kızlar moralim çok bozuk kafam okadar dolukii hiç birşeye adepte olamıyorumm ne diyetime ne sporuma ne oğluma nede evimeee(
eşim 2 gn önce yani evlilik yıl dönümümüzde işden ayrılı o pek takmasada ben çok üzülüyorum ne yapabilirim neyapmalıyım diyee düşünüyorum süreklii çalışsammı diyorum efeye bakacak kimse yokk kreşe veremem kıyamam daha çok küçük evde bişeler yapim diyorum ne yapcam bilmiyorummm kafam allak bullakk diplerdeyimmm(
bide eşimle az önce çok kötü tartıştık iş konusundan dolayı değil o konu hakkında üstüne gitmiyorum destek çıkıyormmm 1 2 kelime söyledii konuşmalarına dikkat et diye bende ona bağırdım oa efenin oyuncak kutusuyla üzerime yürüdü kaldırdı vuracaktııı gözünün içine baktımm vuracakmısın dedimgeri indirdiii çekip gitmek istedim ama yapamadımmm şuan bunları yazarken bile ağlıyormmm((((
Utanç
Demin erkek arkadaşımın takıldığı foruma girdim orda bizim gibi diyet günlükleri tuttuklarını gördüm hemde ne kaçamak ne bişey üstüne bide full spor yapıolar utandım resmen kendimden
Ondan öncede sporcu bi arkadaşımla konuşuyodum ona diyet hakkında bişeyler danışıorum neyse ben yeşilçayımı içicem yazdım oda ben ara öğün olarak yeşilçay ve 3 form bisküvimi yedim bile yazdı utandım valla bizden daha dikkat ediolar kendilerine.Buara bu sporcu arkadaşımında bir gram yağı yok diyet yapmasındaki sebepte şuymuş karınkasları üçtane varmış onun 6lı olması gerekiyomuş hahah şaka gibi ya zaten aşırı spor yapıo fitness antrenörü ama diyet yapmasını garipsedim ve çok utandım siz bayanlar pazartesi başlar çarşamba bırakırsınız dio
bende menümü sunuyorum size fistiklar
Kahvalti
2 dilim siyah ekmek
yarim dilimden az light gouda
domates, salatalik
1 cay kasigi pekmez
3 zeytin
sekersiz cay
2 tane patates ücgen yani bundan http://www.schwarmstedter.de/uploads/pics/pr_bio-roesti_schweizer_01.jpg
yagda kizarilmasi annem silexte pisirdi :)
aksam yemeginde mercimekli pilav ve barbunya vardi ama hic sevmiyorum o yemekleri
o yüzden
- 1 dilim siyah ekmek azicik light gouda peynir, salatalik ve 1 yumurtadan yapilmis omlet yedim
1 kücük kase light cikolatali puding (light sütle yaptim ve 4 kasik seker yerine 2 kasik koydum hehe)
spor: daha yok birazdan yapacam
su: 1,5 litre olmustur yatana kadar daha icerim
yesil cay: 1 kupa
herkese melapa
sabah: 1 ceviz
kahvaltı: 2 dl ekmek, yumurta gerisi bilinen şeyler :)
ara: meyve salatası (mandalina, portakal ve elma vardı ama parça parça ne kadar ettiler bilemiyorum)
öğlen: 1 dolu tabak makarna (yarasın bana):26:
ara: yok
akşam: karnıbahar yemeği ve ekşili köfte var. ikisinden birini bi tabak şeklinde yicem.
spor: 50 dk leslie ve sıkılaşma hareketleri.
su: 2 lt'ye yakın.
yeşil çay: sabah 2 tane içtim akşam da içerim.
sabah - 11:00
- 1 dl tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir - light değil...
- 5 yeşil zeytin
- domates
- çay
öğle - 14:30
- 1 parça ızgara tavuk göğsü - el ayası kadar
- 1 küçük domates
- 1 bardak ayran
- 2 yk Amerikan salatası
komşu bir tabak getirmişti bir gün öncesi akşam - içinde pilav, köfte, tavuk, pancar turşusu ve Amerikan salatası vardı (kimi rus salatası da diyor)
etler ya ızgara ya da mangaldı ama yağlı değildi kendi yağında belki pişmiştir ama birazcık tuzlu geldi
Amerikan salatasını da 1.5 yıl falan oldu aslında çok severim ama mayonezli diye yemiyordum hatta gecen sene ev arkadaşlarımla yarı mayonez,yarı yogurtla yapardık daha hafif olsun diye... özlemişim beni epey idare eder bu, bi 1.5 yıl daha götürür
akşam - 17:45
- 3 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
- 1 bardak ayran
- 4-5yk brokoli salatası
ara - 2217: annemler anca o saatte yapıyorlar yaaaa
- 6 küçük kestane
- küçük bir dl armut
su - 1,4lt
spor...
