bende sevmem içinde karamel olan hiçbirşeyi çikolata bile olsa yememo karamelli neskafeyi görümcem ilram etti
ilk defa içtim ve gerçekten kötüydü zaten içinde karamel olan hiçbirşeyi sevmem
sadişim bizde pulbiberimizi kendimiz yapıyoruz gerçekten çok lezzetli oluyor
biber salçamızıda kaynanam yaptı ama busefer bozdu tadı ekşimiş
bende bugün gittim yerli fabrika yapımı biber salçası aldım
oda el yapımına benziyor günlerdir kahvaltıda b.salçamı iyemiyordum
yarından itibaren kahvaltı menüme acı salçamda ekleniyor
bıkmıştım hergün zeytin peynir yemekten
bende nerdeyse 3 aydır bu kilodayım geçen pirinç lapası yaptığımda 63buçuğa düşmüştüm sonra geri 64buçuk oldum ehehsabır sadişim sabır
bu duraklama dönemleri çok normal
benim 3 aya yakın aynı kiloda kaldığım olmuştu
senin bedenin şimdi bu yeni kilosuna alışıyor
zamanla vermeyede başlarsın merak etme
Ben bugün battım
Sabah kepek ekmeğimden sandviç
Öğle Bir tabak makarna+kola
Akşam: 1 parça tavul 1 dl kepek ekmeği
Az önce annemlen çay içtik + büsküüt
Kızlar ben akşam çayının yanında büskivi yemeden yapamıyorum ya.
Bayadır bırakmıştım yine alıştım.
Ben bugün battım
Sabah kepek ekmeğimden sandviç
Öğle Bir tabak makarna+kola
Akşam: 1 parça tavul 1 dl kepek ekmeği
Az önce annemlen çay içtik + büsküüt
Kızlar ben akşam çayının yanında büskivi yemeden yapamıyorum ya.
Bayadır bırakmıştım yine alıştım.
öhü öhü öhü
evet olmamış bu menü
kız yarın tartılma günümüz azıcık dikkat etseydin
bencede iyi alıştın artık bırak şu huyunu vallahi dövecem senii haa
onu haricinde menü güzell yarın tartılda bildir bakalım değşim oldumu
Hiç sanmıyorum değişeceğimi. Üstüne şişkinliğim var regl yaklaştı. Üf hiç sevmiyorum ya psikolojim bozuluyor her ay
Hem spor da yoktu bu hafta. Saldım çayıra mevlam kayıra
ivit hanımlar 5 aydır yapmadığım kaçamağın alasını yapmış bulunmaktayım :))
hiç menü falan yazmiyim ben :))
akşam ders vermeye gittiğim yerde ıslak kek, havuçlu top tatlı, muhallebili bi şey ve mercimek köftesi yedim.
allahtan akşam yemeği yemeden gitmiştim.
neyse ki sporumu yaptım bugun.
sabah klasik 1 saat sporumu yaptım. dersten eve gelince de yediğim tatlıları yakmak adına 20 dk eliptik bisiklet yaptım, hem denemiş oldum aletimi ihihi :))
vay anasını yaa!! ne hürremmiş arkadaş! keşke hürrem olsaydım diyorum bazen. hep hürrem gibiler kazanıyo bu hayattaEvet canım izliyorum benCariyeler yaktı. Valide sultan yaptırdı. Öldürmek içindi ama hüreemi ağalar kurtarınca yüzü yanmakla yırttı. Düzeliyor ama.
