allahdan sadece 1 gün kar yağmış 1 hafta felan yağsa sizin elektirkler 1 ay gidecekkkkk
elektiriksizlik çok kötü elin kolun bağlanıyoo bide sizin doğal gaz elektirik olmayınca ısınamıyorsunuz
senin sınıf sobaylamı ısınıyor canımm
köy okuluydu sanırım nekadar güzell yaa
menünde gayet güzel akşam az bileee
kız bence o çocuk senden hoşlanıyorkimse kimseye bukadar çok yorum yapmaz eheheh
yok sadisim o herkese o kadar cok yorum yapar sadece bana degil
ok tatlımmmhadi menünü yazda yorum yapemm zaten kimse yokk
afiyet olsun canım menü revani hariç güzel ama sen sporla eritmişsin işte sorun yok zaten hergün tatlı yediğin yokmenümü bildiriyorum size sekerlerim
sabah (saat 8.45)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, 3 zeytin, salatalik
lily cok kizacak ama dayanamadim 1 ince dilim salam yedim
yesil cay
2 hurma, 1 kepekli diyet bisküvi
yürüyüs 20dk
1 kase lightsütlü nesfit (saat 1)
yürüyüs 20dk
aksam (saat 4.30)
2 dolma (biri ortaboy biride kücücük biseydi dünkü gibi)
yarim dilim ekmek
yogurt
tatli olarak 1 dilim revani yedim
spor 45dk crosstrainer
su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor:bugün cok hareketli bi gündü benim icin hayatimda hic bu kadar cok spor yapmamistimhem crosstrainer hem yürüyüs.
yesil cay: 1 kupa belki gece icerim 1 kupa daha
nasilim bugün? lilysim cok kizacak bana yinemi salam yedin diye
dün babamin dogum günüdü o yüzden annem hem disardan pasta aldi hemde evde revani yapti (birazdan pasta kesecez biz ailecek unutmusuz babamin dogum gününü o yüzden bugün kutluyoruz hahah)
http://data5.blog.de/media/062/3624062_9e5cc5e230_m.jpeg
bu annemin aldigi pasta. gördügnüz gibi cok kalorili o yüzden revaniyi tercih ettim, o da az kalorili degil ama ev yapimi oldugu icin daha iyidir diye düsündüm.
bide annem sirf benim icin yogurdu bol koymus bide sekeri azdi
annemler daha pasta yemedi ben aksamlari yemedigim icin erken kullandim tatli hakkimi
sadisim ne ihmal etmesi kiz allah korusunnn
menü gayet basarili sekerim afiyet olsun. hehehe sende sabah 1 dilim salam yemissin vallah lily görmesin
ögle spaghetti varmis ayyyy bayilirimmm, aksam hafif olmus, dengelemissin bugün.
sporunu ihmal etme sakinnnnn
valla kuzum iki akşam hep bulgur pilavı yedim, bi de öğlenleri aç kalınca mecbur akşama saldırıyoruz, dengelemeye çalıştım aslında ama:44: fazla olmuş olabilirwoooooowww harika yazmıışşş evet bende alıştırma yapıyorummm 10 parmak programı ilee((( herşey sorun yaaa
bence sorun yok canım sadece pilav fazla olmuşşş ama öğlen yememişsinn ve iyi yürümüşsüünnn
bende çok severim bol domates soğan ve yeşil biberrlii ohhh kızz bende yazın yapıyorum konserve domatess
kızzz fethiyeye nie gitmiştiniz siz bakalımmm benim haberim yokk
menün güzell bitterleride götürmüşsünn ben 2 3 haftadır yemiyom yaa canım çektii
sporda süpermişşş yavrımm
ohhh ohh kız bende kendime şaşırıyorum 1 gün yarım kilo verdim diger gün o yarım kiloyu geri aldım dün gene yarım kilo verdim bugün gene yarım kilo almış gözüküyorm heheheh ne iş anlamadımm
kızzz senin erkek arkadaşın varmıydıııı ben yok die biliyordummm kim şu facede sana sürekli yorm yapannmııı
valla şekerim bizim burası da öyle...kızlar dün akşam geç saatte elektirikler kesildi
bu saatte anca geldi ben bu elektirik idaresini ne yapıyım ya
ne gevşek bir hat bu
dün bi rüzgar çıktı kesildi hemen bir gün boyunca kesikti
kar yağdığında da 4 gün kestiler bazı yerlerde 2 hafta elektirik gelmemişti
