benimde crosstrainer var odamda, arada bir onu yapiyorum hehe
bence sende alet al eve tatlim. canin istedigi zaman yaparsin.
daha rahat oluyor ama kullanman lazim cogu zaman bi kösede kaliyor ya hic kullanilmiyor
Seninki tam olarak nasıl birşeydi, resim ekleyebilir misin?
Ben çok mutsuzum bu kilolarla elimden geldiğince kullanırım biliyorum. Vereyim kilolarıda ondan sonra dursun köşesinde :)
spor dvd sekerim diyete baslamadan önce almistim belki ise yarar diye simdi iyikide almisim diyorum. o kadar süper bisey ki. bütün vücutu calistiriyor
cok yag yakiyor bide malum bikini FATBURNER hehe
bu sporu yapmak icin su lazim: http://www.runningwilli.com/wp-content/uploads/2010/07/damen_hanteln_hudora_vinyl_test.jpg
bide su: http://www.pt-adam.de/img/steppbrett-1-l.jpg
kusura bakmayin sekerler türkcesi ne demek bunlarin bilmiyorum o yüzden linkini koymam lazim
dvd 53dk sürüyor, ama ben warm up ve stretching hareketlerini yapmiyorum direk bunlarla basliyorum yani.
kol ve göbek eritme hareketleride var. kollari o yukarda paylastigim aletlerle yapiliyor göbekte klasik mekik hareketleri. cok ise yariyor ama
simdi aklima geldi sadis bi ara istemisti benden bu dvd'yi maille yolla diye ama unutmusum komple cok özür dilerim tatlim:26:
acaba kopyaliyip sizlere yollasam bi sorun olurmu korsan oluyor cunku ve almanya bu konuda cok hassas ceza ödemiyim sonra:26:
spor dvd sekerim diyete baslamadan önce almistim belki ise yarar diye simdi iyikide almisim diyorum. o kadar süper bisey ki. bütün vücutu calistiriyor
cok yag yakiyor bide malum bikini FATBURNER hehe
bu sporu yapmak icin su lazim: http://www.runningwilli.com/wp-content/uploads/2010/07/damen_hanteln_hudora_vinyl_test.jpg
bide su: http://www.pt-adam.de/img/steppbrett-1-l.jpg
kusura bakmayin sekerler türkcesi ne demek bunlarin bilmiyorum o yüzden linkini koymam lazim
dvd 53dk sürüyor, ama ben warm up ve stretching hareketlerini yapmiyorum direk bunlarla basliyorum yani.
kol ve göbek eritme hareketleride var. kollari o yukarda paylastigim aletlerle yapiliyor göbekte klasik mekik hareketleri. cok ise yariyor ama
simdi aklima geldi sadis bi ara istemisti benden bu dvd'yi maille yolla diye ama unutmusum komple cok özür dilerim tatlim:26:
acaba kopyaliyip sizlere yollasam bi sorun olurmu korsan oluyor cunku ve almanya bu konuda cok hassas ceza ödemiyim sonra:26:
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/03/sporting-goods/content/aplus/B0035WJID0.jpg
böyle bisey kuzum, cok faydali bi alet 60dk'da 800 kalori yakiyor, gerisini sen düsün yani
hem kollar, bacaklar ve göbis calisiyor hic pisman olmadim bu aleti aldigima
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/03/sporting-goods/content/aplus/B0035WJID0.jpg
böyle bisey kuzum, cok faydali bi alet 60dk'da 800 kalori yakiyor, gerisini sen düsün yani
hem kollar, bacaklar ve göbis calisiyor hic pisman olmadim bu aleti aldigima
ben de istiyorum bu aletten ya. havalar soğuk spora gidemiyorum. evde de leslie çok sıkıyo. bi de komşular çıktı zaten yeni moda olarak.
ben spor salonunda 25 dk yapıyorum bu aleti. 200 kaloriden fazla yakıyorum. keşke evde de olsa valla. arada bir istediğim bi şeyleri yiyip hemen yakardım bununla ehehe :)))
yarın da bildirim var.
