Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

yavrııııııımmmmm bunu ben dün görmemiştim yeni görüyorum eheheheh ençok incelen benim yaşasıııııııınnnnnnn

ne hikmetsee hiç kilo veremeyen benn en çok incelen ben eheheheh dün ölçülerimi almıştım halen aynıydım onan dün ölçü gönermedim ama ben gögüs ölçümü verdim die hatırlıyorum benimde 93 düü yanılmıyorsamm

pembişim gözün aydın canım. inşallah 56yı da görceksin bebeğem :))

sadişim demek ki verdiklerini yağdan vermişsin. kilo olarak düşmemişsin ama incelmişsin. önemli olan da bu aslında ama biz takmışız işte şu tartıya kafayı.

başarı öykülerinde görmüştüm sanırım: bi kadın hiç tartılmıyomuş diyet yaparken. benim ölçütüm kendi bedenim ve aynadaki görüntüm diyodu. keşke biz de öyle yapabilsek. hatta bir başka öyküde de kız 40 kilo vermiş 8 ayda ve hiç tartılmamış. ama ben mesela sabah uyanıp wc ye gider gitmez ilk işim tartıya çıkmak oluyooo :))

al bendende o kadar
tartı bizde saplantı olmuş
sabah ilk iş tartıya çıkmak oluyor
sanki ödevmiş gibi
ödevimi yapmayınca bi garip hissediyorum
keşke okurkende ödevlerime bukadar sadık olsaydım
şimdi doktor falan olurdum heralde

ben bi tek regl durumundayken tartılmıyorum.
nasıl tutuyorum kendimi bilmiyorum ama :))
nasılsa çok çıkıcak hiç tartılmiyim diyorum.
ama dediğin gibi resmen bir saplantı halini almış durumda.
vücut olarak inceldiğimi görüyorum herkes de söylüyo ama benim derdim 68 olmadım yok bilmem kaç olamadım.
offf offf

Suanda size metrobusten canli yayin yapiyorum.Allahtan okulu bitirmisim metrobus icler acisi herkes ust uste durumda insanlar cok cakal hepsi birbirinin hakkini yiyo metrobuste oturabilmek icin o yasli yasli teyzeler yilan gibi kivrilip demirin altindan gecip oturuyolar halinize sukredin istanbul berbat suan size fotolarini cekmek istedim ama ayip olur simdi adim aticak yer yok Allahtan oturuyrm ehehe

evet canım inşallah öyledirrr yağlardan gitsin isterse yavaş olsunn
vallahi ben de hersabah wcden sonra üstümü değiştirirken mutlaka tartılıyorumm
kilom değişmesede ben fark edilir derecede inceldim millett söyleyip duruyoo
görünen köy kılavuz istemezzz

öfff ben 2 3 gündür reglim bakalım bu hafta nasıl geçecekkk

offf yılan gibi kıvrılmak gerekiyo haaa vallahi iyikii orda oturmuyoruzz çok sinir olurdum adanamda mersinimde süper o konudaa

bana yemek deme
hergün ne yemek yapacam diye düşünmekten kafayı sıyırıyorum
sen en iyisi biraz kanat veya parça tavuk al
teflon tencerede yavaş yavaş kendi yağında kavur ye
çok süper oluyor üstelik diyet yemeği

Kızlar akşama ne yemek yapayım fikir verin:26:
sebze yemeği yap bebişimmmm yada bakliyatt

özellikle gögüs olursa aha güzel oluyoo kanatı ben sevmiyormm çiğ kalıyoo iç kısmı ıyyyygggg

ozaman sebzeli mercimek çorbası yanında salataaaa 1 kase ondan iç soğukda iyi giderr yanındada bol bol salata

Dün akşam mercimek çorbası yapmıştım zaten pek yiyen olmadı bugünde çorba yapmam yanına salata yaparım ama evdekiler bir tek çorbayla doymaz
Öff bıktım ya hergün ne yapsam derdinden. Yemek diye bir sorunumuz olmasa keşke ne güzel kilo derdi de olmazdı.

Yaaa şu sitenin mesaj alanları niye pembe olmuş hiççç sevmedimmmmm ıyyy

sevgiii yeşil mercimek yemeği yapsana. hiç ekmek yedirmiyo valla.
ben aramıyorum en azından yanında

bencede yaa yemek yeme derdi olmasa ve kapsül halinde açsak atsak 1 bardak su ile içsek bitsee hap gibi eheheheh negüzel olurduu

günaydın çıtır hatunlar

amaniiiiii ben dün bir dilim baklava yemiştim oboooo

ne güzellll :81::81::81::81::81::81::81:

bende yeni görüyorum
yanlız benim ölçülerimi burda fazla brn 1 şubatta ölçümü alıp yazmıştım deftere
lilyle yazmıştım ama sanırım yanlış oldu
1 ocak bel 90 kalça 105
1 şubat bel 85 kalça 100

akşam misafirliğe gidicez kızlar. muhabbetten uzak kalıcam o yuzden menümü yazayım.

sabah: 1 ceviz

kahvaltı: 3 ince dl çavdar ekmeği, kahvaltılıklar ve peynirli omlet.

ara: 1 greyfurt

öğlen: dünden kalan haşlanmış ciğer ve patatesin üstüne ev yapımı domates sosu koyup pişirdim. baya da güzel oldu. ekmeksiz olarak yedim. yanına da bi ayran yaptım ve öğünü kapattım.

ara: 2 tane kuru incir, yarım bardaktan az(3-4 yudum belki) tarçınlı süt.

akşam: daha yemedik ama;

çorba ve pırasa yemeği var. yanında yoğurt yerim.

spor: 1 saat leslie ve bacak hareketleri.
su: 2 lt'ye yaklaştı.
yeşil çay: kahvaltı da içmiştim. gece misafirlikte olucaz. eğer sallama falan varsa içerim orda. yoksa kalır bu akşam.

Sabah 1,5 dl ekmek ile kahvaltılıklar
Öğle: yok
Akşam: 1 tabak mercimek çorbası
2 kanat
1 bardak ( yarım su bardağı eder) limonata

Spor: az sonra
Su: 1,5 belki olmuştur.
Yeşil çay spordan sonra demlicem.

Kaçamak : 1 kare bitter çaklıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…