maşallahın var kız
bir topikten bir topiğe geziyosun
ben birini zor idareediyom
hatta kendi günlüğüme hiç bakmıyorum bile
burası bana yetiyor
:))) yetiyorum her yere buarada tebrikler 60 görmüşsün benimde ilk hedefim 60 uzun süredir görmedimde kendilerini:26:kızlar bugün sabahta tartıldım
veeeee 60.8
61 barajını bugün kırdım
tabi aç karna tartıldım olsun
ama beni görmeliydiniz belki 5 defa çıkmışımdır tartıya
şok oldum ve çok sevindim
eşim sabah sabah kafayımı yedin diyo
ay bide 5 li rakamları görebilsem
inşallah haftaya 5 li rakamlarıda görecem
azim azim azim ve tabiki sabır
hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallah gerçekten denizeliklime katılıyorum araba çok gerekli heleki çocuk varsaama bu diyetde süt ürünleri kullanılmaz yazıyo
tamam canım bende çıkcam şimdi zaten bisiklet bineyim yarım saat sabah erken kalkıp adanaya gitcem
salı günüde 2günlük pirinçlapası diyeti ile karşınızdayım sudan gidiyormuş ama olsun düğün öncesi azda olsa gitsin
bu arada salıgünü ilk arabamızı alıyoruz bugün kaporasını verdik ikinci el ve düşük model ama olsun ilk başlangıç için iyi
ama bu diyetde süt ürünleri kullanılmaz yazıyo
tamam canım bende çıkcam şimdi zaten bisiklet bineyim yarım saat sabah erken kalkıp adanaya gitcem
salı günüde 2günlük pirinçlapası diyeti ile karşınızdayım sudan gidiyormuş ama olsun düğün öncesi azda olsa gitsin
bu arada salıgünü ilk arabamızı alıyoruz bugün kaporasını verdik ikinci el ve düşük model ama olsun ilk başlangıç için iyi
yarın başlayamıyorum o zaman.
yarın yine normal devam ediim.
Kızlar buna bi bakınnn bana bravo mükemmel keyfine bak yazdı ideal belim 71 miş ideal kilomda 55 hihih ama keyfe bakmaca yok deal Kilonuz Ne Olmal? - HALUK AKAM
kizlar bu arada söylemeyi unuttum, gecen hafta doktorda randevum vardi kanimi aldirdim. persembe sonuclari cikmisti oraya gittik ve tiroid hastasiymisim
doktorum beni baska bi doktora gönderdi bu persembe röntgen filmi cekeceklermis.
ahaha banada 10 kilo verin diyo, ideal kilom 61mis.
bende yaptım ama saçmaladı yaa
hem şişmansın diyor egzersiz yap diyor
ideal kilom 53 müşşşşş ideal bel 71 miişşşş
ama 2 kilo ver diyordelüüüüü
benim için 49-65 sağlıklı yaşam diyor
sen troid hastasıysan nasıl böyle güzel güzel kilolar veriosun bide olmasan demekki dal gibi olcakmışsın röntgen hayırlı çıkar inşallah canım biçok insan troidden müzdarip zaten tam ne olduğunu bilmesemde kötü bişey olmadığını biliorum Allah beterlerinden korusun canım
Havalaar çok soğuk yaaa buzz buzz.Bende sabah kumaş pantolonumun içine tayt giyiyordumki şöyle bi taytla kendime bakıyım dedim baktım o hayvani çıkan yanlarım hafiften gitmeye başlamış çok sevindim.Sonracıma şişko bacaklarım aşşadan yukarı erimeye başlamış ama hala en önemli bölge duruyo(yazın pişik olmana sebebiyet veren bacaın en üst kısmı) popomda hala büyük ama eskiye nazaran baya küçülmüş ben bi gazla annemle ananemin yanına koştum bakın banaaa diyerek:) annem dioki ben sana hergün diyorum zaten bişeyin kalmamış benim gibi oldun dio ananemde bana hep koca totolu derdi şimdi totonda eridi kuş kadar kaldın diyo çok muylu oluyorm.ama oturunca bacaklarım yayılıyo ya en gıcık kaptıgım şey o
kizlar bu arada söylemeyi unuttum, gecen hafta doktorda randevum vardi kanimi aldirdim. persembe sonuclari cikmisti oraya gittik ve tiroid hastasiymisim
doktorum beni baska bi doktora gönderdi bu persembe röntgen filmi cekeceklermis.
geçmiş olsun canım. ben de tiroit hastasıyım. ilac kullancaksın. o hormOnu yerine koyunca sorun çözülüyo takma kafana ama işte bizim kilo vermemiz normal insanlara göre daga zor. sürekli metabolzmayı canlı tutmak zorundayz
Allah Allah sende mi? Nasıl böyle harikalar yaratıyosunuz ozaman tiroit hastaları benim bildiğim çok zor kilo verio siz valla şakır şakır eriosnuz bence ben tiroit hastasıyımdır (tabi inşallah değilimdirde) geömiş olsun kızlar bu tiroit ne ki zararı varmı size nasıl belli oluoyo tiroit olduğu ay amma soru sordum bee
canım tiroid hormon bezi gibi bişey. boğaz kısmında bulunuyo. lenf bezleri gibi.
metabolizmanın düzgün çalışmasını sağlayan hormonu salgılıyo bu bez. işte bizim bez adam gibi çalışmıyo ve hormonu salgılamıyo bu yuzden de metabolzmamız yavaşlıyo. işte bu yüzden de kilo vermek zorlaşıyo. bi zararı yok. vucudun üretmediği hormonu dışardan ilaç olarak almak zorundayız. işte bu hormon kullanılmadığı zaman sürekli kilo alıyosun normal derecece yemek yesen bile. benim 10 senede 30 kilo almamın sebebi bu tiroit bezinin çalışmamasından oldu. ilaca başlayınca kilo almam durdu ama ne fayda. zaten 85 kiloda falandım. şişmandım yani. ben çok spor yapıyorum ya o yüzden verebiliyorum kiloları. spor yapmasam hayatta gitmez. metabolizmamı canlı tutmak zorundaym. hani diyosunuz ya nasıl bıkmadan her gün spora gidiyosun diye. sırf bu yüzden işte. işte tek zararı zor kilo verip kolay geri almamız. bu yüzden geri almaktan çok korkuyorm. bi de çabuk yorulma gibi etkileri var.
Canım piliç çevirmeyi agzımdan sular aka aka ayıcasına erol taş gibi yemek istiyo:):):) ahada böyle:)
Erol Taş ve But - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
hahaha delisin sen yaaaaa bence fatma girik daha güzel yiyoru bulamadım videoyu bulsaydım ekliyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?