- 2 mil leslie (25dk)
- 7dk slim in6
- 10 pilates hareketi (5+5 - 2 farklı hareketten 5er tane)
- 30 yana bacak hareketi (her iki bacak toplam 60)
- 20 kalça hareketi (toplamda40)
Sabah:Beyazpeynirli domatesli tost(kepek ekmeği istememe rağmen beyaz ekmek getirmişler bende mecbur yedim ),Sıkma portakalsuyu
Öğlen:Kırmızı yeşil biber közü,turşu,mısır,göbek ve bir kaşık mayonezli salata,4tane salçalı köfte
Ara: filtre kahve
Akşam:Bamya yemeği,2yk falanda lor peynir
Ara:Tatlı krizim tuttu gene bende fırından sıfır şeker sıfır yağ ve kepekli kurabiye aldım içinde tarçın ve kuruüzüm var ebat olarak misket kadar 3 tane bu kurabiyeden,3tanede kepekli vişne marmelatlı kurabiyeden yedim ohh bee kendime geldm galiba ben ara öğünlerimi atlıyorum diye böyle oluyo öğlen yemeğimi en geç 1 de yediğimi düşünürsek 6buçuk 7 saat aç kalıyorum patlamasını akşam yaşıyorum elma aldım yarın ara öğünlerimi elmayla yapcam:)
1 bardaak yeşilçay suda en fazla 1 litredir hiç su içesim yok
kızlar ben nie bu diyet işine adepde olamıyorum yaaa((
sabah
2 dilim beyaz ekmek(tahıllı ekmeğim yoktu ama öğlen aldım şükür)
2 yeşil zeytin
yarım kk peynir
az yumurta
1 çk ballı kaymak
arayok
1 çb az lapa
salata
1 anamur muz(küçükdü)
1 elma
3 haşlama içli köfte (lapa yapcaktım güyaaa bizimkiler içli köfte yapalım diyince lapa işi yattı)
salata
1 avuç içi badem fındık antepfıstığı karışıktı
bolbol su 2 bardak yeşil çay 3 e tamamlıcam spor şuan yok ama 20 yada 25 dk slim in 6 yapcam yapabildiğim kadar belki önüne 1 2 mil leslie koyarım
zaten kaç gündür olamadığım regl bugün başladıı iyi olmadı yarın tartılma günümüzdüü
eminim menümü beğenmiceksiniz lüften bana bişeler söyleyinde ben dikkat edeyim yaaa verdiğim kiloları geri alcam yoksaa((
yarında komşular toplancaz benide avet ettiler yarın artık kısırdı kekti pastaydı herşey olur(
kızlar moralim çok bozuk kafam okadar dolukii hiç birşeye adepte olamıyorumm ne diyetime ne sporuma ne oğluma nede evimeee(
eşim 2 gn önce yani evlilik yıl dönümümüzde işden ayrılı o pek takmasada ben çok üzülüyorum ne yapabilirim neyapmalıyım diyee düşünüyorum süreklii çalışsammı diyorum efeye bakacak kimse yokk kreşe veremem kıyamam daha çok küçük evde bişeler yapim diyorum ne yapcam bilmiyorummm kafam allak bullakk diplerdeyimmm(
bide eşimle az önce çok kötü tartıştık iş konusundan dolayı değil o konu hakkında üstüne gitmiyorum destek çıkıyormmm 1 2 kelime söyledii konuşmalarına dikkat et diye bende ona bağırdım oa efenin oyuncak kutusuyla üzerime yürüdü kaldırdı vuracaktııı gözünün içine baktımm vuracakmısın dedimgeri indirdiii çekip gitmek istedim ama yapamadımmm şuan bunları yazarken bile ağlıyormmm((((
canlarım ben de menümde eksik kalanları yazayım...
spor - 7+2dk slim in6 (7dkyı demin yaptım 2 dk da fatmagulun reklam arasında)+25dk leslie (5milin 2mili)
su - 1,5lt+150ml nane-limonlu yeşilçay
benden bu kadar bugunluk...
tartımı da ayarlıcamyatcam....
hepinize Allah rahatlık versin...
iyi geceler.........
günaydıngünaydın günaydın günaydın
selam kızlar sabah sabah yine ben geldim
bu sabah tartı günü ve geçen haftaya göre azıcık kilo almışım
olsun artık ne yapalım
kilo 60,8
giysisiz tartıldım
kıyafetleri giyince neçok farkediyormuş
giyindikten sonra 61,7 çıktı
nerdeyse 1 kilo farkediyor
haftaya daha dikkatli olmak lazım
ama geçen günlere göre daha iyiyim
2 kilo fazla çıkıyordum sanırım ödemdi
bugün karnımın şişliğide azıcık indi
Canım benim ya üzülme nolur
Sanırım işten çıktığı için oda üzülüyor, üstüne gitmesen.
Rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açar.
Biliyorum orada artık bunaldın ama yavrunuz var arada.
Tartışıp da o da korkmasın
cnm benm nolur yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabak ben de üzüldüm şimdi
ağlama nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bak eşin de öyle yapmak istememiştir morali bozuk da sana patlamıştır
olur böyle şimdi hassas sanırım
sen de kafana takmamaya bak, şimdi bu homeoffice işini ben araştırayım tekrardan senin için, faceten yazarım tamam cnm bnm???
üzme cnm kendini bak yarın inşallah bi engel çıkmazsa bakcam sırf senin için...
canım iş konusuna takılma hiç üzme kendini boşu boşuna
allah rızkımızı kesseydi canımızıda alırdı rızkımız varki bu dünyadayız hala
elbet biryerden bişeyler çıkar ben bunu çok tecrübe ettim evlendiğimden beri çalışıyorum ben
hamileyken kızım doğduktan sonrada hep çalıştım öyle bir zamanda işten çıkmak zorundaydımki borç gırtlaktaydı evde kiraa
bir sene oldu bak hala ayaktayız allaha şükür öyle böyle geçiniyoruz çok sıkıştığımız bir ay hiç tahmin etmediğimiz bir yerden para geldi
erkekler bu iş konusunda çok hassaslar eğer senin üzüldüğünü gördüyse eşininde canı sıkılmıştır
özellikle sinirliyse üstüne gitme uzaklaş sakinlesşince konuş üzme canını bak oğluşunun huzur dolu mutlu bir aileye ihtiyacı var
ayyy kıyamam kız sana
lütfen canını sıkma
erkekler işsiz kaldıklarında kendilerini işe yaramaz hissediyorlar
buda onlarda psikolojik baskı uyguluyor
ve malesef erkek milletinin genel özelliği
kendilerini rahatlatmak için başkalarına yükleniyorlar
benim eşimde biz evlendiğimizde işsizdi
aynı sorunları bizde yaşadık
düğünde dahil olmak üzere 6 ay benim maaşımla geçindik
ve o 6 ayı bana zehir etmişti üstelik yeni evli olmamıza rağmen
şükür sonra atandıda biraz rahatladık
lütfen biraz alttan al
zamanla oda hatasını anlıyacak
kendini onun yerine koy biraz
şu an ailesini nasıl geçindireceğinin baskısını yaşıyordur
zaman herşeyin ilacı
en azından 60 kilosun canımm tbrkde etmiyim barii almışsın:)günaydın günaydın günaydın
selam kızlar sabah sabah yine ben geldim
bu sabah tartı günü ve geçen haftaya göre azıcık kilo almışım
olsun artık ne yapalım
kilo 60,8
giysisiz tartıldım
kıyafetleri giyince neçok farkediyormuş
giyindikten sonra 61,7 çıktı
nerdeyse 1 kilo farkediyor
haftaya daha dikkatli olmak lazım
ama geçen günlere göre daha iyiyim
2 kilo fazla çıkıyordum sanırım ödemdi
bugün karnımın şişliğide azıcık indi
günaydın kızlar
kilom 66.6
haftalardır pis boğazım yüzünden aynı kilodayım
kızlar birazdan hazırlancam ve komşularımla toplanacağımm bu can sıkıntısının üstüne kafam dağılır birazz
son 10 gündür çok yemiştimmm bugünde yiyim bari napimmm:)
yarından itibaren hepinizee söz veriyorum göreceksinizkii nasıl dikkat etcem ve bu hafta gene 63 buçuk olcammm
elbet bizde vermeye başlıcazz tekrardan elbet istediğimiz kiloya kavuşacağızzz önemli olan şu verdiğimiz 3 5 kiloyu almamakkk ben onan korkuyorum biliyorsunuz düğünün birini atlattım diğeri mayısdaa ozamana kadar kendimi salıp geri 73 olurum diee çok korkuyorummm
bu hafta sporsuz gün geçirmiycemm hergün sporumu yapcam yediklerimede dikkat etcem bol su yeşil çayy
şimdiii kilo alanlarrr üzülmüyorum ve bu haftaaa hepbirlikde dikkat ediyoruzzz yarışalım istersenizzz belkii biraz motive oluruzzz benle yarışmak isteyen varmıı ama ciddi ciddii kaçamaksızz dikkatli yiyerekk yarışmak isteyen varsaa ben burdayımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?