topu topu bir gün kar yağmıştı
tedaş müdürüde çıkıp utunmadan açıklama yapmıştı
halkımız çok acımasız biraz anlayışlı olmaları lazım
memleketimiz bir facia yaşıyor diye
görmemişin memleketine kar yağmış
facia dediğide 1 günlük kar yağışı allahtan iki gün yağmadı
yoksa bir ay elektiriksiz kalırdık mazallah
menüyü dengelemeye çalışmışsın ama sabah erken meyve yemişsin, kahve konusunda senin bir hatan yok, o kadarcık olabilirneyse şimdi yemek hazırlıyorum akşam menüm belli oldu
bu sebeple menümü yazabilirim
sabah
1 elma,1 bardak çay
1 fincan az şekerli türk kahvesi (hademe yanlışlıkla içine azıcık şeker atmış)
saat 10 da
2 dilim çooook kızarmış tam buğday ekmeği (ekmekleri sobada kızartıyordum bir ara tuvalete gittim geldim bide baktım ekmeklerin yarısı yanmış)
1 kaşık pul biberli çökelek tuz eklemedim
birkaçtane zeytin ve biraz acı biber salçası
1 bardak karanfilli tarçınlı yeşil çay
öğlen (saçma sapan oldu)
1 avuç çerez
kızımdan kalma kızarmış yumurta azıcık bişeydi
yarım dilim buğday ekmeği
1 greyfurt
akşam (daha yemedim ama ıspanak pişiriyorum)
birkaç kaşık ıspanak yemeği ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
belki akşama 1 bardak daha yeşil çay içerim
bitane daha greyfurt yerim veya greyfurt suyu içerim.
hmm sabah keten tohumu ha??? randomla beraber keten ağacı çıkcak içinizden artıknerdesinizz yavrularrr ihmal etmeyelim birbirimiziii(
neyse menümü yazayımdaaa ortalış şenlensinn
1 yk keten tohumu 1 bardak suu
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
yarım kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim salam
sade türkkahvesi
1 tabak spagetti
salata
arayok
4 yk pırasa
1havuç(salata felan yapmaya erindim ondan öle yedim)
belki ilerleyen saatlerde acıkırsam 1 portakal yiyebilirimm
şimdilik spor yok ama 2mil leslie 10 dkda slim in 6 yaparım yeter zaten çok eriniyorrmmmm
2 lt su 2 bardak yeşil çay bunlarda çoğalırr
oy oy kuzum kıyamam sana, sırf ben kızcam diye açık açık yazmışmenümü bildiriyorum size sekerlerim
sabah (saat 8.45)
2 dilim siyah ekmek
light sürme peynir, 3 zeytin, salatalik
lily cok kizacak ama dayanamadim 1 ince dilim salam yedim
yesil cay
2 hurma, 1 kepekli diyet bisküvi
yürüyüs 20dk
1 kase lightsütlü nesfit (saat 1)
yürüyüs 20dk
aksam (saat 4.30)
2 dolma (biri ortaboy biride kücücük biseydi dünkü gibi)
yarim dilim ekmek
yogurt
tatli olarak 1 dilim revani yedim
spor 45dk crosstrainer
su: 1,5 litre felan yatana kadar daha icerim
spor:bugün cok hareketli bi gündü benim icin hayatimda hic bu kadar cok spor yapmamistimhem crosstrainer hem yürüyüs.
yesil cay: 1 kupa belki gece icerim 1 kupa daha
nasilim bugün? lilysim cok kizacak bana yinemi salam yedin diye
dün babamin dogum günüdü o yüzden annem hem disardan pasta aldi hemde evde revani yapti (birazdan pasta kesecez biz ailecek unutmusuz babamin dogum gününü o yüzden bugün kutluyoruz hahah)
http://data5.blog.de/media/062/3624062_9e5cc5e230_m.jpeg
bu annemin aldigi pasta. gördügnüz gibi cok kalorili o yüzden revaniyi tercih ettim, o da az kalorili degil ama ev yapimi oldugu icin daha iyidir diye düsündüm.
bide annem sirf benim icin yogurdu bol koymus bide sekeri azdi
annemler daha pasta yemedi ben aksamlari yemedigim icin erken kullandim tatli hakkimi
lilycimmmm 2 menünü begendimmm tatlim hemde nasillll. böyle devam et kesinliklee börek cörekten uzak dur
sporda baya yapilmis zaten 3-4 saat yürümüssün kiz kesin 1 kilo gitmistir sende kesin tartildinmi bugünn?