70 çıkmasam bari :/
cnm aşk olsun ne alıncam???tsk ederim kuzum heheh evet zaten hem almanya hem hollandada en cok bu peynir yenilir. türkiyede nasil beyaz peynir bir numara kahvaltida almanyada gouda peynir bir numara
ben light versiyonu yiyorum tam yagli daha lezzetli aslindaevdede var ama light'e alistim artik
o patatesli ücgende tipik alman yemegitürkiyede yoktur diye bazi seylerin resmini koyuyorum hehe :)
amannnnn bosverrr tatlim yaa. bende sadece almanlar böyle gicik olurlar zanederdim bak sen bizim türklere rahatsiz oluyorlarmis aman amannn
bizim yan komsumuz alman gerci simdi tasindi artik hele sükür, o da herseye gicik olurdu öglen saatlerinde annem evi süpürdügü zaman rahatsiz oluyorum ögle saatleri dinlenme zamanidir ev süpürülmez diyordu ne alakaysa haha.
lilycimm dünkü ve bugünün menüne bayildim sekerim süper gidiyorsun. sporunuda yapiyorsun daha ne diyim.
allah sana sabir versin tatlim sizin evde dyet yapmasi cok zor olur tahmin ediyorum. annen bide buzluktan poaca ve cörek cikarmis oh valla iyisinizz
gerci sizin evde 3 erkek var erkekler genelde cok yerler ve kilo almazlar. benim kardesim ve babamda öyle mesela herseyi silip süpürüyorlar ama parmagim kadarlar masallah
2 kasik nohutdan bisey olmaz kuzum hhehehe tatmissin sadece olacak o kadar, bide 1 tane dolma yemissin. büyük bi gelisme var sendeee önceden 10 sarma birden yiyordun simdi 1 tane dolma ymissinalinma sakin ben 10 degil 30tane sarma birden yiyebilirim ahahah sarmaya dolmaya bayilirim biliyorsun :)
pembis menü süper sekerim :) bende kepekli kurabiyeden istiyorum
azicik spor yapsan dahada süper olur, su slim in 6 mi ne onu bi denesene tatlim?
sevgim menüyü begendim afiyet olsun tatlim :) bugünlük izinlisin spor yapmamakla ama yarin hic bisey dinlemem /dinlemeyiz ona göre :)
gofreti bende cok severim
bencede tadı kötü değil bende baharatlarla tadını değiştiştiriyorum 2günlük bende haftaya yapcam aslında bugün başladım ama akşam geri bitirdim ehehehekızlar azönce midem acayip kazınıyordu
evdede iyecek bişe bulamadım benimde aklıma şu meşhur pirinç lapası geldi
bi deniyim dedim ve yarım çay bardağı pirinçle pişirdim
vallahi yenmeyecek kadar kötü değildi
gerçi üstüne o kadar çok baharat attımki pirinçlerin tatıdını hiç almadım
belki akşamada yaparım ve yarım yamalak bi detoks olur
bunlar alıştırma turları
yakında bende 2 günlük lapa diyetini yapacam
hadi beyazbulutcumm birbirimize söz verlim ve bu hafta süper gitsin kaçamaksız ve düzenlii ama yarım yerimkaramelekçim evet senle aynı dönemlerde başladık biz çok zaman farkı yok aramızda sen yine iyi kilo verdin bence
hadi beraber toparlanalım bu hafta süper gitsin yaaa önümüzdeki hafta yüzmüzü güldürsün
aslında menün kötü değil saece ögle yemeği yerine bisküvi yemişsin ondanda bişe olmazzzevet utanç verici menümü sunuyorum sizlere
sabah bir kuru incir bir tatlı kaşığı dut pekmezi yarım litre su 7 de yedim bunları
saat 10 gibi kahvaltı 2 tane tost yedim biri kızımındı yemedi sıpa yani toplamda 4 dilim ekmek yedim
salamlı yumurta bir büyük bardak taaze sıkılmış portakal suyu
öğle saati canım tatlı istedi bisküvilere dadandım kça tane yedim hatırlamıyorum tutku bisküvü yedim paket bitmedi sadece ama bu küçük paketlerden değil
büyük paketlerden yaniiiiiyanında bir bardak süt
