Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Kızlar star da yeni yarışma başlıyor. Zayıflatma yarışması

evettt bende gördüm tvde tanitimi. bi ara almanyada'da vardi böyle bi program the biggest loser'di programin adi
nasil degisiyorlar ama acayip bisey yaaa yepyeni bi insan oluyorlar resmen. izlemeye deger bence, cok kilolular ama ya 200 kilo ne demekkkk

heee bu arada hürremi izleyen varmii? sevgim sen izliyorsun söyle bakalim hürremin yüzünü kim ve niye yaktilar????? cok kötü olmus ya dün az izledim kuzey'den sonra.

süper bi karar vermissin sadisim insallah hersey istedigin gibi olur. yasin daha genc elbete yapabilirsin :)
basarilar diliyorum güzelce dersine calis bakalim

günaydın herkese şekerlerimmmm
şu an bi yandan internetten star tv'yi izliyorum Prof. Dr. Osman Müftüoğlu gizli şekeri anlatıyor
neden tvden değil derseniz bi yandan sizle yazışayım bi yandan da izleyim dedim
geçmişe şöyle baktım da sonra yazıcam şimdi hipoglisemi ve insülini dinliyorum

ayyyy cnm bnm süpersin maşallah
konuşmalarımızın azcık etkisi olduysa ne mutlu bana
kardeşim gelcek gitcek öğlen o gittikten sonra ben de sorularımı çözcem hem Sevgime de söz verdim sana verdiğim gibi...
sen çok güzel bir memure olacaksın inşallah
eee şekerim çocuk yaptın sıra kariyerde
hadi bakalım hayırlı olsun

ayyyy cnm bnm süpersin maşallah
konuşmalarımızın azcık etkisi olduysa ne mutlu bana
kardeşim gelcek gitcek öğlen o gittikten sonra ben de sorularımı çözcem hem Sevgime de söz verdim sana verdiğim gibi...
sen çok güzel bir memure olacaksın inşallah
eee şekerim çocuk yaptın sıra kariyerde
hadi bakalım hayırlı olsun

kızlar türk telekomda mesai nezaman başlıyor
bu geri zekalılar benim kapalı olan internet hattıma fatura çıkarmışlar
kapattıralı aylar oldu ya
bu ne saçma iştir anlamadım beyinsizler
kasım ayından beri kapalı ocak ayına fatura kesmişler
şimdi gidip kavga edecem

lilym benide gazla bende istiyorum memmurluk bgn bi görüşmeye gittim gerçekten iş hayatı çok acımasız şartlaar çok zor bide oşartlara bin tane test mülakat falan yaptı memur olcam ohhh aydan aya ödesin devlet maaşımı kimsenin ağız kokusunu çekmiyim kovulcammı derdim olmasın ya bgn kadın bana resmn seni azarlarm bozulma falan dedi ehehe köpek gibi çalışcn yükslme olmicağa getrdi:) yanmda master yapmış amerikalarda okumş biri vardı onada resmn aynı muameleyi ypmş çok sçma:) neyse ben bu kpss olaylarındn pek bişy anlamadm netten çalışabilcgm bi site fln varmı konu anlatmı fln varsa facedn linklrni atarsnz sevnrm.Buaradada iş için aldgm bi elbiseyi bayadr giymiodm bi giyiyim dedm nasl eğreti duruo snki başkasının elbisesi gibi kocaman halbuki elbisenin içine zor girmiştim:)

şuaraalar biri banada böyle bişey yapsada kavga etsem modundayım ehehehe

tam bende gidip kavga edecektim ama önce bir telefonla şansımı deniyim dedim
ve şükür telekoma gitmeden hallettim
yeni bir uygulamaya geçmişler artık mesajları hizmet numarası üzerinden yolluyorlarmış
banada eski numarama yakın bir numara yolladıkları için eski hattım zannetmişim
meyer bu yeni hattıma ait bir borçmuş
ama yinede salaklık onlara aiit
yeni uygulamaya geçeceklerse müşterileri bir bilgilendirsinler demi ama
zırt pırt herşeyde mesaj atmasını biliyorlar

ohaaaa hürremin yüzünü mü yaktılar vay anasını yaa:S

valla bu tip işler yüzünden katil olucam ben bi gün.

Evet canım izliyorum ben Cariyeler yaktı. Valide sultan yaptırdı. Öldürmek içindi ama hüreemi ağalar kurtarınca yüzü yanmakla yırttı. Düzeliyor ama.

