Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

nerdesinizz yavrularrr ihmal etmeyelim birbirimiziii(
neyse menümü yazayımdaaa ortalış şenlensinn
1 yk keten tohumu 1 bardak suu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
yarım kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim salam

sade türkkahvesi

1 tabak spagetti
salata

arayok

4 yk pırasa
1havuç(salata felan yapmaya erindim ondan öle yedim)

belki ilerleyen saatlerde acıkırsam 1 portakal yiyebilirimm
şimdilik spor yok ama 2mil leslie 10 dkda slim in 6 yaparım yeter zaten çok eriniyorrmmmm
2 lt su 2 bardak yeşil çay bunlarda çoğalırr

yok sadisim o herkese o kadar cok yorum yapar sadece bana degil

menümü bildiriyorum size sekerlerim

sabah (saat 8.45)

2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, 3 zeytin, salatalik
lily cok kizacak ama dayanamadim 1 ince dilim salam yedim
yesil cay

2 hurma, 1 kepekli diyet bisküvi

yürüyüs 20dk

1 kase lightsütlü nesfit (saat 1)

yürüyüs 20dk

aksam (saat 4.30)

2 dolma (biri ortaboy biride kücücük biseydi dünkü gibi)
yarim dilim ekmek
yogurt

tatli olarak 1 dilim revani yedim

spor 45dk crosstrainer

su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor:bugün cok hareketli bi gündü benim icin hayatimda hic bu kadar cok spor yapmamistim hem crosstrainer hem yürüyüs.
yesil cay: 1 kupa belki gece icerim 1 kupa daha

nasilim bugün? lilysim cok kizacak bana yinemi salam yedin diye
dün babamin dogum günüdü o yüzden annem hem disardan pasta aldi hemde evde revani yapti (birazdan pasta kesecez biz ailecek unutmusuz babamin dogum gününü o yüzden bugün kutluyoruz hahah)

http://data5.blog.de/media/062/3624062_9e5cc5e230_m.jpeg

bu annemin aldigi pasta. gördügnüz gibi cok kalorili o yüzden revaniyi tercih ettim, o da az kalorili degil ama ev yapimi oldugu icin daha iyidir diye düsündüm.
bide annem sirf benim icin yogurdu bol koymus bide sekeri azdi
annemler daha pasta yemedi ben aksamlari yemedigim icin erken kullandim tatli hakkimi

denizim menün basarili olmus afiyet olsun. bugün okulda degildin herhalde? hastaydin sen nasil oldun iyilestinmi??
ögle sacma olmus az gercekten ama cok yememissin azicik bisey yemissin :)
bi göz attim simdi yine menüne bugün az bile yemissin kiz sakin ac felan kalma, ispanagin yaninda 1 dilim ekmek ye bari.

sadisim ne ihmal etmesi kiz allah korusunnn
menü gayet basarili sekerim afiyet olsun. hehehe sende sabah 1 dilim salam yemissin vallah lily görmesin
ögle spaghetti varmis ayyyy bayilirimmm, aksam hafif olmus, dengelemissin bugün.
sporunu ihmal etme sakinnnnn

afiyet olsun canım menü revani hariç güzel ama sen sporla eritmişsin işte sorun yok zaten hergün tatlı yediğin yok

sağol canımmmm evet yaaa spagetti doyurdu benii onun için akşam fazla yemedim sporumuda efem uyuduğunda yapcam
ayyy 10parmak klavye dersine başladım internetden sol parmaklarım ve sol kolum resmen kas yaptı ehehehehheheeh

valla kuzum iki akşam hep bulgur pilavı yedim, bi de öğlenleri aç kalınca mecbur akşama saldırıyoruz, dengelemeye çalıştım aslında ama:44: fazla olmuş olabilir
bu arada sende 10 parmak programı var mı??? nerden indirdin eğer varsa faceten de yazsan olur, burda malum pek link paylaşılmıyor
bir de bugun keşke tartılsaydım kalbimin dediği gibi ama düşünemedim

valla şekerim bizim burası da öyle...
hem kar falan da yok ama acayip rüzgar oluyor, elektrik telleri uçuyor resmen
bir de işin garibi biz 3 katlı bahçe içinde bir binada oturuyoruz, özel mülk gibi yani... bizim elektrikler kesiliyor alt komşularınkinde sorun yok, yağmur yağar elektrik kesilir, gök gürler, fırtına çıkar elektrik kesilir, bizimki kesilir sokak lambaları yanar, akşamları onlar sayesinde romantik ve muma gerek kalmayan akşamlar geçiriyoruz, buranın elektrik sistemini anlamadım gitti

menüyü dengelemeye çalışmışsın ama sabah erken meyve yemişsin, kahve konusunda senin bir hatan yok, o kadarcık olabilir
kahvaltın güzelmiş, yanık ekmekleri saymazsak
öğlen de fena değil, biraz monti öğününe benzemiş çerezle falan
yani kısaca eh işte

hmm sabah keten tohumu ha??? randomla beraber keten ağacı çıkcak içinizden artıkay salam da yemişşşşşşşş
ben de öğlen makarna yedim menüyü beğendim ama mutlaka bişeyler daha ye, aç kalma tatlım, biraz zayıf geldi menün de...