ayyy cnm senin adına sevindimgünaydin fistiklarrrr
bu sabah wcden sonra tartildim veeeeeeeeeee kilom 81,6
nasil mutlu oldum anlatamam size nihayet 82yi gectim
okul baslayana kadar 1 kilo daha gitse süper olur, yakinda 70lere gelecem hayatimda hic bu kadar zayif degildim ben
bugün kilo bildirim günü degil ama ben yinede yaziyim dedim mutlulugmu sizinle paylasmak istedim hahaha sanki evleniyorum
cnm bu programı nerden buldun bana da yollasana faceten???afiyet olsun canım menü revani hariç güzel ama sen sporla eritmişsin işte sorun yok zaten hergün tatlı yediğin yok
sağol canımmmm evet yaaa spagetti doyurdu benii onun için akşam fazla yemedim sporumuda efem uyuduğunda yapcam
ayyy 10parmak klavye dersine başladım internetdensol parmaklarım ve sol kolum resmen kas yaptı ehehehehheheeh
sağol bitanem ben de düşünmüyoum sadece ellerim 10 parmağa alışsın diye istiyorum, şu an 6 parmak kullanıyorum da ayıptır sölemesiSabah normal kahvaltım
öğle yok
akşam balık ve salata
çay
ben hotkey kullanıyorum 10 parmakta yazabiliyorum ama çalışmıyorum katiplik düşünmüyorum
kız ben daha 1 haftadı içiyorum keten tohumunuumenüyü dengelemeye çalışmışsın ama sabah erken meyve yemişsin, kahve konusunda senin bir hatan yok, o kadarcık olabilir
kahvaltın güzelmiş, yanık ekmekleri saymazsak
öğlen de fena değil, biraz monti öğününe benzemiş çerezle falan
yani kısaca eh işte
hmm sabah keten tohumu ha??? randomla beraber keten ağacı çıkcak içinizden artıkay salam da yemişşşşşşşş
ben de öğlen makarna yedimmenüyü beğendim ama mutlaka bişeyler daha ye, aç kalma tatlım, biraz zayıf geldi menün de...
menü süpermişSabah normal kahvaltım
öğle yok
akşam balık ve salata
çay
ben hotkey kullanıyorum 10 parmakta yazabiliyorum ama çalışmıyorum katiplik düşünmüyorum
wıııııııııışşşşşşşşşşşşşş len harbiden değişik bir menüüBaşka başka tarzlarda menülerle karşınızdayım hatunlarr
Sabah: Lor kavurması,beyaz peynir,1 dilim kepek ekmeği,İzmir tulumu (çok peynir yiyebilirim ama az az:))
Ara:Filtre kahve,yeşilçay
Öğlen: 5yk püre,Haşlanmış sebze(havuç,kabak,yeşil ve kırmızı biber),ızgara tavuk
Ara: Türk kahvesi
Akşam:1buçuk kepçe arabaşı çorbası,havuçlu pırasa salatası,4yk tavuk sote
hakkaten değişik bi menüBaşka başka tarzlarda menülerle karşınızdayım hatunlarr
Sabah: Lor kavurması,beyaz peynir,1 dilim kepek ekmeği,İzmir tulumu (çok peynir yiyebilirim ama az az:))
Ara:Filtre kahve,yeşilçay
Öğlen: 5yk püre,Haşlanmış sebze(havuç,kabak,yeşil ve kırmızı biber),ızgara tavuk
Ara: Türk kahvesi
Akşam:1buçuk kepçe arabaşı çorbası,havuçlu pırasa salatası,4yk tavuk sote
kız merak etme, kadrona göz dikmedikkız ben daha 1 haftadı içiyorum keten tohumunuu
1 elma ve 1 ykda bulgur pilavı yedimefe yemedi ben de attım ağzıma ehehe
menü süpermişkız sen dayak istiyonn nie bişe yemiyonnn bakalımm
hotkey ne bee herkess mesleğini yapsınn ben katip olayım kadroyu doldurmayın ehehehh
wıııııııııışşşşşşşşşşşşşş len harbiden değişik bir menüü
kız arabaşı çorbasını sizdemi biliyorsunuz umarım hamursuz yedinn menü güzelde arabaşı çorbası zaten tavuklu bide yanına tavuk sote ne alakaa
kız çok az değil mi bunlar??? doydun mu fıstığım onlarla????Sabah normal kahvaltım
öğle yok
akşam balık ve salata
çay
hakkaten değişik bi menü
siz de mi arabaşı çorbası bilirsiniz??? oh maşallah topikçek anadolu kokuyoruz
ben hiç tatmadım ama annem diyor bildiğin un çorbasıannem de un çorbasını pek sevmez hiç yapmadı bize, ben biyerde yemiştim ama pek sarmadı beni, tarhanayı tek geçerimmmmm
kız merak etme, kadrona göz dikmedik
ben kendimi geliştirmek için istiyorum yoksa katiplik gibi bi niyetim yok, uğraşamam valla onunla
hem sevgim pc konusunda bilgilidir ondan kullanıyordur, hem öyle bile olsa herkesin nasibi ayrı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?