Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bende sevmem içinde karamel olan hiçbirşeyi çikolata bile olsa yemem
salçayıda biz kendimiz yapıyoruz çok güzl oluyoo vallahiii
kız bende sıkıldım yumurta yemekdenn
eşim böle değişik şeyler yemeyi sevmiyo
sabır sadişim sabır
bu duraklama dönemleri çok normal
benim 3 aya yakın aynı kiloda kaldığım olmuştu
senin bedenin şimdi bu yeni kilosuna alışıyor
zamanla vermeyede başlarsın merak etme
bende nerdeyse 3 aydır bu kilodayım geçen pirinç lapası yaptığımda 63buçuğa düşmüştüm sonra geri 64buçuk oldum eheh

öhü öhü öhü
evet olmamış bu menü
kız yarın tartılma günümüz azıcık dikkat etseydin

bencede iyi alıştın artık bırak şu huyunu vallahi dövecem senii haa

onu haricinde menü güzell yarın tartılda bildir bakalım değşim oldumu

öhü öhü öhü
evet olmamış bu menü
kız yarın tartılma günümüz azıcık dikkat etseydin

bencede iyi alıştın artık bırak şu huyunu vallahi dövecem senii haa

onu haricinde menü güzell yarın tartılda bildir bakalım değşim oldumu

Hiç sanmıyorum değişeceğimi. Üstüne şişkinliğim var regl yaklaştı. Üf hiç sevmiyorum ya psikolojim bozuluyor her ay
Hem spor da yoktu bu hafta. Saldım çayıra mevlam kayıra

Son düzenleme:
ivit hanımlar 5 aydır yapmadığım kaçamağın alasını yapmış bulunmaktayım :))

hiç menü falan yazmiyim ben :))

akşam ders vermeye gittiğim yerde ıslak kek, havuçlu top tatlı, muhallebili bi şey ve mercimek köftesi yedim.

allahtan akşam yemeği yemeden gitmiştim.

neyse ki sporumu yaptım bugun.

sabah klasik 1 saat sporumu yaptım. dersten eve gelince de yediğim tatlıları yakmak adına 20 dk eliptik bisiklet yaptım, hem denemiş oldum aletimi ihihi :))

kız sen her derse gittiğinde böyle ikramlar yaparlarsa senin diyet güme gider ona göre

kızlar bugun sözde erken kalkıp sınav kaydı için diğer ilçeye gitcektim ama yattı
sabah zorla kalktım, gözlerim agrıyordu resmen
bu hastalık bu yıl farklı oldu yaaaa.... burnumun etrafı şiş gibi ama içten, görünürde bişey yok...
ztn belim normalde de agrırdı, şimdi tam 3ü 1 arada oldu
malum reglliyim bi de eklem agrıları+soğuk algınlığı komple hastayım yani....
menüm bugun 4 öğün gibi oldu, kardeşim krep istedi, normalde bişey yemeyen çocuk buraya taşınalı huy değiştirdi
kısır, mercimek köftesi, krep canı çeker oldu....:44:yaptığımızda hiç yemezdi
ama az yağlı yaptım teflonda, bi de peynirli yedim, pudingli bisküvi pastasından yemedim
neyse yazayım da görün...

sabah - 10:00
- 1 kk peynir
- 2 dl tuzsuz tam buğday ekmeği (etimek kadar ama kare değil dikdörtgen şeklindeydi)
- domates
- çay

öğle - 13:30
- 1 kase kıymalı - yağsız tarhana çorbası
- 5 yk kıymalı ıspanak yemeği
- 2-3 yk yogurt

ara - 16:00
- 2 küçük krep (ölçü veremiyorum ama normalden epey küçüktü 2si 1 krep eder normal ölçülerde diyelim)
- 1 kk peynir

akşam - 19:00
- 1 tabak tarhana çorbası (kalanı komple yedim işte 2 kepçe vardır ama)
- brokoli salatası (haşlanmış brokoli+sarımsak+limon+sirke+zeytinyağı)

su - 1 lt
spor - 2,5dk+5dk slim in 6 - ilk 2.5 dkyı fatmagülün reklam arasında yaptım, maalesef sporum bu kadar oldu

bugunu bu şekilde kapatıyorum
geçmişi yarın okucam
şimdi çıkıyorum
hepinize iyi geceler
yarın tartıda eksileri görmek dileğiyle... (kendi açımdan pek sanmıyorum ama neyse işte...)

Evet canım izliyorum ben Cariyeler yaktı. Valide sultan yaptırdı. Öldürmek içindi ama hüreemi ağalar kurtarınca yüzü yanmakla yırttı. Düzeliyor ama.
vay anasını yaa!! ne hürremmiş arkadaş! keşke hürrem olsaydım diyorum bazen. hep hürrem gibiler kazanıyo bu hayatta

kızlar kitapları aldım ve şimdi başlıyorum başlamadan size yazayım dedim
matematikden başlıyorum herkes benim için dua etsin
hadi bismillah
haydeeeee.. bol şans

evet osman yaaa... of çok tatlı di mi ben ölüyorum resmen her gün. ıssırmamak için yumruklarımı filan sıkıyorum düşün
ben osmanı kısırlaştırdım evet. ve inanılmaz iyi oldu. her yönden. hiç korkma. onlar için en iyisi buymuş zaten. bi arkadaşımın kedisi kısırlaştırmadıgı için bi sorunla karsılastı ve kedisi acı cekerek öldü azgınlıgı gitti ve inanılmaz sakin bi kedicik oldu. geceleri gögsüme gelip yatıyor. minicik eliyle yüzüme dokunup beni seviyor filan.
o kokunun nası bişey oldugunu ben de biliyorum ya çıkmıyor da lanet olasıca... bence hiç vakit kaybetmeyin ve kısırlaştırın... tabi en az 1yaşını doldurmuş olması lazım. sonra hem o rahatlıyor hem siz.
o benim sevgi yumagım bi tanem söz konusu osman olunca her sey bi baska ya

