canım boyum 1.65 daha fazla da olabilir.
seninki kaç
inşallah dediğin gibi olur 200 200 gider
canım sana bir link atacam ordan ayrıntısıyla okursun
uygulaması çok kolay bir diyet.
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
sadiyecim burayı bi incele yorumlarıda mutlaka oku
iyice anlarsın diyeti
bide diyette başarı öykülerinde selin tepenin başarı öyküsünü oku
çok faydalı olacaktır.
çok cnm sıkılıyo ya bezdim artık.aynen dediğin gibi yaptım
bol bol et yedim kuşbaşı,kıyma,tavuk hertürden vardı
bende hepsinden az az yedim
rakımıda içtim,birazda salata ve turp yedim
bakalım yarın tartıda durum ne olacak çünkü bugün tıka basa doydum,infilak etmek üzereyim
he bide az önce küçük bir parça çikolata yedim yaklaşık yarım kk dan az yapıyor
kız kıyamam neden ağlıyorsun bakıyım
hiçbişe için sıkma canını
yarıınki yaprak sarma çok sakıncalı lütfen fazla yeme
tavuğu tavada yaparken mutlaka üstünü kapat ve kısık ateşte yap çok güzel oluyor.
kızlar bide bişe sorcam günlük kaç puan karbonhidrat almamız gerekiyor ona nerden bakıyorz
çok cnm sıkılıyo ya bezdim artık.
o zaman yaprak sarmalardan 2 ya da 3 tane yiyim. bol yoğurt dayayim yanına.
bakalım dayanabilcek miyim..
yeşil çay serbest di mi?
günlük 40-50 civarı olmalıymışş
tatlım yarın sabah tartıl da kilonu bildir bakalım merk ediyorum. denizelcim de baya işe yaramış anladığım kadarıyla.
şimdi ben yarın spora gitmeden önce sadece süt içicem 1 bardak. normalde nesfit yiyorum ya, yemiycem onu.
ara öğünlerde de ayran ve kefir içerim. aboo mayalancaklar içimde
öğlen de tavuk alır yağsız tavada pişiririm.
akşam yemeği nasıl olur bilmiorm.
artık açarım bi rakı efkarlanırımzaten sinirimden ağlayıp durdum butun gun
şimdi yarın akşam sanrım yaprak sarması olcak yemek olarak.
onun içinde pirinç var o da karbonhidrat demek.
napsam çok az mı yesem ki?
kızlar bide bişe sorcam günlük kaç puan karbonhidrat almamız gerekiyor ona nerden bakıyorz
çok cnm sıkılıyo ya bezdim artık.
o zaman yaprak sarmalardan 2 ya da 3 tane yiyim. bol yoğurt dayayim yanına.
bakalım dayanabilcek miyim..
yeşil çay serbest di mi?
günlük 40-50 civarı olmalıymışş
Canım tartılırımda regl olduğum için şuan tam sonuç vermez şişim yani he buarada bol yoğurt ayran falan demişsin abartma he onların karbonhidrat değeride yüksek onlardanda ye ama günlük 50 yi geçme dikkatli ye saya saya ayrıca neden ağlıyomuşsun ki mis gibi kilolalar verdin çok büyük bi başarı bu üzme kendini
Günlük 50 puan alman gerekiyo taş çatlasın 60 yiyebilirsin cnım
kızzz sakın hee yeme yaprak sarması.. o zaman sen yarın başlama o diyete salı başlarsın çünkü eger hem karbonhidratları alıp hemde proteinlerialırsann ters tepki edebilir
pembiş pembişşş p.tesi bende başlıyacağımm aynı diyete topikçe bunu yapalım olmazsaa
Karbonhidratta 3.Günüm
Life Form çayım
Sabah:Mantarlı yeşil ve kırmızı biberli omlet,5yeşilzeytin,3tane siyah zeytin,1buçuk dilim kepekli ekmek,tereyağ,2dilim kaşar,Beyaz peynir (buarada bunları az az yedim)
Akşam : Izgara balık,Haşlanmış karnıbahar ve brokoli az yoğurtlu ve sadiş usulü salçalı veeee mis gibi tokum vede 50 puanın üstüne çıkmadım
tamam ben kendimi 50 puana göre ayarlarım canım ama salı çarşamba pirinç lapası diyeti yapcan nasıl yapmıştın nekadar yedin onun ilgisini verirmisin hayatım
nasıl beğendinmi yoğurtlu brokoliyi aynı yoğurtlu makarna yemiş gibi oluyorm onu yiyince
Canım tam kaç ölçü kullandım unuttum ama nette 4 çay bardağı pirinci haşlayın yazıodu sanırım sakın 4 çarbardağı pirinç haşlama çok oluyo ziiyan olur pirinçlerin 2çaybardaı haşla her acıktığında 1 çaybardaı ye yazıodu ama mümkün deil yiyemiyosun içine baharat kat bol miktarda yoğurt yememk gerekiyomuş ama yiyenlerde tartıda az çıkmış pirincide biraazcık sulu bırkki rahat rahat yutabil sana kolay gelsin şimdiden canım hee bide tuz YOK
prinçler haşlanınca şişiyo ondan 4 çaybardağı fazla olur bencede 2 yaparım canım yanında bolbol yoğurt yerim ara ögünde yapmammümkün olduğunca. 2 gün yapcam malüm düğün var haftasonu. çarşamba kendime elbise almaya gitcem
vallahi sen şu kilo cetvelini değiştirsene yahuuuu
bende beğendim sonuçda bizde ailecek etcil bi aileyiz yaparım et tavuk balık kıyma ehehehedoya doya yerim
linki bekliyorum
Canım tam kaç ölçü kullandım unuttum ama nette 4 çay bardağı pirinci haşlayın yazıodu sanırım sakın 4 çarbardağı pirinç haşlama çok oluyo ziiyan olur pirinçlerin 2çaybardaı haşla her acıktığında 1 çaybardaı ye yazıodu ama mümkün deil yiyemiyosun içine baharat kat bol miktarda yoğurt yememk gerekiyomuş ama yiyenlerde tartıda az çıkmış pirincide biraazcık sulu bırkki rahat rahat yutabil sana kolay gelsin şimdiden canım hee bide tuz YOK
egerki yoğurtla yaparsan rahat yersin canım ama sadece yemeğe kalkarsan çok miğden bulanır iki gün dayanamazsın bencede yoğurtlu yap işkenceye gerek yok buarada bizim elektirkler gidip gelio çıkym şimdi yarın konuşurz öptüm çokkkkkk
tamam canım bende çıkcam şimdi zaten bisiklet bineyim yarım saat sabah erken kalkıp adanaya gitcem
salı günüde 2günlük pirinçlapası diyeti ile karşınızdayım sudan gidiyormuş ama olsun düğün öncesi azda olsa gitsin
bu arada salıgünü ilk arabamızı alıyoruz bugün kaporasını verdik ikinci el ve düşük model ama olsun ilk başlangıç için iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?