akşam yemeğimide şimdi yedim 4 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt bukadar su 1.5 litre tamamlarım yatana kadar
bir bardak yeşil çay spor henüz yok ama yapıcam bu akşam
evett dayağı hakediyorum değilmii
baklavalarınımı çoğaltacakmışUtanç
Demin erkek arkadaşımın takıldığı foruma girdim orda bizim gibi diyet günlükleri tuttuklarını gördüm hemde ne kaçamak ne bişey üstüne bide full spor yapıolar utandım resmen kendimden
Ondan öncede sporcu bi arkadaşımla konuşuyodum ona diyet hakkında bişeyler danışıorum neyse ben yeşilçayımı içicem yazdım oda ben ara öğün olarak yeşilçay ve 3 form bisküvimi yedim bile yazdı utandım valla bizden daha dikkat ediolar kendilerine.Buara bu sporcu arkadaşımında bir gram yağı yok diyet yapmasındaki sebepte şuymuş karınkasları üçtane varmış onun 6lı olması gerekiyomuş hahah şaka gibi ya zaten aşırı spor yapıo fitness antrenörü ama diyet yapmasını garipsedim ve çok utandım siz bayanlar pazartesi başlar çarşamba bırakırsınız dio
menünde sporunda süper hayatım okudum sporunuda yapmışsın harikasın pudingdende bişe olmazbende menümü sunuyorum size fistiklar
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
domates, salatalik
1 cay kasigi pekmez
3 zeytin
sekersiz cay
2 tane patates ücgen yani bundan http://www.schwarmstedter.de/uploads/pics/pr_bio-roesti_schweizer_01.jpg
yagda kizarilmasi annem silexte pisirdi :)
aksam yemeginde mercimekli pilav ve barbunya vardi ama hic sevmiyorum o yemekleri
o yüzden
- 1 dilim siyah ekmek azicik light gouda peynir, salatalik ve 1 yumurtadan yapilmis omlet yedim
1 kücük kase light cikolatali puding (light sütle yaptim ve 4 kasik seker yerine 2 kasik koydum hehe)
spor: daha yok birazdan yapacam
su: 1,5 litre olmustur yatana kadar daha icerim
yesil cay: 1 kupa
melapa bebeğimmmherkese melapa
sabah: 1 ceviz
kahvaltı: 2 dl ekmek, yumurta gerisi bilinen şeyler :)
ara: meyve salatası (mandalina, portakal ve elma vardı ama parça parça ne kadar ettiler bilemiyorum)
öğlen: 1 dolu tabak makarna (yarasın bana):26:
ara: yok
akşam: karnıbahar yemeği ve ekşili köfte var. ikisinden birini bi tabak şeklinde yicem.
spor: 50 dk leslie ve sıkılaşma hareketleri.
su: 2 lt'ye yakın.
yeşil çay: sabah 2 tane içtim akşam da içerim.
menünde sporunda güzel hayatım sen herşeyi yoluna koymaya başladın ben sapıttımmsabah - 11:00
- 1 dl tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir - light değil...
- 5 yeşil zeytin
- domates
- çay
öğle - 14:30
- 1 parça ızgara tavuk göğsü - el ayası kadar
- 1 küçük domates
- 1 bardak ayran
- 2 yk Amerikan salatası
komşu bir tabak getirmişti bir gün öncesi akşam - içinde pilav, köfte, tavuk, pancar turşusu ve Amerikan salatası vardı (kimi rus salatası da diyor)
etler ya ızgara ya da mangaldı ama yağlı değildi kendi yağında belki pişmiştir ama birazcık tuzlu geldi
Amerikan salatasını da 1.5 yıl falan oldu aslında çok severim ama mayonezli diye yemiyordum hatta gecen sene ev arkadaşlarımla yarı mayonez,yarı yogurtla yapardık daha hafif olsun diye... özlemişim beni epey idare eder bu, bi 1.5 yıl daha götürür
akşam - 17:45
- 3 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
- 1 bardak ayran
- 4-5yk brokoli salatası
ara - 2217: annemler anca o saatte yapıyorlar yaaaa
- 6 küçük kestane
- küçük bir dl armut
su - 1,4lt
spor...
