Eki Görüntüle 344433
kızlar biliyorum ölçü bildirimi geç oldu ama eksikler vardı, kalbiminki hala eksik artık bi dahaki bildirime....
hepimiz az çok incelmişiz o yüzden topikçe hepimize bi alkışşşşşşş
kızlar linki inceleyin ve kaçamak yapmadan bir daha düşünelim bence :18::18::18::18::18::18::18::18:
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/173138-once-huplet-sonra-guplet.html
gözün aydin sadisim, o pantolonlar olacak sana emin ol
Günaydıııınnn çok acelem var hemen evden çıkmam lazım ama bi haber vermeye geldim banyodan önce bu seefer bide cıbıl tartılıyim dedimmm amaının oda neeeee 58.800 heheheheheheheheheheh sevindirik oldum ben diorum size cumartesi zayıf cuma şişkoyum diye:)
yavrııııııımmmmm bunu ben dün görmemiştim yeni görüyorum eheheheh ençok incelen benim yaşasıııııııınnnnnnn
ne hikmetsee hiç kilo veremeyen benn en çok incelen ben eheheheh dün ölçülerimi almıştım halen aynıydım onan dün ölçü gönermedim ama ben gögüs ölçümü verdim die hatırlıyorum benimde 93 düü yanılmıyorsamm
pembişim gözün aydın canım. inşallah 56yı da görceksin bebeğem :))
sadişim demek ki verdiklerini yağdan vermişsin. kilo olarak düşmemişsin ama incelmişsin. önemli olan da bu aslında ama biz takmışız işte şu tartıya kafayı.
başarı öykülerinde görmüştüm sanırım: bi kadın hiç tartılmıyomuş diyet yaparken. benim ölçütüm kendi bedenim ve aynadaki görüntüm diyodu. keşke biz de öyle yapabilsek. hatta bir başka öyküde de kız 40 kilo vermiş 8 ayda ve hiç tartılmamış. ama ben mesela sabah uyanıp wc ye gider gitmez ilk işim tartıya çıkmak oluyooo :))
al bendende o kadar
tartı bizde saplantı olmuş
sabah ilk iş tartıya çıkmak oluyor
sanki ödevmiş gibi
ödevimi yapmayınca bi garip hissediyorum
keşke okurkende ödevlerime bukadar sadık olsaydım
şimdi doktor falan olurdum heralde
evet canım inşallah öyledirrr yağlardan gitsin isterse yavaş olsunnpembişim gözün aydın canım. inşallah 56yı da görceksin bebeğem :))
sadişim demek ki verdiklerini yağdan vermişsin. kilo olarak düşmemişsin ama incelmişsin. önemli olan da bu aslında ama biz takmışız işte şu tartıya kafayı.
başarı öykülerinde görmüştüm sanırım: bi kadın hiç tartılmıyomuş diyet yaparken. benim ölçütüm kendi bedenim ve aynadaki görüntüm diyodu. keşke biz de öyle yapabilsek. hatta bir başka öyküde de kız 40 kilo vermiş 8 ayda ve hiç tartılmamış. ama ben mesela sabah uyanıp wc ye gider gitmez ilk işim tartıya çıkmak oluyooo :))
öfff ben 2 3 gündür reglim bakalım bu hafta nasıl geçecekkk
ben bi tek regl durumundayken tartılmıyorum.
nasıl tutuyorum kendimi bilmiyorum ama :))
nasılsa çok çıkıcak hiç tartılmiyim diyorum.
ama dediğin gibi resmen bir saplantı halini almış durumda.
vücut olarak inceldiğimi görüyorum herkes de söylüyo ama benim derdim 68 olmadım yok bilmem kaç olamadım.
offf offf
Suanda size metrobusten canli yayin yapiyorum.Allahtan okulu bitirmisim metrobus icler acisi herkes ust uste durumda insanlar cok cakal hepsi birbirinin hakkini yiyo metrobuste oturabilmek icin o yasli yasli teyzeler yilan gibi kivrilip demirin altindan gecip oturuyolar halinize sukredin istanbul berbat suan size fotolarini cekmek istedim ama ayip olur simdi adim aticak yer yok Allahtan oturuyrm ehehe
sebze yemeği yap bebişimmmm yada bakliyattKızlar akşama ne yemek yapayım fikir verin:26:
bana yemek deme
hergün ne yemek yapacam diye düşünmekten kafayı sıyırıyorum
sen en iyisi biraz kanat veya parça tavuk al
teflon tencerede yavaş yavaş kendi yağında kavur ye
çok süper oluyor üstelik diyet yemeği
sebze yemeği yap bebişimmmm yada bakliyatt
özellikle gögüs olursa aha güzel oluyoo kanatı ben sevmiyormm çiğ kalıyoo iç kısmı ıyyyygggg
sevgicim pırasa yemeee yap. annem pişirdi az önce. bizde akşama pırasa var :))
Ayyy canım çekti ama ben yapmayı bilmiyorumHem yok şuanda markete gitmem gerek oda uzak kalıyor bu soğukta üşenirim
Kolay ve pratik birşeyler söyleyin ekmek yedirmeyecek...
ozaman sebzeli mercimek çorbası yanında salataaaa1 kase ondan iç soğukda iyi giderr yanındada bol bol salata
Dün akşam mercimek çorbası yapmıştım zaten pek yiyen olmadı bugünde çorba yapmam yanına salata yaparım ama evdekiler bir tek çorbayla doymaz
Öff bıktım ya hergün ne yapsam derdinden. Yemek diye bir sorunumuz olmasa keşke ne güzel kilo derdi de olmazdı.
Yaaa şu sitenin mesaj alanları niye pembe olmuş hiççç sevmedimmmmm ıyyy
günaydın çıtır hatunlar
amaniiiiii ben dün bir dilim baklava yemiştim oboooo
ne güzellll :81::81::81::81::81::81::81:Günaydıııınnn çok acelem var hemen evden çıkmam lazım ama bi haber vermeye geldim banyodan önce bu seefer bide cıbıl tartılıyim dedimmm amaının oda neeeee 58.800 heheheheheheheheheheh sevindirik oldum ben diorum size cumartesi zayıf cuma şişkoyum diye:)
yavrııııııımmmmm bunu ben dün görmemiştim yeni görüyorum eheheheh ençok incelen benim yaşasıııııııınnnnnnn
ne hikmetsee hiç kilo veremeyen benn en çok incelen ben eheheheh dün ölçülerimi almıştım halen aynıydım onan dün ölçü gönermedim ama ben gögüs ölçümü verdim die hatırlıyorum benimde 93 düü yanılmıyorsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?