Evet hatırlıyorum onu görünce aynen smileyde ki gibi olmuştum.
Çok kötü olmuştum ya insan beklemiyor öyle masum görünenlerden ne bileyim
Biraz tombişmiş bide o zamanlar ıykkk sanat içinmiş peh peh sanatlarını sevsinler, soyunmadan sanat olmuyor mu
Bu arada yalan dünyayı izleyen var mıKadın ne güzel bağrıyor civaaaaaan diye haha 6
ahahahahah ben o kadini daha önce bilmiyordum
oyuncu felan mi?
Evet hatırlıyorum onu görünce aynen smileyde ki gibi olmuştum.
Çok kötü olmuştum ya insan beklemiyor öyle masum görünenlerden ne bileyim
Biraz tombişmiş bide o zamanlar ıykkk sanat içinmiş peh peh sanatlarını sevsinler, soyunmadan sanat olmuyor mu
Bu arada yalan dünyayı izleyen var mıKadın ne güzel bağrıyor civaaaaaan diye haha 6
evet soyununca sanat yaptıklarını sanıolar miğdem bulanıo valla neyse ben izliyorum o diziyi kadro süper zaten ordaki kızıl saçlı kıza bitiyorum nası dio Ezik miyim lan bennn sölesene ezikmiyim he ezikmiyim he ezikmiyim ahahah kopuyorum o sahnelere bide orçunda çok iyi ya ne güzel oynuyo tam bi sapık gibi:)
tttiiiiiiiii nasıl bilmiosun kız oyuncu tbi canım ailemde falan oynuodu senin gözler kör olmuş kıvancı izlemekten eheheheheh
hersey sanat icin yawrum ahahahahhha
iggg düsünsene sende bi dizide oynuyorsun sonra soyunma sahnesi felan var annen baban bütün ailen izliyormus
ben cok utanirdim
hersey sanat icin yawrum ahahahahhha
iggg düsünsene sende bi dizide oynuyorsun sonra soyunma sahnesi felan var annen baban bütün ailen izliyormus
ben cok utanirdim
İğrenç ötesi oyuncu falan olmak istemem asla.
Oyuncuların nasıl sürekli tacize uğradıkları belli. Ondan geçtim bir öpüşme sahnesi çektiriyorlar Allah Allah adam karısını öyle öpmez
ayyy bende hep onları düşünürüm diorumki hep kendi kendime bunlar nasıl öpüşüo babaları izlemiyomu şimdi falan diye bide geçen öyle bir geçerzamankide aylin sonerden hamile kaldı babası gördü hamile olduğunu açıklayan kağıdı ayy diorum reziill oldu yaa keşke babası görmeseydi eheheheh
Günaydın kızlaar Dün menümü paylaşamamıştım abuk sabuk oldu ama yazıyım yinede
Sabah: minicik bitane peynirli ev yapımı poça
Öğlen: buharda sebzeler,ızgara tavuk,4yk falanda patates püresi
Akşam: 1minik kase çorba,1poça,10 badem
Gece: 1çatal çikolatalı pasta,5leblebi,5fındık
Çok saçma sapan bi menü oldu bugünlerde çok pis karbonhidrat patlaması yaşıyorum.pofff saçmalıyorum ama kendimi tutmuyorum bırakıyorum resmen.Neyse ipleri elime almam lazım artık yoksa kilo alcam
günaydin herkese
dün okadar cok yedigim halde 200 gr erimisim
yaniiii kilom 82.8
tatlışım arkadaşın doğumgünü demiştim ya öyle büyük pasta almamışlar bi dilim pastayı 15 kişiye birer çatal olmak üzere yedirdiler eheheh yani bana kalsa yerim ama pasta yoktu=)
Yaaaa kızlar galiba benim miğdem artık hiç yağ kabul etmiyo ne yesem çok yağlı geliyo migdemi bulandırıyo özelliklede badem yiyince hep miğdem bulanıo sizede oluyo mu???
