Kızlar star da yeni yarışma başlıyor. Zayıflatma yarışması
kızlarrr dün kendi açımdan çok büyük kararlar aldımbugün sabah büyük bir mutlulukla uyandımm
dün lilyşimlee saatlerce konuştuk ve onunla sözleştikk bugünden itibaren ikimizde kpss ye hazırlancazz
ben zabıt katibeliğine hazırlancam kpss de 70 i geçmem gerek onun için ders çalışmalıyım
bilgileri unuttum matematige felan görümcem evlenene kadar çalıştırcak sağolsun (ençokda o gaza getirdi)
öğlen efeyi uyuttuğumda başlıcam ders çalışmaya ilk olarak matematikle başlıcam çünkü görümcem evlenene kadar matematiği azçok öğrenmem gerek
bana çalışmam için kullanılmamış set vercek inşallah büyükbir istek ve azimle hayatıma yenibir yol çizerim
eşimde işe girer girmez bilgisayar kursuna yazılıp sertifikamı alcam:)
şimdi büyük bir hızla klavyemi geliştirmeye çalışıyorum elim hızlı fakat dahada başarılı olmalıyım
ne dersiniz evli çocuklu çıtır bir katibe olabilecekmiyim
ayyyy cnm bnm süpersin maşallahkızlarrr dün kendi açımdan çok büyük kararlar aldımbugün sabah büyük bir mutlulukla uyandımm
dün lilyşimlee saatlerce konuştuk ve onunla sözleştikk bugünden itibaren ikimizde kpss ye hazırlancazz
ben zabıt katibeliğine hazırlancam kpss de 70 i geçmem gerek onun için ders çalışmalıyım
bilgileri unuttum matematige felan görümcem evlenene kadar çalıştırcak sağolsun (ençokda o gaza getirdi)
öğlen efeyi uyuttuğumda başlıcam ders çalışmaya ilk olarak matematikle başlıcam çünkü görümcem evlenene kadar matematiği azçok öğrenmem gerek
bana çalışmam için kullanılmamış set vercek inşallah büyükbir istek ve azimle hayatıma yenibir yol çizerim
şimdi büyük bir hızla klavyemi geliştirmeye çalışıyorum elim hızlı fakat dahada başarılı olmalıyım
ayyyy cnm bnm süpersin maşallahkızlarrr dün kendi açımdan çok büyük kararlar aldımbugün sabah büyük bir mutlulukla uyandımm
ayyyy cnm bnm süpersin maşallah
konuşmalarımızın azcık etkisi olduysa ne mutlu bana
kardeşim gelcek gitcek öğlen o gittikten sonra ben de sorularımı çözcem hem Sevgimede söz verdim sana verdiğim gibi...
sen çok güzel bir memure olacaksın inşallah
eee şekerim çocuk yaptın sıra kariyerde
hadi bakalım hayırlı olsun
kızlar türk telekomda mesai nezaman başlıyor
bu geri zekalılar benim kapalı olan internet hattıma fatura çıkarmışlar
kapattıralı aylar oldu ya
bu ne saçma iştir anlamadım beyinsizler
kasım ayından beri kapalı ocak ayına fatura kesmişler
şimdi gidip kavga edecem
evettt bende gördüm tvde tanitimi. bi ara almanyada'da vardi böyle bi program the biggest loser'di programin adi
nasil degisiyorlar ama acayip bisey yaaa yepyeni bi insan oluyorlar resmen. izlemeye deger bence, cok kilolular ama ya200 kilo ne demekkkk
heee bu arada hürremi izleyen varmii? sevgim sen izliyorsun söyle bakalim hürremin yüzünü kim ve niye yaktilar????? cok kötü olmus ya dün az izledim kuzey'den sonra.
kızlar türk telekomda mesai nezaman başlıyor
bu geri zekalılar benim kapalı olan internet hattıma fatura çıkarmışlar
kapattıralı aylar oldu ya
bu ne saçma iştir anlamadım beyinsizler
kasım ayından beri kapalı ocak ayına fatura kesmişler
şimdi gidip kavga edecem
evettt bende gördüm tvde tanitimi. bi ara almanyada'da vardi böyle bi program the biggest loser'di programin adi
nasil degisiyorlar ama acayip bisey yaaa yepyeni bi insan oluyorlar resmen. izlemeye deger bence, cok kilolular ama ya200 kilo ne demekkkk
heee bu arada hürremi izleyen varmii? sevgim sen izliyorsun söyle bakalim hürremin yüzünü kim ve niye yaktilar????? cok kötü olmus ya dün az izledim kuzey'den sonra.
kızlarrr dün kendi açımdan çok büyük kararlar aldımbugün sabah büyük bir mutlulukla uyandımm
evet canım yaşım genç 35 e kadar yapabildiğimi yapcam ehehehsüper bi karar vermissin sadisim insallah hersey istedigin gibi olur. yasin daha genc elbete yapabilirsin :)
basarilar diliyorum güzelce dersine calis bakalim
başladınmı kız çözmeye bende şimdi çıktım kitapları aldım görümcemden size yazayım hemen matematikden başlıcam çok heyecanlıyımayyyy cnm bnm süpersin maşallah
konuşmalarımızın azcık etkisi olduysa ne mutlu bana
kardeşim gelcek gitcek öğlen o gittikten sonra ben de sorularımı çözcem hem Sevgimede söz verdim sana verdiğim gibi...
sen çok güzel bir memure olacaksın inşallah
eee şekerim çocuk yaptın sıra kariyerde
hadi bakalım hayırlı olsun
bana gönder o elbiseyi fıstıkklilym benide gazla bende istiyorum memmurluk bgn bi görüşmeye gittim gerçekten iş hayatı çok acımasız şartlaar çok zor bide oşartlara bin tane test mülakat falan yaptı memur olcam ohhh aydan aya ödesin devlet maaşımı kimsenin ağız kokusunu çekmiyim kovulcammı derdim olmasın ya bgn kadın bana resmn seni azarlarm bozulma falan dedi ehehe köpek gibi çalışcn yükslme olmicağa getrdi:) yanmda master yapmış amerikalarda okumş biri vardı onada resmn aynı muameleyi ypmş çok sçma:) neyse ben bu kpss olaylarındn pek bişy anlamadm netten çalışabilcgm bi site fln varmı konu anlatmı fln varsa facedn linklrni atarsnz sevnrm.Buaradada iş için aldgm bi elbiseyi bayadr giymiodm bi giyiyim dedm nasl eğreti duruo snki başkasının elbisesi gibi kocaman halbuki elbisenin içine zor girmiştim:)
Vay vay vay meleğimize bak senAnacım tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun inş.
Azmedince herşey olur. Neden olamayasın. Ama torpilin yoksa katiplik için biraz çıpınman gerekecek.
Sorun olursa bana sorabilirsin, yardımcı olurum kuzum.
Evet canım izliyorum benCariyeler yaktı. Valide sultan yaptırdı. Öldürmek içindi ama hüreemi ağalar kurtarınca yüzü yanmakla yırttı. Düzeliyor ama.
kızlar kitapları aldım ve şimdi başlıyorum başlamadan size yazayım dedim
matematikden başlıyorum herkes benim için dua etsin
hadi bismillah
abowwwwww valide sultana bak sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?