Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

benimde crosstrainer var odamda, arada bir onu yapiyorum hehe
bence sende alet al eve tatlim. canin istedigi zaman yaparsin.
daha rahat oluyor ama kullanman lazim cogu zaman bi kösede kaliyor ya hic kullanilmiyor

Seninki tam olarak nasıl birşeydi, resim ekleyebilir misin?
Ben çok mutsuzum bu kilolarla elimden geldiğince kullanırım biliyorum. Vereyim kilolarıda ondan sonra dursun köşesinde :)

kızlar ben nie bu diyet işine adepde olamıyorum yaaa((
sabah
2 dilim beyaz ekmek(tahıllı ekmeğim yoktu ama öğlen aldım şükür)
2 yeşil zeytin
yarım kk peynir
az yumurta
1 çk ballı kaymak

arayok

1 çb az lapa
salata

1 anamur muz(küçükdü)
1 elma

3 haşlama içli köfte (lapa yapcaktım güyaaa bizimkiler içli köfte yapalım diyince lapa işi yattı )
salata

1 avuç içi badem fındık antepfıstığı karışıktı

bolbol su 2 bardak yeşil çay 3 e tamamlıcam spor şuan yok ama 20 yada 25 dk slim in 6 yapcam yapabildiğim kadar belki önüne 1 2 mil leslie koyarım
zaten kaç gündür olamadığım regl bugün başladıı iyi olmadı yarın tartılma günümüzdüü
eminim menümü beğenmiceksiniz lüften bana bişeler söyleyinde ben dikkat edeyim yaaa verdiğim kiloları geri alcam yoksaa((
yarında komşular toplancaz benide avet ettiler yarın artık kısırdı kekti pastaydı herşey olur(

Seninki tam olarak nasıl birşeydi, resim ekleyebilir misin?
Ben çok mutsuzum bu kilolarla elimden geldiğince kullanırım biliyorum. Vereyim kilolarıda ondan sonra dursun köşesinde :)

http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/03/sporting-goods/content/aplus/B0035WJID0.jpg

böyle bisey kuzum, cok faydali bi alet 60dk'da 800 kalori yakiyor, gerisini sen düsün yani
hem kollar, bacaklar ve göbis calisiyor hic pisman olmadim bu aleti aldigima

canım 53 dk süren bi şeyi maile ekleyemezsin büyük ihtimalle. büyük gelir yani boyut olarak.

canım bencede başın ağrımasın yollama bebeğeeem

ben de istiyorum bu aletten ya. havalar soğuk spora gidemiyorum. evde de leslie çok sıkıyo. bi de komşular çıktı zaten yeni moda olarak.
ben spor salonunda 25 dk yapıyorum bu aleti. 200 kaloriden fazla yakıyorum. keşke evde de olsa valla. arada bir istediğim bi şeyleri yiyip hemen yakardım bununla ehehe :)))

Bende aynen senin gibi düşünüyorum

arkadaşlar resmen tüm zamanların en kuvvetli tatlı krizini yaşadım :))

ağladım resmen babam neden helva yiyo diye :)) ben diyetteyim diye herkes ot gibi yaşıycak sanki :))

neyse tatlandırıcıyla kakao pişirdim kendime onu içtim. doğru bi davranış değil ama delirebilirdim. adet olucam yakında onun sıkıntısı bu ben biliyorum.

evet bu alet tek kelimeyle süper alin hepiniz tavsiye ederim
bide baya terletiyor 60dk sonra ben su icinde kaliyorum tshirtim öyle islak oluyor ki sanki yeni camasir makineden cikmis haha
neyse kiz random cok iyi anliyorum seni benimde regl zamanda canim cok tatli istiyor.
kakao ictigin iyi oldu afiyet olsun. helvadan bin kat daha iyidir, hem süt icmis oluyorsun o yüzden icin rahat olsun :)
ben helvayi hic sevmem bu arada annem yapiyor bazen ama sadece o ve babam yiyor ..
sevgim 2. gofret ne oluyor simdi, dün ne güzel gidiyordun
artik sabaha kadar bisey yemek yok ona göre.
yarin tartilma günü unutmayin sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18:

Son düzenleme:
yaaa bu diyet başarı öykülerindekiler hiç motivasyon düşüklüğü yaşamamış mı?
hepsi azimle devam ettim falan gibi anlatmışlar.
ben bi gün 55 kiloya düşersem aç da kaldım ağladım da zırladım hiçbi şey lay lay lom değildi diye yazıcam nihaha
çok kötüyüm yaa:))

cnm aşk olsun ne alıncam???haklısın...
şimdi azıcıkla idare ediom ben de severim sarmayı da yok artık ucundan tadımlık sadece
bu arada ilk verdiğin link dambıl, ikincisi de step aleti...