Son düzenleme:
oy oy kuzum kıyamam sana, sırf ben kızcam diye açık açık yazmış
olsun cnm neyse, 1 dlmle idare ediyorsun o bile büyük başarı, iradene hayranım
bu arada pasta yerine revani yemen de iyi olmuş o da kalorili ama dediğin gibi ev yapımı kötünün iyisi yani
hem bol bol sporunu da yapmışsın yakmışsındır çoktan, afiyet olsun

lilycimmmm 2 menünü begendimmm tatlim hemde nasillll. böyle devam et kesinliklee börek cörekten uzak dur
sporda baya yapilmis zaten 3-4 saat yürümüssün kiz kesin 1 kilo gitmistir sende kesin tartildinmi bugünn?

cnm teşekkür ederim, ama hiç tartılmak aklıma gelmedi keşke tartılsaydım
bu arada börek çöreğe hayır diyemedim bugunnnnn ama bir taneyle idare ettim
ayyy cnm senin adına sevindim
inşallah okulun başlayana kadar 80 olursun kız
mutlu olman çok normal, tabii ki de güzel bi haber, eriyorsunnnnn....

kızlar ben menümü sporumu yaptıktan sonra yazıcammmm

cnm bu programı nerden buldun bana da yollasana faceten???
ya bnm klavye sınavına giresim yok da hızlı yazıyorum ama 10 parmak değilim parmaklarımı geliştirmek için soruyorum yaniii

Sabah normal kahvaltım
öğle yok
akşam balık ve salata
çay

ben hotkey kullanıyorum 10 parmakta yazabiliyorum ama çalışmıyorum katiplik düşünmüyorum

Sabah normal kahvaltım
öğle yok
akşam balık ve salata
çay

ben hotkey kullanıyorum 10 parmakta yazabiliyorum ama çalışmıyorum katiplik düşünmüyorum
sağol bitanem ben de düşünmüyoum sadece ellerim 10 parmağa alışsın diye istiyorum, şu an 6 parmak kullanıyorum da ayıptır sölemesi

Başka başka tarzlarda menülerle karşınızdayım hatunlarr

Sabah: Lor kavurması,beyaz peynir,1 dilim kepek ekmeği,İzmir tulumu (çok peynir yiyebilirim ama az az:))
Ara:Filtre kahve,yeşilçay
Öğlen: 5yk püre,Haşlanmış sebze(havuç,kabak,yeşil ve kırmızı biber),ızgara tavuk
Ara: Türk kahvesi
Akşam:1buçuk kepçe arabaşı çorbası,havuçlu pırasa salatası,4yk tavuk sote

kız ben daha 1 haftadı içiyorum keten tohumunuu

1 elma ve 1 ykda bulgur pilavı yedim efe yemedi ben de attım ağzıma ehehe
Sabah normal kahvaltım
öğle yok
akşam balık ve salata
çay

menü süpermiş kız sen dayak istiyonn nie bişe yemiyonnn bakalımm
hotkey ne bee herkess mesleğini yapsınn ben katip olayım kadroyu doldurmayın ehehehh
wıııııııııışşşşşşşşşşşşşş len harbiden değişik bir menüü
kız arabaşı çorbasını sizdemi biliyorsunuz umarım hamursuz yedinn menü güzelde arabaşı çorbası zaten tavuklu bide yanına tavuk sote ne alakaa

hakkaten değişik bi menü
siz de mi arabaşı çorbası bilirsiniz??? oh maşallah topikçek anadolu kokuyoruz
ben hiç tatmadım ama annem diyor bildiğin un çorbası annem de un çorbasını pek sevmez hiç yapmadı bize, ben biyerde yemiştim ama pek sarmadı beni, tarhanayı tek geçerimmmmm
kız merak etme, kadrona göz dikmedik
ben kendimi geliştirmek için istiyorum yoksa katiplik gibi bi niyetim yok, uğraşamam valla onunla
hem sevgim pc konusunda bilgilidir ondan kullanıyordur, hem öyle bile olsa herkesin nasibi ayrı kuzum

evet unu kavuruyorlar iyice ondan sonra tavugu didim karıştırıyorlar felan iştee ben çok severimm

kız şaka yapıyormmm tabi geliştirelim kendimizi bişeden geri kalmayalımm yazanlar nasıl yazıyo analarının karnında öğrenmediler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…