Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kokoreç hariç herşeyi yiyebilirimm özellikle adanalı olarak şırdana bayılırım offfff olsa şimdi yerdimm

kokoreç hariç herşeyi yiyebilirimm özellikle adanalı olarak şırdana bayılırım offfff olsa şimdi yerdimm

bööö ben öle şeyleri hiç sevmem böbrek dalak işkembe beyin kokoreç pis olarak bi midye dolma severim sadiş şırdan ne gızz ayy bide mumbar dolması varrr google mumbar yazıp görsellerden aratsanıza insanın iştahı kaçıo test edip onaylandı:)

şırdan yaz onun görüntüsü daha kötü ama tadı mükemmel bende midye beyin kokoreç yemem ıygg

böyle diyeceğini biliyordum zaten hep o dediğine benzetiyoruzz ahahahha çok güldüm yaa ama varyaa bi yesen bidaha vaz geçemen hahahah

yok valla bebeem altın tabakta sunsan yemem ufak çaplı bi araştırma yaptım koyunun miğdesinden yapılıomuş ayrıca resimleri forumlardada yazıldığı gibi ona benziyo ne malum koyun miğdesinden yapıldığı ahahahahah

kızzlar şimdi eşimin teyzesine gidiyoruzz menümü gelince yazarım orda bişe yemesen teyzesi biraz alıngan onun için yicemm gelince yazarım menümü bilginiz olsunn

vallahi adanalıyık allahın adamıyık salgam içerik bici yerikk şırdana yok demeyikkkk ahaha bunuda ben uydurdum neyden yapılırsa yapılsın üstüne bol kimyon ve tuz atarsan harika oluyoo bir oturmada enaz 3 tane yerimm

şırdan yaz onun görüntüsü daha kötü ama tadı mükemmel bende midye beyin kokoreç yemem ıygg

Bunun görüntüsü bişeye benziyo ama pohahahahahhaahahhahahaha töbe töbe bi genç kıza böyle tipi cins şeyler gösterilirmi ahahahahahahahah

böyle diyeceğini biliyordum zaten hep o dediğine benzetiyoruzz ahahahha çok güldüm yaa ama varyaa bi yesen bidaha vaz geçemen hahahah

ahahahahahaha bende merak ettim baktim google'den. sadisim migdeden yapildigina eminmisin sakin baska bisey olmayasin

gençler kilom 67

zamanım yok hiç hemen çıkıcam bi ara gelirim belki

dün akşam o kadar kaçamak yaptım, dedim şimdi kızlar beni topa tutucaklar ama kimse sallamadı deniz dışında (

kizim senin sacini basini yolacam bi günnn. kacamak yaptim diyorsun bide 5 ayin kacamagi diyorsun bende dünyalari yedin zanettim hehehe
azicik herseyden tatmissin iste ne var bunda bide üstüne sporda yapilmis..
altin madalya takmak istiyorum sana tatlim ne kizmasi yahuuu
1 kilo yine gitmis tebrik ederim süpersin, 22 kilo oldu 12 kilo kaldi

iyi akşamlar kızlar
dün tam geçmişi okuyamamıştım şimdi okudum
bikaç not aldım önümde duran küçük not defterine

Denizim Telekomdakiler seni deli etmiş beni tüm prosedür gerektiren şeyler sinir ediyor bi de millet bilmiyor bişey ya iyice sinir oluyorum malumunuz özürlü memur kadrosundan memur olabilmek için de bir sınav var ve başvurular 4 gün önce başladı resmi olarak ama yazı kaymakamlığa 2 gün önce geldi hem de ben gittim, birkaç kişiye sordum bilgimiz yok dediler sonra aşağı sorun falan dediler, yazı daha o zaman gelmiş merkezden
düşünün halimi, kendimi mal gibi hissettim

Sadiş, ben avokadoyu ilk 10 sene önce falan yemiştim babam arkadaşlarından görmüş o da yağ limon katıp yedirmeye çalıştı hiç beğenmemiştim o zmndan beri yemiyordum, bu sefer sade meyve niyetine yedim fena değil kız tadı
bi de ben herşeyi tuzsuz yediğim için hep gıdaların doğal tatlarını direkt aldığımdan severim yani üstüne asıl tadını bastıracak şeyler katmadan oldugu gibi has tadını almak daha çok hoşuma gidiyor mesela ben tuzlu bişey yesem ağzıma besinle ilgili tat gelmez sadece tuz tadı gelir, bazısı balla da karıştırıp yenebilir diyor da bal bnm için sabaha has bişey, tatlı niyetine...

