Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar
1.5 saat kadar once geldim yorumları falan okudum toplamda 1 saat kaldım ama bunun 45-50dksı bilgisayarı beklemekle geçti
her aşağı oka basışımda bekletti dklarca... sinir olsum resmen
dün de aynısını yaptı, bir yorum yazmak için 1 saat bekledim ondan dün menümü yazamadım birazdan yazcam iinşallah
geçmiştekilere yazmak istiyorum ama önce...
ezgi molayı ben de seviyorum bi dizide oynamıştı cnm ailemden önce orda komşu kızı rolündeydi hayriye idi ismi, hep tontişim diyordu tontişim lafı bende ondan kalmadır mesela seviyorum çok doğal geliyor bana ama soyunduğunu sizden duydum şaşırdım resmen
neyse herkesin yolu açık olsun...

pembişim dünkü menün aslında çok değil yani evet kaçamak var azcık ama genel olarak az bile yemişsin gün içinde cok kötü gelmedi bana...
beyazbulutcum, motivasyon düşüklüğü bende de çok oluyor valla siz olmasanız ben çoktan bırakır ve 100kgya doğru yol almış olurdum şimdiye... sayenizde hala devam edebiliyorum, bu yabana atılcak bişey değil
denize katılıyorum mesela ben 2008 haziranda 75tim, sonra uni kazanıp gittim hergün mecburi 20dk yürüyüşüm vardı okula dolmuştan inip ancak o şekilde gidiyordum ve resmen aç yaşıyordum öğrenci hali işte kahvaltım ya evden çıkmadan yapabilirsem çok az tarhana çorbası ki peynir sabahın köründe mide bulantısı yapıyordu çorba en azından tok tutuyor ya da kantinden aldığım kaşarlı poğaçayla geçiyordum günü sabahtan akşama 1 bar gofretle durduğumu bilirim yani düşün o tempoya ve açlığa rağmen 2 senede 5 kg gitmişti...
geçen yıl bu zmnlar 74-75tim hazirana 78-80olmuştum Allahtan yazın almadım da 80le başladım diyete...
bu sabah dijitalde tartıldım 75 ile 75,2 gösterdi (malum kutusundan çıkarıp yere koyduğumdan ufak sapmalar olabiliyor)
bu sizin sayenizde, inşallah yaza kadar 55 olcam sizin desteğinizle, nolur birbirimizden esirgemeyelim desteği....
motivasyonum şu an iyi şükür, 2 gündür hem diyet hem spor süper, gerçi bugun henüz yapmadım bugun de yaparsam 3 gün olcak
o nedenle çok takmamaya bak, geçecek, biz de düzene girecez Allahın izniyle...
bir anda olmuyor yavaş yavaş vericez bu fazlalıkları ama kalıcı olcak inşallah oyle düşün...

pembem son yorumunu okudum evet arkadaşın kaçamaksız sporla güzel diyet yapabiliyor olabilir ve tamam kendimi savunmak değil de sonuçta onlar erkek, metabolizmaları bizden farklı çalışıyor, tatlıya bizim kadar düşkün değiller, hormonal durumları bizim gibi değişken değil,hani regl vs.. bu nedenle bizim biraz esnek olmamız onlara garip gelebilir ama şu da var ki erkekler diyet yaparken arasını kaçırmaz çünkü onların beyni bilgisayar gibi kurulu bizim gibi 10şeyi aynı anda düşünmek zorunda değiller...
ben evli değilim, çalışmıyorm da ama ev kadını gibiyim resmen; işler bnm üzerimde, eve biri gelip biri gidiyor ben bile trafiği takip edemiyorum, sonra sosyal hayatım yok babam pcye karışıyor, tvye karışıyor odam var ama odamda özelim yok, yalnız kalayım kafa dinleyim deme şansım yok... kitap okuyayım desem 24 saat okunmaz herhalde, ders de bi yere kadar... yani şu an hem diyet+spor, hem evişi, hem kpss hazırlığı derken biraz da kendime vakit ayırmak istiyorum
ama erkeklerinki öyle değil ki... kardeşim bi işe gidiyor sonra 2-3 gün izin...(kış oldugundan yazın çok çalışıyor ama)
sabah bi oturuyor pc başına babam da salonda tvde.. ben kpss çalışayım diyorum odam dolu, salonda soba var oraya gitsem tv açık yani siz düşünün halimi ama şükür hem diyet hem kpss hepsi bi arada yürüyor şu 2-3 gündür... ders de çalışıyorum, diyetimi de yapıyorum
yani motivasyonu bozmayalım kızlar
herşey çok güzel olacak ben buna inanıyorum
size de böyle içimi dökebiliyorum biraz olsun rahatlıyorum bu grup süper oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
hepinizi çoooooooooooookkkkkk seviyorum canlarımmmmm

