Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar bugunku menümü çok iftiharla sunamıyorum maalesef
tam ne güzel ara öğün yapacakken, çörekler ısıtıldı sobada, içerisi mis gibi koktu, valla bu sefer annem sevdiğim gibi yapmış haşhaş-pekmez karışımı, sırf haşhaş yavan geliyor pekmezliye alışık oldugumuzdan
o kadar yemicem dedim ama azıcık ucundan tatmakla kalmayacagımı bildiğim için 1 küçük olanından yedim

işte menüm...

sabah - 08:30
- 2 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- domates
- 2-3 yeşil zeytin
- çay

öğle - 13:00
- yarım tabak az yağlı makarna (4-5yk kadar - yani 1 dl ekmek eder)
- 3 yk yogurt
- üstüne salçayı sulandırıp yağsız ısıttım, kuru nane karıştırıp sos olarak ekledim

ara - 15:30
- 1 anamur muzu

ara - 17:15 (aslında bu saatte daha sağlıklı bir ara yapasım vardı)
- 1 tane küçük haşhaşlı çörek

akşam - 19:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 4 yk karnabahar yemeği
- 3-4 yk yogurt
- çatalın ucuyla patlıcan yemeği tattım (közlenmiş patlıcandan yapmış annem buzluktan çıkarıp)

ara - 21:45
- 5-6 badem

su - 1,2 lt oldu yatana kadar 1,5ltye tamamlarım
spor -
- 9dk slim in 6
- 12dk leslie (5 milin 1 mili)
- 15dk zumba cardio
- 50 kalça sıkılaştırma hareketi

işte böyle hanımlar...artık daha sık ara yapıcam hem metabolizmayı canlandırmak için hem de sık sık yiyince acıkıp kaçamak yapmam, hem de diyetisyen de bu şekilde verişti 1,5-2 saatte bir ara şeklinde... biraz bu şekilde denemek istiyorum
bu arada dün kalça kemiğim ağrıyor yürümekten sanmıştım ama sanırım kas sıkışması olmuş sabah da ağrıyordu biraz geçti ama şükür, birden çok yürüdüm ya ondan oldu sanırım:44: bir de ayaklarımı bile ayakkabı sıktı, nasırlar iyice sertleşmiş fazla ayakta kalmaktan
neyse olsun sporuma devam inşallah... bugun biraz zorladım sporda kendimi çörekten dolayı, yoksa dünden sonra 3 gün spor yapmasam olurdu yani

süpersin tatlım sen bu hafta çok güzel kilo vereceksin bebeğimm zaten bu hafta 5 kişi ancayız
menünde süperinde süper o hahaşlı çöreğide görmedim

kızlar sporumu yaptımm

2 mil leslie (25 dk)

slim in 6 (12 dk)

5 dk da mekik sopa hareketi felan ortalama 40 dk felan sağlık olsun eheheh

kız çok az değil mi bunlar??? doydun mu fıstığım onlarla????

doysam iyi olur saldım iyice toparlanmam lazım. yarın doktora gidiyorum. gözlükler değişcek ama ben lens isticem. dışarı çıkarken kullanamıyorum gözlüğü sevmiyorum.
sonracıma diyetisyene görüncem. veee dişimi aldırcam :18::18::18:
yarın kendimi yeniletcem yani

karamelek ben katiplik istemiyorum sevmiyorum hotkey çok güzel bir program hızlı yazdırmaya alıştırıyor.

lilysim bencede yaptigin spor sana 3 gün yeter di :) börek yedigin icin telafi etmek istemissin iyi yapmissin ama bravo
hem menüyü begendim ben tatlim kötü bisey göremiyorum süper gidiyorsun hep böyle devam et

denizeliklim;Bebekim ben menünü beğendim akşamın bitek çok az benim gibi zafiyet öğünü yapmışsın ıspanağı yoğurdu çok yesen nolcakki ayrıca sabahtan önceki ara öğünün gözümden kaçmıyo iyi yapıosun canım metblizma hızlanır yaa bizde herşeyi biliyorz metblzma nasıl hızlnr napmamış lazm ama hiç düzenli uygulayamıyorz yni en azındn ben hiç uygulayamıyrm az yersem metbzlmanın yavaşlcnı biliorm ama norml yrsmde cok yemişim gibi hissdyrm