- 2 mil leslie (25dk)
- 7dk slim in6
- 10 pilates hareketi (5+5 - 2 farklı hareketten 5er tane)
- 30 yana bacak hareketi (her iki bacak toplam 60)
- 20 kalça hareketi (toplamda40)
çok sevinim kilo vermene hayatımmm artık vakti geldide geçiyordu bileeeekızlar bugunku menümü de yazayım da sporumu yapayım
bu sabah 09:42de kalktım telde şu görüntü vardı: 09.02.2012 saat 0952: ay görüntüsü bile hoşuma gitti
elimi yüzümü yıkayıp tartıyı çıkardım kutusundan çıktım üstüne 2 defa 75,0 gösterdi sonra baktım yere tam temas etmemiş sallanıyor biraz kaydırdım tam oturdugundan emin olunca bi daha çıktım 2 kere bu sefer 2 seferde de 75,2 gösterdi
ay bi sevindim anlatamam, hassas tartı bile böyle gösteriyorsa ben veriyorum demektir
neyse mutfaga gittim dedim bugun ben hazırlayım kahvaltıyı bi de ne göreyimmutfak darmadağın...
annecim dün toplamamış hemen toplamaya koyuldum, makineye attım falan...
sonra kahvaltıyı hazırladım derken saat 11e geldiama bugun de dikkat ettim
sabah - 11:00
- 1 dl tam buğday ekmeği
- bol yeşillikli lor salatası (salatada zeytinyağı gezdirdiğim için zeytin yemedim)
- domates
- 1 çay kaşığı bal
- 3 bardak çay
öğle - 14:30
- 2 kepçe kremalı mantar çorbası (ev yapımı-krema yerine süt var)
- 2 yk brokoli salatası
- 1 bardak ayran
ara - 16:00
- 1 kase kadar iğde
akşam - 19:00
- 3,5 kepçe şehriye çorbası
- 2 yk kadar nohut - tattım
- 1 minik etli dolma
- 2 yk yogurt
su - 1,25lt 2 yaparım yatana kadar
spor - yapmadım ama 2 mil leslie+5dk slim in 6 yapmayı palnlıyorum
kızlar öğlen aslında doymadım o yuzden sonrasında iğde yedim aslında bu en son bulduğum yoldu, çünkü yemek bakayım dedim nohut var, dolma var yok almayım dedim, annem buzluktan poğaça ile haşhaşlı çörek çıkardı yok kaçamak yapmıcam dedim dolapta biskrem vardı onu da görmezden geldim fıstık yiyeyim birazcık bari dedim kalmamış leblebi vardı yiyesim gelmedi ondan iğdeyle idare ettim
akşam da yemeği ısıtırken nohuttan tattım lezzetli geldi 1 kaşık daha yedim
dolmayı da yemicektim aslında çorba çoktu çünkü ama 2 gündür çorba yemekten sıkıldım annem de dedi dolma yer misin??? yok dedim birazcık ısrar edince geri çeviremedimo nedenle akşam menüm biraz karbonhidrat yoğun oldu ama dediğim gibi evde hep bu tarz şeyler olunca insan etkileniyor
ha bi de annem dün fındık ezmesi almış hani krem renkli oluyor ya, sabah ondan yedi herkes gözümün önünde hatta annem yer misin diye uzattı yok ondan şeker var dedim ondan bal yiyerek nefsimi körelttim
kızlar sanırım nefsimi terbiye etmeye başladım ha ne dersiniz???
