Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

onu bilmiyorumda Türkfilmleri fanatiği olarak bu sahne vazgeçilmezimdir:) bide mağarada yaa öyle ayı gibi yemesi çok komiğime gidiyo:)

Napıosun bakiyim bgn diyet nasıl gidiyo

öyle bir sorun sordunki can evimden vurdun bana bişeyler oldu bu iki gündür uyuyorum uyuyorum sonra kalkıp ne var ne yok yiyorum
kızıma hamileyken böyle olmuştum offf benim bu psikolojik yemeyi durdurmam lazım aksi taktirde versemde geri alıcam hepsini normal insan gibi yaşamak istiyorum artık

ben en iyisi sirkeli suya tekrar başlıyayım o biraz azaltıyordu yeme bozukluğumu :44::44:

ben en iyisi sirkeli suya tekrar başlıyayım o biraz azaltıyordu yeme bozukluğumu :44::44:

belkide bi kız daha yoldadır ehehe şaka biyana araöğünlerini atlama araları atlayınca benim içimden dinazor çıkıodu bide aç karnına sirkeli su içme dikkat et çubuktarçınlı yeşilçay iç meselaa:) sanki buaralar bitkilerle aran iyi değil gibi:)

araları atlamıyorum ki bitkilerle aram iyi yeşil çay biberiye içiyorum suyuda içiyorum benimki başka bişey canım ya
tok karnına yiyorum ben yada çok acıkıyorum sağlıklı şeyler yiyeceğime zararlı şeyler yiyorum ama öyle böyle değil miydeme işkence edicek kadar :44::44::44::26::26::26::26::26:

mesela canım sıkılıyorya işte ozaman en tehlikeli an benim için çanlar çalıyor demektir yani tamamen psikolojik

bendede o problem var aslında ama şuan kendini pek göstermio tok evin aç kedisi misali gözüm hep açtır.Geçen bakkala gittim ekmek almaya aman Allahım yıllarca bitli bakkal hiç güzel bişey satmıo diye dalga geçtiğim bakkalneler neler getirmiş tükkana ya da algıda seçicilik yıllarca o tarz şeyleri yediğim için farklı bi ürün gelmediği zman ilgimi çekmiodu şimdi raflrdaki herşeyi yiyesim geldi ve ışık hızıyla kaçtım bakkaldan:)

offff karnımmm açççç yaa bgn öğlen yemeği yemedim demekki açlıktan ölünmüyomuş ama eve gidip tavuğun dibine vurmak istiyorum

BEN GELDİM HEMEN MENÜMÜ BİLDİREYİM
akşama kadar gayet iyi gidiyordu
ama akşam içime dinazor kaçtı sanki
ve malesef yememem gereken şeyler yedim
neyse menü

sabah
1 dilim çok kızarmış kepek ekmeği (kupkuru olana kadar kızarttım)
1 yumutra
1 kk peynir
3 zeytin
2 bardak yeşil çay

öğlen
1 adet diyet ton balığı
yarım dilim çavdar ekmeği

akşam
3 dilim ıspanaklı börek ve 1 büyük bardak ayran

bizim börekler incecik yaprak gibi açılıyor gözleme şeklinde
yani epey yedim bugün diyeti bozmuş oldum
inşallah yarın düzeni tuttururum

Son düzenleme:

Vallada fena bozmuşsun ay canım çekti güzel bişeyler bozmuşsu en azından:) ben bozmadım ama bgn çok az yedim umarım eve gidince içime dinazor kaçmaz tavuk halim suya düştü bi kuru tonbalığıylada doyarım yaa bgn göbeim acaip inik benim garipsiyorum sabahtan beri mutluyum canım göbeim benmmmm:) sende varmı bi inişşş tartıldınmı bgn

Sabah normal kahvaltımı ettim.
Öğle yapmadım.
Akşam 4-5 gibi ıspanaklı börek ve çay.
Allahım napıyorum ben böyle ya

bugün baya iyi gittim menümü rahatlikla sunuyorum size :)

Kahvalti (saat 9)

2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, yarim dilimden az gouda peynir
domates, 1 biber
4 zeytin
yesil cay

