Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

onun adı kar helvası değilde başka bişey canım
genelde doğu taraflarında çok yapılıyormuş
geçen gün gülbenin porgramındada yaptılar
3. kar yağınca yapılırmış temiz kar oluyormuş ozaman kaseye koymuşlar karı üzerine pekmezi döktüler
gülben harika diyordu hatta benim bile canım istedi ama :26::26::26::26:
buarada kilon hala 59 bence üzerindekiler yüzünden öyle çıkmışsındır
bu karbonitrat diyeti işe yaramadımı okadar yaptın

Son düzenleme:

gerçi sana söyleyen bak bende göyaaa pirinç lapası yaptım bir gün dün sabah 65.4 geliyordum bu sabah artı 200 gr çıktı
bişeyler yapıyorum sonrada emeğime yazık ediyorum

Ben yıllar önce beşyıldızlı bi otelde çalışmıştım ordada buzu kar kıvamına getirip meyve şurupları eklediğimiz frozen diye geçen içecekler yapıoduk çok güzel oluyodu ama kışın içilmez ayrıca kar yinede pis olur bence istediği kadar yağsın sonuçta sobalar doğalgazlar yanmadan durmuyokiii:) Beni 59a layık gördüğün için teşekkür ederim canım fazlası olmiyimde 59a razıyım.Karbonda işe yarıodu aslında 58li rakamları görüyodum kiii yüzümde sivilce çıktı diye bırakıp yemeğe abandım yapılan onca emek boşa gitti ama yapcam gene en azından vucut şaşırır bişey olur buarada buaralar sporu sevmeye başladım umarım bu bi geçici heves deiildir aramızdaki aşk ebediyen sürer inşallah:)

sporla olan aşkın daim olsun inşallah
ben düzenli yapıyordum bu bir hafta yapmadım
ve kendimi bitkin miskin uykulu hissettim sürekli spor gerçekten vucudu dinç tutuyor onu anladım
hatta eşim le konuşuyorduk dün akşam ağzım beş karış sürekli esniyordum
sporu bırakma kondüsyondan düşüyorsun dedi gerçekten öyle bugün yaptım sporumu mis gibiyim enerjik
işyerinde tantuni yediler aama ben pes etmedim mis gibin fırında kabak yemeğimi yedim:)

alkış sana aferim
fırında kabak yemeği nasıl yapılıyormuş merak ettim şimdi
kabak kalorisi çok az bir sebzee kızartılmadığı sürece :18::18:

kızlar süper tarif buldum yaa hemencecik baktım netten pembiş fırında kabak yemeği deyinceee

fırında kabak yemeği
Geçenlerde internette doleşırken buna benzer tarif gördüm ama iç harcı değişikti.Bende biraz değişiklik yaparak denedim ve çok güzel bir lezzet çıktı ortaya.
Yapımına gelince ben iki kişi olduğumuz için üç tane kabaktan yaptım.Bir tencerede suyu kaynatıyorsunuz,kabakları yıkayıp ortadan keserek kaynayan suya atıyorsunuz,suyun içerisine biraz tuz koymayı unutmayın.Kabaklar haşlandıkatan sonra soğuk suda biraz bekletin ve içlerini kaşık yardımıyla aldıktan sonra fırın tepsinizin içerisine koyun.Soğanı ince ince kıyın ve tavada sotelemeye başlayın.Ardından da biber,domatesi ve tavuk göğsünü sırayla ekleyerek soteletin.Karabiber,nane,kekik,pul biber,azcık tuz ekledikten sonra kabakların içlerine doldurun.Salçalı su yapıp üzeride gezdirin.Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yarım saat kadar pişirdikten sonra rendelenmiş kaşarları serpin ve kaşarlar eriyince fırını kapatın.İlk sıcaklığı çıkınca servis edebilirsiniz.Afiyet bal şeker olsun efendim.

1tam kabağı azcık haşlamışlar karnıyarık gibi yarıp içine lor peyniri gibi bi peynir koymuşlar üzerinede az kaşar koyup fırınlamışlar yani gözlemlediğim bunlar canım çok lezzetliydi kafadan uydurup yapabilirsin daha önceden bunu spiraş verdiğimde içinde beşamel sosta vardı ama bu sefer koymamışlardı sanırsam hee bide içinde dereotu maydonoz falanda vardı

Son düzenleme:

hmm evet öylede olabilir nette çok değişik tarifler var deniyeceğim muhakkak

yavruuuuu onun adı karsambaç buralarda yaparlarr içine pekmez koyarlar hatta reçel koyanlar bile varr

takmıyorum artık diycem ama genede takıyorum be canıımmm
eşimin burcunu bilmiyoruz çünkü doğduğu tarihi kimse bilmiyo eylül ekim gibi felanmışş kimlikde 1 ocak yazıyoo
bugünde ölçülü yedim yarışa varsan ok ama sen çok az yiyorsun bir ögününü 1 2 suntayla geçiştiriyon düzgün yersen ben varımm

bunu biyerde görmüştümmm çok güzel gözüküyordu zaten resminide koymuşsunuz oa çok güzel gözüküyoo

şu aşk meleğine söyleyinde bir ok bana bir okta spora atsın
yoksa ben şu spor aşkını birtürlü bulamıyacam
bende aşık olmak istiiiiiiiiiiiyoruuuuuum (spora)

MERHABA CANLARIMM hemen menümü yazayımda bana kızın
sabah
2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
yarım yumurta
4 yeşil zeytinle yaptığım salata
1 kk peynir

1 azşekerli türkkahvesi

yarım tabak kısır
2 bardak ayran

1 pogaça
2 minik susamlı kurbiye
avuç içi kabak çekirdeği(tuzsuz)

25 dk bisiklet bindim efe uyudukdan sonra slim in 6 yapcam yapabildiğim kadar yapınca yazarım
1buçuk lt su içtim çoğaltırım yatanakadar
2 barak yeşlil çay oda 3 olur hepsi bukadar yavrularr

kız sadiş misafirlikte ne yaptın
anladığım kadarıyla fazla kaçırmamışsın
öyleyse tebrik ediyorum seni

kız sadiş misafirlikte ne yaptın
anladığım kadarıyla fazla kaçırmamışsın
öyleyse tebrik ediyorum seni

vallahi tabağımdakiler göre gayet ölçülüydü
kocaman bi tabak kısır vardı yarısını yedim ve 3 poğaça 3 susamlı kurabiye vardı poğaçadan 1 kurabiyeden 2 tane yedim pogaçalar minikde kk büyüklüğündeydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…