GÜNAYDIN GÜZEL HATUNLAR

Bugünün ilk kilo bildirimi benden olsun

malesef 60.4

hiç bir değişiklik yok yerimde sayıyorum resmen
neyse almamış olmakta iyi bişeydir heralde
bende kendimi böyle avutuyorum

Regly kardeşleri olduk şimdide:) ay bende reglym ama ilginçtrki bu ay öyle iki kilo fazla çıkmadım hatta aksine dün akşam yemeğinden önce tartıldım 58.500 çıktım hiç bişey anlamadım bu işten ben

iyide 1 grm veremiyorm delircemm

Delirsem ben delirirdim kız kaç aydır aynı kilodayım baksana beraber başladığım arkadaşlarım kaç kilo verdi ben bi kaç kiloyu veremedim bi süre sonra insan alışıyo:) kafana takmamaya çalış ben takmamaya başladığmdn beri erimeye başladım:) sende eriyeceksin yewrmmm

Dünkü menümü yazıyım bebekler gerçi çok salak bi menü. Ben yaptım siz yapmayın:)

Sabah:yok
Öğlen:Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,Sıkma portakal suyu
Ara: Hazır paket cappuccino 1 kesme şeker attım içinede ama hiç güzel değildi yarısını içtim yarısını bıraktım
Akşam: Ayrdanlı ıspanak çorbası,1 tabak etli nohut yemeği,1 dilim kepek ekmeği
Bir iki saat sonra tencerenin dibinde kalan muhallebiyi yedim 1 çorba kaşığı felan,bundanda 1 saat sonra 1 tabak patlamış mısır,bundanda sonra 1 yarım dilim yaş pasta

Dün çok sevdiğim bi ablanın doğum günüydü yani akşam yemeğinden sonrakileri orda yedim ikram edildi dedim yedim valla buaralar yemek yemekten pek korkmuyorum bikaç gün iştahım yoktu yaa şımardım.Kendimi ben yerim yerim kilo almam diyen kızlar gibi hissetmeye başladım.Birgün olsun bende öyle olcam iştee:)
Kilo bildirimine gelirsek dün akşam yediklerim hala migdemde ve regly olmama rağmen 59 cıktım akşam yemeğinden öncede 58bucuk cıkmıştm gelişmeler var şuaralar güzel bi dikkat etsem iyi zayıflıcm gibi hissediyorum.

Kedinle aşk yaşıyosun dimi bu hisleri kedisi olmayan anlayamaz resmen bebek gibiler uyurken verdiği pozlar suratına aptal aptal bakışları tuvalete girdiğinde bile seni kapının önünde beklemesi oyunları falan çok başka bi sevgi yaa resmen evladım gibi bi bayram günü evden kaçmış mesela o bayram bizim için bitmişti evde oturup yas tuttuk ağladık falan bulunca havalara uçtuk:) geçenlerde de oğluşumu severken öldürüyodum sıkı sıkı bi sarıldım birden dili dışarı çıktı bıraktım hemen noluyo dedim kustu çok korktm o günden beri istediğim gibi sevmeye kıyamıyorum:) Sizinkide azgınlık döneminde saldırganlaşıyomuydu? bizimki apartmanda gezen kedinin kokusunu alıp çok saldırgan oluyo bazen bu ay kesin kısırlaştırcam önümde canlı bi örnek olunca içim rahatladı ya bide kaç günde ayağa kalktı senin oğlan=)

GÜNAYDIN GÜZEL HATUNLAR

Bugünün ilk kilo bildirimi benden olsun

malesef 60.4

hiç bir değişiklik yok yerimde sayıyorum resmen
neyse almamış olmakta iyi bişeydir heralde
bende kendimi böyle avutuyorum

bebeeem 76 neree 60.400 nereee başarı mikemmellll bence önümüzdeki hafta bianda eriyceksin buarada menülerindede proteine önem vermeyemi çalışıosun banamı öyle geliyo:) güzel gidiosun şuaralar dengeli besleniosun

bende kedileri coooook severim ama alamiyorum malesef cunku annemin alerjisi var

günaydin fistiklar
bugün kilo bildirim günü ama benim kilom hala ayni hic bi degisim yok
82,8im hala
hep benim sucum ama yedim yedim yedim ayi gibi kilo yapmasin diye hemen spor yaptim allaha sükür hic almamisim
artik yine dikkat etmem lazim zaten dünde iyi gittim, sporumuda yapmistim dün aksam sonradan ekleyemedim
haftasonu kacamagi yok bana bundan sonra

ilk gün hiç yürüyemedi.. hatta narkozun etkisinde oldugu için çişini kaçırdı altına
ikinci gün yürüdü ama biraz bayık bayıktı hala..
3gün adam gibi mama yiyip pipişkosunu yalamaya başladı ve kendine geldi. koşturup duruyordu
erkek kediler çabuk düzeliyor da.. dişi kedilerin 2 haftayı buluyor..
3-5 gün arasında kendisine tamamen gelir. hiç korkma tatlım. onun için ve sizin için iyi olan bu.

ivit pembişim azıcık protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
ucundan azıcık karbonhidrat diyeti şey etmeye çalışıyorum

anlıcağın hafifleştirilmiş karbon diyeti desek daha doğru olur.

slm tatlılarım bugün hava çok güzel süslendim püslendim eşim sahile götürcek hemen girip kilomu bildireyim dediimm

64.300 4 günün sonunda 200 grm vermişim sanırım keten tohumunun sayesindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…