alt komşular canımı sıktı ya.
leslie yapıyorum ya aşağıya ses gidiyomuşmuş. hem de oturmadıkları oda yani biliyorum.
anneme ses geliyo bilmem ne demişler.
inadına vura vura yapasım geldi. uyuzlar.
valla ben de ayıp olur diye akşam daha düşük tempoda spor yapıyorum ama Allah razı olsun hiç bişey demediler arada soruyorum rahatsız oluyor musunuz diye bişey demediler şimdiye kadar ama bnm oda ztn küçük onların kızlarının odası eee akşam ztn oturma odasındalar ya o yönden yırttım
sen de sallama boşver, kafana göre takıl, azıcık idare ediversinler, incileri dökülmez yaaaa

bu evde tatlı yenmesin ya kafayı sıyırcam.
şimdi yemekten kalktık. babam helva yiyodu resmen kaçtım sofradan ya yediğini görmiyim diye.
elim ayağım titriyo tatlı istiyorum ben

sallamamaya bakıcam ben de. zaten her şeye laf söyleyen tipler sinir oluyorum. yaptığım 1 saatçik spor yani.
benim odamın altında da kimse kalmıyor yani biliyorum.
oğulları kalıyodu orda. çocuk askerde şimdi. yani rahatsız olacak kimse yok ama neymiş pıt pıt ses geliyomuş.

sabah - 11:00
- 1 dl tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir - light değil...
- 5 yeşil zeytin
- domates
- çay

öğle - 14:30
- 1 parça ızgara tavuk göğsü - el ayası kadar
- 1 küçük domates
- 1 bardak ayran
- 2 yk Amerikan salatası

komşu bir tabak getirmişti bir gün öncesi akşam - içinde pilav, köfte, tavuk, pancar turşusu ve Amerikan salatası vardı (kimi rus salatası da diyor)
etler ya ızgara ya da mangaldı ama yağlı değildi kendi yağında belki pişmiştir ama birazcık tuzlu geldi
Amerikan salatasını da 1.5 yıl falan oldu aslında çok severim ama mayonezli diye yemiyordum hatta gecen sene ev arkadaşlarımla yarı mayonez,yarı yogurtla yapardık daha hafif olsun diye... özlemişim beni epey idare eder bu, bi 1.5 yıl daha götürür

akşam - 17:45
- 3 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
- 1 bardak ayran
- 4-5yk brokoli salatası

ara - 2217: annemler anca o saatte yapıyorlar yaaaa
- 6 küçük kestane
- küçük bir dl armut

su - 1,4lt
spor...
- 2 mil leslie (25dk)
- 7dk slim in6
- 10 pilates hareketi (5+5 - 2 farklı hareketten 5er tane)
- 30 yana bacak hareketi (her iki bacak toplam 60)
- 20 kalça hareketi (toplamda40)

Son düzenleme:
bu evde tatlı yenmesin ya kafayı sıyırcam.
şimdi yemekten kalktık. babam helva yiyodu resmen kaçtım sofradan ya yediğini görmiyim diye.
elim ayağım titriyo tatlı istiyorum ben
valla bizim evde de kaçamağın her türlüsü var da... yemiyorummmmmmmmm

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn boşverrrrrrrrrrr salla gitsinnnnn pıt pıt ses kapıya yanlışlıkla çarpsan da geliyor

kızlar bugunku menümü de yazayım da sporumu yapayım
bu sabah 09:42de kalktım telde şu görüntü vardı: 09.02.2012 saat 0952: ay görüntüsü bile hoşuma gitti
elimi yüzümü yıkayıp tartıyı çıkardım kutusundan çıktım üstüne 2 defa 75,0 gösterdi sonra baktım yere tam temas etmemiş sallanıyor biraz kaydırdım tam oturdugundan emin olunca bi daha çıktım 2 kere bu sefer 2 seferde de 75,2 gösterdi
ay bi sevindim anlatamam, hassas tartı bile böyle gösteriyorsa ben veriyorum demektir