Randomcum eliptik bisikletin hayırlı olsun, valla biz aylardır leslie takılıyoruz sen bikaç kere evde yapmakla bile sıkıldın düşün halimizi...
spor salonu en güzeli de şimdi olmaz, zaten sınav sözde 25tl ama bana 60a mal olcak, bi de ehliyet kursunun masrafı var, şimdi maddi bişey isteyemem kimseden
leslieye devam, işte bu aralar havalar iyi, iyi kötü ara ara yürüyüşe çıkarım artık, ne kadar yürünürse çakılların çamurların içinde...

Sevgim, maaş güzel de şekerim, sorun sınavı kazanmada... Pembemin dediği gibi 90 almak lazım ama hayırlısı, ben umutsuz değilim bence Pembem sen de olma, Sevginin gönderdiği videolar süper ben 2 gündür sadişe dedim ama başlayamadım ne yalan diyim, ztn burnumu silip durmaktan ne mutfakta bişey yapabiliyorum ne klavyede yazı yazıyorum, sinir oldum ya geçse de hastalık kurtulsam...
Kalbim, tabii sizde herkes uni. okumuyor okuyan da hak ettiğini alıyor, biz 2 uni. bitiririz, dil biliriz, bilg. kullanmayı biliriz, bana baksan ev sertifika dolu bi işe yaramıyor ayrı mevzu...
olsun cnm iyi kazanırsan biz de kendimiz kadar seviniriz, ne güzel arkadaşımız iyi maaş alıyor deriz

bu arada bu aşırı şişman olanların da programına benzer bir program vardı izlemiştim ben yurt dışında ama adını hatırlamıyorum fat ile başlıyordu, aynı biggest loser gibi ama adı o değildi...
neyse canlarım şükür biz öyle değiliz...

hazir burdayken menümü yaziyorum hemen

sabah (saat 9 gibi)

1,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir, domates, salatalik
3 zeytin, 1 yumurtdadan yapilmis omlet

1 kuru incir 1 hurma ve 15 tane beyaz leblebi

aksam (saat 4 gibi)

2 yemek kasigi yogurtlu havuc salatasi
3 tane fish fingers (yagda kizarilmadi)

saat 5 gibi 2 tane cilek, bi kac parca mango ve 2 tane bisküvi yedim

spor: birazdan yapacam
su: 1,5 litre felan yatana kadar icerim daha
yesil cay: 1 kupa

şekerim sabah iyi, salam yemişsin ama o da tadımlık olmuş...
akşam da 1 tanecik sosis, o da kesin silexte pişmiştir yağsız...
akşam çorba+ekmek yemişsin ama çok kötü değil yani dengelemişsin
spor da yapmışsındır sanırım:44:
iyi gidiyorsun fıstık, kilon da bugun aynı demek ki vücut alışıyor yeni kiloya, yani bu kilon şimdilik sabitleniyor bu da kilo vermeye devam edeceksin demek inşallah
kız dün hakkaten pul bibere fena dadanmışsın
ama dengeli buldum menüyü, karamelli şeyleri ben de pek sevmem ama 1 kupacık kahve içmişsin o da misafirlikmiş ztn arada olur öyle şeyler...
afiyet olsun cnm

cnm aslında fazla değil de... ilk aradaki leblebi fazla olmuş... neden dersen, kuru incir+hurma, çok tatlı besinler, leblebi fazla gelmiş
2. arada da bisküvi elbette fazla ama 2 taneyle iyi kurtarmışsın kendini, ben baya bi yedim bugun
sporunu da yaparsın ztn, genel olarak dengeli cnm...
iyi gidiyorsun

