Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

evet soyununca sanat yaptıklarını sanıolar miğdem bulanıo valla neyse ben izliyorum o diziyi kadro süper zaten ordaki kızıl saçlı kıza bitiyorum nası dio Ezik miyim lan bennn sölesene ezikmiyim he ezikmiyim he ezikmiyim ahahah kopuyorum o sahnelere bide orçunda çok iyi ya ne güzel oynuyo tam bi sapık gibi:)

hersey sanat icin yawrum ahahahahhha
iggg düsünsene sende bi dizide oynuyorsun sonra soyunma sahnesi felan var annen baban bütün ailen izliyormus
ben cok utanirdim

heheheh evet o kiza bende bayiliyorummm
konusma tarzi cok komik

tttiiiiiiiii nasıl bilmiosun kız oyuncu tbi canım ailemde falan oynuodu senin gözler kör olmuş kıvancı izlemekten eheheheheh

ailem dizisini hic duymadim tatlim

iggg düsünsene sende bi dizide oynuyorsun sonra soyunma sahnesi felan var annen baban bütün ailen izliyormus
ben cok utanirdim

İğrenç ötesi oyuncu falan olmak istemem asla.
Oyuncuların nasıl sürekli tacize uğradıkları belli. Ondan geçtim bir öpüşme sahnesi çektiriyorlar Allah Allah adam karısını öyle öpmez

ben cok utanirdim

ayyy bende hep onları düşünürüm diorumki hep kendi kendime bunlar nasıl öpüşüo babaları izlemiyomu şimdi falan diye bide geçen öyle bir geçerzamankide aylin sonerden hamile kaldı babası gördü hamile olduğunu açıklayan kağıdı ayy diorum reziill oldu yaa keşke babası görmeseydi eheheheh

İğrenç ötesi oyuncu falan olmak istemem asla.
Oyuncuların nasıl sürekli tacize uğradıkları belli. Ondan geçtim bir öpüşme sahnesi çektiriyorlar Allah Allah adam karısını öyle öpmez

hele su fatmagülün tecavüz sahnesi cok kötüdüüüüü. bütün heriflerin nasil tecavüz ettiklerini göstermislerdi bide ögggg
acaba beren saatin ailesi ne tepki verdi

he he ben aldım bile iki gündür +2 kilo ile geziyorum

günaydin herkese
dün okadar cok yedigim halde 200 gr erimisim
yaniiii kilom 82.8

oh oh negüzel sen ye lahmacunları üstüne bide kilo ver süpermiş
şaka şaka kız sen dün zaten pek bişe yememiştinki
bitanecik lahmacundan ne olur üstelik çok erken yemiştin

negüzel işte keşke bendede öyle olsa
nerde yağlı zararlı şey varsa ben bayılıyorum halen
bitürlü şu midem bulanmayı beceremedi
hamileyken bile hiç midem bulanmamıştı
çok pis boğazım çok

canım bende dehep böyle oluyor
sabah akşam hep aynı çıkıyorum
vallahi bende onu şey edemedim

denizim sen benim yağlı şeylerden miğdemin bulanmasına bakma o vucudumun verdiği bi tepki özümde ben miğdem bulanması pahasına yiyebiliyorum ve çokta seviyorm poça kek falan yağ patlaması bayılıyorum bunlara ama mesela çok yağlı bi yemek yiyeemem:)

beyaz bulutum sıkma canını
ben 1 yıldır diyetteğim verdiğim kilolar malum
bazen 3 ay aynı kiloda kaldığım oluyordu
bu çok doğal
bize düşen pes etmeden sabırla diyete devam etmek

kaçamak olayına gelince
bazı dönemler böyle olması normal
elbet düzene girecektir
bende geçtim bu yollardan

bence bu sıralar ara öğünlerini hiç atlama
aç kaldığın ara nekadar uzunsa o kadar aburcubura dadanıyoruz.

hedefimiz geç olsun güç olmasın
nekadar yavaş verirsek okadar kalıcı olacaktır.buda bizim tesellimiz olsun

canım maşşallah diyim senin kilo vermene bayılıyorum 1 yıldır diyetteymişsin ozamanda byle hızlı verebiliyomuydun sporsuz falan yoksa ozamanda duraklaman oldumu bide en uzun duraklaman nekadar

Sadişim bu linkler çok zor açılıyor ya
herbirini yarım saatte açıyo
bekliyom bakalım akşama anca biter hepsinin açılması

canım maşşallah diyim senin kilo vermene bayılıyorum 1 yıldır diyetteymişsin ozamanda byle hızlı verebiliyomuydun sporsuz falan yoksa ozamanda duraklaman oldumu bide en uzun duraklaman nekadar

KIZ BU YAZINI OKUYAN ÇOK HIZLI KİLO VERDİĞİMİ SANIR
NESİNE bayılıyon anlamadım
millet 3 ayda 15 kilo verir
ben 1 yılda anca 15 verdim
zaten onunda 1 kilosu bu hafta geri geldi

söyle bakıyım halen bayıloyon mu söyle söyle çekinme

kızlar bayağı ilerlemişsiniz ben hepsini okuyamadım vallahi

karamelek dedim dimi sana ben
Random saçlarım orada kısa çıkmış biraz ve yeni boyadım ben akaju şuanda..
kızz süper bugün vallahi kollarım ve yanlarım ağrıyoo kolları çok güzel çalıştırıyorr vallahii

ama süper olmuş hayatım keşke 1 gün daha devam edebilseydin ama miden kötüyse yapamazsın tabikidee
ama 900 grm gitmiş tebriklerr bigün daha sabretseydin en azından 300 grm daha giderdii

günaydin herkese
dün okadar cok yedigim halde 200 gr erimisim
yaniiii kilom 82.8
süpersin bebeğimmmm tebriklerr

iradesizin tekiyim 3 ay olucak ya 3 koca ay sıksam kendimi 10 gitmişti ama ben 6 kilo bile veremedim...
senle hemen hemen aynı gn başlamıştık bu ayın 14 ünde benim 3ayım dolacak ve bende 8buçuk kilo verdim ama bu hafta resmen kıtlıkdan çıkmış gibi yedim ve halende yiyorum hiç diyetde değilmişim gibi midem hiçmi küçülmedi yaaa benimde artık diyet modum bitti sanırım kafam çok dolu bu aralar hiç diyet moduna giremiyorum insan sitresli olunca gerçekden ne bulsa yiyorrr(

insan diyet boyunca hep aynı beslenemez anlıyorum arada olur kaçamak oda tamam
ama benimki kaçamak değilki baya kıtlıktan çıkmışım gibi yiyorum ne biçim insanım ben yaaa
aynenn canım sana katılıyorm bende öyleyimmm yaaa en ufak kaçamak bile kiloma yansıyoo hemen alıyorumm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…