bu sabah tam 68 çıktım arkadaşlarım. dünkü gibi oynama olmadı. hem de üzerimde adet şişkinliği var.
bugunu 68e düştüm diye kaydediyorum.
gidip günlüğüme de yazıcam.
oraya da ne zamandır bakmıyorum ha.
kızlar demin deli gibi yazdım ama göndermemiş offf yaaaaaa
bnm bu net sinir edio olmadık zamanda donup kalıyor
kızlar ben dün giremedim
akşam sporum da kaldı kardeşlerim sağolsunlar biri çıktı biri girdi nete, spor yapayım dedim sonra yaparsın dedi küçük ama gece 11de uyuyacagım diye zor kopardım pcden
sporum da yattı sayelerinde...
ama dengeli yedim
sonra gelip iyice bakarım geçmişe şimdi çıkmam lazım
Kızlar dün akşam kilolarımdan çok mutsuzum diye oturdum bir güzel ağladım
Çok sevdiğim biri kim olduğunu söylemicem, bana teseelli olcak yere yiyip yiyip şişmeseydin dedi..
O kadar kötü oldum ki herşey bir araya geldi fena döktüm gözyaşlarımı.
sabah kalktım kahvaltıya yemek istemedim. babam da dün akşam kanatları götürdün toksun dimi dedi o ara annem ye diye ısrar ediyordu bende yemesem de birşey farketmez dedim babam yanlış anladı kendine çekti sen sürekli laf sokuyorsun diye bana beddua etti
sabahtan beri ağlıyorum şuan bile...
annem eskisi gibi değil biz anne kızdan çok dosttuk onla ama şimdi hiç öyle değil, ben ağlıyorum diye kızdı üstüne.
Çok kötüyüm ya hiç kimse istemiyor beni
canımmm benimmm kıyamam sana lütfen ağlamaa yada ağla açılırsınnn
bak hepimizin başında bir sorun varr hepimiz bişelerle sınanıyoruzz
kilo meselesi iyice psikolojimizi bozdu
abinin sorunlarından felan bahsetmiştin daha önce annende o olaylardan dolayı yorulmuştuurr belki o olayları yatıştırmak için yada neyapcazz diye düşündüğündenn sana zaman ayıramıyor olabilir kafası doludur hepimizin kafası dolu oluyor bazenn. annenede hak ver tatlımm
nie seni hiç kimse istemesin istemeseler kapı dışarı koyarlar anne babama istemezmi öz çocugunu
sen şimdi sınavdı diyetti onlardan dolayı sinirlerin yıpranmıştır ondan dolayı yanlış anlıyo olabilirsin tatlımm
şimdii kendini sıkmadan yavaş yavaş kilolarını veriyorsunn kesinlikle kafana takmıyorsunnn ve güzel güzel derslerine çalışıyorsunnn kiloyu proplem etme sen derslerine ağırlık ver çalış iyi puan al ki atanasın atanıncada zayıflarsın tatlımmm hertürlüü spor salonu diyetisyen güzellik merkezleri heryere gidebilirsin kimseye eyvallahın olmazz
şimi sil gözlerinin yaşınıııı canımmm
Kızlar dün akşam kilolarımdan çok mutsuzum diye oturdum bir güzel ağladım
Çok sevdiğim biri kim olduğunu söylemicem, bana teseelli olcak yere yiyip yiyip şişmeseydin dedi..
O kadar kötü oldum ki herşey bir araya geldi fena döktüm gözyaşlarımı.
sabah kalktım kahvaltıya yemek istemedim. babam da dün akşam kanatları götürdün toksun dimi dedi o ara annem ye diye ısrar ediyordu bende yemesem de birşey farketmez dedim babam yanlış anladı kendine çekti sen sürekli laf sokuyorsun diye bana beddua etti
sabahtan beri ağlıyorum şuan bile...
annem eskisi gibi değil biz anne kızdan çok dosttuk onla ama şimdi hiç öyle değil, ben ağlıyorum diye kızdı üstüne.
Çok kötüyüm ya hiç kimse istemiyor beni
tüm kalbimle dua edeceğim kazanman için canımmSağol tatlım ya daha iyiyim içimde ne varsa herkese söyledim döktüm ortaya rahatladım aslında..
Herşey üst üste çok zor oluyor.
