valla ben de ayıp olur diye akşam daha düşük tempoda spor yapıyorum ama Allah razı olsun hiç bişey demediler arada soruyorum rahatsız oluyor musunuz diye bişey demediler şimdiye kadar ama bnm oda ztn küçük onların kızlarının odası eee akşam ztn oturma odasındalar ya o yönden yırttımalt komşular canımı sıktı ya.
leslie yapıyorum ya aşağıya ses gidiyomuşmuş. hem de oturmadıkları oda yani biliyorum.
anneme ses geliyo bilmem ne demişler.
inadına vura vura yapasım geldi. uyuzlar.
valla ben de ayıp olur diye akşam daha düşük tempoda spor yapıyorum ama Allah razı olsun hiç bişey demediler arada soruyorum rahatsız oluyor musunuz diye bişey demediler şimdiye kadar ama bnm oda ztn küçük onların kızlarının odası eee akşam ztn oturma odasındalar ya o yönden yırttım
sen de sallama boşver, kafana göre takıl, azıcık idare ediversinler, incileri dökülmez yaaaa
valla bizim evde de kaçamağın her türlüsü var da... yemiyorummmmmmmmmbu evde tatlı yenmesin ya kafayı sıyırcam.
şimdi yemekten kalktık. babam helva yiyodu resmen kaçtım sofradan ya yediğini görmiyim diye.
elim ayağım titriyotatlı istiyorum ben
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn boşverrrrrrrrrrr salla gitsinnnnnsallamamaya bakıcam ben de. zaten her şeye laf söyleyen tipler sinir oluyorum. yaptığım 1 saatçik spor yani.
benim odamın altında da kimse kalmıyor yani biliyorum.
oğulları kalıyodu orda. çocuk askerde şimdi. yani rahatsız olacak kimse yok ama neymiş pıt pıt ses geliyomuş.
valla bizim evde de kaçamağın her türlüsü var da... yemiyorummmmmmmmm
cnm demin sana bi sürü şey yazmıştım şimdi hatırladığım kadarıyla tekrar yazıcam bizim pc yavaşladıkça yavaşladı sinir etti yazdıklarımı gönderemeden siliyorevet utanç verici menümü sunuyorum sizlere
sabah bir kuru incir bir tatlı kaşığı dut pekmezi yarım litre su 7 de yedim bunları
saat 10 gibi kahvaltı 2 tane tost yedim biri kızımındı yemedi sıpa yani toplamda 4 dilim ekmek yedim
salamlı yumurta bir büyük bardak taaze sıkılmış portakal suyu
öğle saati canım tatlı istedi bisküvilere dadandım kça tane yedim hatırlamıyorum tutku bisküvü yedim paket bitmedi sadece ama bu küçük paketlerden değil
büyük paketlerden yaniiiiiyanında bir bardak süt
akşam yemeğimide şimdi yedim 4 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt bukadar su 1.5 litre tamamlarım yatana kadar
bir bardak yeşil çay spor henüz yok ama yapıcam bu akşam
evett dayağı hakediyorum değilmii
sporu yaptim sekerler 45dk bikini fatburner workout
hala acim suan vallahiiiiii keske bi döner olsaydi simdi yaninda ayran
kalbimcim bu gouda peynir baya güzel bi şey heralde her sabah yiyosun :))
ayrıca o patatesli olan da çok lezzetli görünüyo :)) her şeyin de resmini buluyosun eheheeh :))
sporunu yapacağına şüphem yok zaten canım.
güzel bi menü. tatlını da yemişsin. afiyet olsun canım
alt komşular canımı sıktı ya.
leslie yapıyorum ya aşağıya ses gidiyomuşmuş. hem de oturmadıkları oda yani biliyorum.
anneme ses geliyo bilmem ne demişler.
inadına vura vura yapasım geldi. uyuzlar.
Nasıl birşey bu yaptığın?
spor dvd sekerim diyete baslamadan önce almistim belki ise yarar diye simdi iyikide almisim diyorum. o kadar süper bisey ki. bütün vücutu calistiriyor
cok yag yakiyor bide malum bikini FATBURNER hehe
bu sporu yapmak icin su lazim: http://www.runningwilli.com/wp-content/uploads/2010/07/damen_hanteln_hudora_vinyl_test.jpg
bide su: http://www.pt-adam.de/img/steppbrett-1-l.jpg
kusura bakmayin sekerler türkcesi ne demek bunlarin bilmiyorum o yüzden linkini koymam lazim
dvd 53dk sürüyor, ama ben warm up ve stretching hareketlerini yapmiyorum direk bunlarla basliyorum yani.
kol ve göbek eritme hareketleride var. kollari o yukarda paylastigim aletlerle yapiliyor göbekte klasik mekik hareketleri. cok ise yariyor ama
simdi aklima geldi sadis bi ara istemisti benden bu dvd'yi maille yolla diye ama unutmusum komple cok özür dilerim tatlim:26:
acaba kopyaliyip sizlere yollasam bi sorun olurmu korsan oluyor cunku ve almanya bu konuda cok hassas ceza ödemiyim sonra:26:
Aman tatlım başın ağrımasın. Gerçi kimin haberi olacak ki upload edince linkleri paylaşmayınca.
Ben netten baktım biraz hareketli birşeye benziyor.
Şöyle güzel birşey arıyorum aslında ben. Çünkü o aletler yok bende. Hadi dambılların yerine şu şişesi kullanılır da diğerinin yerine ne kullanılır? :)
Sanırım çarem eve alet almak havalar güzelleşince de bizim burda spor tesislerimiz var kocaman halı sahası var. KAdınlar koşuyor sabahları yaşlı yaşlı teyzeler :)
İşte havalar ısınınca da koşuya çıkarım. Akşam da aletimle yaparım. Ben pek fazla sıkılmıyorum birşeyden. Spor salonuna gitsem elimde somut birşey de olmucak diyorum.
En azından aletimi birkaç yıl kullanabilirim.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?