Günaydınnnnnnnnnnnn
Yerdeki pis kahverengileşmiş karları görüp un helvasına benzetip canını çektiren benden başka bi akıllı daha varmı acabaaaBuarada dünkü kurabiye bugün morelimi bozmadı acaba cumaya kadar kaç kilo vercem.
Buarada Liliyyy nerdesinnnn gızzz pazartesi döncektin haniii?
Ayy sadişte bugün lapa yiycek Allah kolaylık versin canım arkadaşımaaa
Random kızzz facedeki son fotona bayıldım hee bide çok güzel göz kalemi çekiosunnn onada bayılıyorum=)
Beyazbulut canım bugün inşallah o açlık krizleri vurmaz Allah bizi tatlılardan böreklerden korusun
Denizeliklim karbonhidrat kardeşliğine bugünde devam pastanın ucundan accık 1 2 çatal ye ozaman pek bi zararı dokunmaz diyete
Kalbimmm kızz röntgenin ne zamandı senin hiç sormadım çok odunum dimi yoksa sölemişmiydin ayy bide bende erken bunama var:)
Sevgicüğümmm bugün sabah ara öğlen ara akşam ara ye canım hastasın zaten o kadar kan kaybın var bide iyice halden düşcen.Ben bi kanyapıcı bitki kullandm 3 4 kere içtim kendime geldim ellerim ısındı en azından zaten aktarda 1 ay kullan git terar tahlil yaptır artışı görceksin demişti.Isırgan çörek otlu ballı macun ya cemrenindi ya da nivalin belki iyi gelir.
Bugün herkeslere bişeyler yazmak istedim unuttuklarım varsa affolaaa
o kahverengi kar zaten hafiften erimiş oluyo bolle tam un helvası kıvamında insanın aklı miğdeye çalışınca herşeyi herşeye benzetebilir:) sadişte tv deki sigara katranını çikolataya benzetiyodu eheheheallah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni benki obur olduğumu düşünürüm benim bile aklıma gelmezdi sanırım
düşmemek için uğraşırdım o sırada
pembis sabah sabah canin nasil un helva ceker
röntgeni persembe sabah saat 9.15de cekecekler canim
yani sizde saat 10.15 oluyor
bu aradaaaa 200gr erimisim yineee, kilom su an 84.4
o kahverengi kar zaten hafiften erimiş oluyo bolle tam un helvası kıvamında insanın aklı miğdeye çalışınca herşeyi herşeye benzetebilir:) sadişte tv deki sigara katranını çikolataya benzetiyodu ehehehe
tatlışım benim canım asıl sabah sabah tatlı çeker yataktan kalkıp dolabı açıp hemen tatlı çikolata falan yerdim eskiden aç karnına daha güzel gidiyo buarada 200 gr 200 gr dır iyi vermişsin kız sanırsam bende veriyrm bu hafta 58lere inersem hiç şaşırmayın bi süprüz yapabilirim:)
evet sabah sabah ac karna cikolata güzel gidiyor bende önceden yerdim, helvayi sevmem ben pek o yüzden öyle dedim
ac karna kremali pasta iyi gidiyor bu arada
annem diyordu bana hep ne bicim mide var sende
o kahverengi kar zaten hafiften erimiş oluyo bolle tam un helvası kıvamında insanın aklı miğdeye çalışınca herşeyi herşeye benzetebilir:) sadişte tv deki sigara katranını çikolataya benzetiyodu ehehehe
tatlışım benim canım asıl sabah sabah tatlı çeker yataktan kalkıp dolabı açıp hemen tatlı çikolata falan yerdim eskiden aç karnına daha güzel gidiyo buarada 200 gr 200 gr dır iyi vermişsin kız sanırsam bende veriyrm bu hafta 58lere inersem hiç şaşırmayın bi süprüz yapabilirim:)
kızzz asıl aç karnına çikolatalı bisküvi pastası olcak üstünede bol krem şanti ve muz yada havuçlu kekolcak üstünede muhallebi ahahaha
