- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Yaaaaaaa ben size karlar aynı helvaya benziyo diye boşuna demiyomuşum aşkitomun takıldığı forumda takılırken kar helvası diye konu gördüm karın içine pekmez falan katıp yapılıomuş fotosundan çok tatlı görünüyodu=)=)=)
Neyse dün 45 dakka spor yaptım söylemeden edemicem göbeim ata demirerin totosu gibin sallanıyodu.Pembe usulu leslie ve uydurma brezilya dansları yaptım oğluşum(kedim)da tip tip bana bakıyodu
Bu haftaya kilolarıyla damga basanlara bende katıldım giyinikken tartıldım çok üşendim soyunmaya zaten işede geç kalmıştm 60.200 çıktım sevgilerrrrr
onun adı kar helvası değilde başka bişey canım
genelde doğu taraflarında çok yapılıyormuş
geçen gün gülbenin porgramındada yaptılar
3. kar yağınca yapılırmış temiz kar oluyormuş ozaman kaseye koymuşlar karı üzerine pekmezi döktüler
gülben harika diyordu hatta benim bile canım istedi ama :26::26::26::26:
buarada kilon hala 59 bence üzerindekiler yüzünden öyle çıkmışsındır
bu karbonitrat diyeti işe yaramadımı okadar yaptın
ay kizlar canim etli ekmek cekti
onun adı kar helvası değilde başka bişey canım
genelde doğu taraflarında çok yapılıyormuş
geçen gün gülbenin porgramındada yaptılar
3. kar yağınca yapılırmış temiz kar oluyormuş ozaman kaseye koymuşlar karı üzerine pekmezi döktüler
gülben harika diyordu hatta benim bile canım istedi ama :26::26::26::26:
buarada kilon hala 59 bence üzerindekiler yüzünden öyle çıkmışsındır
bu karbonitrat diyeti işe yaramadımı okadar yaptın
ay kizlar canim etli ekmek cekti
sporla olan aşkın daim olsun inşallahBen yıllar önce beşyıldızlı bi otelde çalışmıştım ordada buzu kar kıvamına getirip meyve şurupları eklediğimiz frozen diye geçen içecekler yapıoduk çok güzel oluyodu ama kışın içilmez ayrıca kar yinede pis olur bence istediği kadar yağsın sonuçta sobalar doğalgazlar yanmadan durmuyokiii:) Beni 59a layık gördüğün için teşekkür ederim canım fazlası olmiyimde 59a razıyım.Karbonda işe yarıodu aslında 58li rakamları görüyodum kiii yüzümde sivilce çıktı diye bırakıp yemeğe abandım yapılan onca emek boşa gitti ama yapcam gene en azından vucut şaşırır bişey olur buarada buaralar sporu sevmeye başladım umarım bu bi geçici heves deiildir aramızdaki aşk ebediyen sürer inşallah:)
işyerinde tantuni yediler aama ben pes etmedim mis gibin fırında kabak yemeğimi yedim:)
sporla olan aşkın daim olsun inşallah
ben düzenli yapıyordum bu bir hafta yapmadım
ve kendimi bitkin miskin uykulu hissettim sürekli spor gerçekten vucudu dinç tutuyor onu anladım
hatta eşim le konuşuyorduk dün akşam ağzım beş karış sürekli esniyordum
sporu bırakma kondüsyondan düşüyorsun dedi gerçekten öyle bugün yaptım sporumu mis gibiyim enerjik
alkış sana aferim
fırında kabak yemeği nasıl yapılıyormuş merak ettim şimdi
kabak kalorisi çok az bir sebzee kızartılmadığı sürece :18::18:
1tam kapağı azcık haşlamışlar karnıyarık gibi yarıp içine lor peyniri gibi bi peynir koymuşlar üzerinede az kaşar koyup fırınlamışlar yani gözlemlediğim bunlar canım çok lezzetliydi kafadan uydurup yapabilirsin daha önceden bunu spiraş verdiğimde içinde beşamel sosta vardı ama bu sefer koymamışlardı sanırsam
Eki Görüntüle 344154 Tamda böyle bişeydi üstelik çokta hafif.Üstünde kaşar var ama karbonhidrat diyetine göre uygun sağlıklı beslenmeye görede az kaşar bişeycik yapmaz