karamelek01;Menünü beğendim tatlım öğlen spagetti yemişsin ama okdr olur vucudun karbnhidratada ihtiyacı var senin o spagettini yerim yerimmm:) Sporda şahanee heee senden feyz alsamda bende yapsam:)

kalbimEllerinde; Dolmanın yanına niye ekmek yiyosun kız ekmek arası dolmamı yaptın annem gibi :) Allahtan yarım dilimmiş yoksa fırçayı yirdiin haaa revaniye gelince sütlü tatlı herzaman şerbetli tatlıdan iyidr pastanın rsmini göremedm ama ben olsm terchmi pastadn yana kullanırdm ehehe neyse bitanecktn bişey olmaz afiyt olsun zaten cokta hareketli bigünmüş iyi iyi hareket berekettir ehehe

sevgi_melegi; ahahahah senin menüler bana hiçte yabancı gelmiyo:) cnm bu az yerim zayflrm psikolojisinden kurtulmamız lazım genel olark menün güzel ama çok az sağlklı bişeyler yiyerek arttrmk lazım

Yok cnım bilmiyodk öğrenmek için aldk hazır paketti hiçte beğenmedim zaten tavkluda deildi ekşi domatesli gibiydi eriştede çok az vardı yani bana en fazla bir tne denk gelmştir ayrıca çorbanın adını arabaşı hatırlıorm karıştrıoda olabilrm
Ayrıca yöresel lezzetlere bayılırımmmmm

lily86: Tatlışım sizin evde yaşamak resmen işkence ya annen hamurşi yapmayı çok seviyo herlde evin olmazsa olmazı haşhaşlı çörek resmen bari sende ye ama o gün içerisinde ekmek makarna çorba falan karbonhidratlı şeyler yeme bize kilo aldıran şey gereğinden fazla karbonhidrat yememiz oluyo bide ara öğün yapcam diye yine karbonhidrt yemşsin(muz) yni acaba ara öğünlerde yoğurt fln yesk dhamı iyi olur yoğrttda karb var ama proteinde var daha faydalı diye dşünüyrm

He bide o onparmak yazma progrmı bizm evde var ama onun oldgu masaüstü pc bozuldu ama çok güzel bi progrmdı

kizlarrr az önce annemle konustuk bana diyo ki: senin bu kadar zayiflayacagna hic tahmin etmezdim 1-2 ay sonra birakirsin diyeti diye düsünüyordum.
ödül olarak annem bana yeni telefon aldi yuppyyyyyyyyyyy az önce ismarladik bi kac gün icinde gelecek

hotkeyi ben indiremedim yaaaa bana faceden atarmısın

yee kızzz benim spagettimi halen 1 tabak var bu öğlende onu yemek istemiyorum

bu arada arapaşının orjinalinin içinde erişte olmuyo canımmm içine değişik şeyler koyup orjinalliğini bozmuşlar

bende dün sol parmaklarımı bayağı geliştirdim bugün ilk dersi bitirmeyi hedefliyorum

waaaaayyyyyyyyyy anasıııııınııııııııı

süper hayırlı olsun canımm elinde paralansın

modeli ne bakalım

negüzel annen ödüllendiriyor benim çevremdeki insanlarda herşeyde köstek oluyoo

kızlar nie herkes benim istediğim şeylerin hevesini kırıyorr biri diyorkii bu gazla kaç gün ders çalışacaksın biri diyorkii sen bu kulakla savcının dediğini duymazz işten atılırsın............

bütün hevesimi kırıyorlarrr

(bu arada sağ kulağım ırsii olarak hafif ağır işitiyo ilerleme olurmu bilmiyorum doktora gittim 6 ay sonra bidaha gel tekrar test yapalım ilerleme varmı görelim demiştiii 1 sene oldu daha gitmedim((((

arapasi corbasi unla yapiliyor, unlu tavuk corbasi isteee hiiih ben bayilirimmm hele soguk kis günlerinde süper gidiyor
bide yaninda hamuru off canim cektim simdi iyice..

