Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar bugün taze zencefil aldım
kocaman bir kok şeklinde
bunun nasıl çayı yapilıyor bilenler beni bilgilendirebilirmi

Fotoğrafları mailine attım bebem yorum bekliyorum senden

kızlar bugün taze zencefil aldım
kocaman bir kok şeklinde
bunun nasıl çayı yapilıyor bilenler beni bilgilendirebilirmi
tatlım geçende doktorumda vermişti tarif de ben çıkıyorum şimdi daha sonra gelip yazarım ok?
ben de memleketteyken aldım unutmuşum annem getirdi dün dolaba koydum ben de yapcam ztn ayrıntılı yazarım daha sonra tarif aklımda...

herkes gitmiş galiba ama ben yine de rapor vereyim:

45 dk leslie ve 5-10 dk kadar sıkılaşma hareketleri yaptım. yeter bu kadar zor getirdim zaten sonunu peffff

bugünkü menüm pek iç açıcı değil
sabah 2 dilim çavdar ekmeği beyaz peynir bir haşlama yumurta salatalık çok az patates kızartması şekersiz çay
öğleni çok geç yediğim için ve bütün gün evle uğraştığım için ara yapmadım
öğle bir tabak taze fasulye bir kase yoğurt
bomba akşam menüm dışardaydık
2 dilim pizza acük makarna bir ayran bir küçük dilim un helvası
su bir litre spor yok

aaaa neden bos burasi bende simdi dolmustur diye düsünüyordum, neredesiniz yahuuu
neyse kizlar iyi bi haberim var, bu sabah dayanamadim tartildim 600 gr gitmis :)
83,2 kiloyum su an. bu hafta 82'yi görecem büyük ihtimal :)

fistiklarim yakinda saglam bi alisveris yapmam lazim oleyyyyyyy
ic camasirlarim bile büyük geliyor artik inanirmisiniz
ne kadar koca bi toto varmis bende ahahah

seeeeeee laaaaaaaaaammmm beeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)

sonunda artık gelmiş bulunmaktayım:) an itibariyle de diyete başladım :) hai bakalım hepimize bahanesiz bol eksili kilolar gelsinn:)

aaaa neden bos burasi bende simdi dolmustur diye düsünüyordum, neredesiniz yahuuu
neyse kizlar iyi bi haberim var, bu sabah dayanamadim tartildim 600 gr gitmis :)
83,2 kiloyum su an. bu hafta 82'yi görecem büyük ihtimal :)

fistiklarim yakinda saglam bi alisveris yapmam lazim oleyyyyyyy
ic camasirlarim bile büyük geliyor artik inanirmisiniz
ne kadar koca bi toto varmis bende ahahah

gözün aydın canım çok sevindim :))
benim de giyecek bi şeyim kalmadı valla. eski pantolonlarımı giyemiyorum zaten kesinlikle :))
geçen gün 2 tane 40 beden pantolon aldım. şimdi hedefim onların içine girebilmek. aslında bacaklarımdan giriyo ama düğmeleri kapanmıyo ehehe :)) göbüşümü eritmem lazım.

sonunda artık gelmiş bulunmaktayım:) an itibariyle de diyete başladım :) hai bakalım hepimize bahanesiz bol eksili kilolar gelsinn:)

hoşgeldin canım :)
inşallah yaza kadar çıtır çıtır olucaz hepimiz :))
senin boy kilo kaç canım? daha önce hiç muhabbetimiz olmamıştı sanırım seninle...

hoşgeldin hadi bakalım yap tickerini sürekli gel buraya ama kaybolmak yok anlaştıkmı

evet avukat hanım ticker istiyoruz :))

bu arada pembe nerelerde yav? kaç gündür yazmadı bi şey...

Hoşgeldin canımmmm hadi bakalım hayırlı olsun bu sefer kaçıp gitme amaa

evet avukat hanım ticker istiyoruz :))

bu arada pembe nerelerde yav? kaç gündür yazmadı bi şey...

Oyyy benide sorarmış yettim gariiii:) Haftasonu full gezdim evde olmadığım içinde burayı ihmal ettim yawrular kusura bakmayın.Azbuçuk balık hafızalı olduğum için neler yediğimide çok net hatırlamıyorum.Ama bu hafta kaçamak kaçamak üstüne aştımm kendimi resmen.Buarada karbonhidratı bıraktım çünkü protein fazlasından cildim bozuldu hep sivilce bastı cildimizaten neidiü belirsiz başka bi alerjim daha var üstüne proteinler beni mahvetti.Sağlıklı beslenme olayına döndüm ama kendime söz verdim psikolojik deliler gibi habire diyet araştırması,poriyon miktarı,kalori,karbonhidrat ne bunları araştırcam nede kafama takıcam.Çünkü ben kafama taktıkça böyle kalıyorum.Sebze ve ızgara ağırlıklı beslenmeye devam etcem kilo veremesemde korumuş oluyorum en azından.Bugünde dehşet hasta gibiyim sürkli miğdem bulanıyo ve bağırsaklarım birbirine dolanmış gibi bi ağrım var.Dün kentuckde tavuk yedim baktım kokmuş tavuk benle birlkte arkadaşmda yemşti o eve gidince kusmuş ben kusmadm btn gece zehirlenip ölmiyim diye uyuyamadm bugün çok nazlıyım yani çokkk=)

Kalbim: Canım yani iç çamaşırlarında büyük geliyosa gerçekten bravo yani teprik ederim bi iki kilo daha ver zevkle alışveriş yaparsın:) alkışşş sanaaa

Lilycim ya ben kendimi ölçmeyi unutmuşm haftasnuda buraya girmediğimden hiç görmedm valla kusura bakma eve gidince ölçlrmi alır verrm canım

ordamı anladığınız kokmuş olduğunu götürüp kafalarına atsaydınız

denizel de bıraktı karbonhidratı :)) hatun öldü şekersizlikten :))

yokluğunu farkettim canım. çunku her gun mutlaka yazıyosun sen buraya.

verdiğin kararı da destekliyorum pembişim. çünkü araştırdıkça kafayı yiyo insan. ben de öyleyim. sürekli yeni bi şey bulcakmışım gibi araştırma yapıyorum :)) aslında işin özü belli yani: spor ve dikkatli beslenmek ama işimize gelmiyo işte, mucize bekliyoruz :))

aaa pembiş gelmiş
kaçak seni nerdeydin iki gündür
he he sanki ben çok girebildim de
bende burayı ihmal ettim biraz
karbonhidratı bırakmışsın,vallahi bende cumartesi bıraktım
midem altüst oldu çünkü,çok fena sancım vardı
bende bugün klasik diyetime geçtim
haftasonu bayağı bir kaçamak yaptım
bu hafta çok dikkat etmem lazım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…