kızlar bu yazılardaki cümlelerin birçoğunu daha önce kurmuştum sanırım okurken kendim yazmışım gibii geldiay ne bencilim dimi yaaaa öfff bu ara böyle bi kendini sevme duygusu var da üzerimde kusura bakmayın
"giden gitmiştir, gittiyse bitmiştir, giden ztn kaybetmiştir..." imza lily...
tatlım geçende doktorumda vermişti tarif de ben çıkıyorum şimdi daha sonra gelip yazarım ok?kızlar bugün taze zencefil aldım
kocaman bir kok şeklinde
bunun nasıl çayı yapilıyor bilenler beni bilgilendirebilirmi
tamam tatlım ben şimdi çıkıyorum maile bakıcam sonra ok?Fotoğrafları mailine attım bebem yorum bekliyorum senden
seeeeeee laaaaaaaaaammmm beeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)
sonunda artık gelmiş bulunmaktayım:) an itibariyle de diyete başladım :) hai bakalım hepimize bahanesiz bol eksili kilolar gelsinn:)
aaaa neden bos burasi bende simdi dolmustur diye düsünüyordum, neredesiniz yahuuu
neyse kizlar iyi bi haberim var, bu sabah dayanamadim tartildim 600 gr gitmis :)
83,2 kiloyum su an. bu hafta 82'yi görecem büyük ihtimal :)
fistiklarim yakinda saglam bi alisveris yapmam lazim oleyyyyyyy
ic camasirlarim bile büyük geliyor artik inanirmisiniz
ne kadar koca bi toto varmis bende ahahah
sonunda artık gelmiş bulunmaktayım:) an itibariyle de diyete başladım :) hai bakalım hepimize bahanesiz bol eksili kilolar gelsinn:)
evet avukat hanım ticker istiyoruz :))
bu arada pembe nerelerde yav? kaç gündür yazmadı bi şey...
evet avukat hanım ticker istiyoruz :))
bu arada pembe nerelerde yav? kaç gündür yazmadı bi şey...
Hoşgeldin canımmmm hadi bakalım hayırlı olsun bu sefer kaçıp gitme amaa
Oyyy benide sorarmış yettim gariiii:) Haftasonu full gezdim evde olmadığım içinde burayı ihmal ettim yawrular kusura bakmayın.Azbuçuk balık hafızalı olduğum için neler yediğimide çok net hatırlamıyorum.Ama bu hafta kaçamak kaçamak üstüne aştımm kendimi resmen.Buarada karbonhidratı bıraktım çünkü protein fazlasından cildim bozuldu hep sivilce bastı cildimizaten neidiü belirsiz başka bi alerjim daha var üstüne proteinler beni mahvetti.Sağlıklı beslenme olayına döndüm ama kendime söz verdim psikolojik deliler gibi habire diyet araştırması,poriyon miktarı,kalori,karbonhidrat ne bunları araştırcam nede kafama takıcam.Çünkü ben kafama taktıkça böyle kalıyorum.Sebze ve ızgara ağırlıklı beslenmeye devam etcem kilo veremesemde korumuş oluyorum en azından.Bugünde dehşet hasta gibiyim sürkli miğdem bulanıyo ve bağırsaklarım birbirine dolanmış gibi bi ağrım var.Dün kentuckde tavuk yedim baktım kokmuş tavuk benle birlkte arkadaşmda yemşti o eve gidince kusmuş ben kusmadm btn gece zehirlenip ölmiyim diye uyuyamadm bugün çok nazlıyım yani çokkk=)
Hoşgeldin canımmmm hadi bakalım hayırlı olsun bu sefer kaçıp gitme amaa
Oyyy benide sorarmış yettim gariiii:) Haftasonu full gezdim evde olmadığım içinde burayı ihmal ettim yawrular kusura bakmayın.Azbuçuk balık hafızalı olduğum için neler yediğimide çok net hatırlamıyorum.Ama bu hafta kaçamak kaçamak üstüne aştımm kendimi resmen.Buarada karbonhidratı bıraktım çünkü protein fazlasından cildim bozuldu hep sivilce bastı cildimizaten neidiü belirsiz başka bi alerjim daha var üstüne proteinler beni mahvetti.Sağlıklı beslenme olayına döndüm ama kendime söz verdim psikolojik deliler gibi habire diyet araştırması,poriyon miktarı,kalori,karbonhidrat ne bunları araştırcam nede kafama takıcam.Çünkü ben kafama taktıkça böyle kalıyorum.Sebze ve ızgara ağırlıklı beslenmeye devam etcem kilo veremesemde korumuş oluyorum en azından.Bugünde dehşet hasta gibiyim sürkli miğdem bulanıyo ve bağırsaklarım birbirine dolanmış gibi bi ağrım var.Dün kentuckde tavuk yedim baktım kokmuş tavuk benle birlkte arkadaşmda yemşti o eve gidince kusmuş ben kusmadm btn gece zehirlenip ölmiyim diye uyuyamadm bugün çok nazlıyım yani çokkk=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?