neyse mutfaga gittim dedim bugun ben hazırlayım kahvaltıyı bi de ne göreyim mutfak darmadağın...
annecim dün toplamamış hemen toplamaya koyuldum, makineye attım falan...
sonra kahvaltıyı hazırladım derken saat 11e geldiama bugun de dikkat ettim

sabah - 11:00
- 1 dl tam buğday ekmeği
- bol yeşillikli lor salatası (salatada zeytinyağı gezdirdiğim için zeytin yemedim)
- domates
- 1 çay kaşığı bal
- 3 bardak çay

öğle - 14:30
- 2 kepçe kremalı mantar çorbası (ev yapımı-krema yerine süt var)
- 2 yk brokoli salatası
- 1 bardak ayran

ara - 16:00
- 1 kase kadar iğde

akşam - 19:00
- 3,5 kepçe şehriye çorbası
- 2 yk kadar nohut - tattım
- 1 minik etli dolma
- 2 yk yogurt

su - 1,25lt 2 yaparım yatana kadar
spor - yapmadım ama 2 mil leslie+5dk slim in 6 yapmayı palnlıyorum

kızlar öğlen aslında doymadım o yuzden sonrasında iğde yedim aslında bu en son bulduğum yoldu, çünkü yemek bakayım dedim nohut var, dolma var yok almayım dedim, annem buzluktan poğaça ile haşhaşlı çörek çıkardı yok kaçamak yapmıcam dedim dolapta biskrem vardı onu da görmezden geldim fıstık yiyeyim birazcık bari dedim kalmamış leblebi vardı yiyesim gelmedi ondan iğdeyle idare ettim
akşam da yemeği ısıtırken nohuttan tattım lezzetli geldi 1 kaşık daha yedim
dolmayı da yemicektim aslında çorba çoktu çünkü ama 2 gündür çorba yemekten sıkıldım annem de dedi dolma yer misin??? yok dedim birazcık ısrar edince geri çeviremedim o nedenle akşam menüm biraz karbonhidrat yoğun oldu ama dediğim gibi evde hep bu tarz şeyler olunca insan etkileniyor
ha bi de annem dün fındık ezmesi almış hani krem renkli oluyor ya, sabah ondan yedi herkes gözümün önünde hatta annem yer misin diye uzattı yok ondan şeker var dedim ondan bal yiyerek nefsimi körelttim
kızlar sanırım nefsimi terbiye etmeye başladım ha ne dersiniz???

Sabah:Beyazpeynirli domatesli tost(kepek ekmeği istememe rağmen beyaz ekmek getirmişler bende mecbur yedim ),Sıkma portakalsuyu
Öğlen:Kırmızı yeşil biber közü,turşu,mısır,göbek ve bir kaşık mayonezli salata,4tane salçalı köfte
Ara: filtre kahve
Akşam:Bamya yemeği,2yk falanda lor peynir

Ara:Tatlı krizim tuttu gene bende fırından sıfır şeker sıfır yağ ve kepekli kurabiye aldım içinde tarçın ve kuruüzüm var ebat olarak misket kadar 3 tane bu kurabiyeden,3tanede kepekli vişne marmelatlı kurabiyeden yedim ohh bee kendime geldm galiba ben ara öğünlerimi atlıyorum diye böyle oluyo öğlen yemeğimi en geç 1 de yediğimi düşünürsek 6buçuk 7 saat aç kalıyorum patlamasını akşam yaşıyorum elma aldım yarın ara öğünlerimi elmayla yapcam:)

1 bardaak yeşilçay suda en fazla 1 litredir hiç su içesim yok

Son düzenleme:
Kızlar menümü yazam sizlere..
Sabah normal kahvaltım
Öğle nesfit
akşamda taze fasülye, makarna ve yoğurt
sonrasında bir bardak yeşil çay.
kaçamağımda var bir gofret, bir küçük parça ev yapımı irmik helvası ama şekeri çok çok azdı.