Dün 10 tane badem yedim nerdeyse kusuyodum.Dışardan yemek yiyemez oldum herşey yağlı geliyo herşey miğdemi bulandırıyo
gidicek gidiceeeeekkk :))
ya dün gece annem dedi ki hep sabah tartılıyosun bi de gece tartıl bakalım ne kadar fark olcak dedi. üstümdekileri çıkarıp tartıldım. dedim kesin 70 falan çıkarım ama 69 çıktım. aaa dedim gece böyle çıkıyosa yarın kesin 68 falan olurum dedim sabah tartıldım, yine 69 çıktı. anlayamadım. tam da 69 diil aslında. 68 bucuk gibi bişeydi. tam ortada duruyodu. benim tartı dijital diil ya tam bilemiyorum şimdi. yani anlamadım gece o kadar su falan içmiştim 69 çıktım. sabah boş mideyle neden değişim olmadı. onu şey edemedim ben.
denizim lahmacunu yiyen ben degildimmmmsevgi melegi yedi
denizim lahmacunu yiyen ben degildimmmmsevgi melegi yedi
İvet ben yidim
beyaz bulutum sıkma canını
ben 1 yıldır diyetteğim verdiğim kilolar malum
bazen 3 ay aynı kiloda kaldığım oluyordu
bu çok doğal
bize düşen pes etmeden sabırla diyete devam etmek
kaçamak olayına gelince
bazı dönemler böyle olması normal
elbet düzene girecektir
bende geçtim bu yollardan
bence bu sıralar ara öğünlerini hiç atlama
aç kaldığın ara nekadar uzunsa o kadar aburcubura dadanıyoruz.
hedefimiz geç olsun güç olmasın
nekadar yavaş verirsek okadar kalıcı olacaktır.buda bizim tesellimiz olsun
canım maşşallah diyim senin kilo vermene bayılıyorum 1 yıldır diyetteymişsin ozamanda byle hızlı verebiliyomuydun sporsuz falan yoksa ozamanda duraklaman oldumu bide en uzun duraklaman nekadar
kızz süper bugün vallahi kollarım ve yanlarım ağrıyoo kolları çok güzel çalıştırıyorr vallahiikaramelek dedim dimi sana ben
Random saçlarım orada kısa çıkmış biraz ve yeni boyadım ben akaju şuanda..
ama süper olmuş hayatım keşke 1 gün daha devam edebilseydin ama miden kötüyse yapamazsın tabikideebende miyde yanması yaptıı sanırım benim miydemde sorun var
bugün yapmayacağım zaten sadece bir günlük şişliği alsın diye yaptım
dün 67.5 çıkmıştım çünkii:26::26::26::26:bu sabahda 66.4 200gr fazlayım hala:44::44::44:
pekte işe yaradığını söyleyemem yanii
süpersin bebeğimmmm tebriklerrgünaydin herkese
dün okadar cok yedigim halde 200 gr erimisim
yaniiii kilom 82.8
senle hemen hemen aynı gn başlamıştık bu ayın 14 ünde benim 3ayım dolacak ve bende 8buçuk kilo verdim ama bu hafta resmen kıtlıkdan çıkmış gibi yedim ve halende yiyorum hiç diyetde değilmişim gibi midem hiçmi küçülmedi yaaa benimde artık diyet modum bitti sanırım kafam çok dolu bu aralar hiç diyet moduna giremiyorum insan sitresli olunca gerçekden ne bulsa yiyorrriradesizin tekiyim 3 ay olucak ya 3 koca ay sıksam kendimi 10 gitmişti ama ben 6 kilo bile veremedim...
aynenn canım sana katılıyorm bende öyleyimmm yaaa en ufak kaçamak bile kiloma yansıyoo hemen alıyorumminsan diyet boyunca hep aynı beslenemez anlıyorum arada olur kaçamak oda tamam
ama benimki kaçamak değilki baya kıtlıktan çıkmışım gibi yiyorum ne biçim insanım ben yaaa
Sadişim bu linkler çok zor açılıyor ya
herbirini yarım saatte açıyo
bekliyom bakalım akşama anca biter hepsinin açılması
deniziiiiiiiiiimmmmmmm ilk 2 video açılıyo diger 2 video açılmıyo onlar yüklenmiyo yanii yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?