menün çok iyi hayatım bamyayıda çok severim yarın buzlukdan çıkarayımda yapayım yokyok en iyisi kuruttuklarımdan yapayım misss gibi yerim ohhhSabah:Beyazpeynirli domatesli tost(kepek ekmeği istememe rağmen beyaz ekmek getirmişler bende mecbur yedim ),Sıkma portakalsuyu
Öğlen:Kırmızı yeşil biber közü,turşu,mısır,göbek ve bir kaşık mayonezli salata,4tane salçalı köfte
Ara: filtre kahve
Akşam:Bamya yemeği,2yk falanda lor peynir
Ara:Tatlı krizim tuttu gene bende fırından sıfır şeker sıfır yağ ve kepekli kurabiye aldım içinde tarçın ve kuruüzüm var ebat olarak misket kadar 3 tane bu kurabiyeden,3tanede kepekli vişne marmelatlı kurabiyeden yedim ohh bee kendime geldm galiba ben ara öğünlerimi atlıyorum diye böyle oluyo öğlen yemeğimi en geç 1 de yediğimi düşünürsek 6buçuk 7 saat aç kalıyorum patlamasını akşam yaşıyorum elma aldım yarın ara öğünlerimi elmayla yapcam:)
1 bardaak yeşilçay suda en fazla 1 litredir hiç su içesim yok
Kızlar menümü yazam sizlere..
Sabah normal kahvaltım
Öğle nesfit
akşamda taze fasülye, makarna ve yoğurt
sonrasında bir bardak yeşil çay.
kaçamağımda var bir gofret, bir küçük parça ev yapımı irmik helvası ama şekeri çok çok azdı.
şuan uykusuzluktan bi tuhafım gece geç yattım sabahta cok erken uyandım
annem işte olduğudan evde döndüm durdum
herkesin bi karnı acıkıyor bir başka derdi çıkıyor
spor yapmaya mecailim yok az sonra vurup kafayı yatıcam.
ders de çalışamadım zaten çok üzgünüm
kızlar moralim çok bozuk kafam okadar dolukii hiç birşeye adepte olamıyorumm ne diyetime ne sporuma ne oğluma nede evimeee(
eşim 2 gn önce yani evlilik yıl dönümümüzde işden ayrılı o pek takmasada ben çok üzülüyorum ne yapabilirim neyapmalıyım diyee düşünüyorum süreklii çalışsammı diyorum efeye bakacak kimse yokk kreşe veremem kıyamam daha çok küçük evde bişeler yapim diyorum ne yapcam bilmiyorummm kafam allak bullakk diplerdeyimmm(
bide eşimle az önce çok kötü tartıştık iş konusundan dolayı değil o konu hakkında üstüne gitmiyorum destek çıkıyormmm 1 2 kelime söyledii konuşmalarına dikkat et diye bende ona bağırdım oa efenin oyuncak kutusuyla üzerime yürüdü kaldırdı vuracaktııı gözünün içine baktımm vuracakmısın dedimgeri indirdiii çekip gitmek istedim ama yapamadımmm şuan bunları yazarken bile ağlıyormmm((((
cnm benm nolur yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar moralim çok bozuk kafam okadar dolukii hiç birşeye adepte olamıyorumm ne diyetime ne sporuma ne oğluma nede evimeee(
eşim 2 gn önce yani evlilik yıl dönümümüzde işden ayrılı o pek takmasada ben çok üzülüyorum ne yapabilirim neyapmalıyım diyee düşünüyorum süreklii çalışsammı diyorum efeye bakacak kimse yokk kreşe veremem kıyamam daha çok küçük evde bişeler yapim diyorum ne yapcam bilmiyorummm kafam allak bullakk diplerdeyimmm(
bide eşimle az önce çok kötü tartıştık iş konusundan dolayı değil o konu hakkında üstüne gitmiyorum destek çıkıyormmm 1 2 kelime söyledii konuşmalarına dikkat et diye bende ona bağırdım oa efenin oyuncak kutusuyla üzerime yürüdü kaldırdı vuracaktııı gözünün içine baktımm vuracakmısın dedimgeri indirdiii çekip gitmek istedim ama yapamadımmm şuan bunları yazarken bile ağlıyormmm((((
