Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

of bugün burası çok sıkıcı
kimsecikler yok
en iyisi bende yatayım geç oldu
yarın eşim okula gidecek erken kalkacam kahvaltı falan hazırlıcam
tatildende sıkıldım okullar açılsada bende okula gitmeye başlasam
hadi iyi geceler hatunlar
sabah görüşürüz.

maşallahın var kız
bir topikten bir topiğe geziyosun
ben birini zor idareediyom
hatta kendi günlüğüme hiç bakmıyorum bile
burası bana yetiyor

:))) yetiyorum her yere buarada tebrikler 60 görmüşsün benimde ilk hedefim 60 uzun süredir görmedimde kendilerini:26:
ama sonrası 55 çünki benide anca 55 kurtarır boyun 1.61
hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallah gerçekten denizeliklime katılıyorum araba çok gerekli heleki çocuk varsa

evet canm lapada süt ürünü yasak ama ben lapa diyetinin topicini baya okudum yorumlarda yoğurt kullananlar çoktu kullanmalarına rağmen tartıda bi eksilme vardı tabi onların belki kilosu çoktur bilemiyorum.
Buarada hayırlı uğurlu olsun canım araba çokönemli heleki çocuk varsa araba olsunda taştan olsun çok büyük rahatlık şimdi sizin gezmeleriniz bitmez aman gezin bol bol eğlenirsiniz eşinle bakarsın yolun istanbula düşer ehehehehe

yarın başlayamıyorum o zaman.
yarın yine normal devam ediim.

Bugün başlama ama sarmaları gene ölçülü ye yarında bomba gibi diyetimize katılll

dün baya kalorili bi gün oldu benim icin.
puding yedim, sonra dayimlara gittik orda batirik yaptilar yine, hem sulusundan hem köftesinden yedim
ondan sonra kuzenimle 2 porsyon künefe yedik, yengem yapmis batiriktan sonra üsenmeden
ama az önce tartildim hala ayni kilodayim hic degisiklik yok
allahtan kilo almamisim
bu hafta 83i görmek istiyorum artikkkkk

benüm bugün midem çok kötü bulanıyor
kahvaltımı zor yaptım

sabah bir yumurta
1 kk peynir,2 zeytin
1 dilim çok kızarmış kepek ekmek
ve az bişe biber salçası yedim
bugün kahvaltıda az puan aldım
öylene bakalım ne iyecez
diyetime uygun bişe yok evde
birazdan annemlere gidecem
inşallah orda bozmam diyetimi

kizlar bu arada söylemeyi unuttum, gecen hafta doktorda randevum vardi kanimi aldirdim. persembe sonuclari cikmisti oraya gittik ve tiroid hastasiymisim
doktorum beni baska bi doktora gönderdi bu persembe röntgen filmi cekeceklermis.

bende yaptım ama saçmaladı yaa
hem şişmansın diyor egzersiz yap diyor
ideal kilom 53 müşşşşş ideal bel 71 miişşşş
ama 2 kilo ver diyor delüüüüü
benim için 49-65 sağlıklı yaşam diyor

kizlar bu arada söylemeyi unuttum, gecen hafta doktorda randevum vardi kanimi aldirdim. persembe sonuclari cikmisti oraya gittik ve tiroid hastasiymisim
doktorum beni baska bi doktora gönderdi bu persembe röntgen filmi cekeceklermis.

sen troid hastasıysan nasıl böyle güzel güzel kilolar veriosun bide olmasan demekki dal gibi olcakmışsın röntgen hayırlı çıkar inşallah canım biçok insan troidden müzdarip zaten tam ne olduğunu bilmesemde kötü bişey olmadığını biliorum Allah beterlerinden korusun canım

Havalaar çok soğuk yaaa buzz buzz.Bende sabah kumaş pantolonumun içine tayt giyiyordumki şöyle bi taytla kendime bakıyım dedim baktım o hayvani çıkan yanlarım hafiften gitmeye başlamış çok sevindim.Sonracıma şişko bacaklarım aşşadan yukarı erimeye başlamış ama hala en önemli bölge duruyo(yazın pişik olmana sebebiyet veren bacaın en üst kısmı) popomda hala büyük ama eskiye nazaran baya küçülmüş ben bi gazla annemle ananemin yanına koştum bakın banaaa diyerek:) annem dioki ben sana hergün diyorum zaten bişeyin kalmamış benim gibi oldun dio ananemde bana hep koca totolu derdi şimdi totonda eridi kuş kadar kaldın diyo çok muylu oluyorm.ama oturunca bacaklarım yayılıyo ya en gıcık kaptıgım şey o

bende simdi kilo vermem durur diye korkuyorum pembisim, insallah öyle bisey olmaz, bakalim röntgenler nasil cikacak. tsk ederim tatlim

hihi benim annemde bana hep koca totolu diyordu, artik iyice kücüldü diyo ama ahahah

geçmiş olsun canım. ben de tiroit hastasıyım. ilac kullancaksın. o hormOnu yerine koyunca sorun çözülüyo takma kafana ama işte bizim kilo vermemiz normal insanlara göre daga zor. sürekli metabolzmayı canlı tutmak zorundayz

Allah Allah sende mi? Nasıl böyle harikalar yaratıyosunuz ozaman tiroit hastaları benim bildiğim çok zor kilo verio siz valla şakır şakır eriosnuz bence ben tiroit hastasıyımdır (tabi inşallah değilimdirde) geömiş olsun kızlar bu tiroit ne ki zararı varmı size nasıl belli oluoyo tiroit olduğu ay amma soru sordum bee

canım tiroid hormon bezi gibi bişey. boğaz kısmında bulunuyo. lenf bezleri gibi.
metabolizmanın düzgün çalışmasını sağlayan hormonu salgılıyo bu bez. işte bizim bez adam gibi çalışmıyo ve hormonu salgılamıyo bu yuzden de metabolzmamız yavaşlıyo. işte bu yüzden de kilo vermek zorlaşıyo. bi zararı yok. vucudun üretmediği hormonu dışardan ilaç olarak almak zorundayız. işte bu hormon kullanılmadığı zaman sürekli kilo alıyosun normal derecece yemek yesen bile. benim 10 senede 30 kilo almamın sebebi bu tiroit bezinin çalışmamasından oldu. ilaca başlayınca kilo almam durdu ama ne fayda. zaten 85 kiloda falandım. şişmandım yani. ben çok spor yapıyorum ya o yüzden verebiliyorum kiloları. spor yapmasam hayatta gitmez. metabolizmamı canlı tutmak zorundaym. hani diyosunuz ya nasıl bıkmadan her gün spora gidiyosun diye. sırf bu yüzden işte. işte tek zararı zor kilo verip kolay geri almamız. bu yüzden geri almaktan çok korkuyorm. bi de çabuk yorulma gibi etkileri var.

zaten o çok zor kilo verip kolay almak bayanlara özgü bişey galiba bende öyleyim:) ablamda hiç alamıyo malesef dün gelmiş diyo ki ben 1 ekmek yedim karbonhidratı çoktur dimi sen söyle bana hangisnin karbonhidratı çok onu yiyim diyo:) kilo alamamakta çok sinir bozucu bişy canım şükretki sporla falan veriyosun

hahaha delisin sen yaaaaa bence fatma girik daha güzel yiyoru bulamadım videoyu bulsaydım ekliyecektim

onu bilmiyorumda Türkfilmleri fanatiği olarak bu sahne vazgeçilmezimdir:) bide mağarada yaa öyle ayı gibi yemesi çok komiğime gidiyo:)

Napıosun bakiyim bgn diyet nasıl gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…