evet orjinalinde eriste olmuyor icinde bu cakma arapasi olmus

tsk ederim sadisimmm :) nokia aldik

sadisimm ilk önce hemen doktora gitmelisin sakin ihmal etme cok önemli bisey cunkuuu
niyemi hevesini kiriyorlar? baya bi hirslisin sen, kafaya taktinmi yaparsin, bide kilo verdigni görüyorlar bunu basardiysa bunuda basarabilir diye düsünüyorlar benim tahminime göre..sen hic dinleme onlari tatlim isine knsantre ol onlara inat calis derslerine, gir sinava ve kazan

((( eşim işe girsin doktorada giderim inşallahhhh efenin sayesinde hiç bişe yapamıyorumkiii doktora bile gidemiyorumm kimsenin baktığı yokkk

neye başlasam bir süre sonra hevesim geçiyor ondan dolayı öyle düşünmüşlerdirrr bir işin sonunu hiç getirmedimm diyete gelince onu da getiremicemm en son 26 şubat demiştimmm ama neyazıkki 3 aydır pispogazım yüzünden 65 64 arasındayımmm onunda sonunu getiremicemm bari görümcemin düğününe kadar kilo almıyım

Son düzenleme:
Sevgiiiiiimmmmm
kuzum az yemek kilo verdirmez vücuda kıtlık sinyali vererek daha çok yağ depolar, az ye ama sık sık ye
yenilen dön aramıza
bak görceksin diyetisyen sana bizim yediklerimizin 10 katı yemekli liste vercek sen diceksin ki ben bunları yersem kilo alırım o dicek yok verirsin tecrübeyle sabit

Sadişim
kuzum sen bakma millete, ne güzel bak bi başladın tam gaz gidiyorsun, inan ki insanlar hep olumsuza kurulmuş saat gibiler, iyi bişey oldu mu mutlaka kötü bi yorum yaparlar, bizde toplum olarak bi çekememezlik söz konusu, hep başkalarının hayatlarına müdahaleyle geçer ömrümüz, bi kendimize dönüp baksak kusur aradığımız kişilerin iki misli beceresizlik akar üstümüzden ama işte, başkalarına bakmaktan kendimizi göremeyiz
o nedenle sen onlara "kulaklarını tıka" sana duymuyorsun diyene evet bu olumsuzlukları bnm kulaklar algılamıyor doğru düzgün güzel şeylere odaklı çalışıyor de geç... tamam mı cnm bnm
sen azimli bir kızsın yaparsın, sen evli olmana, çocuğun olmasına, sorumluluklarına rağmen bu işe baş koyduysan benim senin bunun altından kalkacağına inancım tam

Pambem...
cnm aslında dün öğlen makarna yiyesim yoktu yani sevdiğim bişey ama sırf karbonhidrat diye yemicektim ama karnabahar kaç gündür yiyorum, akşama da yicem dedim bi de makarna yeni pişmişti yani ısıtmakla uğraşmayacaktım ondan
bi de aralarda muz ve 2. ara olarak badem yiyecektim
evet muzun glisemik indeksi yüksek, ama hem meyve olarak muzu çok severim hem de abur cubura saldırma ihtimalim fazla olacaktı yemeseydim ondan muz yedim hatta yerken öff bu da k.hidratlı dedim ama nedense portakal, mandalina, elma-armut cnm istemedi ztn asitli şeyler pek yiyemiyorum elmayla armut da çok dikkate almadıım bişeydi, muzu direkt gördüm
çörek de yeme planım arasında yoktu, badem yiyecektim sırf ben istedim diye aldı annecim sağolsun, malum omega 3 yağ asitleri var vücut için faydalı bi de zayıflamaya da yardımcı ya...
çöreğe gelince evet bizim ev hamur işi konusunda diyete karşı bir ev:113:
annem dün un aldı oğluşlarıma kek yapcam diye... ya dedim bana karşı savaş var sanki:44:
olsun iradelisin sen işte ölçülü yiyorsun falan dedi, iyi de hep unlu şeyler dedim
bugun de peynirli poğaça yapmayı planlıyor bahçe evinde...
neyse ki artık kendimi frenlemeye çalışıyorum bakalım nereye kadar? :44:

Kalbim...
tatlım yeni telefonun hayırlı uğrulu olsun
güle güle kullan
valla bana öyle ödüller yok maalesef ama ben de 10 gün sonra ehliyet kursuna başlıcam yani o da bi nevi bi güzellik bnm için

ben de katılıyorum, cnm en kısa sürede dr.a git, imkan bulduğun zaman, sağlık bu şakaya gelmez

kızlar menüme yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim ama ben bu hamur işini yediğim zaman üzülüyorum neyse 2-3 gündür spor aşkı başladı inşallah daim olur da haftaya dr kontrolüm var o zmana 73ü görsem bari de... geçen gittiğimde 75-76 falandım, ama ordaki yağ ölçümü yapan kantar, 73,8göstermişti bu sefer kaça inmiş bakcam:44:
bnm için kilodan çok, vücudumdaki yağların miktarı daha önemli... az da olsa yağ yakabildiysem bu bnm için başarı, demek ki gerçekten eriyorum diyebilirim düşük çıkarsa...
bakalım bu bi hafta spora ağırlık vereyim kas yoğunluğum artar belki

KIZLAR dün birsürü alıntı yapmıştım yorumlarımıda yapmıştım
ama hepsi gitti çünkü elektirik kesildi ve dün akşamdan beri kesikti
yeni geldi bende hemen nete girdim

dünkü menümü aynen uyguladım ama bide bir kase mercimek çorbası içtim
bugünün menüsünü ve dünün yorumlarını birazdan yapacam ama önce
çocukların banyosunu yaptırmam lazım
elektirik olmayınca banyoda yapamadık çoluk çocuk koktuk
şimdi elektirik gelmişken fırsatı kaçırmıyayım
birazdan görüşürüz.

kalbim
yok kız aç kalmadım akşam menüme bide çorba ekledim gayet iyi doydum
bugün okuldaydım canım izin kullanmadım

sadişim dünden beri elektiriksiziz
kafayı yedim ya bütün işlerim yarım kaldı
evet sınıfım sobalı iyikide sobalıymış
köydede elektirikler çok sık kesiliyor
kalorüfer olsa donardık heralde
hem soba çok işime yarıyor
sabah çocuklar gelmeden üstünde kahve pişiriyorum
beslenme saatinde ekmeklerimi kızartıyorum gayet kullanışlı anlıcağın.

bence gayet iyi ama ben şu spagetti olayından tırsıyorum
kesinlikle 1 tabak iyemiyorum anca birkaç çatal sonrası vijdan azabı
çokta seviyorum aslında ama diyet psikolojisi heralde.

vallahi revani dışında gayet iyiymiş
revanide şerbetli ama bayılır offf olsada yesem

Son düzenleme:
merhaba citirlarim benimmm, hemen menümü bildiriyorum

sabah (saat 8.30)

2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir
1 ince dilim salam (salam bitti artik sükürrr )
domates

1 dilim revani (buda bitsede kurtulsam biran önce)

yürüyüs 20 dk

bi kac parca turp

10 tane beyaz leblebi

yürüyüs 20 dk

1 dilim kepek ekmek + kücük dilim light gouda (acliktan resmen karnim agriyordu sanki bütün gün bisey yememisim gibi)

aksam (saat 4.30)

2 yemek kasigi patates püresi
2-3 tahta kasigi tavuk dösü (hic yagi coktu icinde cok hafifti)
bi kac parca turp

crosstrainer 45 dk

su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor: yine hareketli bi gün
yesil cay: birazdan 1 kupa icecem

Son düzenleme:
kizlarrr hala cok acim biliyormusunuzzzzz tatli istiyor canim revanide bitmedi daha offf nasil dayanacam benn. bitsede kurtulsam.
regl olacam sanirim o yüzden tatli krizim tuttu

bugün cok sacma bi menü oldu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…