ohhhh gez tabi tatlım evde oturup ne yapacan
vallahi bana kalsa bende 2-3 tüm ekmek yerdim amma ve lakin diyette olduğumu hatırladım
bide görümcem etimek tatlısı yapmış kesinlikle önüme getirme dedim
görsem kesin yerdim
pembeyi bilmem ama haftasonu tosun gibi iyecek olan biri varsa o benim heralde
sanırım bu hafta sonu bizimkilerde işkembe partisi yapılacak
pek sevmem ama gaza gelip iyebilirim
kokoreç hariç herşeyi yiyebilirimm özellikle adanalı olarak şırdana bayılırım offfff olsa şimdi yerdimm
bööö ben öle şeyleri hiç sevmem böbrek dalak işkembe beyin kokoreçpis olarak bi midye dolma severim sadiş şırdan ne gızz ayy bide mumbar dolması varrr google mumbar yazıp görsellerden aratsanıza insanın iştahı kaçıo test edip onaylandı:)
şırdan yaz onun görüntüsü daha kötü ama tadı mükemmel bende midye beyin kokoreç yemem ıygg
Bunun görüntüsü bişeye benziyo ama pohahahahahhaahahhahahaha töbe töbe bi genç kıza böyle tipi cins şeyler gösterilirmi ahahahahahahahah
böyle diyeceğini biliyordum zaten hep o dediğine benzetiyoruzz ahahahha çok güldüm yaa ama varyaa bi yesen bidaha vaz geçemen hahahah
yok valla bebeem altın tabakta sunsan yemem ufak çaplı bi araştırma yaptım koyunun miğdesinden yapılıomuş ayrıca resimleri forumlardada yazıldığı gibi ona benziyo ne malum koyun miğdesinden yapıldığı ahahahahah
şırdan yaz onun görüntüsü daha kötü ama tadı mükemmel bende midye beyin kokoreç yemem ıygg
Bunun görüntüsü bişeye benziyo ama pohahahahahhaahahhahahaha töbe töbe bi genç kıza böyle tipi cins şeyler gösterilirmi ahahahahahahahah
böyle diyeceğini biliyordum zaten hep o dediğine benzetiyoruzz ahahahha çok güldüm yaa ama varyaa bi yesen bidaha vaz geçemen hahahah
yok valla bebeem altın tabakta sunsan yemem ufak çaplı bi araştırma yaptım koyunun miğdesinden yapılıomuş ayrıca resimleri forumlardada yazıldığı gibi ona benziyo ne malum koyun miğdesinden yapıldığı ahahahahah
gençler kilom 67
zamanım yok hiç hemen çıkıcam bi ara gelirim belki
dün akşam o kadar kaçamak yaptım, dedim şimdi kızlar beni topa tutucaklar ama kimse sallamadı deniz dışında(
şekerim sabah iyi, salam yemişsin ama o da tadımlık olmuş...bugünün ilk menüsü benden olsun citirlar
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir
domates, salatalik
yarim dilim salam
1 haslanmis yumurta
1 kuru incir + 10 tane beyaz leblebi
1 kücük kase nesfit
1 kase corba + yarim dilim kepek ekmek
1 tane sosisyagda kizarilmadi
3-4 yemek kasigi pulbiberli yogurt (sadisten görmüstüm cok lezzetli oluyor)
su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim zaten
spor: birazdan yapacam
yesil cay: 1 kupa
kız dün hakkaten pul bibere fena dadanmışsınehhh ikinci menüde benden olsun
sabah 1 fincan zencefil,tarçın,karanfil karışımı
yarım litre su
saat 10 da
2 dilim kızarmış kepek ekmek
zeytin,peynir,domates üzerlerine pulbiber serpip yedim
1 bardak sabahki çayın içine yeşil çay ekledim içtim
öğlen
1 dilim kepek ekmek
1 kase bol pul biberli yoğurt,ve tavada 2 adet yumurta
kızımı almaya görümceme gitmiştim ordada 2 kaşık bol acılı makarna yedim
ara
1 kupa karamel aromalı üçü bir arada
akşam
2-3 çorba kaşığı tavuk suyuna bulgur pilavı (yağını eklemeden biraz ayırdım yani yağsız yedim)
1,5 haşlanmış tavuk budu derisiz tabiki
yaklaşık 2 litre su
birazdan elmalı yeşil çayımı içecem
bugünlük bukadar hatunlar
cnm aslında fazla değil de... ilk aradaki leblebi fazla olmuş... neden dersen, kuru incir+hurma, çok tatlı besinler, leblebi fazla gelmişhazir burdayken menümü yaziyorum hemen
sabah (saat 9 gibi)
1,5 dilim kepek ekmek
light sürme peynir, domates, salatalik
3 zeytin, 1 yumurtdadan yapilmis omlet
1 kuru incir 1 hurma ve 15 tane beyaz leblebi
aksam (saat 4 gibi)
2 yemek kasigi yogurtlu havuc salatasi
3 tane fish fingers (yagda kizarilmadi)
saat 5 gibi 2 tane cilek, bi kac parca mango ve 2 tane bisküvi yedim
spor: birazdan yapacam
su: 1,5 litre felan yatana kadar icerim daha
yesil cay: 1 kupa
Sadiş kopardın beni ehehehehehehhe a yı b yi bazende c yi topluyrz diyo ya eheheheheh ayrıca beni iyi çözmüşsün hafta içi yemeyip haftasonu sapıtıyorum:) bişey yaptımmı hakkını verrim yani kaçamak yapcaksam serçe parmaam kadr çokolata yiceme elim kadar yiyorum ehehhehe:) Gerçi hafta içi kaçamağım oldu dün pasta yedim nohut yedim patlamış mısır yedim gözünden kaçmış heralde:):):) hihihi hohoho
