kızlar bugunku menümü çok iftiharla sunamıyorum maalesef
tam ne güzel ara öğün yapacakken, çörekler ısıtıldı sobada, içerisi mis gibi koktu, valla bu sefer annem sevdiğim gibi yapmış haşhaş-pekmez karışımı, sırf haşhaş yavan geliyor pekmezliye alışık oldugumuzdan
o kadar yemicem dedim ama azıcık ucundan tatmakla kalmayacagımı bildiğim için 1 küçük olanından yedim
işte menüm...
sabah - 08:30
- 2 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- domates
- 2-3 yeşil zeytin
- çay
öğle - 13:00
- yarım tabak az yağlı makarna (4-5yk kadar - yani 1 dl ekmek eder)
- 3 yk yogurt
- üstüne salçayı sulandırıp yağsız ısıttım, kuru nane karıştırıp sos olarak ekledim
ara - 15:30
- 1 anamur muzu
ara - 17:15 (aslında bu saatte daha sağlıklı bir ara yapasım vardı)
- 1 tane küçük haşhaşlı çörek
akşam - 19:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 4 yk karnabahar yemeği
- 3-4 yk yogurt
- çatalın ucuyla patlıcan yemeği tattım (közlenmiş patlıcandan yapmış annem buzluktan çıkarıp)
ara - 21:45
- 5-6 badem
su - 1,2 lt oldu yatana kadar 1,5ltye tamamlarım
spor -
- 9dk slim in 6
- 12dk leslie (5 milin 1 mili)
- 15dk zumba cardio
- 50 kalça sıkılaştırma hareketi
işte böyle hanımlar...artık daha sık ara yapıcam hem metabolizmayı canlandırmak için hem de sık sık yiyince acıkıp kaçamak yapmam, hem de diyetisyen de bu şekilde verişti 1,5-2 saatte bir ara şeklinde... biraz bu şekilde denemek istiyorum
bu arada dün kalça kemiğim ağrıyor yürümekten sanmıştım ama sanırım kas sıkışması olmuş sabah da ağrıyordu biraz geçti ama şükür, birden çok yürüdüm ya ondan oldu sanırım:44: bir de ayaklarımı bile ayakkabı sıktı, nasırlar iyice sertleşmiş fazla ayakta kalmaktan
neyse olsun sporuma devam inşallah... bugun biraz zorladım sporda kendimi çörekten dolayı, yoksa dünden sonra 3 gün spor yapmasam olurdu yani
kız çok az değil mi bunlar??? doydun mu fıstığım onlarla????
kızlar bugunku menümü çok iftiharla sunamıyorum maalesef
tam ne güzel ara öğün yapacakken, çörekler ısıtıldı sobada, içerisi mis gibi koktu, valla bu sefer annem sevdiğim gibi yapmış haşhaş-pekmez karışımı, sırf haşhaş yavan geliyor pekmezliye alışık oldugumuzdan
o kadar yemicem dedim ama azıcık ucundan tatmakla kalmayacagımı bildiğim için 1 küçük olanından yedim
işte menüm...