yavruuuuu onun adı karsambaçYaaaaaaa ben size karlar aynı helvaya benziyo diye boşuna demiyomuşum aşkitomun takıldığı forumda takılırken kar helvası diye konu gördüm karın içine pekmez falan katıp yapılıomuş fotosundan çok tatlı görünüyodu=)=)=)
Neyse dün 45 dakka spor yaptım söylemeden edemicem göbeim ata demirerin totosu gibin sallanıyodu.Pembe usulu leslie ve uydurma brezilya dansları yaptım oğluşum(kedim)da tip tip bana bakıyodu
Bu haftaya kilolarıyla damga basanlara bende katıldım giyinikken tartıldım çok üşendim soyunmaya zaten işede geç kalmıştm 60.200 çıktım sevgilerrrrr
Tatlışım olur aile arasında böyle sorunlar erkekler anie tepki verip sonradan pişman olurlar sen vurucakmısın şimdi demişsin ya o cümle onu kendine getirmiştir üzülmüştür merk etme evli deilim ama cins bi babam ve abim var neye kızcakları belli olmaz kızarlar ama sonra üzülürler abim gelip öper yalakalık yapar her ailede oluyo böyle şeyler umarım düzelir aranız.Senin eşin ne burcu canım merak ettim.
Ayrıca bugnde bu haftasnın son kaçamakları olsun ye ama ölçülü ye bide ben yarış yaparım:) şike yapıp bitane hapmı yutsamkiii:)
kızlar süper tarif buldum yaa hemencecik baktım netten pembiş fırında kabak yemeği deyinceee
fırında kabak yemeği
Geçenlerde internette doleşırken buna benzer tarif gördüm ama iç harcı değişikti.Bende biraz değişiklik yaparak denedim ve çok güzel bir lezzet çıktı ortaya.
Yapımına gelince ben iki kişi olduğumuz için üç tane kabaktan yaptım.Bir tencerede suyu kaynatıyorsunuz,kabakları yıkayıp ortadan keserek kaynayan suya atıyorsunuz,suyun içerisine biraz tuz koymayı unutmayın.Kabaklar haşlandıkatan sonra soğuk suda biraz bekletin ve içlerini kaşık yardımıyla aldıktan sonra fırın tepsinizin içerisine koyun.Soğanı ince ince kıyın ve tavada sotelemeye başlayın.Ardından da biber,domatesi ve tavuk göğsünü sırayla ekleyerek soteletin.Karabiber,nane,kekik,pul biber,azcık tuz ekledikten sonra kabakların içlerine doldurun.Salçalı su yapıp üzeride gezdirin.Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yarım saat kadar pişirdikten sonra rendelenmiş kaşarları serpin ve kaşarlar eriyince fırını kapatın.İlk sıcaklığı çıkınca servis edebilirsiniz.Afiyet bal şeker olsun efendim.
Ben yıllar önce beşyıldızlı bi otelde çalışmıştım ordada buzu kar kıvamına getirip meyve şurupları eklediğimiz frozen diye geçen içecekler yapıoduk çok güzel oluyodu ama kışın içilmez ayrıca kar yinede pis olur bence istediği kadar yağsın sonuçta sobalar doğalgazlar yanmadan durmuyokiii:) Beni 59a layık gördüğün için teşekkür ederim canım fazlası olmiyimde 59a razıyım.Karbonda işe yarıodu aslında 58li rakamları görüyodum kiii yüzümde sivilce çıktı diye bırakıp yemeğe abandım yapılan onca emek boşa gitti ama yapcam gene en azından vucut şaşırır bişey olur buarada buaralar sporu sevmeye başladım umarım bu bi geçici heves deiildir aramızdaki aşk ebediyen sürer inşallah:)
şu aşk meleğine söyleyinde bir ok bana bir okta spora atsın
yoksa ben şu spor aşkını birtürlü bulamıyacam
bende aşık olmak istiiiiiiiiiiiyoruuuuuum (spora)
kız sadiş misafirlikte ne yaptın
anladığım kadarıyla fazla kaçırmamışsın
öyleyse tebrik ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?