Ohhh kız ne güzel ballı seni salonla konuştnzmu onlarda bu durumu kabul ettilermi? yap bakalım senden feyz alıp bende yaparım belki:) gerçi ben çok tembelim 3 gn yapıp bırakırım:)
poahahhahahahahaha kızzzzz bugn çok formundasınnnnnn hehehe süper espriydi
kızzlar şimdi eşimin teyzesine gidiyoruzz menümü gelince yazarım orda bişe yemesen teyzesi biraz alıngan onun için yicemm gelince yazarım menümü bilginiz olsunn
vallahi adanalıyık allahın adamıyık salgam içerik bici yerikk şırdana yok demeyikkkk ahaha bunuda ben uydurdum neyden yapılırsa yapılsın üstüne bol kimyon ve tuz atarsan harika oluyoo bir oturmada enaz 3 tane yerimm
dünkü menün güzelmiş şekerim afiyet olsun, oh spor da yapılmış3. menüde benden olsun fıstıklarr
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
patatesli yumurta(patates yediğim için ekmeği 1 dilim yedim)
yarım kk peynir
4 zeytin
1portakal
5 yk bamya
3 yk bulgur pilavı
1bardak ayran(tuzsuz)
salata(maydnoz domates tzesoğan)
1 salatalık
3 parça ızgara tavuk (derisiz)
salata
1dilim tahıllı ekmek
belki ilerleyen saatlerde 1 ç.bardağı sade nescafe içerim yada greyfurt yerim
50 tempolu yürüyüş 10dk hareketlerden(hepsinden 100er kez)
2 lt su 3 kupa yeşilçay
kız sorma ben de aynı...Ben bugün battım
Sabah kepek ekmeğimden sandviç
Öğle Bir tabak makarna+kola
Akşam: 1 parça tavul 1 dl kepek ekmeği
Az önce annemlen çay içtik + büsküüt
Kızlar ben akşam çayının yanında büskivi yemeden yapamıyorum ya.
Bayadır bırakmıştım yine alıştım.
kız, kaçamağın alasını hem de tartı öncesimi yaptın...ivit hanımlar 5 aydır yapmadığım kaçamağın alasını yapmış bulunmaktayım :))
hiç menü falan yazmiyim ben :))
akşam ders vermeye gittiğim yerde ıslak kek, havuçlu top tatlı, muhallebili bi şey ve mercimek köftesi yedim.
allahtan akşam yemeği yemeden gitmiştim.
neyse ki sporumu yaptım bugun.
sabah klasik 1 saat sporumu yaptım. dersten eve gelince de yediğim tatlıları yakmak adına 20 dk eliptik bisiklet yaptım, hem denemiş oldum aletimi ihihi :))
oooooooooooo maşallahDünkü menümü yazıyım bebekler gerçi çok salak bi menü. Ben yaptım siz yapmayın:)
Sabah:yok
Öğlen:Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,Sıkma portakal suyu
Ara: Hazır paket cappuccino 1 kesme şeker attım içinede ama hiç güzel değildi yarısını içtim yarısını bıraktım
Akşam: Ayrdanlı ıspanak çorbası,1 tabak etli nohut yemeği,1 dilim kepek ekmeği
Bir iki saat sonra tencerenin dibinde kalan muhallebiyi yedim 1 çorba kaşığı felan,bundanda 1 saat sonra 1 tabak patlamış mısır,bundanda sonra 1 yarım dilim yaş pasta
Dün çok sevdiğim bi ablanın doğum günüydü yani akşam yemeğinden sonrakileri orda yedim ikram edildi dedim yedim valla buaralar yemek yemekten pek korkmuyorum bikaç gün iştahım yoktu yaa şımardım.Kendimi ben yerim yerim kilo almam diyen kızlar gibi hissetmeye başladım.Birgün olsun bende öyle olcam iştee:)
Kilo bildirimine gelirsek dün akşam yediklerim hala migdemde ve regly olmama rağmen 59 cıktım akşam yemeğinden öncede 58bucuk cıkmıştm gelişmeler var şuaralar güzel bi dikkat etsem iyi zayıflıcm gibi hissediyorum.
kız ben senin dediklerini anladımSende bizim oğluşları uzaktan sev tatlım allerji varsa yapcak bişey yok uzaktan sev sokak kedilerini sev dicem ama almanyada sokak kedisi yoktur kesin:) Türk mahallelerinde olabilir ama eheheheeh
Canım saol valla içimi rahatlattın haftaya falan yaptırıyim ozaman aslında acaba bikere teyzemin kız kedisine götrsemde torunlarımız olsa diyede düşünmüyo değilim:)
Bence en doğrusunu yapıosun netten ünlülerin falan diyet listelerine bakıorm hep protein ağırlklı çoğu kişi zayıflamının sırrını proteinde buluyo diyetisyen listelerne falan bakıorum mesela her öğünde yoğurt falan veriolar.Yoğurdun içinde karbonhidrat olsada proteinde çok bol bence vucuda fazla protein yükleyip zayıflıolr:)
Ahahahah amma protein dedm heee azda karbonhidrat diyim:) Karbonhidrat diyetinde bitkide meyvede karbonhidrat vardır diye yemioduk yada cok az yiyoduk ya bence sebzede yemek şart ama proteini maksimum tutarak yenmeli:) anladıysan arap olcan he poahahah
amaaan sende kırk yılda bi kaçamak yapmışsın üstelik kaçamak seni kaçamaklamasın diye spor yapmışsın bide fırça istiyosun heeeyok sana fırça mırça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?