Valla sıyırmadan şu meseleler bir bitse. Zaten tek umudum bu sınav. Allahım bana nasip eder İNŞALLAH
ahhh ahhh iştee herkesde bir problemm topikçe müslüm babayız
kiyamam sana sevgim. baban niye öyle dedi ki sana anlamiyorum verdigin kilolari görmüyor sanirim
hem sen niye mutsuzsun ki onuda anlamiyorum baksana 15 kilo verdin sevinecegin yerine üzülüyorsun, önceden 90 kiloydun
simdi yavas yavas veriyorsun kilolari ne güzel iste. beraber cabaliyoruz ugrasiyoruz. bizim destegimizle vereceksin fazla kilolarini buna emin ol canim.
bu arada bende annemle yaklasik 10 gündür konusmuyorum sebebide sürekli oglunu benden üstün tutuyor.
okuldan gelir: hosgeldin oglum. okulun nasil gecti oglum.
yatmadan önce odasina gider kardesimin bi güzel konusurlar gülüsürler. en son bende geldigimde kardesimin odasina annem bana diyo ki niye sürekli pesimdesin sen
yani hep oglum oglum der. bana bi defa kizim dedi mi hayir demedi.
bir defa ama baya oluyor bi kac ay önce tuvaletleri temizlemistim o zaman bi tsk ederim tatlim dedi o kadar
sinir oluyorum erkek cocuklari daha kiymetli oluyor
zaten yakinda cekip gidecem bu evden haftasonlari veya tatillerde gelmeyide hic düsünmüyorum.
yurtdisi stajim icin güney amerika ülkelerine basvuru yaptim kizlar dua edin'de haber gelsin
bende icimi döktüm sayilir hehe
bugün herkesin canı sıkkın heralde
benimde canım çok sıkkın
oğlum hasta iki gündür ateşi düşmüyor
eşim şimdi acile götürdü
inşallah yarına iyleşir
bide eşim yarın gidiyor bir hafta yok
ev okul çocuklar nasıl idare edecem vallahi bilmiyorum
çok geçmiş olsun tatlımm
senin için çok zor olurr
bence annen yada kayınvaliden gelsin yanında kalsınlarr
gece allah göstermesin acillik bişe olur enazından kızının yanında kalan biri olur canım
menü güzel künefeyi görmezsekk azmış zatenbugünkü menüm
sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
peynir,zeytin,1 yumurta,1 çay kaşığı pekmez
1 bardak yeşil çay
ara
1 elma,2 çatal künefe
öğlen
1 tabak yağsız makarna ketçaplı ve yoğurtlu
akşam
2 kase mercimek çorbası
bugün çok az su içtim nedense canım hiç istemedi
bugün tartıda çok ağır çıktım
karnım balon gibi,göğüslerimde şiş ve ağrıyorlar
regli zamanı yaklaştı sanırım ondan böyle oldum
ay inşallah böyle bişe olmaz
kaynanamda,annemde gelip yatamazlar
çünkü babamda kayın pederde kalp hastası onları yanlız bırakamazlar
ama belki görümceme söylerim gelip kalsın diye
hele bi yarın olsun bakalım inşallah düzelir yarına
şuu nalet olası menümüde paylaşayımdaa kurtulayımm
sabah
1 dilim tahıllı ekmek(patatesli yum. yediğim için ekmeği 1dilim ydm)
1den az patatesli yumurta
yarım kk peynir
5 yeşil zeytin
domates salatalık
1 muz
4 yk kabak
2 ykdan az bulgur pilavı
2 yk yoğurtlu erişte
salata
1 sade nescafe
1 havuç
1 dilim beyazekmek
az patates kızartması(
salata
1 soda
kızlar aslında kendime mercimek çorbası yapmıştım salata ve çorba içecektim eşim illa kızartma yap dedii yaptım neyazıkki dayanamadım yedim onu yiyince çorbadan vazgeçtimm neyazıkki yedimmm( 1 tanede çokonat yedim ( offf iyi geldi ama eheheheh çikolatadan pişman değilimde şu kızartma iyi vicdan azabı yaptıı ama 6 gibi yedimm öfff sporumuda bugün sabah ve öğlen yapmıştımm kızartmalar içimde kalacakk
spor sabah 20 dk bisiklet bindim öğlende 2 mil leslieee (25 dk) 10 dk slim in 6 yaptım
bolbol suuuu 2 bardak yeşil çay birazdan 3.yü içerim
canım kızartmayı fazla kaçırmadıysan bence güzel bir menü
benim dün yediklerimi görsen dudağın uçuklar
bir hafta boyunca onları sindirmeye çalışacam
bi boğazımı tutamıyorum ,cumartesiler bana pahalıya patlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?