sabah - 08:30
- 2 etimek kadar tuzsuz tam buğday ekmeği
- 1 kk peynir
- domates
- 2-3 yeşil zeytin
- çay
öğle - 13:00
- yarım tabak az yağlı makarna (4-5yk kadar - yani 1 dl ekmek eder)
- 3 yk yogurt
- üstüne salçayı sulandırıp yağsız ısıttım, kuru nane karıştırıp sos olarak ekledim
ara - 15:30
- 1 anamur muzu
ara - 17:15 (aslında bu saatte daha sağlıklı bir ara yapasım vardı)
- 1 tane küçük haşhaşlı çörek
akşam - 19:00
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 4 yk karnabahar yemeği
- 3-4 yk yogurt
- çatalın ucuyla patlıcan yemeği tattım (közlenmiş patlıcandan yapmış annem buzluktan çıkarıp)
ara - 21:45
- 5-6 badem
su - 1,2 lt oldu yatana kadar 1,5ltye tamamlarım
spor -
- 9dk slim in 6
- 12dk leslie (5 milin 1 mili)
- 15dk zumba cardio
- 50 kalça sıkılaştırma hareketi
işte böyle hanımlar...artık daha sık ara yapıcam hem metabolizmayı canlandırmak için hem de sık sık yiyince acıkıp kaçamak yapmam, hem de diyetisyen de bu şekilde verişti 1,5-2 saatte bir ara şeklinde... biraz bu şekilde denemek istiyorum
bu arada dün kalça kemiğim ağrıyor yürümekten sanmıştım ama sanırım kas sıkışması olmuş sabah da ağrıyordu biraz geçti ama şükür, birden çok yürüdüm ya ondan oldu sanırım:44: bir de ayaklarımı bile ayakkabı sıktı, nasırlar iyice sertleşmiş fazla ayakta kalmaktan
neyse olsun sporuma devam inşallah... bugun biraz zorladım sporda kendimi çörekten dolayı, yoksa dünden sonra 3 gün spor yapmasam olurdu yani
kız ben daha 1 haftadı içiyorum keten tohumunuu
1 elma ve 1 ykda bulgur pilavı yedimefe yemedi ben de attım ağzıma ehehe
menü süpermişkız sen dayak istiyonn nie bişe yemiyonnn bakalımm
hotkey ne bee herkess mesleğini yapsınn ben katip olayım kadroyu doldurmayın ehehehh
wıııııııııışşşşşşşşşşşşşş len harbiden değişik bir menüü
kız arabaşı çorbasını sizdemi biliyorsunuz umarım hamursuz yedinn menü güzelde arabaşı çorbası zaten tavuklu bide yanına tavuk sote ne alakaa
hotkeyi ben indiremedim yaaaa bana faceden atarmısındoysam iyi olur saldım iyice toparlanmam lazım. yarın doktora gidiyorum. gözlükler değişcek ama ben lens isticem. dışarı çıkarken kullanamıyorum gözlüğü sevmiyorum.
sonracıma diyetisyene görüncem. veee dişimi aldırcam :18::18::18:
yarın kendimi yeniletcem yani
karamelek ben katiplik istemiyorum sevmiyorum hotkey çok güzel bir program hızlı yazdırmaya alıştırıyor.
karamelek01;Menünü beğendim tatlım öğlen spagetti yemişsin ama okdr olur vucudun karbnhidratada ihtiyacı var senin o spagettini yerim yerimmm:) Sporda şahanee heee senden feyz alsamda bende yapsam:)
Yok cnım bilmiyodk öğrenmek için aldk hazır paketti hiçte beğenmedim zaten tavkluda deildi ekşi domatesli gibiydi eriştede çok az vardı yani bana en fazla bir tne denk gelmştir ayrıca çorbanın adını arabaşı hatırlıorm karıştrıoda olabilrm
Ayrıca yöresel lezzetlere bayılırımmmmm
He bide o onparmak yazma progrmı bizm evde var ama onun oldgu masaüstü pc bozuldu ama çok güzel bi progrmdı
kizlarrr az önce annemle konustuk bana diyo ki: senin bu kadar zayiflayacagna hic tahmin etmezdim 1-2 ay sonra birakirsin diyeti diye düsünüyordum.
ödül olarak annem bana yeni telefon aldi yuppyyyyyyyyyyy az önce ismarladik bi kac gün icinde gelecek
hotkeyi ben indiremedim yaaaa bana faceden atarmısın
yee kızzz benim spagettimi halen 1 tabak var bu öğlende onu yemek istemiyorum
bu arada arapaşının orjinalinin içinde erişte olmuyo canımmm içine değişik şeyler koyup orjinalliğini bozmuşlar
bende dün sol parmaklarımı bayağı geliştirdim bugün ilk dersi bitirmeyi hedefliyorum
waaaaayyyyyyyyyy anasıııııınııııııııı
süper hayırlı olsun canımm elinde paralansın
modeli ne bakalım
negüzel annen ödüllendiriyor benim çevremdeki insanlarda herşeyde köstek oluyoo
kızlar nie herkes benim istediğim şeylerin hevesini kırıyorr biri diyorkii bu gazla kaç gün ders çalışacaksın biri diyorkii sen bu kulakla savcının dediğini duymazz işten atılırsın............