şuan uykusuzluktan bi tuhafım gece geç yattım sabahta cok erken uyandım
annem işte olduğudan evde döndüm durdum
herkesin bi karnı acıkıyor bir başka derdi çıkıyor
spor yapmaya mecailim yok az sonra vurup kafayı yatıcam.
ders de çalışamadım zaten çok üzgünüm

Kızlar menümü yazam sizlere..
Sabah normal kahvaltım
Öğle nesfit
akşamda taze fasülye, makarna ve yoğurt
sonrasında bir bardak yeşil çay.
kaçamağımda var bir gofret, bir küçük parça ev yapımı irmik helvası ama şekeri çok çok azdı.

şuan uykusuzluktan bi tuhafım gece geç yattım sabahta cok erken uyandım
annem işte olduğudan evde döndüm durdum
herkesin bi karnı acıkıyor bir başka derdi çıkıyor
spor yapmaya mecailim yok az sonra vurup kafayı yatıcam.
ders de çalışamadım zaten çok üzgünüm

BeyazBulut: Walla bencede biraz çok kaçmış ama Allahtan olanlar gündüz olmuş yani akşam toparlamışsın az yiyerek hemde sağlıklı yemişssin gün sonu kalori hesabına bakarsak akşamı hafif geçirdiğin için yırtmışssın tatlım yarın mis gibi bi gün mis gibi bi liste yapcazz dimiii:)

[QUOTE=kalbimEllerinde: Ohhh maşşallah güzel menü gerçi biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama az az yediğin için dengelemşsindir.Bide tabi misss gibi spor yaparsın sen şimdi yarında yine zayıflamış çıkarsın tartıda buarada benim light pudingim en light bikeremmmmmm doya doya puding yiyebileceğiniz türden bi türlü yazamadım değerlerini size yazarım yarın.

[QUOTE=randomlife: Kız sus ağzından yel alsın yarasın diyoo yaramasın yaramasın:) inşallah karnıbaharı yersin komşulaında beni getirtmesin orayaaa:) menüde güzel aslında ama makarnayı çok yedim demişsin neyseki öğlen yemişsin umarım yaramazda erir hemen:)

Yorumlarım yarım kaldı çıkmam gerekiyo yarın yaparım yorumları kızlar öptümmm sizi

cnm demin sana bi sürü şey yazmıştım şimdi hatırladığım kadarıyla tekrar yazıcam bizim pc yavaşladıkça yavaşladı sinir etti yazdıklarımı gönderemeden siliyor
dayağı hak etmiyorsun da sana neden açlık krizine girdiğini özetliyim deminki kadar afilli olmıcak maalesef...
şimdi sabah hem incir hem pekmez yiyerek şeker depolamışsın üstüne tostu yiyince fazla gelmiş...
bi de öğlen çabuk acıkmışsın bunun nedeni ztn sabaha fazla şekerli başlaman bu fazla insülin salgılatır vücuda ve şekerin ani çıkıp ani düşer
öğlen de acıkıp tutkuları götürmen yangını körüklemek olmuş yanına süt içmek bi nebze iyi ama seni tok tutar
akşamı beğendim
senin motivasyona ihtiyacın var biz gerekli olan motivasyonu veririz sana bu arada üzme kendini ben de 3,5ay oldu ve topu topu 5kg verdim ama yine de devam ediyorum şimdiye çoktan bırakırdım sizler olmasyadınız
iyi ki varsinız
bak hep beraber destek olup bu kilolardan kurtulcaz tamam mı???
ben senin yanındayım, arkandayım unutma, daha doğrusu hepimiz öyleyiz
birbirimizden 3 aydır desteği esirgemediğimize göre bndan sonra da esirgemeyiz
üzme kendini, yarın yeni bir gün yeni umutlarla merhaba de olur mu???
seni seviyoruzzzzzzzzzzz

sporu yaptim sekerler 45dk bikini fatburner workout
hala acim suan vallahiiiiii keske bi döner olsaydi simdi yaninda ayran

tsk ederim kuzum heheh evet zaten hem almanya hem hollandada en cok bu peynir yenilir. türkiyede nasil beyaz peynir bir numara kahvaltida almanyada gouda peynir bir numara
ben light versiyonu yiyorum tam yagli daha lezzetli aslinda evdede var ama light'e alistim artik
o patatesli ücgende tipik alman yemegi türkiyede yoktur diye bazi seylerin resmini koyuyorum hehe :)

alt komşular canımı sıktı ya.
leslie yapıyorum ya aşağıya ses gidiyomuşmuş. hem de oturmadıkları oda yani biliyorum.
anneme ses geliyo bilmem ne demişler.
inadına vura vura yapasım geldi. uyuzlar.