salonla konuşmadık daha canım şu regl durumu bitsin arkadaşla birlikte gidip konuşacaz ama bir sorun olacağını sanmıyorum
sonuçta arkadaş gidemiyecek yerine ben devam edecem

varya çok merak ettim şimdi hemen bakacam nasıl bişeymiş diye
ben munbara bayılırım kesin onuda severek yerim heralde
pembecim altın tabağa gerek yok bana toprak kapta versen ben gene yerim
bu tür şeyler temiz ve layıkıyla yapıldıktan sonra çok lezzetli oluyor

kızzlar şimdi eşimin teyzesine gidiyoruzz menümü gelince yazarım orda bişe yemesen teyzesi biraz alıngan onun için yicemm gelince yazarım menümü bilginiz olsunn

ahanda bir kaçamak daha geliyor desene

yaaaavrım bizde hataylık oruk yerik,künefe yerik rakıyada bayılırık

dünkü menün güzelmiş şekerim afiyet olsun, oh spor da yapılmış
kız sorma ben de aynı...
çok severim çaya banarak bisküvi yemeyi...
valla bu konuda da ortak nokta bulduk kendimize hehe
menü dengeli ama az olmuş fıstık, hem kolayı hayatımızdan çıkarma vakti geldi sanırım ne dersin

kız, kaçamağın alasını hem de tartı öncesimi yaptın...
neyse iyi olmuş, boşver...
yine de vermişsin maşallah
bu hafta 1.liği tek başına sana vermezler güzelim
bu hafta 1.liği beraber paylaşıyoruz

kızlar o kadar fırça istedim sizden ama atmadınız sağolun ne diyim :))

denizcim kıskanma bebem. sen bi spora yazıl bak nasıl tıkır tıkır gitmeye başlıycak tekrar....

ben sporsuz kilo veremiyorum bebeklerim. o sporu seve seve yapcam yani :))

bugunku menum de şu:

sabah: keten tohumu

kahvaltı: 2 dl çavdar ekmek, kahvaltılıklar, salça, yeşil çay.

ara: 1 greyfurt

öğlen: 2 yk tarhana çorbası, kıymalı karnıbahar yemeği ve makarna.

ara: 2 kuru incir, ayran

kursta: 1 tane kat kat, çocuklar verdi ehehe :))

akşam: sebze çorbası, pırasa yimeee, 1 dl tam tahıllı ekmek

spor: 2 mil leslie+20 dk eliptik bisiklet

oooooooooooo maşallah
valla menün çok güzel gidiyordu...
muhallebi ben de dibini sıyırırım küçüklükten kalma huylar işte
alt tarafı 1 dl pasta yemişsin valla bnm yediğim yiyeceğim pasta bisküvili pudingli pasta daha kremalısına hayır, en azından kendi açımdan
menü iyi genel olarak, eee kilon da düşmüş daha ne olsun
bu arada regl kardeşi de olduk ya, bakalım daha ne ortaklıklara imza atcaz bu topiktekilerle...
resmen herşeyimiz ortak, regl aynı zamanda, diyet yapıoz, kpssye hazırlanıyorz iyice kardeş olduk ztn
bi de şöyle bişey okumuştum epey önce, bikaç yıl olmuştur, yakın arkadaşlar aynı zamanlarda regl olurlarmış aralarındaki samimiyete binaen... ne mantıkla onu hatırlamıyorum ama:44:
kız ben senin dediklerini anladım
genelde diyet listeleri, protein ağırlıklı, yani kilo vermek isteyenlerin
bana diyetisyen her öğün mutlaka yogurt,ayran veya cacık; bi de yağsız salata veriyordu
çok faydası oluyor, doyuruyor resmen insanı, bi de yogurdun tam yağlı ya da az yağlı olması önemli değil, bol bol tüketin tabii ölçülü...
bu arada ben de kendime diyet listesi çıkardım ama uyguladım mı hayırrrr
liste derken menü şeklinde değil, kurallar bütünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…