Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

seeeeeee laaaaaaaaaammmm beeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)

sonunda artık gelmiş bulunmaktayım:) an itibariyle de diyete başladım :) hai bakalım hepimize bahanesiz bol eksili kilolar gelsinn:)

hoşgeldin canım nerdeydin bunca zamandır
buraya gelene diyeti bırakmak veya ara vermek yasak ona göre

aaaa neden bos burasi bende simdi dolmustur diye düsünüyordum, neredesiniz yahuuu
neyse kizlar iyi bi haberim var, bu sabah dayanamadim tartildim 600 gr gitmis :)
83,2 kiloyum su an. bu hafta 82'yi görecem büyük ihtimal :)

buranın nezaman dolup nezaman boşalacağı belli olmuyor
arkadaşlar bi ceee diyip çıkıyorlar
vallahi bende yetişemiyorum kimseye
hııh herkes burda diyorum,sonra bi bakıyorum kimsecikler yok

neyse 600 gr gitmiş süper olmuş
ooooh gitsin şu kilocuklar da kurtulalım hepimiz
vallahi bende bıktım artık dilediğimce herşeyi yemek istiyorum

üleeeeeeeen nereye kaçtınız gene yav
aşk olsun ben geldim diyemi gidiyorsunuz yahu
küstüm işte bende gidiyorum hıhhh

ordamı anladığınız kokmuş olduğunu götürüp kafalarına atsaydınız

Kız orda anladık böyle şeylerde ben cazgırlık yaparım normalde arkadaşımda yaparda üşendik sanırım yapmadık bişey kokmuş tavukları bıraktık kokmayanları yedik ama bgn aklım başıma geldi hemen netten şikayetimi yaptım.:):):)

Valla artık herkes iyice kafayı yedin hee demeye başladı bide kesinlikle uzun süre yapmamak lazım o diyeti yapanlar nasıl yapmış onu bilemedm gerçi benim cildim alerjiden dolayı ekstra hassas şuaralar.Denizin bırktığınıda okudum isabet olmuş valla=) Bide bu diyet arştırmaları insanın baya bi zamanını alıyo bunca zaman o araştırmaları yapıcama oturup hergn iki saat ingilizce çlışsaydım baya bişey öğrenirdim:) buarada sporada başlamayı dşünüyorum yoksa bu böyle olmicak

canım bende cuma akşamı bıraktım sürekli yapılmıyo o diyet en güzeli ot yemek ye et sıkıyo belli bi zaman sonra:) buarada 60larada düşmüşsün tebrik ederim canım valla haftayada 59 olursun senin böyle zayıflayabilmene hayranım valla güzel bi metabolizman var spora ihtiyc duymadan cayır cayır yanıyo yaplar amannn 41kere maşşallah dahada erirsin inşallah canım

Kalbim= Ay durup durup aklıma bişeyler geliyo.Ferihayla emirin evlenme sahnesi gerçekten çok romantikti zaten o çocuğa hayranım ilk başlarda çok cocuksu geliodu hiç beğenmiyodum ama şimdi olgunlaştı böyle göz altları şiş şiş bayılıyorummmmmmmmm buarada haftasonu kahvaltıya gittik arkadaşlarla ferihada tam arkamasamdaydı ıyy tipsizin tki nasıl ünlü olmuş anlamıyorum.Eciş bücüş bişey her renkli gözlü doğal saçlyı güzel vasfına koyup ünlü yapıolarsa benim şuan hollwoodda olmam lazımdı aahahahah

yavrum benim
sen 1000 basarsın ferihaya
bende hiç beyenmiyorum o kızı
ama ne yaparsın bazıları şanslı oluyor işte

ben temizlik yapıyorum kızlar.. arada gelip yazdıklarınıza iştirak etmeye çalışıyorum :))

pembişim ya ben sanki haftasonu biraz kilo aldım gibi
azıcık abarttım tartıya hemen 1 kilo olarak yansıtı
nebiçim iş bu anlamadım ne yani biz iyice zayıflayıp diyeti bırakınca
hemen tekrarmı kilo alacaz,bizim hayatımız diyet yapmaklamı geçecek yani
çok sıkıldım ben bu işten ya

heyooo çok şekersiniz yine sardınız beni aldınız aranıza teşekkür ederim:)
boyum 1.70 ya da 1.69 emin değilim kilom 73 !!! yuuuuuuuuuuuuuuuuhhh bana! diyetisyenden randevu alıcam 2-3 haftaya kadar çünkü en büyük sorunum diyete 3 hafta devam ediyorum sonrasında bi tatlı isteği doymamazlık garip bişey başlıyor ve bırakıyorum. şimdilik biraz daha dikkat ederek başlamayı düşünüyorum sonrasnda da diyet listemle devam edeceğim sizlerle de paylaşırım:) herkes çok çıtır burada yahu ben kaldım ://

ben temizlik yapıyorum kızlar.. arada gelip yazdıklarınıza iştirak etmeye çalışıyorum :))

benimde kalkıp yemek yapmam lazım ama totumu kaldıramıyorum birtürlü
akşama ıspanak yemeği yapacam onları yıkamak çok uzun iş
kızım uyurken kalkıp yıkamam lazım ama üşeniyorum
biri bana kalk desin

bu arada tickerımı düzenledim:) daha çnce 72 ile aranızdaydım maşallah dönüşüm süper oldu nazar değmesin(!!) semirdim 1 kilo daha koydum üstüne:/

oh oh yap spor niyetine aynı yeri beşkere süpür kız valla insan ter içinde kalıo:)

sabah spora da gitmiştim pembişim. valla öldüm ya koptu bacaklarım.

yaa sorma ne çıtırım ne çıtır valla :)) daha yeni düştüm ben 69a. ayrıca burda öyle sen şişmansın ben zayıfım yok :)) herkes şişman eheheheh :))

hadi kalk da yap yemeğini kız :))
ohh ıspanağı da çok severim.
afiyet olsun canımcım.

bu olay benim de canımı sıkıyo ya..
ömür boyu diyet spor ben dayanamam valla nasıl olcak bilmiyorum...

bende öyle oldum yaa oyüzdende şunu düşündüm en iyisi ben sağlıklı besleniyim canım yemek istediği zamanda haftasonu kaçamağı yapiyim ama spora yazılıymki hep formumu korumuş oliyim:) tabi demesi kolayda yapması zor heleki benim gibi üşengeç birine:) umarım bu düşüncemi faaliyete geçirebilirim:)

Sağlıklı beslenme + Spor = Sağlıklı yaşam,Zayıflık,KAçamaklara izin =)

Son düzenleme:
bu olay benim de canımı sıkıyo ya..
ömür boyu diyet spor ben dayanamam valla nasıl olcak bilmiyorum...

düşünsenize 30-40 yıl sonra burda devam ediyomuşuz
günlük ninelerinin paylaşım alanı diye he he ne komik olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…