günlük günlük söyle bana var mı benden daha kararlı acaba :)

hoşgeldin canımm :80: tebrik ederimmm darısı diger kiloların başınaa:109:

mucckkk valla iyi geldi biraz
92 yi geçtim şimdi hızlanır umarım diğer kilolarda
hadi hayırlısı diyelim
bugün bir temizlik yaptımki sorma
cumaya misafirim var okuldan arkd. gelecek 20 kişi
camları sildim evi temizledim
misafir odasına girmek yasak eşim korktu galiba tamam deyişi çok komikti

hehehe hayal edebildim o ifadeyi.. :) ellerine saglık,hem temizlik hem spor bir arada daha ne olsun :))

canım sonunda 91 görmüşsün çok sevindim artık gerisi çorap söküğü gibi gelir bende duraklama dönemine girdim 5 gündür aynı kilodayım sinir olsamda pes etmiyorum

bir şey soracağım canım sen avatarı nasıl yapıyorsun ben bir türlü beceremedim

canım sonunda 91 görmüşsün çok sevindim artık gerisi çorap söküğü gibi gelir bende duraklama dönemine girdim 5 gündür aynı kilodayım sinir olsamda pes etmiyorum

sanırım o duraklama dönemi birkaç kiloda bir oluyo bende birkaç haftadır kilo veremiyodum bu sabah vermiş olduğumu öğrendim pes etmek yok devam

temizlikte çok iyi kalorı kaybettiriyomuş bakın hem ev tertemiz oldu hemde kiloları göndermiş oldunuz

hehehe hayal edebildim o ifadeyi.. :) ellerine saglık,hem temizlik hem spor bir arada daha ne olsun :))

ayy evet bugünde evi süpürttüm ben de sildim
banyo tuvalet derkenn evim misss oldu
yarın seminerde olduğun için öğlen misafirle gelecem
herşey hazır olması gerekiyor gerçi salata ve tatlı kaldı sadece
arada bi beğenime geliyor vay be ne hatun oldum diye

5 gün az bir zaman ben bir ay aynı kiloda hatta daha fazla
inşallah gidecek canım sinir yok

sanırım o duraklama dönemi birkaç kiloda bir oluyo bende birkaç haftadır kilo veremiyodum bu sabah vermiş olduğumu öğrendim pes etmek yok devam

temizlikte çok iyi kalorı kaybettiriyomuş bakın hem ev tertemiz oldu hemde kiloları göndermiş oldunuz

hoş geldin canım kaç kilosun benimki bayağı direndi ama inşallah eski halime dönecez:13:
spor dan daha etkili bence temizlik spordan sonra ben hiç yorulmuyorum
bencede gitsin bu kilolar:26:

harikasınnn darısı benim başımaaa,bu ara biraz dagınıgım,hala yazlıklarım çıkmadı meselaa,baharlıklarla idare ediyorum .. haftasonu ve önümüzdeki hafta köşe bucak temizlemece toplamaca kaldırmaca olucak :)biz de iş bölümü yapıyoruz eşimle şanslıyız desene yarın temiz ve güzel evinde agırlarsın misafirlerini,oooh misss

ağırladım bile:86::86: güzel bir güündü arkadaşlarımla sevdiğim arkadaşlarım diyelim harikaydı
ev şuan daha da dağıldı gerçi :86: şimdi bi daha temizlik sende yaparsın eşin yardımcıysa hiç problem değil
gerçekten o yönden çok memnunum kocamdan misafir o yüzden iyi oluyo toplayıcı güç
misafir gelmese hiiç yapasım yoktu

çok güzel bir gün geçirmişsin canım ne güzel sevdiğin insanlarla bir arada. kaçamaklarda olmuştur küçücük bende bu aralar iyi gitmiyorum pes etmezsem iyi

hoş geldin canım kaç kilosun benimki bayağı direndi ama inşallah eski halime dönecez:13:
spor dan daha etkili bence temizlik spordan sonra ben hiç yorulmuyorum
bencede gitsin bu kilolar:26:

bencede gitisnler artık ben 71-72 kiloyum şu anda 76 dım birkaç ay önce ama ben öyle haftada 500 gr falan veremiyorum bi gün 71 ertesi gün 72 oluyorum of bilmiyorum benim sonum böyle ne olucak

bencede gitisnler artık ben 71-72 kiloyum şu anda 76 dım birkaç ay önce ama ben öyle haftada 500 gr falan veremiyorum bi gün 71 ertesi gün 72 oluyorum of bilmiyorum benim sonum böyle ne olucak

hoş geldin tekrar canım olsun arada öyle oynamalar olur o yüzden haftada bir gün belirle o gün senin için belirleyici olsun
hatta uzmanlar haftada bile bazen değişkenlik giösterir iki haftada tartılın diyorlar
listelerini paylaşacağın bir günlük aç istersen kendine menü paylaşınca daha iyi oluyo

çok güzel bir gün geçirmişsin canım ne güzel sevdiğin insanlarla bir arada. kaçamaklarda olmuştur küçücük bende bu aralar iyi gitmiyorum pes etmezsem iyi

sakın pes etme canım yaaa evet dün süper kaçamaklı bir gündü
ama bugün normale döndüm sakın vaz geçme canım
yapabildiğimizi görmek için vazgeçmememiz lazım

haklısın gidiyor canım ama bugün kaçamak yapmadım
akşam sadece çorba salata yedim
bugündaha iyiyim

Son düzenleme:

haftada tartılmakmı ben günde en az 2 kere tartılıyorum hatta bağzen daha bile fazla

ben güyaaa bu seminerde daha çok kilo vermeye çalışacaktım
sağolsun arkadaşlar hergün bir misafirlik ayarladı
poğaça falan yemiyorum ama ancak ne kadar yenmezse öyle
kilo almazsam iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…