. kendine yeter ki o şansı ver :)

selam gerçekten pes ettim ilkten dikkat ettikçe 92 yi görmek biraz sıkıcıydı
ama tekrar başlayacam canım
h.sonu misafirim vardı gelemedim birde bir derdim var bölümüne sardım biraz
yok yok biraz kafa dağıtıyoum çokça üstüne düştükçe gitmedi kilolar

bazen inatlaşıyoruz kilolarla..ama mücadeleyi bırakmazsan kazanan sen olucaksın canım..bu arada ben de sardım "bir derdim var" a :)) haftasonu bitiyor.. seni bekliyorum..

bazen inatlaşıyoruz kilolarla..ama mücadeleyi bırakmazsan kazanan sen olucaksın canım..bu arada ben de sardım "bir derdim var" a :)) haftasonu bitiyor.. seni bekliyorum..

tamam canım gelirim ama yinede dikkat ediyorum dün öğlen dışardaydım akşam yemeği yemedim

selam günlüğüm sana bu aralar hergün gelemedim ama
emin ol dikkat ediyorum inşallah biraz kilo verdim bu cumaya kadar tartılmayacam
hafiflemiş hissediyorum

ben geldim :81::81:
bugün mutluyum uzun zamandır hep 92 yi görüyordum
bu sabah 91 gördüm nasıl mutlu oldum
ama akşam yemeğimi erkene çekince oldu işte çok şükür
mutluyummmmm

ben geldim :81::81:
bugün mutluyum uzun zamandır hep 92 yi görüyordum
bu sabah 91 gördüm nasıl mutlu oldum
ama akşam yemeğimi erkene çekince oldu işte çok şükür
mutluyummmmm

hoşgeldin canımm :80: tebrik ederimmm darısı diger kiloların başınaa:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…