kız allah seni kıahretmesin emi
kırkyıl düşünsem o karları helvaya benzetemezdim heralde
diyet ilerledikçe tatlı krizleri artacak heralde
bende sabah tatlı yemeye bayılırım
aç karna şerbetli ve soğuk tatlılar süper oluyor
eşim bazen baklava getirir kendi taze taze sıcak yemeyi sever
ben dolaba atarım iyice soğutur öyle yerim
off bendekide zevk hani ha
kız sabah sabah nerden getirdin aklımıza şu tatlıları
diyetteki adamlara yapılacak şeymi
seni essefle kınıyorum sevgili arkadaşım
kız allah seni kıahretmesin emi
kırkyıl düşünsem o karları helvaya benzetemezdim heralde
diyet ilerledikçe tatlı krizleri artacak heralde
bende sabah tatlı yemeye bayılırım
aç karna şerbetli ve soğuk tatlılar süper oluyor
eşim bazen baklava getirir kendi taze taze sıcak yemeyi sever
ben dolaba atarım iyice soğutur öyle yerim
off bendekide zevk hani ha
kız sabah sabah nerden getirdin aklımıza şu tatlıları
diyetteki adamlara yapılacak şeymi
seni essefle kınıyorum sevgili arkadaşım
Kız konuşunca yemiş kadar oluruz belkiii eheheh ben şimdi sade filtre kahve içiorum acı acı böyle konuştuğuma bakmayın bu konuşmalar sizi krize sokuyosa sizde kahve için çünküm gerçeklerle yüzleşmemiz lazım eheheheeh bide en büyük hobim migrosa gidip adnı bile bilmediğim muhteşem görünen çikolatalara dokunmak alcak gibi yapıp almamk:) yemiş kadar oluyorum valla eheheh:)
abow simdi sicak taze baklava iyi giderdi he, denizim aklima getirttin simdi
bide türkiyedeki baklava bi baska canim cekti iyiceeeee
varya ben birazdaha burda takılsam yoldan çıkacam ha
şu dakikadan itibaren tatlı mevzuunu yasaklıyorum
tatlıdan bahsedenin ağzına biber sürerim ona göre
ben şerbetli tatlı hiç sevmem 40 yılda bi canım çeker ozamanda 1 2 tane yerim beni keser ayyy ama madonun fıstıklı dolaması çoook güzel madodan başka yer güzel yapamıo o tatlıyı resmen hem şerbetli hem hafif hemde bol şamfıstıklı:)
varya ben birazdaha burda takılsam yoldan çıkacam ha
şu dakikadan itibaren tatlı mevzuunu yasaklıyorum
tatlıdan bahsedenin ağzına biber sürerim ona göre
Kız konuşunca yemiş kadar oluruz belkiii eheheh ben şimdi sade filtre kahve içiorum acı acı böyle konuştuğuma bakmayın bu konuşmalar sizi krize sokuyosa sizde kahve için çünküm gerçeklerle yüzleşmemiz lazım eheheheeh bide en büyük hobim migrosa gidip adnı bile bilmediğim muhteşem görünen çikolatalara dokunmak alcak gibi yapıp almamk:) yemiş kadar oluyorum valla eheheh:)
pembisim ve ben aci yiyemiyoruz haberin olsun
bu sabah itibariyle seni psikopat ve mazoşist ilan ediyorum
sus otur yerine
baaaak geliyor acı antakya biberi
yiyiş yollarında sorun olmuyoda çıkış yollarında oluyo ahahahhahaahhahahahahaahahah
kalbim acıyı duyunca kaçtı galiba eheheh
ahahahahah tamam tamam sustum tuzlulara geçelim istersennn:) hemen konuyu deiştiriyorum canımm yaa bgn öğlen ne yesem tavuktan sıkıldım gıdaklıcam artık sebzelerdende korkuorum karbonhidratı çoktur diye ve sadece 25 puanım kaldııı daha bunun öğleni var akşamı var ne etcem bilmiyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?