bu arada menünü beğendim
akşam annenin yaptığı mercimekli pilavla barbunya yerine kahvaltı tarzı yemen bence iyi olmuş öğlenki karbonhidratı dengelemişsin yoksa akşam tam bi karbonhidrat fıçısına düşmüş gibi olurdun

yorum yapamadım pc yavaş diye...
şimdi netten fatmagulu izliom bi yandan bi yandan da buraya bakıorum hehe

bencede tadı kötü değil bende baharatlarla tadını değiştiştiriyorum 2günlük bende haftaya yapcam aslında bugün başladım ama akşam geri bitirdim ehehehe
hadi beyazbulutcumm birbirimize söz verlim ve bu hafta süper gitsin kaçamaksız ve düzenlii ama yarım yerim ondan sonraki gn başlayalım
aslında menün kötü değil saece ögle yemeği yerine bisküvi yemişsin ondanda bişe olmazzz
baklavalarınımı çoğaltacakmış süper yaaa
menünde sporunda süper hayatım okudum sporunuda yapmışsın harikasın pudingdende bişe olmaz afiyet olaa
melapa bebeğimmm
menün gayet iyi canım makarnayıda öğle yemişsin bişe olmaz sporunuda yaptınn 70 çıkmazsın artık psikopata bağlama
menünde sporunda güzel hayatım sen herşeyi yoluna koymaya başladın ben sapıttımm
çok sevinim kilo vermene hayatımmm artık vakti geldide geçiyordu bileeee
menn beğendim lütfen banada çeki düzen getirttirin
o nefsi bide ben terbiye etsemmm offf of

menün çok iyi hayatım bamyayıda çok severim yarın buzlukdan çıkarayımda yapayım yokyok en iyisi kuruttuklarımdan yapayım misss gibi yerim ohhh

menün güzelmiş ama o gofret neee okudum bitane daha yemişsin o neee kızzzvallahi saçını başını yolcam az kaldı haaaa hadi bakalım topikçe bırakmak yok kendimize çeki düzen verelimmmm

kızlar moralim çok bozuk kafam okadar dolukii hiç birşeye adepte olamıyorumm ne diyetime ne sporuma ne oğluma nede evimeee(

eşim 2 gn önce yani evlilik yıl dönümümüzde işden ayrılı o pek takmasada ben çok üzülüyorum ne yapabilirim neyapmalıyım diyee düşünüyorum süreklii çalışsammı diyorum efeye bakacak kimse yokk kreşe veremem kıyamam daha çok küçük evde bişeler yapim diyorum ne yapcam bilmiyorummm kafam allak bullakk diplerdeyimmm(

bide eşimle az önce çok kötü tartıştık iş konusundan dolayı değil o konu hakkında üstüne gitmiyorum destek çıkıyormmm 1 2 kelime söyledii konuşmalarına dikkat et diye bende ona bağırdım oa efenin oyuncak kutusuyla üzerime yürüdü kaldırdı vuracaktııı gözünün içine baktımm vuracakmısın dedimgeri indirdiii çekip gitmek istedim ama yapamadımmm şuan bunları yazarken bile ağlıyormmm((((

Canım benim ya üzülme nolur
Sanırım işten çıktığı için oda üzülüyor, üstüne gitmesen.
Rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açar.
Biliyorum orada artık bunaldın ama yavrunuz var arada.
Tartışıp da o da korkmasın

cnm benm nolur yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabak ben de üzüldüm şimdi
ağlama nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bak eşin de öyle yapmak istememiştir morali bozuk da sana patlamıştır
olur böyle şimdi hassas sanırım
sen de kafana takmamaya bak, şimdi bu homeoffice işini ben araştırayım tekrardan senin için, faceten yazarım tamam cnm bnm???
üzme cnm kendini bak yarın inşallah bi engel çıkmazsa bakcam sırf senin için...

erkekler öyle canım ya benim eşim 97 kilodan 75 indi akşam yemeklerini keserek
öyle bir irade varki yemicem diyor yemiyor spor yapmaz ama işi çok haraketli D smartın teknik servisinde
sürekli çatılarda apartman boşuklarında çanak takıyor günde kaç tane eve gidiyor her apartmanda asansör yok
sürekli merdiven inip çıkıyor verdi kilolarını en önemlisi irade hatta bir ay cevahirde çalıştı orda standları var bütün gün ordaydı
haraket yoktu bir ay boyunca hep salata yemiş öğlen yemeklerinde erkekler bizim gibi değil daha iradedililer
beyaz bulutcum sakami yapiyorsun menü gayet güzelllll
piskevitlerdemi güzelll:26::26::26::26:

alt komşular canımı sıktı ya.
leslie yapıyorum ya aşağıya ses gidiyomuşmuş. hem de oturmadıkları oda yani biliyorum.
anneme ses geliyo bilmem ne demişler.
inadına vura vura yapasım geldi. uyuzlar.
aaa ben sabahın 6 sında leslie yapıyorum kız
hiç gelmediler ses oluyormu bilmiyorum ama okadar aşırı ses olucağını sanmıyorum
gerçi gelseler benim cevabım hazırda bütün gün onların kapılarının sesini dinliyorum o kapı nasıl dayanıyor anlamıyorum o çarpmaya şimdiye kırılmasıgerekiyordu
ayrıca karı koca çok kavga ediyorlar adam dövüyor sürekli

çok sağol canım desteğin ve verdiğin bilgiler için haklısın sanırım bundan sonra daha dikkat edicem
hiç bu açıdan bakmamıştım olaya :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…