Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar nette tuba özayın fitness videoları var
çok hoşuma gitti
ben onuda yapmayı planlıyorum tabi veletler izin verirse

çok yiyorum diye içi rahat olmayanların içini rahatlatayım bi: koca bi tabak makarna yedim
yalnız değilsiniz bebeklerim DD

kızlar azönce midem acayip kazınıyordu
evdede iyecek bişe bulamadım benimde aklıma şu meşhur pirinç lapası geldi
bi deniyim dedim ve yarım çay bardağı pirinçle pişirdim
vallahi yenmeyecek kadar kötü değildi
gerçi üstüne o kadar çok baharat attımki pirinçlerin tatıdını hiç almadım
belki akşamada yaparım ve yarım yamalak bi detoks olur
bunlar alıştırma turları
yakında bende 2 günlük lapa diyetini yapacam

sağol canım bende çyle teselli ediyorum kendimide işte bazen böyle deli oluyorum kendime
bende senin gibiyim geçen seferde 71 den 61 e bir yılda düştüm
sonra bıraktım ama abartmadımda baya bir süre almadım
benim kilo almaya başlamam psikolojik olarak çöküntüye girdiğim bir dönemdi
iştedende çıkınca evde hergün poğaça börek yedim yedim durdum
kilo aldığımın farkındaydım ama umrumda bile omadı ozamalra tesellim yemekti çünki
şimdi hala arada kendimi durdarmıyorum işte deli gibi yiyorum ogünlerden kalan bir arıza bu bende :26::26::26::26::26:
çok yiyorum diye içi rahat olmayanların içini rahatlatayım bi: koca bi tabak makarna yedim
yalnız değilsiniz bebeklerim DD
çok tatlısın ya güldürdün beni
sırf bize destek olmak için yemişindir eminim

karamelekçim evet senle aynı dönemlerde başladık biz çok zaman farkı yok aramızda sen yine iyi kilo verdin bence
hadi beraber toparlanalım bu hafta süper gitsin yaaa önümüzdeki hafta yüzmüzü güldürsün

evet beyazcım baktım senin moralin bozuk hemen fırsat bilip götürdüm makarnayı eheheh :))

evet utanç verici menümü sunuyorum sizlere
sabah bir kuru incir bir tatlı kaşığı dut pekmezi yarım litre su 7 de yedim bunları
saat 10 gibi kahvaltı 2 tane tost yedim biri kızımındı yemedi sıpa yani toplamda 4 dilim ekmek yedim
salamlı yumurta bir büyük bardak taaze sıkılmış portakal suyu
öğle saati canım tatlı istedi bisküvilere dadandım kça tane yedim hatırlamıyorum tutku bisküvü yedim paket bitmedi sadece ama bu küçük paketlerden değil
büyük paketlerden yaniiiiiyanında bir bardak süt
akşam yemeğimide şimdi yedim 4 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt bukadar su 1.5 litre tamamlarım yatana kadar
bir bardak yeşil çay spor henüz yok ama yapıcam bu akşam
evett dayağı hakediyorum değilmii

Utanç

Demin erkek arkadaşımın takıldığı foruma girdim orda bizim gibi diyet günlükleri tuttuklarını gördüm hemde ne kaçamak ne bişey üstüne bide full spor yapıolar utandım resmen kendimden

Ondan öncede sporcu bi arkadaşımla konuşuyodum ona diyet hakkında bişeyler danışıorum neyse ben yeşilçayımı içicem yazdım oda ben ara öğün olarak yeşilçay ve 3 form bisküvimi yedim bile yazdı utandım valla bizden daha dikkat ediolar kendilerine.Buara bu sporcu arkadaşımında bir gram yağı yok diyet yapmasındaki sebepte şuymuş karınkasları üçtane varmış onun 6lı olması gerekiyomuş hahah şaka gibi ya zaten aşırı spor yapıo fitness antrenörü ama diyet yapmasını garipsedim ve çok utandım siz bayanlar pazartesi başlar çarşamba bırakırsınız dio

bende menümü sunuyorum size fistiklar

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
domates, salatalik
1 cay kasigi pekmez
3 zeytin
sekersiz cay

2 tane patates ücgen yani bundan http://www.schwarmstedter.de/uploads/pics/pr_bio-roesti_schweizer_01.jpg
yagda kizarilmasi annem silexte pisirdi :)

aksam yemeginde mercimekli pilav ve barbunya vardi ama hic sevmiyorum o yemekleri
o yüzden
  • 1 dilim siyah ekmek azicik light gouda peynir, salatalik ve 1 yumurtadan yapilmis omlet yedim

1 kücük kase light cikolatali puding (light sütle yaptim ve 4 kasik seker yerine 2 kasik koydum hehe)

spor: daha yok birazdan yapacam
su: 1,5 litre olmustur yatana kadar daha icerim
yesil cay: 1 kupa

Son düzenleme:
herkese melapa

sabah: 1 ceviz

kahvaltı: 2 dl ekmek, yumurta gerisi bilinen şeyler :)

ara: meyve salatası (mandalina, portakal ve elma vardı ama parça parça ne kadar ettiler bilemiyorum)

öğlen: 1 dolu tabak makarna (yarasın bana):26:

ara: yok

akşam: karnıbahar yemeği ve ekşili köfte var. ikisinden birini bi tabak şeklinde yicem.

spor: 50 dk leslie ve sıkılaşma hareketleri.
su: 2 lt'ye yakın.
yeşil çay: sabah 2 tane içtim akşam da içerim.

begendim menüyü sekerim afiyet olsun :) makarnadan biseycik olmaz merak etme :)

pöffff hava buz gibi..az önce annem camlari acti evi havalandirmak icin
öyle üsümüsüm ki tirnaklarim mosmor olmus, kücük kardesim görünce yeni oje mi sürdün diyo ahahahahah

kalbimcim bu gouda peynir baya güzel bi şey heralde her sabah yiyosun :))
ayrıca o patatesli olan da çok lezzetli görünüyo :)) her şeyin de resmini buluyosun eheheeh :))
sporunu yapacağına şüphem yok zaten canım.

güzel bi menü. tatlını da yemişsin. afiyet olsun canım

alt komşular canımı sıktı ya.
leslie yapıyorum ya aşağıya ses gidiyomuşmuş. hem de oturmadıkları oda yani biliyorum.
anneme ses geliyo bilmem ne demişler.
inadına vura vura yapasım geldi. uyuzlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…