bütün hevesimi kırıyorlarrr
(bu arada sağ kulağım ırsii olarak hafif ağır işitiyo ilerleme olurmu bilmiyorum doktora gittim 6 ay sonra bidaha gel tekrar test yapalım ilerleme varmı görelim demiştiii 1 sene oldu daha gitmedim((((
sadisimm ilk önce hemen doktora gitmelisin sakin ihmal etme cok önemli bisey cunkuuu
niyemi hevesini kiriyorlar? baya bi hirslisin sen, kafaya taktinmi yaparsin, bide kilo verdigni görüyorlar bunu basardiysa bunuda basarabilir diye düsünüyorlar benim tahminime göre..sen hic dinleme onlari tatlim isine knsantre ol onlara inat calis derslerine, gir sinava ve kazan
sadisimm ilk önce hemen doktora gitmelisin sakin ihmal etme cok önemli bisey cunkuuu
niyemi hevesini kiriyorlar? baya bi hirslisin sen, kafaya taktinmi yaparsin, bide kilo verdigni görüyorlar bunu basardiysa bunuda basarabilir diye düsünüyorlar benim tahminime göre..sen hic dinleme onlari tatlim isine knsantre ol onlara inat calis derslerine, gir sinava ve kazan
denizim menün basarili olmus afiyet olsun. bugün okulda degildin herhalde? hastaydin sen nasil oldun iyilestinmi??
ögle sacma olmus az gercekten ama cok yememissin azicik bisey yemissin :)
bi göz attim simdi yine menüne bugün az bile yemissin kiz sakin ac felan kalma, ispanagin yaninda 1 dilim ekmek ye bari.
allahdan sadece 1 gün kar yağmış 1 hafta felan yağsa sizin elektirkler 1 ay gidecekkkkk
elektiriksizlik çok kötü elin kolun bağlanıyoo bide sizin doğal gaz elektirik olmayınca ısınamıyorsunuz
senin sınıf sobaylamı ısınıyor canımm
köy okuluydu sanırım nekadar güzell yaa
menünde gayet güzel akşam az bileee
nerdesinizz yavrularrr ihmal etmeyelim birbirimiziii(
neyse menümü yazayımdaaa ortalış şenlensinn
1 yk keten tohumu 1 bardak suu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
yarım kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim salam
sade türkkahvesi
1 tabak spagetti
salata
arayok
4 yk pırasa
1havuç(salata felan yapmaya erindim ondan öle yedim)
belki ilerleyen saatlerde acıkırsam 1 portakal yiyebilirimm
şimdilik spor yok ama 2mil leslie 10 dkda slim in 6 yaparım yeter zaten çok eriniyorrmmmm
2 lt su 2 bardak yeşil çay bunlarda çoğalırr
menümü bildiriyorum size sekerlerim
sabah (saat 8.45)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, 3 zeytin, salatalik
lily cok kizacak ama dayanamadim 1 ince dilim salam yedim
yesil cay
2 hurma, 1 kepekli diyet bisküvi
yürüyüs 20dk
1 kase lightsütlü nesfit (saat 1)
yürüyüs 20dk
aksam (saat 4.30)
2 dolma (biri ortaboy biride kücücük biseydi dünkü gibi)
yarim dilim ekmek
yogurt
tatli olarak 1 dilim revani yedim
spor 45dk crosstrainer
su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor:bugün cok hareketli bi gündü benim icin hayatimda hic bu kadar cok spor yapmamistimhem crosstrainer hem yürüyüs.
yesil cay: 1 kupa belki gece icerim 1 kupa daha
nasilim bugün? lilysim cok kizacak bana yinemi salam yedin diye
dün babamin dogum günüdü o yüzden annem hem disardan pasta aldi hemde evde revani yapti (birazdan pasta kesecez biz ailecek unutmusuz babamin dogum gününü o yüzden bugün kutluyoruz hahah)
http://data5.blog.de/media/062/3624062_9e5cc5e230_m.jpeg
bu annemin aldigi pasta. gördügnüz gibi cok kalorili o yüzden revaniyi tercih ettim, o da az kalorili degil ama ev yapimi oldugu icin daha iyidir diye düsündüm.
bide annem sirf benim icin yogurdu bol koymus bide sekeri azdi
annemler daha pasta yemedi ben aksamlari yemedigim icin erken kullandim tatli hakkimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?