erkekler öyle canım ya benim eşim 97 kilodan 75 indi akşam yemeklerini keserekUtanç
Demin erkek arkadaşımın takıldığı foruma girdim orda bizim gibi diyet günlükleri tuttuklarını gördüm hemde ne kaçamak ne bişey üstüne bide full spor yapıolar utandım resmen kendimden
Ondan öncede sporcu bi arkadaşımla konuşuyodum ona diyet hakkında bişeyler danışıorum neyse ben yeşilçayımı içicem yazdım oda ben ara öğün olarak yeşilçay ve 3 form bisküvimi yedim bile yazdı utandım valla bizden daha dikkat ediolar kendilerine.Buara bu sporcu arkadaşımında bir gram yağı yok diyet yapmasındaki sebepte şuymuş karınkasları üçtane varmış onun 6lı olması gerekiyomuş hahah şaka gibi ya zaten aşırı spor yapıo fitness antrenörü ama diyet yapmasını garipsedim ve çok utandım siz bayanlar pazartesi başlar çarşamba bırakırsınız dio
piskevitlerdemi güzelll:26::26::26::26:beyaz bulutcum sakami yapiyorsun menü gayet güzelllll
herkese melapa
sabah: 1 ceviz
kahvaltı: 2 dl ekmek, yumurta gerisi bilinen şeyler :)
ara: meyve salatası (mandalina, portakal ve elma vardı ama parça parça ne kadar ettiler bilemiyorum)
öğlen: 1 dolu tabak makarna (yarasın bana):26:
ara: yok
akşam: karnıbahar yemeği ve ekşili köfte var. ikisinden birini bi tabak şeklinde yicem.
spor: 50 dk leslie ve sıkılaşma hareketleri.
su: 2 lt'ye yakın.
yeşil çay: sabah 2 tane içtim akşam da içerim.
aaa ben sabahın 6 sında leslie yapıyorum kızalt komşular canımı sıktı ya.
leslie yapıyorum ya aşağıya ses gidiyomuşmuş. hem de oturmadıkları oda yani biliyorum.
anneme ses geliyo bilmem ne demişler.
inadına vura vura yapasım geldi. uyuzlar.
cnm demin sana bi sürü şey yazmıştım şimdi hatırladığım kadarıyla tekrar yazıcam bizim pc yavaşladıkça yavaşladı sinir etti yazdıklarımı gönderemeden siliyor
dayağı hak etmiyorsun da sana neden açlık krizine girdiğini özetliyim deminki kadar afilli olmıcak maalesef...
şimdi sabah hem incir hem pekmez yiyerek şeker depolamışsın üstüne tostu yiyince fazla gelmiş...
bi de öğlen çabuk acıkmışsın bunun nedeni ztn sabaha fazla şekerli başlaman bu fazla insülin salgılatır vücuda ve şekerin ani çıkıp ani düşer
öğlen de acıkıp tutkuları götürmen yangını körüklemek olmuş yanına süt içmek bi nebze iyi ama seni tok tutar
akşamı beğendim
senin motivasyona ihtiyacın var biz gerekli olan motivasyonu veririz sana bu arada üzme kendini ben de 3,5ay oldu ve topu topu 5kg verdim ama yine de devam ediyorum şimdiye çoktan bırakırdım sizler olmasyadınız
iyi ki varsinız
bak hep beraber destek olup bu kilolardan kurtulcaz tamam mı???
ben senin yanındayım, arkandayım unutma, daha doğrusu hepimiz öyleyiz
birbirimizden 3 aydır desteği esirgemediğimize göre bndan sonra da esirgemeyiz
üzme kendini, yarın yeni bir gün yeni umutlarla merhaba de olur mu???
seni seviyoruzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?