Vay vay vay meleğimize bak sen Anacım tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun inş.
Azmedince herşey olur. Neden olamayasın. Ama torpilin yoksa katiplik için biraz çıpınman gerekecek.
Sorun olursa bana sorabilirsin, yardımcı olurum kuzum.

süper bi karar vermissin sadisim insallah hersey istedigin gibi olur. yasin daha genc elbete yapabilirsin :)
basarilar diliyorum güzelce dersine calis bakalim
evet canım yaşım genç 35 e kadar yapabildiğimi yapcam eheheh
başladınmı kız çözmeye bende şimdi çıktım kitapları aldım görümcemden size yazayım hemen matematikden başlıcam çok heyecanlıyım

bana gönder o elbiseyi fıstıkk
vallahii ben başlıyorum ev kadını olmakdansa enaz 1200tl maaş alırım asgari ücret alsam onada razıyım yeterki ssk yatsın ve ilerde emekli olayımm

torpilin alası var ehehehehe
ondan dolayı azim yaptım zaten ankarada dayın olmazsa olmazz o dayıyıda bulduk eheheh faceden yazarım
seninde çok yardımın olcak bana buna emin ol
mutlaka sorarım zaten kpss günlüğünede bakıyorum lily söyledi 7.sayfadayım okuyorum ordan facedeki sitelerede üye oldum

kızlar kitapları aldım ve şimdi başlıyorum başlamadan size yazayım dedim
matematikden başlıyorum herkes benim için dua etsin
hadi bismillah

kızlar kitapları aldım ve şimdi başlıyorum başlamadan size yazayım dedim
matematikden başlıyorum herkes benim için dua etsin
hadi bismillah

Allah yüzünü kara çıkarmasın tatlım ya bu konudada birbirimizi gaza getirelim bende maaşımı alıyım konu anlatımlı kitaplar alcam hemen çok geç kalmış sayılmayız bide sanırsam konular çok fazla değil gibi geldi bana

abowwwwww valide sultana bak sennn

Bende kaçırdım izleyemedm ya en son gördüğümde hürremin suratı çarşamba pazarına dönmüştü:) daye olmasa yanıodu hürroş:)

Katzi:

Şu avartardaki Osman dimi gördükçe sevesim geliyo böyle mıncık mıncık mıncıklayasım geliyo.Siz sanırsam osmanı kısırlaştırdınız bizde düşünüyoruzda oğluşuma kıyamıyorum bişey olur diye kaçç günde toparlandı azıklığı gittimi osmancığın Yaptırsk bi dert yaptırmaasak bi dert bu aralar çok kuduruk maw maw uyutmuyo kokutuyo heryanı pis yaaa elimizde bez kova geziyoruz evde

Son düzenleme:
selam herkese
ya kardeşim geçmişi silince unutuyorum şifre girmeyi falan direkt okuyorum sonra diyorum cevap yazayım o zmn dank ediyor
Sadişim ben de başlamadım henüz ama şimdi çözücem artık
Pembemmmm
cnm beni gaza Sevginin topiği getirmişti bu aralar saldım çok konu çalıamadım sen çok konu yok demişsin de bnaa göre çok beee... oku oku sıkılıyorum bi de dilciyim mat bilgi eksiğim var seviyorum mat.ı ama işte bilmeyince zor olyor
Sadiş gibi anlatanım da yok kendi kendime işte...
link şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...s-ders-calisma-gunlugum-katilabilirsiniz.html
ilk sayfadan okumaya başlayabilirsin inanılmaz gaza gelirsin eminim
sormuşsun cevaplayım, başlamak için geç değil... biran önce başla ama, konuların bitsin ki bol soru çözebilelim
Sevgiiim benden daha bilgili bu konuda o da yardımcı olur zaten
bi de soru çözümü sayfası var Sevgimin
http://www.kadinlarkulubu.com/kpss-...enel-yetenek-genel-kultur-soru-cozumleri.html
yani Sevgi bu konularda benden kat be kat ileride...
gaza gelmek için birbirimizi motive edelim inşallah
hem diyet hem kpss topiği olsun burası
maaş da yazdığınız gibi en az 1200-1300den başlıyor
benm bi arkadaşım 3 yıl kadar önce katip oldu o zmn için 1300 alıyordu, aöf okuyordu hala okuyor aynı dersten uzattık
hatta bütünlemede aynı sınıfa denk gelmiştik
yani olmayacak diye bişey yok, 70 aldık mı zaten gerisi gelir, artık bankalar bile kpss puanı istiyor başvururken

Pembecim eğer başlamaya karar verdiysen ben sana bir link vereyim. Oradan 2012 yayınlarını indirebilirsin bilgisayarına. Parayla alamayacağın kadar çok kaynak var bende Bilgisayardan bakar çalışırsın ya da yazıcıdan çıkarırsın.
Bu arada her dersten en fazla 11 ünite oluyor. 55 ünite desek günde bir tane çalışsan 2 ayda biter.

Bu arada bebeklerim en düşük memur maaşı 1630 TL
Bunun döneri var dönmeyenş var, geçim indirimi var, ikramiyesi var. var oğlu var. memur olmayıp ne olalım yahu . Sabah 9 akşam 5 üff aşka geldim bak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…