haydeeeee.. bol şanskızlar kitapları aldım ve şimdi başlıyorum başlamadan size yazayım dedim
matematikden başlıyorum herkes benim için dua etsin
hadi bismillah
evet osman yaaa... of çok tatlı di miKatzi:
Şu avartardaki Osman dimi gördükçe sevesim geliyo böyle mıncık mıncık mıncıklayasım geliyo.Siz sanırsam osmanı kısırlaştırdınız bizde düşünüyoruzda oğluşuma kıyamıyorum bişey olur diye kaçç günde toparlandı azıklığı gittimi osmancığınYaptırsk bi dert yaptırmaasak bi dert bu aralar çok kuduruk maw maw uyutmuyo kokutuyo heryanı pis yaaa elimizde bez kova geziyoruz evde
offfff ya niye ben gelince kimse olmuyor buralarda
ama ben çok sıkılıyorum ya
zaten canım sıkkın
yarın tartınma günü ve balon gibi şişim
yarın rezil olacam gene
ya regil olanlar kilo bildirimi yapmasa olmazmı
şu an 2 kilo fazla çıkıyorum sabah ne olur bilemem
gerçi topiğin yarısı aynı hafta içinde adet olmuş
toptan bildirim yapmayalam o zaman he he şaka yaptım şaka
saçmalıyorum yine sıkıntıdan
iyide 1 grm veremiyorm delircemm
evet osman yaaa... of çok tatlı di miben ölüyorum resmen her gün. ıssırmamak için yumruklarımı filan sıkıyorum düşün
ben osmanı kısırlaştırdım evet. ve inanılmaz iyi oldu. her yönden. hiç korkma. onlar için en iyisi buymuş zaten. bi arkadaşımın kedisi kısırlaştırmadıgı için bi sorunla karsılastı ve kedisi acı cekerek öldüazgınlıgı gitti ve inanılmaz sakin bi kedicik oldu. geceleri gögsüme gelip yatıyor. minicik eliyle yüzüme dokunup beni seviyor filan.
o kokunun nası bişey oldugunu ben de biliyorum yaçıkmıyor da lanet olasıca... bence hiç vakit kaybetmeyin ve kısırlaştırın... tabi en az 1yaşını doldurmuş olması lazım. sonra hem o rahatlıyor hem siz.
o benim sevgi yumagım bi tanemsöz konusu osman olunca her sey bi baska ya
GÜNAYDIN GÜZEL HATUNLAR
Bugünün ilk kilo bildirimi benden olsun
malesef 60.4
hiç bir değişiklik yok yerimde sayıyorum resmen
neyse almamış olmakta iyi bişeydir heralde
bende kendimi böyle avutuyorum
Kedinle aşk yaşıyosun dimi bu hisleri kedisi olmayan anlayamaz resmen bebek gibiler uyurken verdiği pozlar suratına aptal aptal bakışları tuvalete girdiğinde bile seni kapının önünde beklemesi oyunları falan çok başka bi sevgi yaa resmen evladım gibi bi bayram günü evden kaçmış mesela o bayram bizim için bitmişti evde oturup yas tuttuk ağladık falan bulunca havalara uçtuk:) geçenlerde de oğluşumu severken öldürüyodumsıkı sıkı bi sarıldım birden dili dışarı çıktı bıraktım hemen noluyo dedim kustu çok korktm o günden beri istediğim gibi sevmeye kıyamıyorum:) Sizinkide azgınlık döneminde saldırganlaşıyomuydu? bizimki apartmanda gezen kedinin kokusunu alıp çok saldırgan oluyo bazen bu ay kesin kısırlaştırcam önümde canlı bi örnek olunca içim rahatladı ya bide kaç günde ayağa kalktı senin oğlan=)
Kedinle aşk yaşıyosun dimi bu hisleri kedisi olmayan anlayamaz resmen bebek gibiler uyurken verdiği pozlar suratına aptal aptal bakışları tuvalete girdiğinde bile seni kapının önünde beklemesi oyunları falan çok başka bi sevgi yaa resmen evladım gibi bi bayram günü evden kaçmış mesela o bayram bizim için bitmişti evde oturup yas tuttuk ağladık falan bulunca havalara uçtuk:) geçenlerde de oğluşumu severken öldürüyodumsıkı sıkı bi sarıldım birden dili dışarı çıktı bıraktım hemen noluyo dedim kustu çok korktm o günden beri istediğim gibi sevmeye kıyamıyorum:) Sizinkide azgınlık döneminde saldırganlaşıyomuydu? bizimki apartmanda gezen kedinin kokusunu alıp çok saldırgan oluyo bazen bu ay kesin kısırlaştırcam önümde canlı bi örnek olunca içim rahatladı ya bide kaç günde ayağa kalktı senin oğlan=)
bebeeem 76 neree 60.400 nereee başarı mikemmellll bence önümüzdeki hafta bianda eriyceksin buarada menülerindede proteine önem vermeyemi çalışıosun banamı öyle geliyo:) güzel gidiosun şuaralar dengeli besleniosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?