1 kase nesfit

1 portakal

1 avuc beyaz leblebi

Aksam yemegi (4.30'te yedik)

1 kase mercimek corba + yarim dilimden az kepek ekmek
bi kac parca haslanmis tavuk
3-4 parca buharda haslanmis brokoli
yogurt

sporumu birazdan yapacam

sanada gecmis olsun tatlim. benim ilac kullanmam daha belli degil. doktoruma sordum ilac kullanacakmiyim diye o da belli degil dedi cunku tiroit degerim azicik yüksek cikmis sonuclarda. belki kullanmayabilirim yani. bakalim röntgen sonuclari nasil olacak. bide onunla ugrasmak istemiyorum, zaten dogum kontrol haplarini kullanyorum düzenli regl olmadigim icin simdide bu cikti basima

allah korusun pembisimm vallah nasil belli oluyor hic bilmiyorum ben farketmedim, kanimi aldirdim sadece

tatlim o zaman sporu hic bir zaman birakmicaz

Sabah normal kahvaltımı ettim.
Öğle yapmadım.
Akşam 4-5 gibi ıspanaklı börek ve çay.
Allahım napıyorum ben böyle ya

Bu gidişe bi dur demek lazım verdiğin kilolara yazık olcak biz nedersek boş dur emrini anca kendin verirsin böreği yemek kolay ama sonra o kiloları ne kadar zorluklarla veriyoruz çektiğimiz zorlukları düşün cnım

Afferin kızzzzzzzz tebriklerrrr yirinnn seniiii:)

Karbonhidratta 4.gün

Sabah: Beyazpeynir,2dilim kaşar,3 siyah 3yeşil zeytin,1yumurta,tereyağı,1dilim kepek ekmeği,yarım salatalık
Ara:5 leblebi,1kuruincir
Akşamoyanakadar tavuk çevirme,3incecik şalgam

Hesaplarıma göre 25 puan falan ediyo ama günde 40ında altına düşmemek gerektiğinden süt içcem yatmadan
Kızlar buarada Akşam yemeğinden önce tartıldım giyinikken regl ve tuvalete çıkmamış 59.300 çıktım yani bütün bunlar toplam 500 gr bile etse 58.800 çıkarım yani en kötü ihtimal böyle bile olsaaaa yedim yedim zayıfladım diyebiliriz ama genede korkuyorum fazla çıkarım diye Evveeeeeeeet kötü haber mutfaktan geldi şimdi annem kurabiye yapıo

şuanda içerdden kurabiye kokuları geliyo ve bana yeeeemeeeeeeee dicek kimse yok benden günah gidecek gibi:) yiyorum valla zaten 25 puan eksiğim vardı:)

Son düzenleme:
selam, yeni üyeyim ben. sırf diyet topiklerine yazabilmek ve sizinle zayıflamak için üye oldum. yoksa bayadır takip ediyorum siteyi.
herkese diyetinde başarılar dilerim. ben 8 kilo vermek istiyorum. kendime yaza kadar zaman verdim.

ben 5 gündür yediklerime dikkat ediyorum. 1 kilo verdim. 5i bi yerde çay d tüketiyorum. genelde günde 2 bardak kadar.birde plates topu+mat+plates lastikleri aldım haftasonu. evde video izleyerek plates yapıyorum. ha söylemeden geçemicem formsante dergisinin bu ayki sayısında spor kartları var 50 adet. bence çok başarılı hazırlanmış hemde eğlenceli içinden seçerek kendi spor programınızı kendiniz oluşturuyosunuz. ocak yarın bitiyo bence alın derim. birde diyet önerileri var bu sayıda o kunuda güzel.

şuanda içerdden kurabiye kokuları geliyo ve bana yeeeemeeeeeeee dicek kimse yok benden günah gidecek gibi:) yiyorum valla zaten 25 puan eksiğim vardı:)

ben ettim sen etme sakın yeme
bende gündüz az karbonhidrat aldım
ama akşama acısını fazlasıyla çıkardım
sabah tartı bana küfür edecek
sende küfürü yemek istemezsin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…