amannnnn bosverrr tatlim yaa. bende sadece almanlar böyle gicik olurlar zanederdim bak sen bizim türklere rahatsiz oluyorlarmis aman amannn
bizim yan komsumuz alman gerci simdi tasindi artik hele sükür, o da herseye gicik olurdu öglen saatlerinde annem evi süpürdügü zaman rahatsiz oluyorum ögle saatleri dinlenme zamanidir ev süpürülmez diyordu ne alakaysa haha.

lilycimm dünkü ve bugünün menüne bayildim sekerim süper gidiyorsun. sporunuda yapiyorsun daha ne diyim.
allah sana sabir versin tatlim sizin evde dyet yapmasi cok zor olur tahmin ediyorum. annen bide buzluktan poaca ve cörek cikarmis oh valla iyisinizz
gerci sizin evde 3 erkek var erkekler genelde cok yerler ve kilo almazlar. benim kardesim ve babamda öyle mesela herseyi silip süpürüyorlar ama parmagim kadarlar masallah
2 kasik nohutdan bisey olmaz kuzum hhehehe tatmissin sadece olacak o kadar, bide 1 tane dolma yemissin. büyük bi gelisme var sendeee önceden 10 sarma birden yiyordun simdi 1 tane dolma ymissin alinma sakin ben 10 degil 30tane sarma birden yiyebilirim ahahah sarmaya dolmaya bayilirim biliyorsun :)

pembis menü süper sekerim :) bende kepekli kurabiyeden istiyorum
azicik spor yapsan dahada süper olur, su slim in 6 mi ne onu bi denesene tatlim?

sevgim menüyü begendim afiyet olsun tatlim :) bugünlük izinlisin spor yapmamakla ama yarin hic bisey dinlemem /dinlemeyiz ona göre :)
gofreti bende cok severim

Nasıl birşey bu yaptığın?

spor dvd sekerim diyete baslamadan önce almistim belki ise yarar diye simdi iyikide almisim diyorum. o kadar süper bisey ki. bütün vücutu calistiriyor
cok yag yakiyor bide malum bikini FATBURNER hehe

bu sporu yapmak icin su lazim: http://www.runningwilli.com/wp-content/uploads/2010/07/damen_hanteln_hudora_vinyl_test.jpg

bide su: http://www.pt-adam.de/img/steppbrett-1-l.jpg

kusura bakmayin sekerler türkcesi ne demek bunlarin bilmiyorum o yüzden linkini koymam lazim

dvd 53dk sürüyor, ama ben warm up ve stretching hareketlerini yapmiyorum direk bunlarla basliyorum yani.
kol ve göbek eritme hareketleride var. kollari o yukarda paylastigim aletlerle yapiliyor göbekte klasik mekik hareketleri. cok ise yariyor ama

simdi aklima geldi sadis bi ara istemisti benden bu dvd'yi maille yolla diye ama unutmusum komple cok özür dilerim tatlim:26:
acaba kopyaliyip sizlere yollasam bi sorun olurmu korsan oluyor cunku ve almanya bu konuda cok hassas ceza ödemiyim sonra:26:

Aman tatlım başın ağrımasın. Gerçi kimin haberi olacak ki upload edince linkleri paylaşmayınca.
Ben netten baktım biraz hareketli birşeye benziyor.
Şöyle güzel birşey arıyorum aslında ben. Çünkü o aletler yok bende. Hadi dambılların yerine şu şişesi kullanılır da diğerinin yerine ne kullanılır? :)
Sanırım çarem eve alet almak havalar güzelleşince de bizim burda spor tesislerimiz var kocaman halı sahası var. KAdınlar koşuyor sabahları yaşlı yaşlı teyzeler :)
İşte havalar ısınınca da koşuya çıkarım. Akşam da aletimle yaparım. Ben pek fazla sıkılmıyorum birşeyden. Spor salonuna gitsem elimde somut birşey de olmucak diyorum.
En azından aletimi birkaç yıl kullanabilirim.:44:

benimde crosstrainer var odamda, arada bir onu yapiyorum hehe
bence sende alet al eve tatlim. canin istedigi zaman yaparsin.
daha rahat oluyor ama kullanman lazim cogu zaman bi kösede kaliyor ya hic kullanilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…