- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
onu bilmiyorumda Türkfilmleri fanatiği olarak bu sahne vazgeçilmezimdir:) bide mağarada yaa öyle ayı gibi yemesi çok komiğime gidiyo:)
Napıosun bakiyim bgn diyet nasıl gidiyo
öyle bir sorun sordunki can evimden vurdun bana bişeyler oldu bu iki gündür uyuyorum uyuyorum sonra kalkıp ne var ne yok yiyorum
kızıma hamileyken böyle olmuştumofff benim bu psikolojik yemeyi durdurmam lazım aksi taktirde versemde geri alıcam hepsini normal insan gibi yaşamak istiyorum artık
ben en iyisi sirkeli suya tekrar başlıyayım o biraz azaltıyordu yeme bozukluğumu :44::44:
belkide bi kız daha yoldadır ehehe şaka biyana araöğünlerini atlama araları atlayınca benim içimden dinazor çıkıodu bide aç karnına sirkeli su içme dikkat et çubuktarçınlı yeşilçay iç meselaa:) sanki buaralar bitkilerle aran iyi değil gibi:)
araları atlamıyorum ki bitkilerle aram iyi yeşil çay biberiye içiyorum suyuda içiyorum benimki başka bişey canım ya
tok karnına yiyorum ben yada çok acıkıyorum sağlıklı şeyler yiyeceğime zararlı şeyler yiyorum ama öyle böyle değil miydeme işkence edicek kadar :44::44::44::26::26::26::26::26:
BEN GELDİM HEMEN MENÜMÜ BİLDİREYİM
akşama kadar gayet iyi gidiyordu
ama akşam içime dinazor kaçtı sanki
ve malesef yememem gereken şeyler yedim
neyse menü
sabah
1 dilim çok kızarmış kepek ekmeği (kupkuru olana kadar kızarttım)
1 yumutra
1 kk peynir
3 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğlen
1 adet diyet ton balığı
yarım dilim çavdar ekmeği
akşam
3 dilim ıspanaklı börek ve 1 büyük bardak ayran
bizim börekler incecik yaprak gibi açılıyor gözleme şeklinde
yani epey yedim bugün diyeti bozmuş oldum
inşallah yarın düzeni tuttururum
geçmiş olsun canım. ben de tiroit hastasıyım. ilac kullancaksın. o hormOnu yerine koyunca sorun çözülüyo takma kafana ama işte bizim kilo vermemiz normal insanlara göre daga zor. sürekli metabolzmayı canlı tutmak zorundayz
Allah Allah sende mi? Nasıl böyle harikalar yaratıyosunuz ozaman tiroit hastaları benim bildiğim çok zor kilo verio siz valla şakır şakır eriosnuz bence ben tiroit hastasıyımdır (tabi inşallah değilimdirde) geömiş olsun kızlar bu tiroit ne ki zararı varmı size nasıl belli oluoyo tiroit olduğu ay amma soru sordum bee
canım tiroid hormon bezi gibi bişey. boğaz kısmında bulunuyo. lenf bezleri gibi.
metabolizmanın düzgün çalışmasını sağlayan hormonu salgılıyo bu bez. işte bizim bez adam gibi çalışmıyo ve hormonu salgılamıyo bu yuzden de metabolzmamız yavaşlıyo. işte bu yüzden de kilo vermek zorlaşıyo. bi zararı yok. vucudun üretmediği hormonu dışardan ilaç olarak almak zorundayız. işte bu hormon kullanılmadığı zaman sürekli kilo alıyosun normal derecece yemek yesen bile. benim 10 senede 30 kilo almamın sebebi bu tiroit bezinin çalışmamasından oldu. ilaca başlayınca kilo almam durdu ama ne fayda. zaten 85 kiloda falandım. şişmandım yani. ben çok spor yapıyorum ya o yüzden verebiliyorum kiloları. spor yapmasam hayatta gitmez. metabolizmamı canlı tutmak zorundaym. hani diyosunuz ya nasıl bıkmadan her gün spora gidiyosun diye. sırf bu yüzden işte. işte tek zararı zor kilo verip kolay geri almamız. bu yüzden geri almaktan çok korkuyorm. bi de çabuk yorulma gibi etkileri var.
Sabah normal kahvaltımı ettim.
Öğle yapmadım.
Akşam 4-5 gibi ıspanaklı börek ve çay.
Allahım napıyorum ben böyle ya
bugün baya iyi gittim menümü rahatlikla sunuyorum size :)
Kahvalti (saat 9)
2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, yarim dilimden az gouda peynir
domates, 1 biber
4 zeytin
yesil cay
1 kase nesfit
1 portakal
1 avuc beyaz leblebi
Aksam yemegi (4.30'te yedik)
1 kase mercimek corba + yarim dilimden az kepek ekmek
bi kac parca haslanmis tavuk
3-4 parca buharda haslanmis brokoli
yogurt
sporumu birazdan yapacam
şuanda içerdden kurabiye kokuları geliyo ve bana yeeeemeeeeeeee dicek kimse yok benden günah gidecek gibi:) yiyorum valla zaten 25 puan eksiğim vardı:)
şuanda içerdden kurabiye kokuları geliyo ve bana yeeeemeeeeeeee dicek kimse yok benden günah gidecek gibi:) yiyorum valla zaten 25 puan eksiğim vardı:)
yeeemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?